Karls nya slyna

Det började en gång för många år sedan, jag satte ut en annons på nätet om att jag vill bli dominerad av en äkta dominant man.

Karl ville att jag skulle komma till en byggnad i stan, fick adress, skulle infinna mig där exakt 17.00.
Skulle ha kort kjol, topp, utan behå och trosor.

Jag öppnade dörren till lokalen, i rummet stod en stol och inget annat, gissa om jag blev förvånad. Sen hörde jag en röst som beordrade mig att sätta mig på stolen med ansiktet mot väggen, sen hörde jag hur någon kom in i rummet men vågade inte titta efter.

Efter en stund så kände jag hur en hand grep tag om mitt hår, så sa rösten puta med stjärten så jag kan se din fitta och anus, jag gjorde som jag blev tillsagd, sen kände jag hur hans händer grävde fram mina bröst över stolsryggen, aj vad det gjorde ont.

Sen sa rösten, nu din lilla slyna ska jag binda fast dig på stolen, så band han fast mina fötter och händer, sen så band han i hop min bröst, de blev så härligt röda efter ett tag. Efter ett tag var det alldels tyst i rummet…

Efter ett tag kom det in två män i rummet, slyna du ska piskas nu sa en annan röst, jag kände första rappet på mitt anus sen kom det tio till, jag skrek rakt ut, männen tyckte inte om det och hämtade en munkavle så jag inte kunde mer än kvida fram min smärta.

De piskade mina bröst, min fitta, min rygg i säkert tio minuter men det kändes som timmar. Men gud så kåt jag blev av detta.
När de piskat mig färdigt, så började de att nypa och bita i mina bröst det var första gången jag såg deras ansikten.

De knöt loss mig från stolen och beordrade mig ner på knä, Karl och Janne tog fram sina kukar och sa åt mig att suga dem, det gjorde jag, Karl ville att jag skulle ta hans kuk hela vägen ner i halsen, så han började munknulla mig hårt, sen kände jag hur han började trycka sig längre in i min mun. Jag höll på att kräkas tillslut kände jag hans mage mot min näsa då förstod jag att han hade kört in hela kuken.

Det började svartna framför mina ögon, han drog tillbaka kuken så jag fick luft sen började han knulla mig som om det hade varit en fitta, tillslut så kom han i min hals, kändes härligt att han hade knullat min hals.

Jag hoppades att Janne skulle göra samma sak men nej, jag fick suga upp hans kuk sen ställde han sig bakom mig och tryckte kuken förbi min ringmuskel, jag trodde jag skulle dö på plats, han körde in hela kuken i ett svep,
Karl frågade om det var skönt, jag väste fram att nej det gör så ont!
Karl bara skrattade hårt och sa åt Janne att knulla skiten ur mig. Och det gjorde han, han sprutade min röv full med sperma.

Sen kände jag hur dom förde in något som kändes som en pip, den blev tjockare ju längre in den kom, när den var ända inne så pumpade de upp den åh det spände ajajajaj, sen kände jag hur det börja rinna något in i mig, då fick jag förklarat för mig att jag skulle bli tarmsköljd tre gånger innan dom skulle börja töja mig i analen.

Nu frågade Karl om jag hade något stoppord, jag vald ordet ”rött” och då blir det hel stopp i leken.

Karl tog till orda igen, och frågade om jag mådde bra, jag svarade att jag mådde bra och att det hela fram tills nu kändes helt ok, då log han och gav mig en djup kyss som jag snabbt besvarade. Han frågade om jag trivdes i rollen som deras slyna, naturligtvis svarade jag ja Master Karl, jag trivs bra i erat sällskap.

Nu slyna ska vi släppa vattnet ur dig, så drog Karl ur pipen och vattnet formligen sprutade ur mig, det var en skön lättnads känsla.
Sen såg jag hur Karl riktade en annan pip mot mitt anus också kände jag hur nästa vätska rann in i mitt inre denna gång spände det ännu mer det gjorde outhärdligt ont.

Karl berättade att det var mer vatten denna gången och log lite småelakt mot mig, sen lämnade han mig Och Janne ensam i rummet.

Janne kom fram och presenterade sig som Karls bäste vän och att det var först gångne han fick vara med när Karl tog hand om SLYNA, det var en stor ära..

Karl kom tillbaka efter 15 minuter.

Han hade med sig olika dildosar och buttpluggs, äntligen skulle det hända äntligen skulle en man töja min hål till bristningsgränsen, den ända informationen jag hade fått var att var jag inte rakad så skulle han raka mig.

Nu släppte han ut det sista vattnet ur min kropp, och sa högt nu är slynan ren och fin. Sen såg jag hur han tog en relativt stor buttplugg ur samlingen och doppade den i glidmedel, sen hån log han och frågade om jag behövde munkavle, ja snälla sa jag, och kände att jag ville var helt utlämnad till denna man…
Jag kände hur han satte nosen på pluggen mot mitt anus och la sin tyngd emot pluggen, den for in fort och obevekligt i mitt inre.

Så sa Janne med en glad röst, fan ta en större, slynan verkar ju öppen, så det tog fram en större plugg och körde in den hårt, så sa Karl nä, nu så börjar vi använda fingrarna på slynan, hon är redo.

Karl sa till Janne att fingra mig i fittan så skulle Karl själv ta slynans röv.

Janne körde snabbt och brutalt in fyra fingrar i fittan på mig, sen roterade han fingrarna in och ut, det sände oerhört mycket i mig, kände hur han bände och tryckte med sin hand i min fitta, tillslut så svor han till och sa högt. Slynan släpper inte in min hand i sin fitta Karl hur ska jag göra.

Karl kom fram och tog tag om mina axlar och höll emot så sa han, gå nu och stoppa in fingrarna och när jag säger pressa så pressa in näven, han tog tag i mina bröstvårtor och slet tag i dem, det gjorde så ont att det svartnade för min ögon, och så hörde jag Karl säga pressa NU! Jag ville bara skrika det kändes som mitt fitta delade sig i två delar, näven var gigantisk, han pumpade i min fitta hårt och länge, kände hur han tillsist knöt näven där inne, det var det sista jag minns innan orgasmen tog mig in i molnen.

När jag vaknade till hade Janne fortfarande sin näve kvar i mig, jag kände att Karl hade börjat töja min röv.

Titta slyna har vaknat till liv igen.

Slyna jag har nu tre fingrar i din röv, är det skönt, ja mumlade jag ur munkavlen.

Då kände jag hur han tog ut handen lite och satte till det fjärde fingret och började bearbeta mig rytmiskt på detta vis i tio minuter.

Nu slyna ska du får min näve djupt in i din röv, och nu kommer det att göra lite ont, bit ihop så går det bra.

Jag kände hur han drog tillbaka näven och nu så kände jag hur det spände till, oh vad det gjorde ont, jag kved genom munkavlen och han log mot mig och sa duktig slyna snart är vi där. Så kände jag hur handen banade sig in allt djupare i mig, känslan är obeskrivlig, jag fick en orgasm så det svartnade för ögonen igen…

När jag vaknade till liv så handknullade de mig i ett friskt och hårt tempo, jag fick ytterligare fyra orgasmer innan de beslutade att jag skulle få vila lite. De lade mig på en filt, där somnade jag till.

De väckte mig nästa morgon och frågade hur jag mådde, och om jag fått nog, jag svarade att jag var öm i kroppen, men att jag inte fått nog av våra lekar.

Då sa Karl till mig att jag skulle sätta mig på hans kuk, snabbt lydde jag honom.

Sen kände jag hur någon snabbt kom upp bakom mig, då sa Karl att nu ska du få smaka på en ny kuk.

Jag kände hur den andra kuken nosade på min röv och pockade på att få komma in där, jag la mig fram mot min karls bröst och lät mig penetreras av kuken, jag kände direkt att den var jättestor, jag stelnade till.

Då sa karl älskade slyna slappna av så går det lättare, han viskade att kuken var 27 cm lång och grov som en mans underarm, kuken gled in i mig och jag skrek till och begravde mitt ansikte emot Karl, sen så kände jag hur de stötte i kapp in och ut ur mig, tills båda sprutade mig full av sperma..

Då sa Karl, nu är vi färdiga med dig för denna gång slyna, var redo för nästa gång, vi ringer när vi behöver dig…

Med de orden så skjutsade den nya killen hem mig. Han sa att Karl ville ha mig till sin nya slavinna och att nya instruktioner kommer snart, sen körde han iväg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *