När min fru fick smaka på riktig kuk – Del 2

Nu har det gått några veckor sedan vi träffade Mats för första gången. Jag och min fru har verkligen fått en ny tändning i vårat sexliv sedan dess.

Hon säger att hon tycker om min kuk men jag är inte så säker på det. Vi har köpt några riktigt stora dildos men det är inte samma sak som Mats kuk säger hon.

När vi är sugna på att leka med leksaker så brukar vi börja med att ta fram en uppblåsbar grov svart dildo. För att få fittan tillräckligt blöt så har vi fått tag på en riktigt bra olja som vi båda tycker om. Den värmer bra och dunstar inte heller direkt.

Hon älskar att bli slickad så jag brukar börja mjuka upp henne med att slicka fittan ordentligt så hon är på gång. Om det behövs så smörjer jag in den med olja.
När min fru är redo så brukar hon be om att få kuken eller dildon inkörd direkt.

Jag brukar sära på hela fittan så jag ser in i slidan. Jag pressar försiktigt in toppen på dildon och kollar att det är okej med min fru. Det är alltid häftigt att se på nära håll hur fittläpparna delar sig och släpper in dildon.

När den väl är inne så pumpar jag upp den försiktigt och låter den få vara stor. Efter en stund så tömmer jag den på luft för att sedan sedan åter fylla den för att töja ut slidan ordentligt.

När jag har använt den tillräckligt länge så går jag över till att använda några riktigt stora dildos. Något som tänder min fru riktigt mycket är bra noveller. Ofta läser hon noveller när jag leker med hennes fitta. Jag får aldrig nog av att leka med min fru.

Jag har fortfarande kvar min fantasi att få se min fru bli tagen av flera män samtidigt. Helst ska dom ha riktigt stora kukar. Jag lyfte frågan med Mats för några veckor sedan. Han skulle lyssna om han har några vänner som skulle kunna vara intresserade.

Han återkom efter ett par dagar och meddelade att det skulle kunna gå att lösa.

Mats bor på en gård utanför Gävle. Han bjöd dit oss redan veckan efter på fredag kvällen.

Övriga killar skulle komma på lördagen. Vi frågade hur många män han bjudit in. Det skulle få bli en överraskning sa han.

Vi kom hem till Mats i 18 tiden. Han hade förberett med mat och gjort i ordning sin spa anläggning. Han visade oss runt i huset. Han hade bastu, jacuzzi och en stor dusch som flera fick plats i. Det var riktigt fint med även en soffgrupp med mjuka fåtöljer.

Efter rundvandringen i huset så gick vi till köket och fick varsin drink. Vi skålade för en riktigt trevlig kväll/helg med många överraskningar. När maten var klar så satte vi oss och åt en god middag med både förrätt, huvudrätt och efterrätt. Till varje maträtt så fick vi olika viner som var fantastiskt goda.

Min fru och jag blev snabbt onyktra. Detta hade Mats planerat. Det märktes, han ville ha Hanna för sig själv. Jag genomskådade honom efter ett tag och började ta det lugnare med drickandet men spelade vidare som om jag vore onykter.

Han började smeka min fru på benen lika som han hade gjort på restaurangen ett par veckor tidigare. Jag såg på Hanna att hon började bli riktigt kåt. Det syntes på hennes blanka ögon. Jag sa att jag går och lägger mig på soffan och vilar lite.

Jag la mig ner med ansiktet i en kudde så jag kunde se min fru och Mats från där jag låg. Dom väntade en liten stund för att vara säkra på att jag somnat. Båda reste på sig och Mats ställde sig bakom min fru och kysste henne i nacken. Hon blundade och tog händerna bakom ryggen så hon kunde smeka Mats kuk utanpå byxorna.

Han flyttade upp sina händer till brösten och smekte henne utanpå klänningen. Hjälp mig av med klänningen sa hon. Han flyttade händerna till ryggen och drog ner dragkedjan så hon kunde kliva ur den.

Nu stod hon där i en svart korsett med stayups. Hon hade inte satt på sig några trosor så nu var det fritt fram för Mats att komma åt hennes fitta. Hon lutade sig fram och särade på sina ben. Han flyttade ner sin högra hand över hennes stjärt och bak till fittan och vänstra handen till hennes bröst. Han började smeka henne så hon blev riktigt kåt. Hon vände sig om mot Mats och kysste honom. Det högg till i mig. Att se min fru kyssa en annan man var jag inte beredd på. Hon sa att nu är det hans tur att ta av sig kläderna.

Hon började hjälpa honom med livremmen och knapparna i byxorna medans Mats knäppte upp sin skjorta. Snart stod han där i endast sina kalsonger med ptv liggandes mot kroppen. Min fru satte sig på huk och drag sakta ner kalsongerna. Hon tittade storögt på kuken som gungade fram framför henne. Hon hade längtat så efter att få känna på den igen.

Hon tog tag i den varma hårda kuken med sin hand och började runka den sakta. Hon passade på att titta närmare på den.

Det kom fram en droppe försats som hon snabbt var där och slickade upp. Det blev en lång sträng mellan ollonet och hennes mun som hon tog bort med fingret. Mmm va gott och va stor den är. Hon vände huvudet bort mot mig för att kolla om jag sov. Jag blundade snabbt så dom inte skulle se att jag låg och tittade.

Så vände hon sig tillbaka igen mot Mats och sa att min mans kuk kan inte tillfredsställa mig som din kuk kan.
Efter att jag har haft våra stora dildos i mig så känner jag knappt honom. Hans kuk är så liten att jag funderar på att köpa en sleave till honom men då kanske han tar illa upp.

Jag har längtat efter att få känna dig i mig igen. Kom sa Mats. Låt oss gå till mitt sovrum. Han tog Min fru i handen och drog iväg upp för en trapp. När dom var utom synhåll så smög jag försiktigt efter. Jag tog med min telefon för att kunna filma alltihopa. När jag kom upp så hörde jag deras röster från en dörr som stod på glänt.

Jag tittade försiktigt in och fick se min fru stå på knä över Mats ansikte samtidigt som hon sög på hans stora kuk. Dom var så upptagna att dom inte märkte att jag smet in och gömde mig bakom en skärm. Den var perfekt att gömma sig bakom.
Det hängde kläder på den och stod en del grejer i vägen.

Jag tittade mig omkring och fick se att det hängde masker och piskor i alla olika varianter. Det fanns latex kläder och skor i olika former. Hmm tänkte jag. Detta kan vi nog få nytta av i framtiden.

Jag tog upp min mobil och började filma.
Nu fick jag se min fru vända sig om på rygg i sängen med huvudet utanför kanten. Hon böjde bak huvudet för att lättare kunna svälja hela kuken. Han la sitt ollon mot hennes läppar och strök ollonet mot läpparna och smetade ut sin försatts. Hon öppnade sin mun och började ta i mot kuken. Läpparna gled över det stora ollonet när han tryckte in kuken.

Hon fick först bara in ollonet i munnen och försökte ta in hela men den var för stor. Mats tog det lugnt så hon fick vänja sig. Det syntes att han hade gjort det förr. Rätt som det var så gled kuken ner i halsen. Min fru gjorde läten men Mats hade bestämt sig att kuken skulle in ordentligt. Jag såg utanpå hennes hals hur kuken kom in mer och mer.

Han drog ut kuken så hon fick luft. Gör det igen sa hon. Det var riktigt häftigt. Dom varvade med att ta den i halsen och suga den så hårt hon bara kunde.

Det smackade när hon sög och jag såg hur ollonet nästan tappade sin rosa färg.

Jag såg hur hans kuk åkte sakta ner i halsen på henne igen. Han höll i henne så hon inte kunde komma undan. Dom höll på en stund innan han drog ut den igen och vände på henne. Det var nära sa han så han avbröt precis i tid. Men jag vill ha din sperma i munnen sa hon.
Det får vänta sa han.

Han böjde sig över henne och sa ikväll är du min. Din man kan du glömma. Det är min kuk som gäller. Jag såg till att han fick ordentligt med alkohol så han somnade. Min fru tittade på Mats och och förstod att hon var hans denna kväll. Han sa till henne att ställa sig på knä i sängen. Han gick in bakom henne och sträckte sig efter stor dildo.

Hon såg inte detta utan stod och väntade på att han kanske skulle slicka henne eller köra upp några fingrar i fittan. Hon var inte beredd på att han körde upp den stora dildon i fittan direkt utan att vara försiktig.

Det kom ett långt stön och hon böjde upp huvudet mot taket. Han tog tag i håret på henne och böjde sig fram och viskade något i hennes öra. Hon nickade att hon förstod vad han hade sagt. Han drog ut dildon igen och släppte henne.

Han gick fram och tog henne om hakan med ena handen och sa till henne att rida hans kuk. Han la sig ner på sängen och höll kuken rakt upp mot taket. Hon reste sig upp och klev över honom med ena benet. Hon höll isär sina blygdläppar så mycket hon kunde och satte sig på ollonet. Hennes fitta lyste med sitt kladdiga fitthår.

Han tog i kuken och drog den fram och tillbaka i fittans öppning för att både göra kuken våt men också blöta ner blygdläpparna ordentligt. Sakta satte hon sig på kuken och jag såg hur hon svalde mer och mer av hela kuken med fittan. Hon stannade upp när hela kuken nästan var i botten. Hon tog några djupa andetag nu när hon kände att hon var helt fylld.

Nu fick jag se att mascaran hade börjat rinna ner för kinderna. Det var säkert efter att han mun knullade henne. Hon började rida honom. Han hjälpte henne genom att hålla i under hennes skinkor och mötte henne med sin höft så kuken kom in så långt som möjligt.

Plötsligt så skrek hon rakt ut och hennes ben började skaka. Hon kom i en ordentlig orgasm. Hon stannade upp satte sig ner över honom. Hon tänkte inte hela vägen. Kuken kom rakt upp i henne helt och hållet. och kom åt livmodertappen. Alla 23 cm fanns nu i henne. Hon satt still och bara blundade. Hon sa att hon orkade inte mer. Han vände ner henne på sängen så hon låg på rygg. Han sträckte sig efter en ögonbindel som han knöt fast över hennes ögon.

Han tog fram rep från hörnen i sängen så han kunde knyta fast hennes händer. Vid knäna satte han fast en spreadbar med fästen vid knäna så benen låg helt isär och hon kunde inte flytta ihop dom. På fötterna satte han fotfängsel. Nu satt hon fast ordentligt.

Min fru låg och stönade och bad att han skulle vara snäll mot henne. Han tog fram diverse leksaker. Det var dildos i olika färger och storlekar. Det var en wominiser och en uppblåsbar dildo lika som vi hade hemma.

Först tog han fram raklödder för han ville ha fittan helt rakad. Jag hade försökt att få göra detta men hon ville inte. Nu hade hon inte så mycket att säga till om. Han började med att lägga en handduk under baken på henne. Sedan gick han iväg och hämtade varmt vatten.

Hon protesterade när hon förstod vad som skulle hända men förstod att det inte var någon idé att kämpa i mot. Mats sa att hon måste vara fin tills på lördag när alla killar kommer. Han sa att han älskar rakade fittor. Jag hade filmat alltihopa och jag visste att detta skulle jag kunna få nytta av.

Jag hade tagit av mina byxor och stod och runkade när jag fick se vad han gjorde med min fru. Snart var hon helt ren från allt hår. Han torkade av henne och böjde sig ner för att slicka henne. Hon drog och ryckte direkt i repen som hon satt fast i.

Han drog isär blygdläpparna så mycket som möjligt men inte så det gjorde ont. Han sög och slickade henne. Han stack in sin tunga djupt i slidan och varvade med att suga hårt och fladdra med tungan över klitoris. Det tog inte lång stund innan hon kom i sin andra orgasm för kvällen. När den hade lagt sig så böjde han sig över henne och tog av henne bh-n. Jag såg att vårtorna var stenhårda och stack rakt ut.

Hon stönade och tyckte det var skönt att släppa ut dom. Han vände sig om och tog fram ett par klämmor med en kedja i mellan. Han satte fast klämmorna i bröstvårtorna lagomt hårt. Det fick inte göra ont men samtidigt så fick dom inte lossna. Hon stönade igen när han försiktigt drog i kedjan. Jag hade aldrig sett något så upphetsande. Jag fortsatte att filma.
Min kuk var stenhård och kände att om jag rörde kuken så skulle jag komma direkt.

Nu tog han fram olja och smorde in fittan ordentligt. Han använde bägge sina händer. Han tog även rejält med olja på sin egen kuk samtidigt som han drog ner förhuden och blottade sitt stora lila ollon. Nu är det dags för en fortsättning sa han. Så la han sig över henne och la ollonet mot hennes blanka fittläppar. Jag såg hur dom bändes isär när ollonet pressade på. Min fru förstod vad som skulle ske och tog ett djupt andetag. Sakta pressade han in hela kukens längd i fittan igen.

Jag bara stod och kunde bara titta på. Min fru hyperventilerade och försökte säga till att ta det lugnt. Han tog det lugnt och drog ut kuken igen när han pressade in kuken igen så kände att han bottnade. Så där höll han på tills min fru bara låg och skakade i sin tredje orgasm för kvällen.

Nu låg hon där som en urvriden trasa i sängen. Mats var inte klar än på långa vägar. Han var fortfarande hård och han gav sig inte förrän han hade fått spruta i henne. Jag stod och tittade på när han släppte lös henne i sängen.

Hon började kvickna till när han hämtade ett koppel med kedja som han satte runt hennes hals. Han tog bort ögonbindeln. Nu var hon inte den självsäkra kvinnan som alltid fick sin vilja igenom. Han tog bort klämmorna på bröstvårtorna försiktigt. Aj viskade hon. Det gjorde lite ont. Det går snart över sa Mats.

Han sa till henne att det var dax att gå ner och tvätta oss och bada. Båda reste sig och gick iväg. När Hanna gick förbi skärmen så hajade hon till när fick hon se mig stå utan kalsonger och runka min lilla snopp. Hon viskade eller mimade att hon älskade mig.

Dom gick iväg åt ett annat håll och ner för en stentrappa. Jag följde efter dom och kom direkt ner till jacuzzin och bastun. Nu hade jag tagit av mig alla mina kläder och sa hej till bägge två. Dom vände sig om och Mats sa nämen hej. Har du vaknat nu? Min fru var tyst och sa ingenting. Har du sovit gott sa Mats. Ja svarade jag och gick fram till min fru.

Jag tog kopplet från Mats och drog henne in till mig och kysste henne. Har du varit lydig och tillfredsställt Mats ordentligt medans jag sov. Jag har försökt svarade hon. Jag har kommit flera gånger men Mats har inte kommit än.

Hmm sa jag, då vill jag att du ställer dig på alla fyra här på den mjuka pallen. Jag drog i kopplet så hon hamnade uppe på pallen. Hon svankade med baken och blottade sin renrakade fitta. Har du rakat dig älskling frågade jag. Nej det var Mats som gjorde det. Bra sa jag, det har jag längtat efter.

Jag sa till Mats att ställa sig bakom henne. Själv så tog jag fram min kuk till hennes mun och bad henne suga mig. Jag tittade på Mats och sa till honom att knulla henne ordentligt i fittan. Hon var fortfarande blöt och full med olja så han gled ganska lätt in.

Hon stönade men jag höll i hennes huvud och tryckte in min kuk för att tysta henne. Hon höll i min kuk med ena handen så hon drog ner förhuden ordentligt när hon sög mig. Mats knullade henne bakifrån och sa vilken jävla tajt fitta du har. Mmm sa min fru.

Hon drog ut kuken och sa att så här uppfylld som jag är nu har jag aldrig blivit tidigare. Nu jäklar tänkte jag. Nu ska hon få så hon blir tyst. Jag visste att hon aldrig har haft någon i stjärten tidigare så nu var det dax. Jag sa till Mats att lägga sig på pallen. Han fick precis plats. Sedan sa jag till min fru att rida honom.

Det var inte svårt att övertala henne. Hon sjönk ner på kuken med ett stön. Mats förstod vad jag tänkte göra men min fru trodde bara att hon skulle få rida honom. Jag tog en vaselin burk som jag hade sett tidigare och smorde in min kuk bakom henne.

Mats tog henne intill sig med en kram och sedan drog han isär hennes skinkor försiktigt. Nu låg rosetten helt öppen för mig så jag ställde mig bakom henne. Jag tryckte mitt ollon mot rosetten. Nu förstod hon vad jag tänkte göra och protesterade men hon satt fast hos Mats med kuken i fittan.

Jag tryckte till lite och sen gled jag in med mitt ollon. Jag blev förvånad vad lätt jag ändå kom in. Jag stannade med ollonet innanför ringmuskeln och lät den anpassa sig.

Hon sa nej jag är redan så uppfylld. Det går inte. Mats började hångla med henne för att få henne att tänka på något annat. Jag tryckte på lite till och gled mer och mer in i hennes stjärt. Vi sa åt henne att slappna av. Efter en liten stund så var hon helt fylld i både fittan och stjärten. Hon andades i djupa andetag. Jag drog sakta ut och in kuken i stjärten samtidigt som Mats knullade fittan. Det var riktigt trångt. Det kändes ibland som min kuk pressades ut ur stjärten. Jag hade fullt upp att försöka hålla mig kvar.

Det tog inte lång tid innan hon kom i ytterligare en orgasm. Hon låg helt utslagen mellan oss. Vi drog oss sakta ur henne. Man såg två rejäla hål när vi bägge precis lämnade henne. Vi tog med henne in i duschen. Tog bort kopplet och sa att detta sätter vi tillbaka när vi har duschat och badat klart.

Hans kuk var fortfarande stenhård och gungade framför oss. Jag sa till henne att runka av oss bägge två så tvättar vi av henne. Vi satte på vattnet så vi alla blev blöta. Vi hjälptes åt att tvätta min fru ordentligt.

Maskaran tvättades bort och vi tvättade överallt där vi kom åt. När vi var klara så gick vi ut till jacuzzin där satte vi min fru mellan oss. Hon tog tag i min och Mats kuk och runkade oss.

Mats blev snabbt hård igen och lyfte upp henne på kuken. Hon sa att det går inte i vattnet. Jag är för torr i slidan. Det struntar jag i sa Mats. Nu ska vi knulla i vattnet. Jag har drömt om att knulla dig här. Hon hade inget att säga så hon gled sakta ner över den stora kuken.

När det tog stopp så satt hon still och bara kände efter. Själv så började jag smeka hennes bröst bakifrån. Jag nöp i bröstvårtorna. Aj sa hon. Jag har haft klämmor på bröstvårtorna så dom är lite ömma. Har du det låtsades jag som jag inte visste. Jag böjde mig ner och sög in en bröstvårta i min mun. Hon stönade att det där var skönare.

Nu började hon rida på kuken sakta upp och ner i Mats knä i vattnet. Hon stönade att hon ville ha mer men samtidigt att så sa hon att han skulle ta det lugnt. Hon kom i fler orgasmer efter varandra. Tillslut kunde inte Mats heller hålla i mot längre i den trånga fittan utan släppte alla muskler så han sköt upp sin säd så djupt han bara kunde i henne. Nu satt min fru kvar och försökte få tillbaka andan igen och kramade Mats.

Själv var jag otillfredsställd där jag satt och tittade på dom. Min fru reste sig sakta av från kuken som nu hade blivit mjuk. Vi såg alla tre sperman som spreds i vattnet. Min fru gick tillbaka till duschen. Jag följde efter och ville få mer jag också. När hon såg mig i duschen så sa hon. Jag orkar inte mer ikväll. Jag förstår det älskling men du ser hur jag ser ut.

Där stod jag med värsta ståndet. Hon gick ner på knä för att suga mig. Det blev varmt runt kuken när hon tog in hela i munnen. Hon växlade mellan att suga hårt på kuken och ta den i halsen. Nu hade hon kommit på tekniken och min var ju så mycket mindre så det inga problem att svälja hela. Jag lät henne fortsätta en liten stund. När jag var nöjd så satte jag på kopplet igen. Hon tittade upp på mig när hon fortsatte att slicka pungen och skaftet på mig. Jag böjde mina ben så min stjärt blottades. Jag sa till henne att stoppa in ett finger i min stjärt. Hon lydde mig direkt för hon visste att om jag var på humör så skulle jag komma snabbt. Det tog inte många sekunder innan jag kände känslan när mina sprut var på gång.

Jag sa inget utan ville spruta i hennes mun. Hon blev lite förvånad att det gick så fort men var snabb på att fortsätta suga så hon fick allting i munnen. När alla tre hade duschat klart så gick vi till Mats säng och la oss med min fru i mitten. Vi somnade direkt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *