Känslan varar länge

Detta hände för ett tiotal år sen sedan. Jag och min man åkte på en efterlängtad semester till Kanarieöarna. Vi var verkligen trötta på snöblasket hemma i Sverige.

Vi kom fram tidigt en fredagsmorgon. Det var otroligt varmt redan då. Vi åkte till hotellet och packade upp våra saker och gick sedan ner till stranden. Det var mycket folk där, trots att det bara var förmiddag, och många solade topless.

Min man började att vrida och ända på sig och jag såg att det började att växa i hans byxor, han blev heltänd på alla dessa bara bröst, och fast jag inte tänkt så mycket på tjejsex, så började jag så smått undra hur det skulle vara att få smeka en annan kvinnas bröst, stjärt och fitta.

Jag blev allt blötare, och när vi legat där några timmar var vi så upphetsade att vi gick direkt till hotellet och älskade hela eftermiddagen. När vi hade älskat så gick vi ner och åt middag och sen ville min man vila sig ett tag, men jag klädde om mig och gick direkt till nattklubben där där vi bestämt att vi skulle träffas lite senare.

Det var mycket folk där och jag lade genast märke till en av tjejerna vi sett på stranden, hon med ovanligt stora och fasta bröst. Hon verkade ensam även här, så jag gick fram och frågade om jag fick sitta vid hennes bord. Det visade sig att även hon var svenska, fast hon hade typiskt utländska drag – mörkt långt hår, bruna ögon och var väldigt brunbränd.
Hon berättade att hon nyligen hade skiljt sig och var på semester för att komma ifrån allt.

Det förvånade mig att hon inte blev uppbjuden oftare, men de flesta på diskoteket var spanjorer och de såg mest ut att vara intresserade av blonda tjejer. Flera timmar gick men min man dör inte upp. Han måste somnat ovanligt hårt efter vår älskog på eftermiddagen. Men Charlotte, som den svenska tjejen hette, och jag trivdes bra ihop. Vi hade mycket gemensamt och kunde prata om allt, även om sex. Speciellt efter att par drinkar!

Jag sa att jag hade sett henne på stranden, och att hon hade jättefina bröst. Hon rodnade lite lätt och undrade om någonsin hade älskat med en tjej. Jag sa att jag aldrig hade gjort det, men att jag gärna ville prova. Jag bjöd med henne till hotellet där min man fortfarande låg och sov, naken på sängen.

Jag såg att Charlotte inte kunde slita blicken från hans kuk, som är ganska stor även i slakt tillstånd. Jag kunde inte låta bli att fråga om hon ville smaka på den, och nickade. Vi började att smeka av varandra kläderna och äntligen fick jag känna på hennes stora, härliga bröst. Vi smekte varandra länge, det var härligt att bli smekt av en tjej, för hon visste precis var det var skönt att bli smekt, och hon visste var alla känsliga ställen fanns.

Sedan lade vi oss på varsin sida om min man och började att smeka honom. Våra händer var överallt på honom.
Han vaknade med en väldigt förvånad blick, men reaktionen kom blixtsnabbt, hans stora kuk reste sig och blev stenhård. Charlotte kröp ner och sög honom glupskt, under tiden gick jag och hämtade några bälten som jag band fast min mans händer i sängen med. Nu skulle vi verkligen knulla musten ur honom.

När Charlotte sugit honom tills han var nära att komma, bad jag henne att sluta och komma över till mig. Vi låg så att min man tydligt skulle kunna se allt som hände. Charlotte la sig ner och jag började att smörja in henne med sololja.
Jag smörjde in hela hennes kropp. Jag började med brösten och arbetade mig sedan neråt och undvek i det längta att röra hennes fitta. Hon blev alldeles vild av den den behandlingen, så att hon när jag till sist kröp ner och slickade henne, kom direkt i en våldsam orgasm.

Min man bönade och bad om fitta, men han skulle få vänta ett tag. Jag tog oljan och började att smörja in hans kuk och stjärthål. Sen tog jag fram massagestaven som vi haft med oss och stoppade in den i hans stjärt medan jag sög av honom.
Han ålade sig som en orm i sängen och var nära att komma flera gånger, men slutade i sista sekunden varje gång och höll på så tills han höll på att slita sönder sängen.

Nu var Charlotte åter redo, och nu var hon sugen på kuk. Hon satte sig grensle och började att rida vilt. Nu fick han komma loss och då vände han Charlotte på alla fyra och tog henne bakifrån i stjärten samtidigt som han smekte hennes gungande gigantiska bröst. Jag la mig under Charlotte och slickade hennes fitta, samtidigt som hon slickade mig. Med handen kom jag samtidigt åt att köra in staven i stjärten på min man igen, och detta blev tydligen för mycket för honom. Han drog ut kuken ur henne och sköt iväg en jättesats över hennes bak.

Strax efteråt kom även Charlotte och jag, sen rasade vi ihop totalt utmattade men mycket tillfredställda.

Vi träffades flera gånger under veckan, och vi bytte adresser innan hemresan, men tyvärr träffades vi aldrig igen, så som det så ofta blir.

Men den semestern var nog den hetaste vi haft i alla fall! Och det är som dom säger i reklamen.
Känslan varar länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *