Cecilias anal debut

Tänkte berätta en sann historia om hur jag tog min flickväns oskuld i röven efter att hon blivit så kåt av att höra sexsnack under en resa i Thailand!

Jag satt på Dinos resturang i Kata Beach, Thailand tillsammans med min flickvän Cecilia och min gamla tjejkompis Ylva och hennes pojkvän Stefan. Vi hade en mysig middag och lite gott att dricka. Det var extremt varmt och fuktigt den här kvällen så Cecilia hade endast på sig en extremt kort kjol som satt åt över hennes lilla rumpa och till det en vit topp utan BH… Cecilia har inte så stora bröst… men har extremt fina bröstvårtor som syntes igenom den vita toppen, det lade jag märket till eftersom Ylvas pojkvän Stefan inte kunde ta ögonen ifrån hennes bröst! Vad jag inte visste, var att Cecilia inte ens hade tagit på sig trosor… men det skulle jag få reda på lite senare! Ylva i sin tur ser ut som en riktig porrstjärna och är nog det i sängen oxå…. en liten slyna. Hon har mörkt kort hår med extremt stora tuttar fast en att hon är lite och vältränad. Ylva gillar oxå att visa upp sin kropp, så att killar tittar på henne. (En gång på en fest, när vi gick på gymnasiet, så visade hon sin fitta för mig bara för att höra om jag tyckte den var fin…) Så egentligen borde inte Stefan sitta och stirra på Cecilia men det gör han!

Middagen fortsätter och vi blir alla ganska berusade av ölen och värmen bara gör så att vi svettas ännu mer… Cecilas och Ylvas bröst sitter som klibbade mot deras linnen, och jag känner mig bara kåtare och kåtare när jag titta på dem… Stefan har vid det här laget blivit ganska packad och försvann in på toaletten… Under tiden började vi spela Sanning och Konsekvens!

Flaskan snurrades och den hamnade nästan bara på Ylva… Cecila började med att fråga vilken den skönaste ställningen var?

Ylva svarade:

– Att få den hårt i röven och känna när sperman rinner ut längs fittan.

Jag såg på Cecilia att hon blev lite chockad över Ylvas uppriktiga svar, men att hon såg intresserad ut. Flaskan hamnade på Cecilia, och frågan från Ylva var ifall hon gillade analsex?

Cecilia tvekade en stund och tittade på mig, eftersom hon vet att jag är lite svartsjuk, sen svarade hon att hon har försökt en gång men det gick inte för killen hade haft en alldeles för stor kuk, men att hon kanske var sugen på att prova nån gång…

Jag tänkte för mig själv, att har den slynan försökt förrut, då ska jag fan trycka in min kuk i henne så hårt så hon inte glömmer det…

Stefan kom tillbaks och var ganska dålig, så han och Ylva ursäktade sig och försvann till deras hotellrum… undrar vad de gjorde där!!

Jag och Cecilia började gå tillbaks mot våran bungalow, vi var både väldigt kåta och jag kunde inte släppa tanken på att jag skulle knulla skiten ur henne när vi kom hem. Cecilia tog plötsligt min hand och drog upp den under hennes kort kjol, inga trosor, och hon var riktigt blöt, mina fingrar klibbade i fittsafter… Jag tryckte snabbt upp två fingrar i henne och hon gnydde till… och viskade i mitt öra att hon vill få min kuk i sig.

Jag tittade på henne och drog ut fingrarna… stoppade in de båda i hennes mun och bad henne slicka av dem… Hon gjorde det glatt, det riktigt lyst i ögonen hur kåt hon var!

Väl framme på rummet, slet Cecilia av sig sin korta kjol och linne, och la sig ner på sängen och särade på benen, hennes helt rakade fitta lyste av fittsafter. Det rann längst skåran och ner mot det vita lakanen. Jag sa till henne att börja smeka sig själv medans jag klädde av mig, samtidigt gick jag och hämtade Klick (Glidmedel) som vi alltid har med oss. Jag gick fram mot sängen och bad henne suga min kuk, hon var så kåt av smeka sig själv så hon fullkomligt kastade sig över min kuk… Med långsamma drag runkade hon den framför hennes ansikte och slickade på ollonet! Jag tog tag i hennes hår, och tryckte in hela kuken i munnen på henne… Jag fortsatte att knulla hennes mun… kände att jag var nära att komma så jag drog ut den och puttade ner henne i sängen. Hon blev liggandes på rygg med särade ben…

Jag tog fram glidmedlet och tog en ordentlig klick och smörjde in kuken… Cecilia började gnälla om att hon vill ha kuk nu, så jag la mig över henne och tryckte långsamt in min kuk i henne, det gick enkelt med allt glidmedel och hennes safter… Började öka takten och knulla min älskling riktigt hårt… hon stönade högre och högre!

– ÅÅÅÅ knulla mig, knulla mig skrek hon ut… åååå jag älskar din kuk… den är så stor och hård ååååå

Jag la henne på sidan och tog fram glidmedlet igen… Cecilia undrade vad jag skulle göra med det…

– Jag ska knulla dig i röven, sa jag.
– Nej jag vill inte.
– Så du låter bara andra än mig försöka ta dig i röven, är det så sa jag surt!
– Nä, nä det är bara att det kommer göra så ont, du är för stor.
– Jag tar det försiktigt.
– Oki, jag blev faktiskt rätt så kåt av Ylvas prat…
– Jag med, sa jag samtidigt som jag tryckte ut en rejäl klick av glidmedel mellan hennes skinkor.

Cecilia låg fortfarande kvar på sidan med mig bakom henne, jag tryckte upp ett finger i röven på henne… åååå det är så skönt, men ta det lite lungt..

Ja ja, tänkte jag, nu jävlar ska jag knulla dig så hårt i röven din slyna…

Efter ett tag så tryckt jag in ett finger till, och det gick efter lite motstånd… Cecila gnydde som den kåt slynan hon är…. ååååå du gillar att pulla mig i röven va, åååå vad skönt!

– ÅÅÅÅÅÅÅ jag vill ha din kuk i röven nu… tryck in den, tryck in din feta kuk i min röv det är ju det du vill!

Jag lät Cecilia ta tag i min kuk och styra upp den mot rövhålet, jag tryckte på och ollonet trängde in röven…

– Aj aj… det här går inte… Det gör för ont, vi måste sluta, din kuk är för stor!!

Jag såg i hennes ansikts yttryck hur ont det gjorde, men jag skulle bara knulle henne… så jag tryckte på och snart var hela in… Cecilia forsatte med hennes gnyende…

– Aj aj det gör ont!

Men efter ett par minuter så slutade hon att gnälla och andning blev djupare och djupare… Åååå Ååååå vad skönt det är hörde jag svagt från henne…

Jag knullade fortare och fortare, och känslan av att ta hennes oskuld i röven var helt underbar… Jag lyft upp henne på alla fyra och fortsatte att knulle henne i röven bakifrån!!

– Mmmmm du gillar att bli knullad i röven va älskling, sa jag till henne!
– Snabbare, åååå vad skönt det är, jag vill att du sprutar min röv full med sperma, så det kan rinna ner över fittan som Ylva sa…
– Spruta i min röva, spruta nu…
– Ååååå fyll min röv med sperma…

Det blev för myckett för mig och det ryckte till i kuken och jag sprutade i hennes röv, inte bara en gång utan två stora laddningar… sen drog jag sakta ut kuken och såg sperman rinna ner över fittan på henne. Cecilia föll ihop på sängen i ett leende, och bara log!

– Det var inte sista gången du fyllde min röv med sperma älskling, det här ska vi göra om!
– Det kan du räkna med Cilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *