Min bäste vän

Jag känner mig väldigt ensam i världen. Det är inte så att jag inte har vänner, det har jag. Jag är till och med hemma hos en just nu. Det är bara det att jag inte har någon att dela mina innersta tankar med. Tyvärr misstänker jag att de skiljer sig rätt mycket från mina vänners, eftersom de är typiska standard-killar, som mest är intresserade av tv-spel, sport och tjejer. Själv är jag för det första bisexuell och för det andra älskar jag att ha på mig tjejunderkläder och nylonstrumpor och en del annat.

Hur som helst så sitter jag nu på min kompis säng i hans rum. Oftast hänger vi hemma hos mig, i min etta eftersom vi får vara i fred utan störningsmoment från syskon och föräldrar där. Ikväll är vi dock hemma hos min kompis Isak, eftersom hans föräldrar ville bjuda på middag och gratis är ju som bekant alltid gott.

Vi går sista året på gymnasiet och eftersom mina föräldrar flyttade till en annan stad under sommaren, skaffade de mig en lägenhet, så jag kunde gå färdigt skolan. Det passade mig förträffligt bra, eftersom det betydde att jag inte behövde vara orolig för att mina föräldrar skulle upptäcka mig när jag var ombytt.

Min kompis gick precis på toaletten, så jag lägger mig ner på hans säng att tar upp telefonen för att kolla på TikTok. När jag lägger ner huvudet precis bredvid kudden, känner jag att det är något knöligt under bäddmadrassen precis där. Jag blir nyfiken och sticker in handen och får mitt livs chock när jag upptäcker att han har ett par svarta strumpbyxor liggande där. OMG, gillar han också tjejkläder!! Känner hur kuken växer i mina trosor. Eller förresten, han kanske bara har dem att runka i. Vad ska jag göra nu? Jag rullar ut strumpbyxorna och upptäcker att de är har en öppning i grenen. Sexigt, lite kinky till och med, men då borde det väl innebära att han gillar att ha dem på sig och runka samtidigt eller. Ska jag tala om för honom vad jag hittat eller ska jag lägga tillbaks dem? Blir nästan kallsvettig när jag tänker på vad som skulle kunna hända om han förstår att jag har rotat runt bland hans grejer. Blir samtidigt väldigt nyfiken på vad han har mer. Sticker in handen på samma ställe som strumpbyxorna låg på, men det verkar vara tomt. Istället lyfter jag försiktigt på madrassen i huvudändan och där under ligger en svart buttplug och ett par röda strumpor med en blå och en vit rand på skaftet, fast på nederdelen verkar det sitta röd plast. Vad märkligt, vad är det här? Jag har aldrig sett något liknande. Fast pluggen vet jag precis hur den fungerar. Känner hur den jag har i mig själv trycker på i rumpan. Mmm. Verkar ändå som att Isak och jag har mer gemensamt än vad jag kunde tänka mig.

Helt plötsligt slog det mig. Jag kan ju ta en bild på strumporna och köra ett bildsök på google, då kanske jag kan få svar på vad de är för något. Sockiplast verkar det vara enligt google. Söker vidare och kommer fram till att det var något som var vanligt att man använde istället för gymnastikskor på gympa och i skolan förr i tiden. Ok, hmm, lite lätt kinky det med. Undrar hur de känns att ha på sig? Ska jag våga? Isak brukar förvisso ta gott om tid på sig på toaletten. Tja, varför inte. Tar av mig mina egna strumpor, smeker mina nylonklädda fötter. Jag har givetvis på mig ett par svarta stay ups under mina byxor. Tar på mig Isaks röda sockiplast. Känns riktigt sköna att ha på sig. Ställer mig upp och går runt lite i rummet för att känna hur de känns. De sitter verkligen bra. Blir lite upphetsad av tanken på vad jag gör och smeker lite utanpå mina byxor. Skulle kunna tänka mig att ha ett par sockiplast själv faktiskt.

Inser att tiden går och att det förmodligen är bäst att ta mig sockiplasten och lägga tillbaka allt under Isaks madrass igen. Sätter mig ner på sängen igen och tar av mig den ena sockiplasten. Precis då öppnas dörren och Isak kommer in i rummet. Faan, så jävla påkommen, tänker jag. Inte nog med att jag har den ena sockiplasten på mig och den andra i min hand. Min nylonklädda fot syns ju också.

Vad fan gör du? säger Isak och ser arg ut.
Öhh, jag råkade bara hitta och var bara tvungen att prova, Förlåt, mumlar jag. Var inte meningen att göra dig upprörd, men hade ingen aning om att du gillar att ha på dig det här.
Alltså, jag har bara testat lite, säger Isak och är nu plötsligt alldeles blek i ansiktet. Lova att inte berätta för någon.
Nja, bara testat lite vet jag inte förstås, säger jag och drar fram pluggen som hamnat bakom mig på sängen. Om du gillar att använda en buttplug, har du nog gjort lite mer än att bara testa eller?
Mm, ja, jo, kanske det. Fast med tanke på vad du har på dig ser det ut som om du också gillar det.
Ja det gör jag. Jag har på mig tjejunderkläder under mina vanliga kläder nästan jämt.
Oj, det skulle jag aldrig våga, säger Isak. Är livrädd att någon ska komma på mig.
Det är ju en del av spänningen. Hur kommer det sig att du gillar sockiplast förresten?
Hittade dem på en auktionssajt och tyckte att de såg spännande ut, sa Isak. Så jag köpte dem. Älskar att ha på mig dem. Vad roligt att du visste vad sockiplast är.
Det visste jag faktiskt inte, men googlade på ett foto av dem och kom fram till det.
Ok, men vad tycker du om dem då? frågade Isak.
Jo, jag tycker faktiskt att de är ganska sexiga. Skulle gärna haft ett par själv.
Jag har flera par till. Gillade de första så mycket att jag köpte fler.
Oj, spännande, sa jag. Får jag se de andra?
Självklart, vänta lite, så ska jag plocka fram dem.

Isak gick bort till sin garderob, öppnade dörren och drog ut en trådback. Längst bak under några tröjor hade han en påse liggande som han tog fram. Han bar tillbaka påsen till sängen och tömde ut innehållet. Tre par sockiplast ramlade ut. Ett par helvita, ett par blå med vita ränder på skaftet och ett par svart med röda ränder och röd plast på.

De är ju superläckra, sa jag och tog upp de svartröda.
Tack, det där är mitt favorit par.
Det förstår jag. Grymt snygga och sexiga.
Du kanske vill prova dem, sa Isak.
Väldigt gärna, kan inte du ta på dig de röda i så fall, bad jag honom.
Jo, visst kan jag det.

Jag tog av mig den andra röda sockiplasten, som jag fortfarande hade på mig, medan Isak satte sig bredvid mig på sängen och tog av sig sina strumpor. Jag började därefter ta på mig de svartröda sockiplasten och Isak sträckte sig efter de röda.

Nej, vänta, sa jag. Kan du inte ta på dig dina strumpbyxor först, innan du tar på dig dina sockiplast.
Nja, vet inte…
Jo, men kom igen nu, sa jag.
Men då måste jag ju ta av mig naken först, sa Isak.
Det gör väl ingenting. Om du vill kan jag ta av mig mina byxor, så att du ser vad jag har under, om det känns bättre.
Ok, då kan jag väl göra det.

Jag tog först på mig de svartröda sockiplasten klart och knäppte därefter upp byxorna och började ta av mig dem, samtidigt som Isak tog av sig sina. Jag såg att han tittade väldigt nyfiket, när mina trosor och stay ups avslöjades, men han sa ingenting. Isak satt nu naken från midjan och ner och sträckte sig efter de svarta strumpbyxorna, för att ta på sig dem. Jag la min hand på hans arm och sa:

Kan inte jag få ta på dig strumpbyxorna?
Öh, jo, det kan du väl få, sa Isak.
Tack!

Jag tog strumpbyxorna från Isaks hand och ställde mig på knä framför honom samtidigt som jag samlade upp ena strumpbyxsbenet. Därefter bad jag Isak sträcka ut högerbenet och började långsamt trä på strumpbyxan. När jag kommit ungefär upp till Isaks knä började jag istället samla ihop den andra sidan och trädde på den på vänsterbenet. När jag kommit upp till knät på även det benet bad jag Isak ställa sig upp. När han gjorde det hamnade hans sakta växande kuk mitt framför mitt ansikte. Jag ignorerade den så länge och fortsatte istället att dra upp strumpbyxorna. När jag skulle dra upp dem förbi Isaks kuk, fick jag töja ut strumpbyxorna rätt ordentligt för att få dem förbi kuken. Till slut var de uppe vid midjan och jag förde in handen i hålet i grenen, tog tag i Isaks kuk, som hoppade till, och drog ut den genom hålet. Jag lutade mig fram och gav den en puss på ollonet och sa:

Vad sexig du ser ut i dina strumpbyxor. Verkar som din kuk gillar dem också.
Mmm, suckade Isak. Fast det var nog lika mycket att det var du som tog på mig dem som jag reagerade på.

Isak satte sig återigen ner på sängen och tog på sig sina röda sockiplast. Jag satt kvar på knä framför honom och smekte försiktigt upp och ner för hans nylonklädda ben. Jag tog tag i hans vänsterben och lyfte upp hans sockiplastbeklädda fot mot mitt ansikte och gav den en puss.

Är det ok att jag tar på dig? frågade jag.
Ja, självklart, sa Isak. Det är både skönt och väldigt upphetsande.
Som du kanske förstått är jag bisexuell, men har inte berättat det för någon annan.
Jag har nog inte funderat så jättemycket på min sexuella läggning, sa Isak, men med tanke på hur tänd jag är på dig nu, så är väl jag också bisexuell. Trodde mest jag hade en fetisch för nylonstrumpor och sockiplast bara.
Jag trodde verkligen inte att jag kände någon mer som var bi och så visar det sig att min bäste vän är det och att han dessutom gillar lite samma saker som jag gör. Vad är oddsen för det.
Nä, och tänk om jag inte hade slarvat med att plocka undan efter mig, sa Isak. Då kanske vi aldrig kommit på det. Jag trodde jag skulle dö när jag kom in och såg att du hittat mina grejer.
Hahaha, jag tror jag fick en lika stor chock när jag upptäckte grejerna. Kände att det var knöligt under madrassen och undrade varför, hade aldrig upptäckt det om du inte hade gått på toa. Sexig plugg du har förresten, gillar du att ha den i dig?
Ja, jo, det gör jag, mumlade Isak och blev återigen knallröd i ansiktet.
Verkligen inget att bli generad över, jag gillar också det. Faktum är att jag har en plugg i mig nu.
Va, skojar du?
Nej, det klart jag inte gör. Älskar hur den trycker och hur uppfylld jag känner mig. Vänta så jag visa dig en grej.

Jag tog fram telefonen ur mina byxor, som låg på golvet och satte mig bredvid Isak i sängen. Klickade fram appen som styr min plugg och lät Isak se den.

Vad är det där, sa Isak.
Det är en app som gör att jag kan styra hur jag vill att pluggen ska vibrera i mig.
Coolt, får jag titta?
Ja, absolut, sa jag och lämnade över telefonen till Isak.
Så om jag gör så här, sa Isak och tryckte på telefonen.
Åhhh, vad skönt, stönade jag när pluggen började vibrera i mig.
Fan vad häftigt. Önskade att jag en likadan.
Mmm, jag har en till hemma. Om du vill kan du få den, men nu får du nog stänga av den om det inte ska hända en olycka i mina trosor.
Oj, förlåt, sa Isak och stängde av vibrationerna och lämnade tillbaka telefonen. I så fall kan vi ju byta så kan du få sockiplasten du har på dig. Om du vill.
Ja, väldigt gärna, svarade jag. Hur länge har du använt nylonstrumpor och sockiplast förresten?
Tja, kanske ett och ett halvt år ungefär. Såg ett klipp på Youtube och blev väldigt sugen på att testa. Du då, hur länge har du gillat nylonstrumpor och trosor?
Hmm, började när jag gick på mellanstadiet och såg min storasysters balettkläder i tvätten och fick för mig att jag skulle prova dem. Blev totalt fast efter det och har fortsatt sen dess. Dessutom har det ju utvecklats lite, kan man väl säga.

Det blev tyst en stund, medan vi satt och tittade på varandras ben och fötter. Jag sträckte ut min hand och började försiktigt smeka Isaks ben igen. Det ryckte återigen till i hans kuk, som hade lugnat sig lite under tiden vi pratat. Nu växte den återigen och jag tog försiktigt tag i den och började stryka den lite upp och ner.

Åhhh, vad skönt, stönade Isak och sträckte ut handen mot mina ben och började smeka mig.
Din kuk är verkligen supersexig, sa jag.
Tack, sa Isak och började smeka uppåt mot min kuk som var stenhård i trosorna.
Din känns också härlig, sa Isak när han nått fram och börjat smeka mig utanpå trosorna.
Är det ok om jag trycker in din plugg i dig? frågade jag.
Ja, väldigt gärna om du vill det alltså.
Ställ dig på alla fyra i sängen, så att jag kommer åt, sa jag och sträckte mig efter pluggen.

Isak gjorde som jag sa och vände rumpan mot mig. Så underbart sexig den är, inramad av nylonstrumporna som hade en liten smal spetskant runt öppningen, tänkte jag. Jag stoppade in pluggen i min mun och sög på den för att få den alldeles salivindränkt. Den smakade lätt av tvål. Tog ut den ur munnen och förde den mot Isaks sexiga rumpa. Satte den mot öppningen samtidigt som jag böjde mig fram och lät en salivsträng rinna från min mun och landa vid analöppningen. Därefter började jag långsamt och försiktigt trycka spetsen på pluggen mot Isaks hål. Öppningen gav långsamt efter och öppnade sig mer och mer. Drog pluggen lite ut och in, innan jag la mer tryck på den och lät den glida in hela vägen.

Åhhh, stönade Isak av vällust, vad skönt du gör det för mig.

Jag smekte en stund över hans rumpa innan han återigen satte sig i sängen. Kuken stack rakt upp mellan hans lår och jag kunde inte låta bli att luta mig fram och slicka på den och suga lite försiktigt. Efter en liten stund stoppade Isak mig och sa:

Vi får nog sluta nu. Risken är att vi blir upptäckta av mina föräldrar annars.
Men jag vill ha mer, sa jag och plutade med läpparna. Kan vi inte gå hem till mig istället?
Jo, det klart, jättebra idé.
Om du har mer sexiga kläder kan du väl ta med dig dem. Du kanske i alla fall borde ta på dig ett par trosor under jeansen.
Jag har inga trosor tyvärr, sa Isak.
Va, skojar du med mig.
Nä, har liksom inte blivit av och eftersom jag inte har strumpbyxorna på under mina vanliga kläder har det aldrig behövts.
Ok, sa jag. Hur gör vi då? Du kan ju knappast ta på dig kalsongerna, det skulle ju inte se klokt ut.
Jag kan ju alltid ta av mig strumpbyxorna och ta på mig dem när vi kommer hem till dig, sa Isak.
Inte en chans, jag vill verkligen att du har på dig dem under. Du har inget annat?
Jo, eller nej, eller jag vet inte… Stammade Isak
Vad menar du? Har du något?
Alltså, du måste lova att inte skratta eller tycka jag är dum, sa Isak.
Va, ok, vi har nog passerat det stadiet. Säg vad det är istället.
Jo, det är så att jag blev sugen på att testa en sockiplast, sa Isak generat.
Ja, men det vet jag ju redan, sa jag.
Inte på det viset alltså. Jag menar på kuken.
Hur menar du nu? undrade jag.
Jo, jag köpte ett par sockiplast i mindre storlek som jag sen trädde på på kuken och använder att runka i. Galet skönt och kinky.
Ok, kanske det, sa jag tvivlande.
Äh, det är kanske bäst att jag visar vad jag menar istället, sa Isak.
Mm, kanske är lika bra.

Isak gick tillbaka till garderoben och grävde runt lite tills han vände sig om med ett betydligt mindre par röda sockiplast i handen. Han kom tillbaka till sängen och ställde sig framför mig och la den ena sockiplasten i sängen. Därefter började han trä på den andra sockiplasten på sin kuk, som stod som ett spett. Han avslutade med att stoppa in hela pungen i häldelen på sockiplasten och tog ett par runktag.

Åhhh, vad skönt, stönade han.
Får jag känna, sa jag och sträckte fram handen.
Javisst.

Jag tog tag om Isaks kuk i sockiplasten och runkade honom lite, böjde mig fram och slickade lite på tådelen på sockiplasten där Isaks ollon fanns under.

Mmm, blir galet kåt när du gör så, flämtade Isak.
Jo, jag märker ju att du tycker det är sexigt och skönt. Kan kanske förstå varför du gillar det, sa jag fundersamt.
Om du tar fram din kuk kan jag sätta på dig den andra sockiplasten, så får du se hur skönt det känns.
Ok, varför inte, de är ju i alla fall sköna att ha på sig på fötterna.

Vi bytte plats och Isak drog ner mina trosor en bit och tog upp sockiplasten från sängen. Han tog tag i min kuk och runkade den lite för att få den att bli riktigt hård. Sen lutade han sig framåt och slickade lite på ollonet och sög därefter in den i sin mun lite snabbt.

Förlåt, var bara tvungen att testa hur det kändes, urskuldade sig Isak.
Ingen fara, jag gillade det, sa jag.

Han började trä på sockiplasten på min kuk och fick efter lite besvär in även min pung i den. När han var klar tog han ett par runktag. Tittade upp på mig och sa:

Hur känns det? Är det skönt?
Ja, faktiskt, hade nog inte direkt väntat mig det, sa jag förvånat

Han böjde sig fram och gav sockiplasten en puss innan han drog upp mina trosor över.

Ska vi ta på oss och gå då? frågade jag.
Jajamen, sa Isak och började ta på sig sina byxor.

Jag gjorde det samma. När han hade fått på sig sina byxor böjde han sig ner för att ta av sig sina sockiplast. Jag avbröt honom och sa:

Kan vi inte ha på oss våra sockiplast i skorna på vägen hem till mig.
Nä, tänk om mina föräldrar ser oss när vi går till hallen, sa Isak skrämt.
Ähh, inga problem, de sitter ju och kollar på TV och märker inte oss när vi smyger ut till hallen.
Du är ju inte riktigt klok, men ok då, sa Isak och såg orolig ut.
Packa ner allt annat sexigt du har i din ryggsäck så drar vi. Du kan lägga ner mina vanliga strumpor också.
Har inte så mycket, så det går fort, sa Isak och tog sin ryggsäck och tog de få stegen bort till sin garderob.

Han plockade lite i garderoben och kom tillbaka till sängen där han stoppade ner de kvarvarande sockiplasten och mina strumpor.

Ok, nu är jag klar, sa han slutligen.
Då går vi, sa jag och ställde mig upp, gav honom en försiktig puss på munnen, tog hans hand och lämnade rummet.

Vi smög försiktigt ut till hallen där vi under tystnad tog på oss våra skor, vilket inte var helt enkelt eftersom friktionen från sockiplasten gjorde att det var betydligt svårare än vanligt att ta på sig skorna. Precis när vi var klara och började ta på oss jackorna kom hans mamma ut i hallen.

Vart ska ni? frågade hon oss.
Vi drar hem till Simon och tittar på TV, sa Isak.
Ok, ha det så trevligt, sa hon med ett leende. Ni är verkligen söta tillsammans.
Men mamma, sa Isak, är du inte klok. Så säger man väl inte. Du är ju pinsam.
Förlåt då, men jag tycker verkligen det, sa hon urskuldande.
Ja ja, vi drar nu, sa Isak. Hej då.
Hej då, sa jag också.
Ha det så trevligt, vinkade hans mamma.

Isak tog sin ryggsäck och så gick vi ut.

Fan, vad jobbig hon är, sa Isak. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt.
Ingen fara, sa jag. Jag tyckte det stämde rätt bra, tycker inte du det?
Jo, men det kan väl inte hon veta, sa han argt.
Äh, strunt i det nu. Nu drar vi hem till mig och njuter av varandra.

Vi satte oss på cyklarna och trampade hem till mig. Det tog inte någon längre stund och snart stod vi cykelstället vid min lägenhet. Vi började gå mot trappuppgången och jag smög in min hand i Isaks. Han tittade på mig, ryckte på axlarna och log mot mig. Sen gjorde han något jag verkligen inte hade trott. Han lutade sig in mot mig och gav mig en puss på munnen. Hand i hand gick vi sen vidare upp till min lägenhet. Väl inne i lägenheten tog vi av oss jackorna och skorna och gick fram till soffan där vi samtidigt tog av oss våra byxor. Jag fortsatte även med att ta av mig min tröja vilket ledde till att Isak fick se att jag hade en bh på mig.

Åhh, vad sexigt, utbrast han. Du har så mycket sexiga kläder, så jag blir lite avundsjuk.
Inga problem, du kan låna precis vad du vill av mig, sa jag. Vi har ju samma storlek.
Tack, vad glad jag blir.
Fast innan vi kör igång och testar kläder vill jag att vi har det lite skönt med varandra.
Gärna det, men kan jag inte få låna en bh i alla fall, sa Isak.
Jo, självklart får du det. Så vi matchar. Vad vill du ha för färg?
Har du någon röd, så vill jag helst låna den. Så matchar det mina sockiplast, alla tre.
Ja ska se vad jag kan leta fram, sa jag och gick in i min klädkammare.

Strax efteråt var jag tillbaka vid soffan med en röd bh i handen.

Ta av dig tröjan, så hjälper jag dig att ta på den.

Isak drog snabbt av sig tröjan och sträckte in armarna genom bh-banden som jag höll upp åt honom. Jag klev in intill honom och sträckte mig runt hans bröstkorg och knäppte bh:n bakom hans rygg.

Så, nu matchar du, sa jag till honom, medan jag fortfarande hade kvar armarna runt honom.

Sen lutade jag mig in och fångade hans läppar med mina. Kyssen fördjupades och våra tungor brottades med varandra i våra munnar. Samtidigt kände jag hur Isak drog ner mina trosor, som gled ner längs mina nylonklädda ben och fastnade vid mina sockiplast. Jag sparkade av mig dem och kände hur min kuk i dess sockiplast slog emot Isaks. Efter en stund stoppade vi kyssen och sjönk ner i soffan. Vi satte oss bredvid varandra och började runka varandras kukar i sockiplasten, samtidigt som jag smekte Isak över bh:n och han smekte mitt ena ben. Något senare avbröt jag det hela med orden:

Nu vill jag känna dig i min mun.
Mmm, gärna, men jag vill suga på dig också, sa Isak.
Inga problem. Vi lägger oss i en sextionia.

Jag tog Isaks hand och drog med honom bort till min säng där vi la oss på sidan med ansiktet mitt för varandras kukar. Jag slickade utanpå hans sockiplast och kände hur Isak gjorde det samma med mig. Sög in hans ollon i sockiplasten mellan mina läppar. Isak härmade hela tiden mina rörelser. Därefter ville jag känna hans kuk i min mun på riktigt och drog därför av sockiplasten och fångade hans nakna kuk mellan mina läppar och sög in den så djupt jag kunde. Jag kände återigen hur Isak gjorde likadant med mig. Jag lät min ena hand smyga sig iväg till pluggen i Isaks rumpa och började ömsom dra och trycka den längre in i honom och i min egen rumpa kände jag att Isak gjorde samma sak. Efter en stund kände jag hur Isaks kuk började pulsera och jag kände att jag själv också var nära att komma. Strax efter så kom Isak och jag sög som en besatt för att inte spilla något av hans sköna sats. Samtidigt kände jag hur min egen utlösning gick som en kramp genom min kropp och jag kom i hans mun.

När vi sprutat klart vände jag mig om så kom ansikte mot ansikte och gav honom en djup spermasmakande kyss.

Det var helt fantastiskt skönt, utbrast Isak. Det borde vi gjort tidigare.
Lite svårt när ingen av oss visste, svarade jag.
Vad fin du är i din sexiga bh, sa Isak samtidigt som han smekte mig över bröstet och magen.
Du är också fin älskling, svarade jag smekte försiktigt hans slaka kuk.

Efter att ha legat så en stund kände jag hur hans kuk vaknade till liv igen. Jag fortsatte smeka den en stund till, tills den var helt hård igen.
Nu vill jag känna dig i mig älskling, sa jag och la mig på rygg. Det finns glidmedel i nattygsbordet.

Isak sträckte sig mot lådan och plockade upp tuben. Hans smörjde in sin kuk med glid och drog ut min plugg innan han gjorde sen samma sak med min rumpa. Jag drog upp mina nylonklädda ben mot min bröstkorg för att göra det enklare för Isak att komma åt. Han styrde in sin kuk mot mitt hål och började försiktigt pressa på. Han gled in utan större problem eftersom jag precis varit uppfylld av min plugg. Åhh, vad skönt det kändes när han kuk trängde in i mig. Han sträckte sig upp och tog tag i mina sockiplastbeklädda fötter och började i långsamt tempo att knulla mig. Efter ett tag kände jag hur han ökade takten. Jag särade på mina ben och sträckte upp mina armar efter honom. Han sjönk ner över mig samtidigt som han fortsatte att knulla mig. Jag slog min nylonklädda ben om hans rygg och tryckte honom rytmiskt mot mig. Till slut kände jag hur han liksom stelnade till och tryckte sig hårt mot mig. Återigen kom den pulserande känslan och jag förstod att han precis kom i mig. Han slappnade av och jag kände hur hans kuk långsamt blev mindre och till slut gled den ur mig.

Isak, stoppa in pluggen i mig innan sperman börjar rinna ut, bad jag honom.
Jag är helt slut, sa Isak innan han gjorde som jag bad honom och förde in pluggen igen.
Ligg här i mina armar och ta igen dig en stund. Jag älskade verkligen att känna din kuk i mig. Du såg så grymt sexig ut när du knullade mig.
Mm, det var väldigt skönt att vara i dig också och känna din varma trånga rumpa omsluta mig.

Vi låg så en stund tills jag kände hur Isak började röra på sig.

Nu vill jag känna dig i mig, sa han. Kan du inte ta mig bakifrån.
Självklart, om det är det du vill, svarade jag.
Fast jag vill nog ta på mig min sockiplast på kuken igen, innan du tränger in i mig.
Inga problem för min del. Vill du att jag ska trä på dig den?
Ja, gärna det. Älskar när du tar på min kuk.

Isak la sig på rygg i sängen och jag plockade upp den lilla röda sockiplasten från golvet där den hade hamnat. Jag trädde på den på hans kuk och sen ställde han sig på alla fyra i sängen. Jag drog ut hans plugg och gav honom en puss på hålet innan jag smorde in det och min kuk med glidmedel. Jag ställde mig på knä bakom Isak och lät min kuk glida några gånger upp och ner i skåran. Sen styrde jag in den mot hålet och kände hur jag sakta började tränga in i honom, fast det var ett ganska stort motstånd. Jag tog tag om hans midja och tryckte mig in hela vägen innan jag stannade. Jag hörde ett långt utdraget stönande från Isak och förstod att han verkligen njöt av känslan. Sakta började jag dra kuken ut och in. Det var en underbar känsla. Hans anal kramade verkligen hårt om min kuk. Efter en stund ökade jag tempot och kände hur min pung slog lätt mot hans varje gång jag var längst in i honom. Till slut kände jag återigen hur orgasmen började byggas upp och jag skrek rakt ut när jag pumpade min säd djupt inne i honom. När min kuk började slakna gled jag ur honom och stoppade in pluggen i dess ställe. Jag sjönk ner bredvid honom i sängen och sa:

Det var helt underbart älskling.
Mm, det tyckte jag med. Alla delar av det. Det var faktiskt nära att jag kom när du knullade mig.
Kan du inte sova hos mig inatt, så kan vi fortsätta imorgon. Det är ju trots allt fredag. Imorgon kan du prova mina kläder. Dessutom har jag en del balettkläder och skor som du kanske vill prova att ha på dig.
Låter som en fantastisk idé. Jag ska bara messa mina föräldrar, så att de inte blir oroliga.
Ja, det klart du ska.

När Isak hade gjort det, så la vi oss i sängen och drog täcket över oss. Fortfarande iklädda nylonstrumpor och sockiplast och med våra pluggar djupt i oss. Sen somnade vi gott i varandras armar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *