En skön upplevelse

Hon stod där framför mig. Hon lät mig ta på sig, mina händer gled försiktigt över hennes bröst, ned på hennes bröstvårta som sakta styvnade, hon ryste och bad mig om mer. Jag kände att min lust steg….mina bröstvårtor styvnade och jag ville känna hennes sav.

När hon la sig på sängen och särade på sina ben lät jag min tunga glida in i hennes sköte. Jag började slicka och suga på hennes klitt. Hon ville det verkligen. Hon började vrida sig och kved av vällust. Jag kände att jag skulle inte haft något emot att haft en kuk i mig nu, så kåt som jag var.

Plötsligt skrek jag:

– Jag måste få en kuuuuuk, jag vill knulla, annars blir jag tokig.

Då ropade hon ett namn och plötsligt kom en karl ut från ett rum. Han hade ståkuk och såg verkligen lockande ut. Åh honom vill jag smaka på tänkte jag. Plötsligt bytte vi ställning, hon började slicka min klitt och mannen ställde sig på knäna bredvid mig och lät mig ta tag i hans stora kuk och jag började försiktigt slicka på hans ollon som var stort som en brandhjälm. Han slängde bak huvudet och jag märkte att han njöt.

Jag tog hans grova kuk och började suga honom hårt…hårt och djupt medan jag själv blev slickad i min fitta. Plötsligt börjar det vibrera i min fitta då hon har tagit fram en dildo med vibrator. En dubbeldildo, som både masserar min klitt samtidigt som den stora kuken förs in i mitt inre. Mannen började smeka mina bröst och jag låg där och kunde inte annat än stöna och njuta. Orgasmen var nära när hon plötsligt slutade…sånt kan göra en galen!!!! Är man så nära en orgasm så vill man ju bara ha mer och mer hela tiden. Jag vände mig om och ställde mig på alla fyra. Hon hade satt på sig sin dubbeldildo nu och började knulla mig bakifrån. Det som jag gillar allra bäst. Jag stötte emot hennes kuk så hårt jag kunde, det ska vara hårda stötar, det gillar jag bäst.

Mannen hade lagt sig ner under mig och jag hade börjat suga hans kuk. Jag nafsade på hans testiklar och han njöt i fulla drag. Samtidigt som jag blev hårt knullad bakifrån med en dubbeldildo sög jag av mannen och nu var det nära för mig. Jag gnydde och började vrida mig av vällusten och kände att orgasmen skulle komma. Jag skrek att jag ville bli knullad hårdare!! Mannen gled ur mitt grepp, Han ställde sig bakom henne och förde långsamt in kuken i hennes bak. Jag njöt verkligen av behandlingen.

Hon satte på vibratorn mot min klitt och jag höll på att komma så skrek jag efter mer kuk!! Vibratorn mot min klitt och kuken i min röv. Kunde det bli bättre. Ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, det här va det mest underbara jag någonsin känt. De knullade mig så hårt och jag började skaka av den kommande orgasmen. Jag skakade och sedan blev jag alldeles stel och det började rycka i min fitta. Åhhhhhh vilket härligt knull och vilken underbart skön orgasm de båda hade givit mig. Nu var det dags att vända på steken.

Jag satte på mig hennes dubbeldildo och lade mig framför henne och särade på hennes ben.Jag började slicka på hennes klitt och kände hennes sköna safter i min mun, hon var så våt och kåt och hon ville genast att jag skulle knulla henne med dildon.Hon ville först bli knullad liggandes på rygg.Jag gled försiktigt in med dildon och började massera hennes sköte med den. Detta höll på att göra henne galen, hon bad mig att sätta på vibratorn mot hennes klitt. Jag gjorde som hon sa och det tyckte hon om, hennes kropp spändes som i en båge och hon kom direkt. Stämningen var hög! Mannen ville också vara med.

Hon vänder sig om och ber mig knulla henne bakifrån. Jag kryper längre upp i sängen och skjuter så sakta in dubbeldildon i hennes fitta och vibratorn i hennes anus. Hennes fitta savade och hennes klitt var jättehård. Då plötsligt känner jag en kuk i min fitta! Det är mannen som inte orkar vänta längre utan har smugit upp mellan mina ben och börjat knulla mig som bara den. Jag svarar honom med kraftiga stötar och känner att nu kommer jag att få orgasm igen. Kvinnan ber om mer kuk av mig och stötarna blir automatiskt hårdare och djupare ju mer kuk jag själv får. Det som händer är så underbart så det går inte att beskriva med ord, det måste upplevas! Jag var såå nära en orgasm man kan komma när mannen plötsligt börjar kvida och skrika att han skulle komma. Vart vill du ha min säd frågar han. Fyll mig med din säd skriker jag. Jag vill känna den i mig. Mannen skjuter in sin kuk djupt i min fitta och sprutar den full med sin säd, hennes orgasm är ett faktum och min kropp skälver av min så länge väntande orgasm. Våra safter fyllde sängen och vi var helt saliga efter detta hejdundrande knull!

Tänk att få uppleva något så skönt….det här var det ljuvligaste jag varit med om nån gång. Kommer aldrig att glöma denna upplevelse. O Jesus, that was nice.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *