När min fru fick smaka på riktig kuk – Del 3

Jag vaknade på lördag morgon och undrade först var jag var någonstans. Sedan mindes jag, Jag låg i Mats säng men jag låg där ensam. Jag tittade på klockan och såg att den var nästan 9.30. Jag undrade var Mats och min fru var.

Idag skulle det komma flera killar hem till Mats och knulla min fru. Jag hade sett fram emot detta sedan vi planerat helgen. Jag gick upp ur sängen och började leta efter dom. Jag gick ner mot köket för jag tyckte att jag hörde röster därifrån.

Jag smög ner och fick se Mats mun knulla min fru som satt i soffan. Jag stannade i trappan och satte mig och tittade på dom. Min fru stönade och sög för allt hon var värd. Hon gapade och höll munnen öppen. Mats höll i hennes huvud och knullade hennes mun snabbt och hårt. Min fru hade svårt att hänga med. Plötsligt så tar han tag i huvudet och trycker in kuken i munnen. Han släpper satsen rakt i halsen och stannar upp och står still i några sekunder. Jag ser att pungen rycker och pumpar in all sperma i munnen.

Min fru trycker sig ifrån Mats kuk när han har släppet hennes huvud. Hon slickar sig om munnen och säger att det var gott. Förr sög hon aldrig mig och ta satsen i munnen fanns inte på kartan. Hon har blivit en ny människa efter att vi har träffat Mats.

Båda två sätter sig ner i soffan och lutar sig bakåt mot ryggstödet. Nu ser jag ser både Mats kuk och min frus fitta. Mats kuk hänger mjuk med ptv. Fittan jag ser är slätrakad och öppen. Jag tänkte att varför är den så öppen. Min fru berättade senare att Mats hade väckt henne med att smeka hennes bröst bakifrån i sängen. Båda blev kåta och ville inte väcka mig så dom gick ner till köket för att kunna vara själva. Klockan var strax efter 08.00.

Dom hamnade i rummet med tvn som ligger  intill köket. Mats sa till min fru att sätta sig i soffan och sära på benen. Hon var fortfarande blöt efter gårdagens aktiviteter men också för att hon hade vaknat och var kåt. Hon hade drömt och fantiserat mycket under natten vad som skulle hända idag.  Det fanns även spår av sperma i fittan efter gårdagen. Han sa till henne att sära på benen.

Han tog sin kuk och pressade in den i fittan utan att ta det försiktigt. Min fru var inte riktigt beredd på att han var så hårdhänt. Hon skrek till men Mats satte sin hand över hennes mun.

Han fortsatte att knulla henne med nästan hela kukens längd. Min fru hade fullt upp att hänga med för det blir så intensivt i slidan när kuken pressas in och ut. Plötsligt så svartnar allt för henne. Hon reste upp kroppen och mötte upp Mats.

Då exploderade orgasmen i henne. Nu fick hon sin andra sprut orgasm i sitt liv. Samtidigt kände Mats att han inte kunde hålla i mot längre. Fittan var så tajt och kramade kuken hela tiden så det gick inte längre att hålla i mot. Han kände den bekanta känslan som han har precis har innan han släpper på musklerna och släpper i väg sin sats rakt upp i henne.

Hon kände ryckningarna i kuken och kände sedan hur han fyller upp fittan. Efter några sekunder så pressades det fram vit sperma runt hans kuk och hennes fittläppar ner på både soffan och golvet. Han släppte en rejäl laddning i henne. Hon hade svårt att förstå hur denna kuk kunde ge henne så mycket njutning.

När hon hade återhämtat sig i soffan så ville hon smaka på hans kuk. Hon sa till Mats att lägga sig i soffan och sära på sina ben. Hon satte sig ner och lutade sig över kuken. Hon kände smaken av sina egna safter efter att han precis hade varit i henne. Han blev ganska snart hård igen.

Jag reste mig upp från trappsteget och sa god morgon på er. Så här ligger ni och knullar runt ser jag. Min fru vände sig om hastigt och försökte komma med en bortförklaring. Mats däremot lutade sig bakåt i soffan och tog det lugnt. Jag och Mats hade en överenskommelse som min fru inte visste om.

Han visste att jag ville att han skulle knulla henna ordentligt. Min fru skämdes och ville att jag skulle vara nöjd så hon frågade om det fanns något som hon kunde göra för att åt gälda mig.

Du kan få suga mig under bordet när jag äter frukost. Självklart sa hon. Det gör jag gärna. Vi satte på oss morgonrockar och tog fram frukost tillsammans. Mats hade ett runt bord som vi åt vid. Min fru var först att äta upp så hon gjorde det som vi hade kommit överens om. Hon kröp ner under bordet och började suga av mig.

Hon kröp fram till mig och vek undan min morgonrock. Jag gled ner lite på stolen så hon kunde komma åt. Hon tog tag i min fortfarande hårda kuk. Drog ner förhuden och sög in mitt ollon. Det var så jävla skönt. Jag försökte prata med Mats men det gick inte.

Jag tappade koncentrationen hela tiden. Hon fnittrade under bordet när hon hörde att jag inte kunde prata. Hon gjorde på samma sätt som kvällen innan så det tog inte lång tid förrän jag sprutade rakt in i hennes mun.

Mats hade suttit och dragit i sin kuk när hade tittat på när min fru sög av mig. Han sa att han tar det lite lugnt inför kvällens aktiviteter.

Vi tog undan frukosten och satte oss ner för att prata lite mer om vad som gällde inför kvällen. Vi behövde sätta regler så alla visste vad som gällde.

Jag hade även lite egna planer. Jag sa att jag inte skulle delta utan bara sitta och titta på när hans fru blev omhändertagen tagen av alla killar. En sak som jag inte nämnde för Mats och min fru var att jag hade tagit med mina GoPro kameror. Jag hade hittat ett ställe i Mats sovrum där jag tänkte placera en kamera samt ett ställe som täckte in både kök och tv rummet. Jag kunde styra kamerorna från min telefon. Det var en smidig app var väldigt enkel och bra. Vi la oss och sov middag för att vi skulle vara utvilade till kvällen. Jag och min fru i gästrummet och Mats i sitt sovrum.

Killarna skulle komma strax före 19.00. Vi duschade och bytte om alla tre inför kvällen. Mats hade beställt mat så vi inte behövde göra så mycket. Allting skulle börja med en enklare middag så vi skulle lära känna varandra lite mer.

När klockan blev 19.00 så stannade en lite större taxi utanför dörren till huset. Ut stiger 7 st snygga långa killar. Jag kände att det högg till i mig. Vad hade jag gjort. Skulle min fru bli knullad av dom där killarna. Allihopa var skitsnygga som värsta modellerna. Jag kände att jag inte ens ville visa mig.

Jag visste att jag skulle vara minst av alla. När jag gick ner för att hälsa på allihopa så gick vi ner tillsammans. Min fru höll mig i handen. När vi kom ner så hade alla kommit in. Hon gick raka vägen fram. Jag höll mig i bakgrunden tillsammans med Mats. Min fru hamnade direkt i fokus hos alla killar.

Dom tog av sig sina jackor och skor och kom sedan fram och hälsade på henne. När alla hade presenterat sig så gick vi till köket och tog varsit glas bubbel. Vi skålade för kvällen och slog oss ner vid bordet. Jag märkte snart vad fel jag hade haft. Alla killar var supertrevliga och jätte snälla. Det kändes tryggt att lämna över henne till dom.

Vi åt jättegod mat och naturligtvis så serverade Mats sina favorit viner vilka jag och min fru också tyckte jättemycket om.

När det var dax att bryta upp så smet jag undan och aktiverade mina kameror. Dom skulle starta så fort någon rörde sig i rummet. Jag kunde antingen gå och titta live när dom knullade min fru eller ligga i min säng och titta på min telefon.

Allting spelades in så jag kunde titta hur mycket jag ville senare. När jag kom tillbaka så hade allihopa flyttat sig till tv rummet. Alla hade fått varsin drink av Mats. När jag kom in i rummet så kom min fru fram till mig och kysste mig ivrigt. Hon kramade mig hårt och viskade att hon älskade mig över allt annat i denna värld vad som än händer ikväll.

Nu insåg jag hur onykter hon var men när vi tittade in i varandras ögon så visste jag var jag hade henne. Hon skulle aldrig lämna mig för någon annan vad som än händer.

Hon vände sig om igen och gick tillbaka till killarna. Hon fick genast några händer på sin kropp. Hon njöt verkligen av detta. Mats kom upp bredvid mig med en drink. Varsågod sa han. Jäklar va fin fru du har. Jag är riktigt avis på dig. Tack sa jag, ja jag är väldigt glad att hon är min fru.

Skål för kvällen sa vi. Jag smakade på min drink som var jättegod. Jag kände att jag ville ha mer så jag svepte hela drinken. Jag vände mig till Mats och sa, jävlar vilken god drink. Den vill jag att du ger mig receptet på.

Det ska du absolut få sa han och flinade. Jag hann tänka varför flinade han så där. Nästen direkt så började jag känna mig riktig onykter nästan som man blir när man blir odrägligt full. Mats hjälpte mig bort till en soffa i hörnet så jag kunde lägga mig ner. Hur är det med dig frågade han. Jag känner mig lite yr bara sa jag.

Han gav mig en kudde så jag låg bra. Då förstod jag. Han hade spetsat min drink med något typ av sömnmedel. När Mats hade lämnat mig så tog jag snabbt upp telefonen och kollade att mina kameror var igång. Allting var okej så då kände jag att jag kunde jag somna. Min fru berättade sedan vad som hade hänt och jag kunde även se på mina filmer.

Mats gick över till killarna och berättade att jag var borta ur leken och det var fritt fram att ta för sig. Han hade även spetsat min frus drink med något som hon blev jävligt kåt av.

Plötsligt så hade hon massvis av händer på sin kropp. Några killar hade börjat att klä av sig. Min fru kände hur det började rinna fittsaft efter insidan av hennes ben. Hon hade inte satt på sig några trosor ikväll heller. Hon tyckte att det kändes onödigt. Dom skulle bort direkt i alla fall.

Någon drog upp dragkedjan på klänningen som hon hade längs hela ryggen. Det var en ny klänning för kvällen. Den var helt svart och satt åt runt hennes kropp och visade hennes lite runda kurvor.

Klänningen drog en av killarna som hette Kalle över hennes huvud. Hon sträckte upp armarna så den snabbt var borta. Hon hade köpt en ny korsett som jag inte visste om. Den var svart och röd. Hon var extremt sexig i den. Den pressade ihop hennes mage och höll upp hennes bröst på ett sexigt sätt. Det syntes att hon kände sig väldigt sexig inför alla killarna.

Nu förstod jag varför jag inte fick vara med när hon klädde på sig. Hon hade tänkt överraska mig och alla killar. Hon tittade bort mot mitt håll och fick se att jag sov. Mats va snabbt där och lugnade henne att jag hade precis lagt mig ner och vilat lite men sanningen var att jag sov riktigt djupt.

Hon fick all uppmärksamhet av killarna och Mats så hon glömde snart bort mig igen. Mats hade ett sängskåp i rummet som om man inte visste om det så kunde man inte ana att det var en säng. Han och en till kille tog i varsitt handtag på väggen och drog ner en stor säng från väggen. Killarna lyfte upp min fru i luften och la ner henne på sängen. Dom tog bort hennes fina korsett så hon blev helt naken. Alla hade nu fått av sig kläderna och stod och runkade sina kukar runt sängen.

En av killarna som var lite blyg och inte sagt så mycket under middagen hade en jätte kuk. Han hette Gunnar. Den var något längre än Mats men framför allt var den grövre. Den var nästan lika grov som en vinflaska. Min fru såg den inte för att han höll sig i bakgrunden och för att dom andra killarna gömde honom lite.

Planen var att hon skulle bli uppmjukad av normal stora kukar och sedan successivt få större och större kuk och till sist få prova Gunnars bjässe.

Nu låg hon på sängen med två kukar på var sin sida om sitt söta ansikte. Hon växlade med att slicka på dessa. Två andra killar höll i hennes ben och smekte hennes bröst.

Killen som låg mellan hennes ben och slickade henne hette Johan. Nu satt Mats med Stefan i en soffa bredvid och tittade på medans dom andra tog hand om min fru. Dom satt nakna och hade varsitt glas whiskey. Han sa att ta hand om henne ordentligt nu. Hennes man vill att hon ska få smaka kuk på riktigt.

Min fru njöt för fullt av att få all uppmärksamhet. Johan som slickade fittan gjorde ett fantastiskt jobb. Hon hade aldrig varit med om något liknande. Varken Mats eller jag kunde slicka som Johan. Hon kom i en lång orgasm som tillslut blev en skön sprut orgasm. Han fortsatte och använde fingrarna både i henne och utanpå. Han gnuggade klitoris när han inte sög på den tills hon sa att hon inte orkade mer.

Hon låg där med två kukar i händerna helt utslagen redan. Hon skrattade och sa att detta var det häftigaste hon har varit med om någonsin. Precis som hon säger det så kliver den första killen fram och la sig i missionären över henne och började trycka in första kuken i fittan. Den gled lätt in. Hon tog ett djup andetag för hon var inte riktigt beredd.

Han började knulla henne i långa djupa drag. Hon låg och bara blundade och njöt. Plötsligt trycker någon en kuk mot hennes mun och vill in. Hon öppnar munnen och suger in kuken.

Den var stor tänkte hon. Hon tittade upp och fick se en ny kille som hon inte kände igen. Han kan inte ha varit mer än 25 år kanske. Mats hade bjudit in fler killar som skulle komma under kvällen. Totalt hade han bjudit in 18 st plus han själv.

Detta sa han aldrig något om till oss. Detta skulle bli en riktig gangbang hade han tänkt. Min fru låg i sängen och tog i mot kukar som växlade mellan att vara i munnen och fittan. Till slut la sig en kille i sängen på rygg så min fru kunde vända sig om och hoppa upp och rida honom.

Hon sjönk ner utan problem. Han var inte en av som största. Det hon inte märkte var att en annan tog plats bakom och hade smort in kuken med vaselin. Nu skulle alla hål användas. Fler killar ville använda min fru samtidigt. Han satte kuken mot rosetten bak och tryckte försiktigt på. Nej sa min fru och försökte protestera.

Fortsätt ropade Mats. Hon har gjort det förr men då bara med sin mans lilla snopp. Kör på bara ropade han. Nu kom det fram en kuk vid min frus mun och smetade ut sin försatts på läpparna. Hon öppnade munnen och släppte tankarna på att någon försökte komma in i stjärten.

Det var det som behövdes för att komma in in. Nu hade hon en kuk i fittan en som var på väg in i stjärten och en i munnen som hon sög på. Hon hade fullt upp. Det tog inte lång tid innan hon fick en ny orgasm. Mitt i orgasmen så känner hon att hennes fitta fylls för första gången för kvällen.

Killen i röven var också på gång så killen i fittan fick ligga och vänta lite. Han passade på att tacka och gav henne en kyss. Nu kände hon att killen i röven släppte iväg sin satts på ryggen. Han drog ut den precis innan han kom. Hon blev lite besviken så hon sa att alla ska spruta i min fitta, stjärt eller mun. Inget annat är tillåtet.

Hon reste sig upp så nästa kunde lägga sig under henne. Hon gled ner på kuken och fick en ny i stjärten och munnen. Så där höll dom på i tre timmar. Gunnar som dom sparade på hade suttit i soffan med Mats och tittat på. Hon visste fortfarande inte om hans stora kuk.

Nu vände hon sig bort och letade efter mig. Hon såg att jag inte låg kvar så hon frågade var jag var. Vi tog upp honom till gästrummet. Han mådde tydligen inte så bra men han är i trygga händer. Va bra sa min fru. Hon var helt slut efter alla timmars knullande och ville ha ett glas vatten. Mats kom fram med ett vattenglas som hon nästan svepte.

Nu hade han spetsat det också med samma som sist så hon hade inga problem med att fortsätta ett tag till. När jag tittade på filmerna så såg jag att minst tio killar hade knullat henne tills hon fick vattenglaset. Dom tog med henne upp till sovrummet där allting fortsatte. Min andra kamera hoppade igång när dom kom dit och där hade jag ännu bättre bild och vinkel.

Hon frågade Mats vad han menade med att hennes man var i trygga händer. Han svarade att allting var lugnt. Sanningen var den att han hade tagit dit sin ex fru och några av hennes vänner. Dom hade satt fast mig i sängen och skulle använda mig som knull docka. Först väckte dom mig med något som luktade riktigt starkt.

Efter att jag såg var jag var så kände jag att jag satt fast. Runt min säng stod 4 st kvinnor som hade latex kläder på sig. Dom hade tagit av mig alla kläder utom mina kalsonger. Där låg jag nu och undrade vad dom tänkte göra. Dom skrattade och sa att dom hade hört ett ryckte om en man med en liten kuk.

Jag blev genast underlägsen och även ledsen. En av kvinnorna hade en sax. Hon ställde sig på knä nedanför mig i sängen och började klippa upp mina kalsonger. När hon ryckte bort resterna av kalsongen så började dom skratta. Där låg min lilla snopp mjuk och den blev ännu mindre när dom skrattade.

Vad ska vi göra med denna lilla snoppen sa dom. Den är ju inte så mycket att hålla i så vi får väl börja att suga på den. Vill någon börja fråga Gunilla som var Mats ex fru? Anna var en smal liten tjej som var 25 år. Hon tyckte synd om mig och verkade snäll. Hon gick ner på knä och började suga på min kuk. Hon smekte min pung och drog ner förhuden så det nästan gjorde ont. Gunilla som satt på min västra sida som var i 60 års åldern började pilla och suga på mina bröstvårtor. Detta gjorde susen. Jag blev hård nästan direkt.

Nu tog Gunilla fram en penis pump som dom trädde över min kuk. Anna och Gunilla hjälptes åt att få på den på kuken. Gunilla började trycka på bulben till pumpen så började penis pumpen och suga upp min kuk att bli ännu hårdare.

Jag hade aldrig provat en tidigare och blev förvånad hur den funkade. Jag fick lov att böja ner mitt huvud och titta på pumpen som hade min kuk inne i röret. Den liksom sög upp den så den blev hård. Den blev inte tjockare eller längre men den blev ordentligt hård. När dom tog bort pumpen så värkte det nästan i kuken.

Nu klev Gunilla upp i sängen på min kuk och satte sig ner. Hon stönade och sa att den var faktiskt helt okej. Inte som hennes gubbe men helt okej. Helene som hade avvaktat lite klev upp på mitt ansikte och ville bli slickad. Jag började lapa i mig av Helens fittsafter som var jättegoda. Jag sög på klitoris och försökte stoppa in min tunga så långt in i slidan som jag bara kunde.

Hon började stöna och tryckte ner sig mot mitt ansikte. Jag började få svårt att få luft så jag fick lov att andas igenom näsan för att kunna överleva. Hon ville få sin första orgasm på mitt ansikte så hon använde min näsa och hela mitt ansikte för att tillfredsställa sig. Hon pressade sig hårdare och hårdare mot mig och hon stönade högre och högre. Plötsligt skrek hon rakt ut när hon inte kunde hålla i mot längre. Jag hade haft fullt upp med Helene så jag hade inte riktigt koll på vad dom gjorde med min kuk. Helene satt i vägen så jag såg inget. Dom hade turats om att knulla mig och var nu på väg att trycka upp en buttplugg i baken på mig. Två av dom höll i mina ben och bände upp min bak och öppnade upp mig helt och hållet. Där kom Anna fram med en puttplugg som hon smörjde in med sitt saliv. Hon spottade mig i baken och började trycka in den. Hon runkade min kuk samtidigt som hon tryckte in den i baken. Jag visste inte vad jag skulle göra. Det var skönt att bli runkad samtidigt gjorde det ont i baken när den var på vag in. Plötsligt satt den på plats och hon sög in kuken i munnen hårt så jag skrek till. Vad det skönt frågade dom. Nja sa jag. Både och sa jag. Det var helt sant och jag tänkte bara att jag måste säga sanningen. Det jag inte visste var att Mats hade kameror i detta rum. Han hade filmat mig och min fru tidigare och nu filmade han allt som kvinnorna gjorde med mig.

Dom fullständigt knullade mig på alla möjliga olika sätt på ett mer eller mindre förnedrande sätt. Efter nästan 4 timmar så var dom nöjda. Då hade jag sprutat flera gånger i både fittor och munnar. Jag fick lov att slicka i mig all min egen sperma.

När dom var klara så lämnade dom mig fast knuten i sängen. Jag var helt slut i både kropp och själ. Jag låg där och tänkte va fan hände egentligen. Jag hade haft fyra kvinnor som hade knullat skiten ur mig bokstavligen.

Jag låg bara helt stilla och försökte höra någonting. Jag tyckte jag hörde något men var inte säker. Jag har ganska små handleder och kvinnorna hade inte gjort tillräckligt bra knutar. Jag kände detta redan när kvinnorna knullade mig men jag sa inget.

Jag visste att Mats sovrum låg vägg i vägg med gästrummet så jag misstänkte att ljuden kom därifrån.

När dom gott iväg så jag väntade ca 10 minuter innan jag lirkade ur mina händer. Jag kunde sedan knuta upp knutarna vid mina fötter. Jag letade efter mina kläder och hittade min telefon i byxorna. Jag tog fram appen med mina GoPro kameror. Nu fick jag se 8 killar som jag inte kände igen knulla min fru i alla hål i Mats sovrum.

Det var inte samma killar som på middagen. Hade det kommit fler. Hur många hade varit här och knullat min fru? Jag smög ut och över till sovrummet och gömde mig på samma ställe som sist. Där kunde ingen se mig.

Min fru låg på rygg uppe på en kille som knullade henne i röven samtidigt som en annan knullade henne i munnen. Den tredje knullade henne i fittan i missionären. Dom två som knullade i fittan och stjärten kom samtidigt. Han som hon sög kom strax efter och sprutade ner hela ansiktet. Nu fick jag se att hon hade hela ansiktet fullt med sperma som mer eller mindre hade torkat fast. Hon hade slutat att bry sig.

Hon hade gett upp för länge sedan. Mats hade ett kort kvar att spela och det var Gunnar. Han hade fortfarande inte visat upp sig för min fru.

Mats nickade till Gunnar att det var dax för hans tur att knulla min fru. Han reste sig upp från en soffa som fanns i rummet. Nu fick jag se hur stor han var. Jag hade aldrig sett en så stor kuk på varken längden eller grovleken. När killarna som nyss kommit i henne lyfte ner henne i sängen så hon fick vila lite. Hon fick en flaska med vatten som hon passade på att dricka ur.

Mats sa till henne att hon skulle få en ögonbindel för nu skulle hon få en överraskning. Hon frågade vad det var men Mats sa att hon skulle få känna och inte se. När ögonbindel satt på sin plats så la sig Gunnar i sängen med häst kuken liggande på sin mage. Två killar hjälpte henne tillbaka  upp i sängen. Mats släppte på rep som han hissade ner från taket. När hon stod ovanför

Gunnar så spände dom fast hennes händer så armarna var uppsträckta mot taket. Dom hjälptes åt att tryckte ner henne mot Gunnars kuk. Hon fick börja böja benen. Gunnar höll upp kuken så den pekade mot taket. Strax innan den möter fittan så går Mats fram och smörjer upp hennes lena öppna fitta med olja. Hon undrade varför han gjorde så. Du ska få känna sa han.

Hon började ana något. Nu fortsätte dom att sänka ner henne mot det stora ollonet. Jag såg hur det rann ut försatts ur kuken. Gunnar var redo men var min fru det? Jag zoomade in min kamera från min app i telefonen. Nu träffade ollonet fittläpparna. Hon fortsatte ner på kuken. Gunnar släppte kuken och höll i hennes höfter och kunde då lättare kontrollera henne när hon sjönk ner. Alla i rummet stod och tittade och var nyfikna om detta skulle gå. Gunnar lyfte sitt huvud och ville se.

Min fru stönade till när flänsen på ollonet gled in. Hon stannade upp och ville dra ner händerna men det gick inte. Gunnar höll i hennes höfter och fortsatte trycka ner henne. Kuken spände ut fittläpparna nästan lika mycket som när hon fick vår dotter. Hon började grymta och stöna, hon höll andan för ett kort ögonblick.

Hon och tog sedan flera djupa långa andetag på raken. Nu var halva kuken i henne. Det går inte mer sa hon. Hur stor är den? är det mycket kvar frågade hon. Mats svarade att hon var halvvägs. Ohhh stönade hon. Det går inte sa hon igen. Snart säger jag stopp ordet tänkte jag. Samtidigt som jag var så kåt att om jag bara skulle peta på min kuk så skulle jag komma, och andra sidan så tyckte jag synd om min fru som blev spetsad av en hästkuk mitt framför mina ögon.

Nu lyfte hon upp sig själv lite tillsammans med Gunnar och fortsatte sedan mer ner igen på skaftet. Hon hyperventilerade där hon satt. Plötsligt så började hon skaka. Hon fick en orgasm sittandes på Gunnars kuk. Hon fullständigt skrek ut orgasmen i rummet. Alla bara stod och gapade. Jag stod förstenad och visste inte vad jag skulle göra. Mitt i detta skrik så får hon en ny sprut orgasm som duschar Gunnar där han ligger. Hela hon skakar och sedan slappnar av.

Hon släpper sin tyngd rakt över Gunnars kuk som pressas rakt upp i slidan upp till livmodertappen. Gunnar var inte riktigt beredd men fångade upp hennes överkropp och styrde henne så hon hamnade på hans bröstkorg. Vi som var bakom såg att hela jävla kuken var inne i slidan. Gunnar rörde på sig där under och rätt som det var så sprutade han rakt upp i slidan när han var längst in.

Min fru svimmade när hon låg där. Hon kände inte när han fyllde henne. Hon var helt borta då. Båda låg stilla och andades. Då kom jag fram från mitt gömställe och gick fram till min fru och kollade hur det var med henne. Hon tittade mig i mina ögon och sa att hon var okej. Alla i rummet jublade och klappade händerna.

Gunnar och jag hjälpte henna av kuken som hade blivit mjuk. Vi la ner henne i den kladdiga sängen så hon hamnade i fosterställning. Jag tittade på Mats och sa att vi rundar av nu. Hon somnade på 2 minuter i sängen. Alla pratade om vilken fantastisk fru jag har. Hon hade varit helt fantastiskt under hela kvällen och natten.

Jag tittade på klockan och konstaterade att klockan hade hunnit bli 04.00 på morgonen. Jag tittade på Mats och skakade på huvudet. När alla hade gått och det bara var jag och Mats vakna så undrade va fan var det i drinken som han gav mig. Han sa att det var en vanlig drink. Jo jävlar sa jag.

Nu är det så här att jag har allting på film så är det något som jag ser att du har varit dum mot henne så kommer jag att kontakta polisen. Det är lugnt sa han. Vi har inte gjort något olagligt. Förresten sa han jag har på film när du blir knullad i gästrummet. Om du går till polisen så lägger jag upp den filmen i sociala medier. Okej sa jag efter en viss tvekan. Vi går och lägger oss nu så pratar vi mer om detta imorgon.

Vi gick in och lyfte över min fru till gäst rummet. Vi bäddade ner henne och la vi oss och sov. Nästa dag vaknade vi runt lunch.

Min fru sov fortfarande bredvid mig. Hon låg på rygg med särade ben. Jag lyfte på täcket och tittade på henne. Fittan såg faktiskt rätt bra ut. Jag undrade om hon kände sig sliten i slidan. Jag pussade henne på pannan. Hon tittade mig i ögonen.

Jag sa god morgon min älskling. God morgon viskade hon. Har du sovit gott frågade jag. Ja absolut efter en sådan kväll. Varför somnade du så tidigt frågade hon. Mats blandade i sömnmedel i min drink. VA sa hon. Har du bevis. Nej det har jag inte men varför skulle jag annars somna så fort. Jag riggade två GoPro kameror så jag har allting på film. Va bra för jag har en massa minnesluckor som jag vill fylla. Vi gick upp och packade ihop våra saker. Vi hämtade min frus korsett som låg kvar nere vid sängen.

Vi sa till varandra att behövde hitta hårddisken till kameran i gästrummet. Vi hittade kameran och följde kabeln till hårddisken som bara satt en liten bit från kameran. Vi tog hårddisken och åkte innan Mats hade vaknat.

Vi la ett brev på köksbordet där vi tackade för allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *