Klockan var sex på morgonen

Klockan var sex på morgonen och jag satt i bilen och väntade på Madame.

Jag hade hudfärgade strumpbyxor och ett par bruna högklackade dampumps på mej. Vi skulle träffas på den här adressen för att sedan köra till en övernattningslägenhet 25 mil bort. Där skulle det lekas i nästan två dygn.

Nu kom hon. Jag kliver ur bilen och när hon närmar sej tittar hon ner på mina skor för att se så jag har tagit på mej damskorna och strumpbyxorna.

Så bra, sa hon kort. Därefter får jag öppna dörren åt henne och ta hand om hennes väska.

När jag går runt bilen klappar det väldigt från mina damskor. Jag bara rös när jag tänkte på vad som skulle komma att hända den här och nästa dag.

Jag satt mej i bilen och vi åkte iväg.

Vi satt och småpratade lite och hade kört ca tio mil då Madame sa, nu ska vi stanna och fika.

Det var bara att stanna bilen vid nästa fikaställe som var en kombinerad bensinmack och taverna.

Så, kom nu så går vi in. Du först, sa Madame.

Jag trippade så gått jag kunde genom macken och uppför trapporna till tavernan. Jag tyckte alla tittade på mej, för skorna klapprade väldigt mot trägolvet.

Två kaffe och två fralla med ost sattes på brickan. Jag betalade och klapprade iväg med brickan till ett av fönsterborden. Madame gick bakom mej och jag såg att hon gillade min utsatta position.

Vi satt oss och började dricka vårt kaffe och äta av frallan. Plötsligt sa Madame, nu ska du gå ner i bilen, hämta en plugg som ligger i bilen. Sedan ska du gå in på toaletten och sätta i pluggen. Därefter kommer du tillbaka hit.

Hu, vad det klapprade när jag gick genom tavernan och bensinmacken för att komma till bilen. Pluggen var lätt att hitta, den låg i framsätet.

Tillbaka in och söka upp en toalett. I med pluggen, sedan styra kosan mot Madame.

När jag var ca tio meter från bordet där Madame satt, kände jag en väldig vibration från pluggen. Madame flinade och visade att hon hade köpt en radiostyrd plugg. Så nu kunde hon precis bestämma när vibrationerna skulle komma från pluggen i min ända.

Efter avslutat fika satt vi oss i bilen igen och körde vidare.

När vi närmade oss staden där vi skulle bo, pekade Madame mot ett köpcentra som låg utmed vägen. Stanna där, sa hon. Vi ska handla lite.

Jag svängde av och stannade vid köpcentrat. Det var stort. Närmare 30 butiker fanns där. Det var bara ett problem. Det var stengolv på hela centrat och det innebar att mina högklackade damskor klapprade något väldigt mot det golvet.

Vi ska till en sportaffär, sa Madame. Du ska titta efter ett par balettskor. Du ska nämligen dansa för mej idag. Jag fattade ingenting men vi sökte upp en sportaffär. Jag fick prova en hel del balettskor (tekniksko) innan vi hittade dom rätta. Jag provade även sockiplast men hittade tyvärr inga som passade.

Det började bli lite kallt om fötterna. Jag hade ju bara strumpbyxor och tunna pumps. Jag sa det till Madame som direkt styrde kosan till en affär som säljer bland annat strumpor.

Vi tittade lite bland deras sortiment och hittade till slut ett par tjockare knästrumpor. Dom här köper du och sedan tar du på dej dom, sa Madame.

Jag gick fram till kassan och betalade och bad expediten samtidigt ta bort alla lappar på strumporna. Hon gjorde detta och jag fick strumporna i en liten påse. Sätt dej här på stolen och ta på dej dom nya strumporna nu, sa Madame.

Det var bara att lyda. Jag satt mej på stolen. Tog av mej damskorna. Drog upp byxorna och tog på mej dom nya knästrumporna. Expediten som jag handlat av såg alltihop. Hon stod där med uppspärrade ögon och bara tittade. När hon hämtat sig ropade hon på en annan expedit. Hon pekade mot mej och sa någonting. Jag tog på mej den andra strumpan, damskorna och klapprade därifrån.

Vi gick ut i bilen och körde vidare.

När vi kom fram till den staden där övernattningslägenheten fanns, parkerade jag utanför lägenheten och skulle ta ut väskorna.

Nee, vänta med det sa Madame. Vi ska in på Kupan och titta lite först.

Det var bara att gå mot Kupan som låg två kvarter bort. Klappret från klackarna mot gatstenen hördes vida omkring. Alla vände sig om, tyckte i alla fall jag.

Väl framme i Kupan styrde Madame stegen direkt till skohyllan. Nu ska du prova damskor, beordrade Madame. Hon tog ner tre par från hyllan och det var bara för mej att sätta mej på en stol och prova. Jag fick först ta av mej dom nyinköpta knästrumporna och lägga dom på golvet. Folk som var inne i butiken bara tittade. En kille som har strumpbyxor och damskor och som sitter och provar damskor. Det såg säkert lite konstigt ut i deras ögon.

Till slut hittade vi två par fina dampumps som var väldigt slitna. Jag betalade och vi gick via bilen för att hämta väskorna, vidare till lägenheten.

Där blev det lek hela dagen. Tvångströja, upphängning i krokar för att nämna något.

Det blev även en härlig hogtie.

Jag la mej ner på golvet. Madame band ihop mina fötter och händerna bakom ryggen. Ett rep mellan händerna och fötterna som drogs åt väldigt hårt. Det var nästan så händerna nådde mina fötter. Jag låg uppspänd som en båge. Bakom balgagen kunde jag bara gny lite.

Från kroken i taket hade Madame hängt upp en talja. Den andra änden av taljan fästes i repet som var mellan mina händer och fötter.

Nu ska du få känna på hogtie, sa Madame, och så drog hon i snöret från taljan. Mina fötter och händer drogs ihop samtidigt som dom drogs mot taket. Nu var jag verkligen spänd som en båge. Där får du ligga ett tag medan jag sätter på kaffe, sa Madame och gick. Jag bara gnydde bakom balgagen.

Det verkade vara en evighet men efter ca 15 minuter kom Madame tillbaka och tog loss mej. Nu visste jag verkligen hur det kändes att vara bunden i hogtie.

Det skulle bli gott med lite kaffe nu. På bordet stod det ett fat med lite kakor, en kaffemugg där Madame skulle sitta och en av damskorna som vi köpt tidigare på dagen på min plats. Jag skulle alltså dricka kaffe i en begagnad, sliten damsko. Jag både rös och njöt av tanken. När vi fikat färdigt skulle jag slicka och suga skon riktigt torr invändigt.

Framåt eftermiddagen sa Madame att: Nu ska du få dansa innan vi äter. Just då förstod jag inte vad som skulle hända, men men…

Jag skulle ha balettskorna på mej och iklädd endast strumpbyxor. Jag skulle ställa mej precis under en av krokarna i taket. Ett brett läderhalsband med en metallring sattes runt min hals. Metallringen var mot nacken.

En läderrem med metallring sattes också på mina handleder. Armarna bakom ryggen, rep genom öglorna så armarna drogs upp bakom ryggen mot ringen i nacken. Därefter rep runt överarmarna så armarna verkligen hölls på plats bakom ryggen. Ögonbindel och balgag sattes på.

Därefter kände jag att Madame satt dit nyporna i bröstvårtorna. Det var en kedja emellan nyporna, så Madame drog hårt i kedjan för att känna så nyporna satt ordentligt fast.

Ett rep i öglan i taket runt kedjan mellan nyporna. Sedan drog Madame i repet så jag tvingades uppåt. Nu stod jag där, på tå och det smärtade verkligen från bröstvårtorna.

Madame satt på vibrationen på pluggen som jag hade i ändan. Jag dansade runt där på golvet på tå och smågnydde lite bakom den hårt åtdragna balgagen. Jag hörde hur min Madame gillade min hjälplösa position. Hon gillade säkert vad hon såg.

Efter säkert tio minuter så började Madame att onanera mej. Ohh så skönt det var, men samtidigt en enorm smärta från bröstvårtorna som fortfarande satt fast i nyporna som drogs mot taket. Det började också kännas i fötterna. Jag hade ju dansat på tå en bra stund nu.

Ooooohhhhhhh. Det skälvde i hela kroppen när det gick för mej. Jag bara sjönk ihop, nyporna drogs bort från bröstvårtorna och jag var helt slut.

Nu går du och duschar, sa Madame, sedan ska du hämta pizza. Du ska ha dom svarta strumpbyxorna under dina byxor och du ska ha dom svarta pumpsen på dej.

Jag gjorde som Madame hade sagt, så efter ca 20 minuter var jag påklädd enligt order.

Bra sa Madame, nu går du ner och hämtar pizzorna som är beställda. Det var bara att gå iväg i dom svarta damskorna. Det kändes som att alla tittade på mej när jag gick där på trottoaren. Väl i pizzabutiken fick jag sitta och vänta i en kvart för det var så många som beställt. Med andra ord, butiken var full med folk, som tittade…

Tillbaka till Madame med pizzorna. Då ser jag att Madame har dukat fram med bestick och tallrik och som glas har hon satt ännu en av dom dampumpsen som vi köpt tidigare på Kupan.

Du ska dricka ur skon, säger Madame. Jag jämrar mej lite svagt, då säger Madame åt mej att komma fram till henne. Hon knäpper upp min skjorta och tar ett kraftigt tag i mina bröstvårtor, och nyper till. Inte klaga sa hon, nu dricker du.

Vi åt våra pizzor och jag dricker ur damskon.

När vi är klara säger Madame att jag måste slicka ur skon ordentligt. Jag gör som hon säger. Det ömmar fortfarande från bröstvårtorna, så jag vill inte ha en nyp till.

När vi dukat undan så ska vi titta på en film.

Det breda läderhalsbandet med metallring sätts runt min hals. Metallringen är framme vid halsen. Knästrumpor på mina händer (så jag inte ska kunna lossa banden/knutar) och läderremmar med metallringar även runt handlederna. Ett rep träddes igenom metallringarna och repet drogs åt. Där sitter jag med händerna under hakan. Balgag och ett rep runt mina knän så jag inte ska komma så långt.

Därefter sätter vi oss i soffan och tittar på filmen som varar i ca 1,5 timmar. Under filmens gång hände det flera gånger att Madame tog tag i mina bröstvårtor och nöp till ordentligt. Jag gnydde behagligt bakom balgagen.

Hon pausade filmen ett par gånger också. Då tog vi lite att dricka. Jag fick även nu dricka ur damskon och slicka den torr innan vi fortsatte att titta på filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *