När min fru blev knullad av en annan

Så är det då torsdag och Linda ska gå ut på fest med sina arbetskamrater. Jag har vetat om det en tid men inte tänkt så mycket på det.

Har just kommit hem från arbetet och tänt en brasa. Häller upp två glas rödvin. Vi sitter ner en stund och småpratar innan hon ska gå och duscha. Det pirrar till i kroppen. Tänker tanken att Linda ska bli lite full och lössläppt på festen. Jag har märkt otaliga gånger att hon blir ovanligt kåt när hon blir lite berusad. Kåt, frispråkig och lite flirtig mot andra killar.

Vad kan då hända? Fyller på hennes glas flera gånger och hon låter sig väl smaka.

Jag som alltid fantiserar om att Linda ska egga upp andra karlar. Att hon ska uppföra sig utmanande och nästan bjuda ut sig. Att hon gör andra män kåta till bristningsgränsen. Tänk om det blir verklighet i kväll!

Fantiserar om hur hon blir knullad av någon annan. Det eggar mig att tänka att hon är otrogen. Detta vågar jag förstås inte berätta för Linda.

Jag önskar hon kom hem nyknullad och att jag skulle få tränga in i henne. Min kuk skulle glida in lätt i den spermafyllda fittan. Sperma behöver vi ju inte vara rädda för längre eftersom vi båda närmar oss femtioårsåldern. När jag sitter och fantiserar hårdnar min kuk och det blir trångt i byxorna. Reser mig upp för att rätta till byxorna och då ser Linda vad som står på.

– Oj då, är det jag som förorsakat det där tältet?
– Ja, vad tror du. Vi har ju inte knullat på flera veckor så det är väl inte så konstigt att jag tänder på dig.

Linda kryper närmare mig i soffan och smeker lätt min kuk utanpå byxorna.

Jag låter min hand glida längs hennes och lår, upp över magen och händerna stannar på hennes mjuka bröst. Jag knäpper upp två knappar i blusen för att komma åt brösten bättre. Lyfter upp dom över behå-kupan och gnider sakta runt bröstvårtorna. De blir alldeles styva och knottriga. Linda stönar lätt.

– Åhh, vill du knulla mig, viskar hon?
– Men du skall ju strax iväg.
– Ja, jag vet. Vi hinner kanske inte, men vågar du verkligen släppa ut din lilla fru när hon är så kåt då?
– Vad menar du? Vad skulle kunna hända?
– Ja, det vet man aldrig, svarar Linda och tittar lite lurigt på mig. De andra i gänget vill att vi ska avsluta kvällen på Stadshotellet eftersom det är dans där ikväll och jag har lovat att hänga med. Det är ju torsdag och då brukar det vara ganska många resande ensamma karlar sägs det.

Min puls börjar slå våldsamt, jag blir sprängkåt av hennes antydningar. Jag nyper lite lätt i ena bröstvårtan och med andra handen smeker jag och kramar det andra bröstet. Linda hör på min andning och ser på min blick att det är något särskilt.

– Blir du svartsjuk mitt hjärta?
– Nej, inte alls.
– Jamen vad är det då?
– Inget särskilt.
– Det är väl inte så att du blir upphetsad?
– Jo, erkänner jag skamset. Jag blir faktiskt upphetsad. Det känns syndigt och förbjudet på något sätt.
– Vad menar du med att det känns syndigt och förbjudet?
– Ja, att du ska gå till Stadshotellet och dansa och antyder att du inte vet vad som kan hända.
– Men lilla gubben, jag retades bara lite med dig. Ville att du skulle tråna lite efter mig. Jag vill knulla med dig när jag kommer hem fattar du väl.
– Det kan vi väl göra ändå mumlar jag.
– Menar du att du skulle kunna tänka dig att tränga in i mig efter att jag varit ihop med en annan. När en annan kuk har knullat mig?

Jag kramar båda brösten och smeker de hårda vårtorna. Linda stelnar till och blir tyst en lång stund. Sen knäpper hon upp mina byxor och tar hon ett stadigt tag om kuken. Sakta börjar hon runka den. Hon tittar mig in i ögonen och säger:

– Du skulle alltså bli kåt av att veta att jag är otrogen. Det hade jag aldrig kunnat tänka mig. Jag som trodde att du var så svartsjuk. Om du menar allvar så kanske de skulle kunna bli verklighet ikväll.
– Ja, ja menar allvar. Jag tror aldrig jag varit så kåt som nu.
– Jag känner det. Det börjar redan sippra några droppar slem från din ljuvliga stake.

Linda böjer sig ner och suger in kuken i munnen. Sakta leker hon med tungan runt ollonet samtidigt som hon varsamt smeker pungen.

– Tror du det finns någon som tänder på mig då? Jag får nog sätta på mig något riktigt sexigt. Vad tror du jag ska ta på mig för att tända karlarna på Stadshotellet?
– Ta din svarta snäva korta kjol. Den får du så härlig rumpa i. En bygelbehå tycker jag också du ska ta som lyfter upp dina bröst. Knäpp gärna upp några knappar för mycket så man ser att du vill. Självklart de där högklackade med remmar och ett par snygga strumpor.
– Ska jag verkligen våga visa mig ute med så utmanande kläder?
– Absolut, och så tycker jag att du ska sminka dig lite extra mycket. Det tänder de flesta karlar på.

Linda sveper ett glas till innan vi reser oss och hon ser mig i ögonen och säger:

– Det här tänder mig också, något otroligt. Tänk jag har inte haft någon annan kuk i mig än din på över 25 år. Och nu ska jag få förföra vem jag vill. Undrar hur det känns. Det ska bli häftigt. Lovar du, att du och jag ska knulla när jag kommer hem i natt? Att du vill tränga in i min nyknullad fitta. Den kommer säkert att vara ganska kladdig för ikväll vill jag ha mycket sprutande i mig.
– Ja, om du orkar med mig också och lovar att berätta alla detaljer för mig.
– Jag lovar att du ska få veta allt vad din lilla fru haft för sig. Nu måste jag skynda mig. Tjejerna kommer och hämta mig om en halvtimma. Är det ok att jag berättar vår lilla överenskommelse för dom?
– Ja gör det. De kommer säkert att bli avundsjuka.

En timma senare slår jag mig ner framför tv:n med det sista av vinet. Linda har kommit iväg och faktiskt kände jag mig en aning svartsjuk när jag såg hennes förväntansfulla blick när hon vinkat adjö. Kläderna och sminket var mycket utmanande och när man såg henne gick det inte att ta fel på vad hon var ute efter. Men det var ju så jag ville ha det.

Detta har jag fantiserat om så länge och nu i kväll har det äntligen inträffat. Kuken står som ett spett hela tiden och det är svårt att låta bli att runka. Linda var ganska berusade när hon åkte hemifrån och därför dröjer det nog inte länge förrän hon har raggat upp någon. Jag vet hur fräck hon blir med lite sprit i kroppen. Och nu när hon vet att jag vill att hon ska vara utmanande och ta för sig. Det är säkert många som vill knulla min fru ikväll. Hoppas hon väljer ut den bäste. Jag har hört att det är vanligt att man hyr ett rum på hotellet dit man kan gå mellan danserna. Är det i ett sådant rum hon ska lockas in av någon kåt karl?

Mina tankar snurrar runt. Tänk om hon raggar upp flera killar. Undrar om hon kommer att suga någon kuk. Det är hon himla duktig på och vill säkert gärna visa. Undrar om hon kommer att bli knullad bakifrån, det som hon gillar så mycket. Vad kommer hon att säga? Kom knulla mig, kom och ta mig. Kör in kuken i mig. Spruta din sats i mig. Ge mig din kuk. Jag vill ha kuk mig. Jag är gift och min man vet om detta. Han vill att andra ska bli kåta på mig. Han vill att jag har andra kukar i mig. Tankarna virvlar runt och snart somnar jag och vaknar inte förrän jag hör nyckeln i dörren.

Linda ligger hos mig i sängen och försiktigt känner jag på fittan. Den är alldeles kladdig.

– Åh kom och knulla mig. Jag vill känna din kuk långt in i min hala fitta. Du skulle bara veta hur kåt jag varit ikväll. Jag dansade med ganska många innan jag bestämde mig. Alla tafsade och smekte lite här och där och jag lät dem hållas. Det var så jävla upphetsande att känna alla hårda kukar och veta att det var lilla jag som orsakade det. Och att jag skulle få välja ut vem som skulle få tränga in i mig. Och spruta min fitta full. Du må tro att jag blivit skönt knullad flera gånger i kväll. Min utvalde följde mig hem och jag fick ett sista skjut ute i vårt garage. Trosorna ligger kvar därute, alldeles såsiga. Dom kan du se på imorgon.
– Åh, älskling säger jag när jag tränger in i dig. Nästa gång vill jag se på när du blir knullad. Kan vi ordna det?
– Självklart, säger du.
– Jag känner också att jag skulle bli kåt om du tittade på när jag har en annan mans kuk i mig. Det är nu vårt nya sexliv börjar älskling.

Det går för mig på ett par sekunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *