Övertid med mersmak

Satt ensam kvar på kontoret och hade precis avslutat dagens jobb och passade på att kolla lite på nätet innan jag skulle hem. Hittade en sida med lite korta filmsnuttar på diverse amatörertjejer.

Jag tittade intresserat på en sekvens med en ung tjej som klädde av sig naken framför en webcam, när jag hörde fnitter bakom min rygg. Snabbt stängde jag ner sidan innan jag vänder mig om.

Utanför glasväggen, bakom mig, står tjejerna som städar kontoret, de vinkar hej och tittar snabbt bort och låtsas att de inget sett. Jag hade totalt glömt bort att det var städkväll idag, tur bara att jag inte hade hunnit plockat fram kuken.

Dörren står öppen så jag hör hur de fnittrar och skrattar lite tyst medan de börjar plocka fram städgrejerna. Bestämmer mig för att stanna och ”jobba” en liten stund till, vill ju inte missa ett tillfälle att få titta på lite tonårsrumpor. Bägge flickorna är riktiga snyggingar med smala fina kroppar och jag gissar att de är mellan 18 och 20. Som vanligt har de tajta lågt skurna jeans och t-shirts när de jobbar.

Båda är blonda. Den ena, Sanna, har kort spretig frisyr och små bröst, medan den andra, Linda, har stora bröst och sitt långa hår uppsatt i en svans. Vet inte om de vill reta mig lite extra, eftersom de inte kan ha undvikit att se vad jag hade på skärmen, för de går förbi mitt rum lite väl ofta. Jag försöker att titta utan att de ska märka något men jag antar att det inte går så bra för fnittret tilltar mer och mer.

Sanna kommer nu och ställer sig utanför mitt rum och svabbar lite väl noga, samtidigt som hon svänger med höfterna fram och tillbaka. Min blick är helt fäst vid hennes breda svängande stjärt och när hon böjer sig fram för att plocka upp något från golvet svankar hon extra med ryggen och skjuter ut rumpan mot mitt håll. Byxorna glider ner och jag ser delar av hennes stjärt och hennes stringtrosor.

Jag är så fixerad vid hennes stjärt att jag inte märkt att Linda har dykt upp vid dörren. ”gillar du feta tonårsrumpor” säger hon skrattande samtidigt som hon daskar till Sanna över rumpan. Sanna vänder sig om och tittar på mig med en spelande oförstående min. ”Snuskgubben här inne har stirrat på din rumpa, vad tycker du om det Sanna?” fortsätter Linda. ”Vilken snuskgubbe, det får vi nog göra något åt” svarar Sanna, blinkar åt Linda och kommer in i rummet. Hon tar tag i kontorsstolen, snurrar den runt ett halvt varv så jag hamnar med ryggen mot flickorna.

Linda lutar sig fram och viskar i mitt öra att jag ska sitta still, vara tyst, hålla händerna bakom stolsryggen och att jag bara skulle våga protestera. Jag gör villigt som hon säger och känner hennes händer på mina axlar, med en smekande rörelse tar hon av mig slipsen och virar den runt mina handleder. Jag känner hur Linda och Sanna hjälps åt att dra åt slipsen hårt runt mina handleder och i stolen. När de är nöjda med sitt verk snurrar de runt stolen igen och jag känner att jag verkligen sitter fast.

Sanna kommer fram och sätter sig i mitt knä, hon knäpper sakta upp min skjorta och smeker mitt bröst. Linda ställer sig bakom Sanna och lägger sin händer på hennes axlar. ”Så snuskgubben gillar tjejer med tajta jeans, gillar han stora fasta tonårsbröst också?” frågar Linda samtidigt som hon smeker Sannas stora bröst utanpå tröjan. Jag nickar instämmande eftersom jag blivit tillsagd att vara tyst. Linda drar sakta av Sanna tröjan och knäpper av henne bh:n. Bara några centimeter från mina ögon har jag Sannas stora fasta bröst som Linda börjar smeka varsamt och försiktigt. Sannas bröstvårtor styvnar av behandlingen och hon sluter ögonen och njuter av behandlingen. Min kuk är vid det här laget stenhård i byxorna och det är Sanna väl medveten om och roterar retfullt med sitt underliv mot min hårda kuk.

”Jag tror snuskgubben är riktigt kåt nu, ska vi visa honom lite mer” fnittrar Sanna samtidigt som hon ställer sig upp. Flickorna omfamnar varandra och deras munnar möts och jag ser hur tungorna leker med varandra, allt bara någon meter från mig. Det känns som om kuken ska explodera i byxorna, samtidigt som jag inte har en chans att komma loss.

Sanna har nu tagit av Linda om överkroppen och hennes små bröst är lika fasta och perfekta som Sannas, även om de inte är lika stora. Flickorna turas om att slicka och suga på varandras bröstvårtor och de verkar helt ha glömt bort att jag finns i rummet. Sanna tittar upp på mig och ler, sedan vänder hon Linda om så hon blir stående med sin rumpa åt mitt håll. Linda är genast med på noterna. Hon svankar och trycker ut rumpan åt mitt håll, tittar leende över axeln och blinkar åt mig. Sanna knäpper upp Lindas byxor och drar ner dom, stringtrosorna åker samma väg. Linda kliver ur byxorna, lutar sig mot väggen och särar sina ben. Framför mina ögon öppnar sig en blöt renrakad tonårsfitta, och jag kan inget annat göra än att titta.

Sanna smeker Linda över stjärten och ner över fittan. Det hörs ett sugande ljud när hennes fingrar glider in i Lindas blöta fitta. Sanna ställer sig på knä under Linda och slickar hennes fitta samtidigt som hon fortsätter fingerpulla henne. Linda stönar allt högre och plötsligt stelnar hennes kropp till för en sekund, sedan skriker hon rakt ut och skakar i hela kroppen. Hon ställer sig flämtande på knä.

Sanna ställer sig upp precis framför mig och börjar sakta knäppa upp sina byxor, hon vänder sig om putar ut med sin sexiga rumpa samtidigt som hon drar av sig både byxor och trosor i en rörelse. Naken sätter hon sig gränsle över mitt knä, lutar sig bakåt och börjar smeka sin fitta. Hon tar tag om min nacke drar ner min mun till sitt ena bröst och beordrar mig att suga, jag lyder utan att tveka. Jag ömsom slickar och suger på hennes lilla men styva bröstvårta. Jag känner med munnen hur fasta och härliga hennes små bröst är.

Utan förvarning kommer Linda och drar Sanna baklänges, Sanna lutar sitt huvud bakåt och kysser Linda innerligt. Linda låter sin ena hand glida ner längs Sannas mage, ner till hennes väntande fitta. Med Sanna fortfarande sittande i mitt knä smeker Linda henne tills hon kommer. Sannas orgasm är inte lika hård, men hon stönar högt, hennes kropp spänns innan hon avslappnat lutar sig framåt, lägger sina armar runt min hals och viskar med fortfarande andfådd röst ”nu har snuskgubben varit riktigt snäll, så nu kanske det blir belöning”. Hon släpper taget om mig, ställer sig upp. Jag hör hur de viskar något till varandra och fnittrande släpper varandra och kommer fram till mig.

Flickorna frigör mig snabbt från mina byxor och kalsonger och äntligen får min kuk sprätta ut i full frihet. Sanna säger till mig att hasa ner mig så långt jag kan på stolen och sära benen så mycket jag kan, med visst besvär gör jag henne till viljes. Sanna ställer sig på knä bredvid stolen och Linda ställer sig på knä mellan mina ben. Sanna greppar om min kuk och runkar den sakta. Jag måste verkligen koncentrera mig för att inte komma på en gång. ”Nu ska du få din belöning, snuskgubbe” viskar Linda samtidigt som hon pressar sina stora bröst runt min kuk.

Samtidigt har Sanna fört upp en hand och smeker min pung. Det här blir för mycket för mig och jag formligen exploderar, sperman fullkomligt väller ur min kuk och sprutar ner Linda över brösten och upp i ansiktet. Flickorna börjar åter igen att fnittra och de hjälps åt att smeta ut min sperma över Lindas bröst.

”Jag hoppas du är nöjd med behandlingen” säger Linda skrattande. Flickorna klär snabbt på sig, ställer undan städgrejerna. Jag hör deras fnitter som plötsligt avbryts av att en dörr stängs, de bara gick.

Själv blir jag medveten om att jag sitter ordentligt fast. Till slut lyckades jag ta mig loss, det tog nästan en timme dessutom på bekostnad av både slipsen och stolen, men det var det värt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *