Analsex är bäst

Det var en dag när jag var hos en tjej och hjälpte henne med läxan. Hon heter Tove och är jävligt snygg. När vi var klara så gick hon på toaletten, jag som är så nyfiken var tvungen att kolla i hennes låda som var lite öppen. I lådan såg jag några porrfilmer och en megastor dildo. När Tove kom ut från toan var hon bara klädd i stringtrosor, såna där g-string, hon hade sett att jag kollat i hennes låda och hittat hennes leksaker. Hon kom fram till mej och öppnade gylfen, min kuk var stenhård, hon började suga och runka av mej. Jag fick av mej kläderna och Tove sög bara snabbare och snabbare. Jag var tvungen att dra mej ur för att inte komma, så hon la sej på rygg på sängen och min tunga bara störtade ner mot hennes fitta. Jag tog av henne trosorna och började slicka henne, när hon hade kommit några gånger så vände hon sej och sa att hon ville bli slickad i anuset. Jag slickade henne i anuset och förde in ett finger in i hennes rövhål, jag fick pressa in det, men när jag va inne så kom hon på direkten. Jag började knulla henne i fittan i ett långsamt men hårt tempo, efter ett tag så sa hon bara hårdare, hårdare. Hon kom ett par gånger och hon viskade mej i örat:

– Vill du knulla mej i röven.
– Visst, sa jag

Tove reste sej upp och hämnade den stora dildon jag hittat, hon kom fram till mej och sa:

– Ställ dej på knäna.

Hon började slicka mej i mitt anus, det var hur upphetsande som helst, hon förde upp ett finger hur lätt som helst och fingerknullade mej i röven, jag kan inte fatta hur skönt det var. Sen kände jag dildon som Tove försökte föra in, den var otroligt stor.

– Du måste slappna av, sa Tove.

Jag kände hur dildon sakta åkte längre in i mitt rövhål, det gjorde ont men jag gillade det och sa:

– Kör in den nu.

Hon fick in den och satte på den på den starkaste vibrationen, det var hur skönt som helst med en dildo i röven.

Jag la mej på sidan med dildon i röven, det gjorde ont som fan, men det var ändå skönt. Tove la sej framför så jag kunde knulla henne i röven. Jag pressade in kuken in i hennes röv och började knulla henne hårt och snabbt.

– Är det skönt, sa jag
– Det gör asont men jag älskar det, sa Tove.
– Jag kommer snart, sa jag.

Tove drog sej ut och la sej under mej, jag runkade över henne med en dildo i röven som Tove förde in och ut. Jag sprutade henne i hela ansiktet, hon slickade bort sperman som var kvar på kuken.

Vi klädde på oss och jag skulle precis gå hem då hon frågade om jag kunde hjälpa henne med läxan nästa dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *