När min fru fick smaka på riktig kuk – Del 1

Jag heter Anders och har precis fyllt 50 år. Min fru heter Johanna och är 45 år. Vi bor på en gård som har gått i arv i generationer. Vi har ett barn. Min fru är adopterad från Indien. Hon är 155 cm och är lite rund i formerna. Hon är en ganska självsäker kvinna som gillar att ha kontroll. Hennes bh storlek är 80D så hennes bröst är ganska stora.

Hennes fitta är orakad men ganska glest beväxt. Blygdläppar är väldigt små och hennes fitta är väldigt tajt. Själv är jag en ganska kort och smal man med liten kuk på ca 13 cm. Jag hade en sjukdom när jag var liten som gjorde att jag stannade i växten. Min fru säger dom där klassiska orden att min kuk är perfekt för henne. Den är alldeles lagom stor. Vi har det bra i sängen när vi väl får till det. Det brukar blir ett par gånger i månaden. En sak som vi är jävligt bra på är att vi i princip alltid kommer samtidigt.

Min fantasi har vuxit fram att få titta på när min fru bli tagen av en eller flera män samtidigt med bra mycket större kukar än min egen. Jag ville att hon skulle få känna på hur det skulle känns att få bli riktigt fylld i fittan. Jag hade tänkt denna tanke i flera år och även frågat om hon skulle tänkas sig att ha en till man i sängen men hon har hela tiden sagt att hon var nöjd med mig.
Har man inte provat något annat så vet man ju inte hur det skulle vara brukar jag säga.

Efter pandemin så ville vi komma iväg och hitta på något trevligt tillsammans. Vi tänkte att det var länge sedan vi var i Stockholm så vi bestämde att vi åker dit och tar in på ett fint hotell och äta god mat på någon fin restaurang.

Jag började planera hur jag skulle få till min fantasi. Jag var upp på nätet och letade i forum efter en eller flera män som skulle kunna ta hand om min fru och ge henne kuk på riktigt. Jag chattade och fick väldigt bra kontakt med en man som jag fick förtroendet för.

Han skickade bilder på sig själv och jag skickade bilder på min fru och mig själv både med och utan kläder. Han hette Mats och hade en mycket större kuk än min. Han tyckte gärna om bdsm men vi sa att det får bli ett senare tillfälle.

Nu gällde det att omvända Min fru att få henne att ta steget att vara med andra män än mig. Min plan var att vi skulle bo på ett hotell mitt i centrala Stockholm. Därifrån så vi kunde välja en fin restaurang och ta oss tillbaka till vårat hotell enkelt. Jag bokade bord på en restaurang bara 5 min från hotellet.

På dagen så gick vi på stan och handlade på bland annat NK där min fru hittade riktigt fina underkläder som vi båda tyckte om. Vi sa att dessa skulle hon ha ikväll på restaurangen.

Jag hade gjort upp med Mats att vi skulle ses på stan och bara växla några ord och han skulle få se min fru på riktigt. Vi kom överens om att låtsas att vara gamla vänner från förr så han kunde hälsa på Johanna och ta henne i hand och känna på henne för första gången.

Vår plan gick i lås. Vi stötte på varandra inne i en galleria där det var lite lugnare med folk. Mats kom fram till mig och vi kramade om varandra. Jag presenterade honom för Johanna. Mats tittade min fru rakt in i ögonen och tog hennes hand. Jag såg att hon stannade upp ett ögonblick som om hon liksom stelnade till. Dom stod säkert så i 10 sekunder vilket kändes som en evighet. Jag kände direkt att detta kan kanske kan funka.

Min fru drag sakta tillbaka sin hand jag såg att hon blev lite röd i ansiktet. Perfekt tänkte jag. Mats hade börjat mjuka upp henne. Vi berättade vad vi gjorde i Stockholm och Mats berättade att han var på tjänsteresa och bodde på hotell.

Det visade sig att han bodde på samma hotell som oss vilket vi naturligtvis vi hade planerat. Min fru anade naturligtvis ingenting. Vi sa hejdå och sa att vi kanske ses på hotellet. Min fru vände sig mot mig och sa. Woaw vilka ögon och vilken trevlig man det var. Hon beskrev det som hon fick stötar i kroppen genom handen. Det var magiskt tyckte hon.

Vi kände oss nöjda och ville tillbaka till hotellet. När vi kom innanför dörren så sa hon att hon behövde gå på toaletten. Jag tog av mig mina skor och min Jacksons skulle precis lägga mig på sängen när min fru ropade och bad mig komma in i badrummet. När jag kom in så fick jag en mindre chock. Där satt min fru på toaletten med särade ben och visade upp sin våta fitta.

Vad av detta sa jag och gick ner framför hennes glansiga håriga fitta. Slicka mig älskling. Jag blev så jävla kåt av att få Mats blick och när han tog min hand.

Jag närmade mig fittan och satte mina fingrar mot dom yttre blygdläpparna och drog isär så hela fittan öppnade sig. Jag såg rakt in i slidan. Jag följde dom yttre läpparna upp mot klitoris med min tunga. Hon stönade till och tog i mitt huvud och försökte pressa mig mot sig. Det märktes att hon ville ha mer. Ahhh fortsätt sa hon.

Jag slickade försiktigt på klitoris och hon sa till mig att sluta retas. Slicka min fitta nu för fan. Hon brukar aldrig nästa svära så jag förstod att nu jäklar. Jag sög in klitoris i min mun och försökte varva mellan att fladdra med tungan och suga in knappen i min mun hårt.

Min fru har lätt för att få orgasm så jag märkte att det vara nära. Jag tryckte in två fingrar i fittan och vek mina fingrar mot G punkten. Hon spände sig och gjorde ett dovt stön. Plötsligt så får hon en sprut orgasm. Detta var första gången så vi blev lite förvånade bägge två. Oj sa hon, det var som sjutton.

Hon satt kvar en liten stund och jag tog en handduk och torkade av henne runt fittan och på benen. Jag passar på att ta en dusch så jag är fräsch till middagen sa hon.
Hon satte på sig sina nya underkläder och en klänning som hon hade pekat ut och som jag hade köpt till henne. Klockan 19.00 hade vi bokat bord och fick ett bord ut mot havet med fönster utsikt.

Bordet var ute på kanten så vi kunde vara lite för oss själva. Det passade oss helt perfekt. När vi precis började äta varmrätten så viskade Johanna att Mats precis kom in på restaurangen. Jag vände mig om och fick se honom.

Jag vinkade till honom. Han kom fram till vårat bord och vi hälsade på varandra igen. Vi sa att det var trevligt att ses igen efter alla år. Jag tittade på min fru och fick en blick att det var okej med mer sällskap.

Jag bad Mats sätta sig hos oss. Han satte sig bredvid min fru. Jag såg på henne att hon blev lite spänd. Hon är svag för rött vin och behöver inte mycket för att bli onykter så jag fyllde upp hennes glas så snart jag såg att det behövdes. Mats beställde också in mat och vi hade det väldigt trevligt. Vi blev lite onyktra alla tre efter några flaskor.

Jag fick se att min fru börja skruva på sig jag tittade lite i smyg på Mats och fick se att han hade flyttat över sin hand till hennes ben. Vi fortsatte prata en stund till och min fru var verkligen på gott humör.

Vi kom in på ämnet sex när vi pratade. Jag berättade om min fantasi där en eller flera män tog min fru medans jag tittar på. Plötsligt säger min fru att hon ville se Mats kuk. Det visade sig att Mats hade flyttat över min frus hand på sin bula på sina byxor. Han hade i smyg dragit ner sin gylf.

Kalsonger hade han lämnat på rummet så när hon flyttade dit sina fingerar så kände hon kukens lena hud. Hon smekte den från toppen ner till roten men hon kom aldrig dit. Kuken var väldigt stor, Hon hade blivit otroligt kåt av att känna på den. Hon tog handen runt skaftet men nådde inte runt. Hon kände hur den växte i handen.

Hon blev väldigt nyfiken och hade klämt och känt på den utan att jag märkt det. Hon kunde inte låta bli att säga att hon ville se den. Vi tyckte det var dax att flytta oss upp till vårat rum. Vi hade en svit så det var mest plats där. Vi betalade och gick tillbaka till hotellet.

Min fru gick mellan oss och det märktes att hon ville till rummet så fort som möjligt. När vi kom in innanför dörren så kramade jag om min fru och viskade att jag älskar henne och satte mig i en fotölj vid sängen.

Hon bad Mats dra ner dragkedjan som fanns i ryggen på klänningen. Min fru behöll dom nya underkläderna på. Hon la sig på rygg i sängen och särade på benen. Mats började klä av sig bredvid mig och tittade på min fru. Han sa att hon var väldigt vacker och sexig i sina fina underkläder.

När Mats knäppte upp sin stjorta och tog av sig sina byxor så fick hon en aning om vad hon snart skulle få se i frihet. Han drog sakta av sig sina kalsonger så kuken sprätte fram och slog upp mot magen. Det skvätte iväg försats från kukhuvudet och visade att Mats också var riktigt kåt.

Han var helt rakad precis som jag själv. Ollonet var helt blottat på kuken. Min fru flämtade till när hon fick se kuken. Hon sa att hon aldrig hade sett en så stor kuk i verkligheten som var så hård. Mats tog tag i sin kuk och runkade den framför ögonen på min fru.

Hon kröp sakta fram till Mats som stod vid kanten på sängen. Hon frågade hur stor den var. Mats svarade att han trodde att den var ca 23 cm. Hon tog över Mats hand och började sakta runka honom. Hennes hand var inte i närheten av att räcka runt skaftet. Det sipprade fram mer försats som hon stack fram tungan och slickade bort.

Hon tog in ollonet i munnen och började suga. Jag tittade på min fru och såg att hon fortfarande var onykter. Hon vände sig ansiktet mot mig och sa. Detta är vad jag kallar kuk. Hon följde skaftet med tungan ner mot kuk roten. Hon höll ner kuken så den stod rakt ut från Mats mage.

Hon vände och följde åter skaftet upp till ollonet där hon försökte ta in så mycket som möjligt i munnen. Hela tiden tittade hon på mig. Mats blundade och njöt av min frus behandling.

Han tog tag i min frus huvud och började mun knulla henne lite försiktigt. Hon stod på alla fyra i sängen med baken mot kuddarna. Jag såg bägge från sidan och såg hur kuken gled fram och tillbaka in i munnen.

Hon försökte att ta in så mycket som möjligt. På tredje försöket så fick hon ner kuken i halsen men lyckades inte svälja hela. Mats vände och la henne på rygg i sängen. Han tog i hennes trosor och drog av dom. Hon hjälpte till och lyfte på baken. Han särade på benen och visade mig hur blöt hon var. Jag tog ett steg fram och fick se en riktigt blöt hårig fitta som hade börjat öppna sig.

Jag tog av mig mina kläder och satte mig åter i fotöljen. Jag drog i min lilla kuk som inte var i närheten av Mats kuks storlek.
Jag var stenhård med det hjälpte inte. Mats stack fram sin tunga och började slicka fittan. Hon stönade och drog i madrassen. Jag hade aldrig sett henne så här kåt tidigare.

Mats vände sig om så hon fick kuken framför sig. Hon tog kuken direkt i munnen och fortsatte suga. Nu låg dom i en sextionia och tog hand om varandra. Det tog inte lång tid innan hon skrek ut sin första orgasm med Mats. Han bad henne vända sig om och tog av henne bh-n. Han tog hennes plats i sängen och bad henne rida honom.

Jag sa till henne att vända sig så hon var vänd mot mig när hon sakta sjönk ner på kuken. Hon tog tag om kuken och styrde in den medans hon särade på blygdläpparna. Mats höll i hennes höfter. När ollonet hade kommit precis in så lyfte hon blicken och tittade in i mina ögon.

Jag lutade mig fram och kysste henne. Hon kysste mig tillbaka. Hon böjde ner huvudet så hon kunde se hur kuken sakta gled in mer och mer. Hon fick in ollonet och sedan var det stopp. Hon lyfte sig upp och ner på skaftet och sjönk ner lite mer hela tiden.

Mats höll sina händer under baken och hjälpte till. Det märktes att han hade gjort detta förr. Till slut var han nästan inne helt. Hon orkade inte ta hela på första försöket. Jag tog fram min telefon och började filma.

Hon säger att hon aldrig har känt sig så här fylld någon gång tidigare. Det tog i mot men nu var hon nöjd. Hon säger att hon tror att hon känner ollonet nästan uppe i magen. Hon reste sig upp igen men benen började skaka så hon fick lov att kliva av. Hon la sig på rygg och Mats var snabb och lägga sig över henne i missionären.

Han tog i kuken med sin hand och styrde den mot fittan. Hanna höll isär blygdläpparna så Mats lättare kunde pressa sig in. Det gick lättare nu när den hade varit där tidigare. Han började pumpa kuken in och ut ur fittan. Jag fortsatte att filma och fick se att det bildades vit sås runt kuken vid blygdläpparna.

Hon stönade och Mats blev mer och mer svettig. Jag stängde av filmningen och kröp upp bredvid Min fru i sängen och smekte hennes ansikte. Mats fortsatte knulla henne i samma hastighet.

Jag visste att Mats var uthållig. Vi hade pratat om detta tidigare. Jag tittade på min fru och fick se hur hennes ögonvitor vändes. Hon stönade högljutt och sa att hon fick flera orgasmer efter varandra.

Nu satte jag mig upp och tryckte fram min kuk mot henne. Hon tog tag om kuken samtidigt som hon kastades runt i sängen. Det gick inte så bra så jag fick dra mig tillbaka igen. Nu började Mats grymta att han snart skulle komma. Hon skrek att hon ville känna kuken pumpa henne full med sperma. Jag tittade ner bakom dom och fick se hur Mats kuk ryckte och kunde se hur min fru fylldes upp med varm sperma.

Efter några sekunder fick jag se sperman pressas ut runt kuken. Bägge två låg nu stilla och tog djupa andetag och försökte få tillbaka andan. Mats drog ut kuken och vi fick se hur det rann ur sperma ut på sängen.

Min kuk var fortfarande stenhård. Jag gick fram till min fru och satte min kuk mot fittan. Mats låg bredvid i sängen och tittade på. Jag tryckte till och gled lätt in utan motstånd. Oj sa jag, jag känner dig knappt. Vilken skillnad på storlek på kuk. Jag kände mig otillräcklig. Hon sa till mig att jag skulle lägga mig på sängen. Vi hade tagit med oss grejer att spänna fast varandra.

Hon hämtade grejerna och så hjälptes dom åt att satta fast mig. Hon satte även på mig en ögonbindel. Dom hoppade ur sängen och gick bort en bit i rummet så jag inte hörde dom.

Dom viskade till varandra och kom tillbaka till sängen. Min fru satte sig ovanför mitt ansikte och lät Mats sperma kladda ner mitt ansikte medans jag slickade ren hennes fitta.

Hon tryckte sig mot hårdare mot ansiktet för att försöka tillfredsställa sig själv samtidigt. Plötsligt kände jag något varmt runt min kuk. Mats tog min kuk i munnen och började suga mig. Jag blev helt ställd. Jag är inte homosexuell över huvudtaget men jag måste säga att han gjorde det bra.

Bägge runkade och sög på min kuk tills jag kände att jag var på väg. Hon ryckte bort ögonbindeln så jag kunde se hennes fitta på nära håll. Min fru sög in hela min kuk utan problem ner i halsen. Det var allt som behövdes. Jag kände den bekanta känslan i kuken strax innan jag släppte iväg min sats rakt ner i min frus hals.

Hos slickade sig om munnen och tog det sista med fingret som hon också slickade upp. Jag satt fortfarande fast. När jag var loss så gick vi in och badade i jacuzzin i vårat badrum tillsammans. Vi avslutade sent på natten och lovade varandra att vi skulle försöka ses snart igen.

En kommentar

  1. Ja, något liknande scenario hade jag tänkt ut med min fru. Hittat någon med lång fet kuk som kunde pumpa in en stor sats i henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *