Städerskan och jag

Vaknade tidigt en morgon och kunde absolut inte somna om. Hur jag än försökte så låg jag bara och vände och vred på mig och kunde inte få mitt ex ur tankarna. Jag tänkte på hur hon brukade kura ihop naken bredvid min nakna kropp och hur vi nästan varje morgon startade dagen med en skön stund, hur vi tillfredsställde varandra med händer, mun, tunga och kön. Men tyvärr gjorde jag misstaget att ta henne alltför given och tro att hon var min för alltid ända tills bomben slog ner och hon lämnade mig. Inte på grund av någon ny eller på att jag haft någon vid sidan av eller nåt sånt. Hon ville lära känna sig själv, ge sig ut i världen och resa och sen fick vi se om vi skulle återuppta vårt förhållande ett år senare. Nu har det gått ett år och 8 månader och jag väntar fortfarande på att hon ska komma tillbaka till mig.

Nåja, den här morgonen låg jag och tänkte och fantiserade om min älskling, kuken styvnade och jag blev kåt så jag hoppade upp ur sängen, kastade mig in i duschen för att kyla ner mig. 20 månader utan sex gjorde att jag runkade flera gånger om dan, konsumerade mängder med porr, på TV, video och Internet. Men för en månad sen bestämde jag att nu fick det vara slut, jag bestämde att nästa gång min kuk blev runkad skull någon annan göra det åt mig. Den här morgonen kändes det jävligt dumt men jag lyckades hålla fingrarna borta, igen.

Efter dusch och en snabb frukost kastade jag mig in i bilen och körde till jobbet, låste upp dörren, öppnade den och tvärstannade. Jag blev stående i dörren och bara stirrade. Där stod en underbart vacker skapelse, en mörk, liten skönhet och dammsög den gamla heltäckningsmattan i korridoren. Hon hade inte hört mig så jag stod kvar och beundrade den rundade baken som stramade mot jeanstyget. Hon hade en MP-3 spelare och vickade på rumpan i takt med musiken i lurarna. Eftersom jag är väldigt blyg av mig så smög jag in i fikarummet, slog igång kaffebryggaren och gick sen smygande till mitt kontor och stängde tyst dörren. Jag sjönk ner bakom skrivbordet och suckade djupt. Tänk om jag vågade ta kontakt med den underbara kvinna som städade hos oss, men det enda jag fått ur mig var ett snabbt hej och sen sprungit och gömt mig.

Jag loggade in på datorn och började arbeta, betade av några mail och lutade mig sen tillbaka, blundade och fantiserade om vår städerska.
Tänkte på hennes läckra bak och fantiserade om hur hennes bröst kunde se ut. Eftersom hon städade tidigt på morgonen så hade jag knappt sett henne annat än en snabb skymt när hon gick för dan då vi andra satt vid förmiddagsfikat. Jag tänkte mig brösten som små och fasta med små mörka vårtor som styvnade till hårda knoppar då man smekte och slickade på dem. Jag log och skrek sen högt när jag hörde en röst som sa:

– God morgon, oj, förlåt, skrämde jag dig?
– J -j -ja, stammade jag fram.
– Det var inte min mening, jag heter Patricia.
– A-a-anders, stammade jag vidare.
– Är du rädd för mig, Anders, frågade hon.
– Nej inte alls, lyckades jag få fram med stadigare röst.
– Vad tänkte du på? Ja såg ditt leende och tänkte att du verkade så lycklig, är du det?
Jag tog mod till mig och sa som det var att det var henne jag tänkt på.
– Mig, sa hon förvånat och log ett underbart leende med gnistrande vita, jämna tänder. Varför på mig?
– Jag såg dig stå och dammsuga när jag kom hit tidigare, såg dig dansa till musiken, såg dig röra dig, du var så vacker. Jag rodnade av vad jag just sagt men tänkte att skit samma hon behöver ju bara skälla ut mig och gå härifrån, sen behöver vi aldrig prata igen.

Men istället för att skälla på mig så log hon igen och sa att hon brukade kika på mig när hon städat och hoppats på att jag skulle ha sett henne och pratat med henne lite. Men eftersom hon också var så blyg så hade inte hon heller vågat säga något till mig. Hon log med hela ansiktet och sa att hon var glad för att hon äntligen vågat säga något för hon tyckte om min röst och mitt leende. Jag märkte att jag också log brett, nästan fånigt, och slutade snabbt.

– Nej, le mer, du blir så fin när du ler, sa Patricia.

Hon tog ett par steg mot mig, ställde sig framför mig och smekte min kind och mitt hår, sen böjde hon sig fram, slickade sig lite nervöst om läpparna och kysste mig sen snabbt på munnen. Jag bara satt där och visste inte var jag skulle ta vägen, mitt leende infann sig snabbt igen och jag tog tag om hennes nacke och drog hennes ansikte till mig, kysste henne mjukt på kinden, hakan och sist på munnen. Hon tryckte sin mun mot min och öppnade läpparna en aning lät sin lilla tunga snabbt röra vid mina läppar. Jag lät min tunga titta fram och smakade snabbt på hennes. Vi kysstes en stund till, intensivare och hetare, jag lät mina händer vandra ner längs hennes sida samtidigt som jag ställde mig upp och drog sen hennes lilla, hårda vältränade kropp mot mig. Hon stönade och smekte mitt hår, min nacke och min rygg, pressade sig mot mig, tryckte sitt underliv mot mitt där kuken nu styvnat och avslöjade vad jag tyckte om stunden. Patricia såg mig i ögonen, log och gned sig mot mig, visade att hon kände vad som hänt mig. Hon drog sig bort från mig och jag tänkte: Var det allt, retas hon bara med mig?

Patricia backade sakta, med gungande höfter och vickande bak men samma underbara leende på läpparna, tills hon kom till kontorsdörren. Hon stängde till den och låste den och sa sen med sexig röst:

– Det brukar inte komma någon hit före åtta men jag vet inte om två timmar räcker för vad jag vill göra med dig.

Sen låste hon dörren och kom sakta tillbaka mot mig samtidigt som hon förde upp händerna till jobbskjortans knappar som hon sakta började knäppa upp. Hon ställde sig bredbent framför mig och började sakta svänga på höfterna och tog sakta av sig skjortan och visade ett par underbara bröst som var större än jag fantiserat om men ändå inte stora, i en glansigt mörkgrön läcker behå med spetsdekorationer. Utan att stanna upp så lät hon händerna smeka sig över brösten, ner över magen och snabbt öppnade hon knapparna i de blå arbetsbyxorna. Patricia vände sig dansande om, vickade på baken och drog ner byxlinningen över höfterna och visade ett par gröna stringtrosor i samma stil som behån. Hon sparkade av sig sandalerna och lät byxorna falla till golvet, klev sakta ur dem och böjde sig framåt och vickade på sina fasta skinkor mot mig. Jag bara stod och stirrade på den lilla läckra kroppen. Patricia är ca 156 cm lång och väger kanske ca 50 kg. Hon har långt, nästan svart hår och mörka ögon. Hon dansade fram till mig och drog ner mitt huvud mot sitt och kysste mig liderligt.

Nu var det min tur att få av mig kläderna, tyckte hon och började smeka min bula utanpå byxorna, jag knäppte snabbt upp skjorta och tog av den medan Patricia knäppte upp byxorna och förde in sin lilla hand innanför kalsongerna och smekte mitt nu stenhårda stånd. Jag rörde till slut vid hennes bröst, smekte dem utanpå behån och Patricia stönade av lust och bad mig ta av behån, så jag lydde snabbt och knäppte upp hyskan och lät behån falla till golvet. Jag hade haft rätt angående hennes vårtor, de var mörka, styva och känsliga. Jag smekte brösten och nöp lätt i en bröstvårta och Patricia ropade till och darrade i hela kroppen, jag böjde mig ner och sög in den andra vårta i munnen, spelade med tungan runt vårtan och vårtgården, den lilla knoppen blev ännu hårdare och helt plötsligt fick jag en varm söt vätska i munnen. Mjölk!
Hon stönade till och sa snabbt att hon hade en son som slutat amma för drygt en vecka sen och att hon trodde att mjölken skulle ha slutat komma. Hon sa också att jag fick sluta om jag ville men att hon tyckte det var så skönt att känna ett par sköna läppar och en skön mun dia hennes bröst. Nu förstod jag varför hennes bröst var så stora i förhållande till resten av kroppen. Jag diade en stund och sög glupskt i mig av den söta, varma vätskan. Patricia tog tag i brösten och klämde och masserade så det sprutade över mitt ansikte och min bröstkorg. Hon masserade in mjölken över sina bröst, gned dem mot mig och stönade av njutning. Nu sjönk hon sakta ned på knä och sa att det var hennes tur att smaka min mjölk och sög så in min stenhårda, bultande lem i sin varma sköna mun. Med vispande tunga och sugande läppar så bearbetade hon mitt stånd så underbart skönt att jag snart började skaka i benen. Patricia sköt mig mot skrivbordet så jag kunde sitta på kanten och fortsatte sitt sugande. Jag stönade något om hur skönt det var och att jag snart skulle komma om hon inte lugnade sig lite. Hon bara hummade med kuken långt in i munnen och fortsatte, hon smekte pungen och pungkulorna, sög rytmiskt kuken ut och in i sin sköna varma mun och använde ett pekfinger skönt runt min anusöppning. Jag stönade högre och högre och skrek till att jag sprutar. Patricia hade tydligen blött fingret med sina egna fittsafter och förde in det i min bak och började massera min prostata samtidigt som hon tog alla min 18 cm in i mun och hals. Trots att hon kväljde lite så började hon röra sig ut och in på skaftet så jag fick pröva deep-throating för första gången i mitt liv. Hon masserade anus, knullade min bak med långfingret och nu sprutade jag en enorm sats rakt ner i hennes hals och mun hon mjölkade och tömde min pung på säd och slickade sen kuken ren, ställde sig upp. Nu var det min tur att göra det skönt med händer och mun för henne. Får jag inte knulla din fitta frågade jag men det skulle få vänta ett tag till, log hon.

Patricia la sig nu på mitt skrivbord med benen i vädret, tog sakta av sig trosorna och visade en plaskvåt, välansad fitta. Hon rakade sig tydligen men lämnade en tofs en bit ovanför öppningen. Hon beordrade mig att göra det underbart för henne och jag dök ner mellan hennes ben. Först smekte jag bara hennes lår och tittade på den underbara synen framför mina ögon, mina händer rörde sig över låren, skinkorna och magen innan jag lät dem röra vid venusberget och den lilla tofsen snabbt och flyktigt. En blixt av njutning gick genom hennes kropp och hon la benen bakom mitt huvud och drog mitt ansikte ner mot sin blöta öppning. Jag lät ena handen glida ned för att smeka hennes blygdläppar samtidigt som jag smakade henne med tungan, hon smakade salt och lite sött och jag stönade tillsammans med henne när jag lät ett finger glida in i hennes hål. Hon var plaskvåt och hennes muskler nöp hårt runt mitt finger. Jag slickade längs med blygden och särade läpparna med hjälp av tungan tills jag stötte emot hennes klitoris som sköt fram ur sitt skyddande hudveck. Jag sög mjukt på knoppen och Patricia tryckte sig mot mitt ansikte så jag blev blöt i hela ansiktet av hennes safter. Jag lät ännu ett finger glida in i fittan och sen ett till. Med tre fingrar i henne började jag suga klitoris och fingerknulla hennes sköna, blöta, hala inre. Patricia la benen på mina axlar och sa att jag skulle slicka hennes kåta fitta skönt, sug min klitta sa hon och jag lydde givetvis. Jag sög och slickade Patricias kön och använde fingrarna för att massera G-punkten, hon började vrida på sig och stönade högre, jag ökade trycket på G-punkt och sög hårdare på klittan, slickade snabbt över blygdläpparna medan jag hämtade andan och fortsatte. Nu började hon skrika: Ja, ja, jag kommer. Fortare, hårdare. Patricia slog benen runt min nacke och drog min mun hårt mot klittan och nu kom hon. Och som hon kom, först trodde jag hon kissade men sen förstod jag att hon sprutade sina safter in i min mun och i mitt ansikte. Hon skrek ut sin orgasm och slappnade sen av i hela kroppen. Jag låg kvar mellan hennes ben och visste inte riktigt vad jag skulle göra.

Oj, vad skönt sa hon och satte sig upp. Sen skrattade hon åt mig, log och sa att jag var sjöblöt i ansikte, hår och på bröstet. Hon böjde sig fram och kysste mig länge. Mmm, vad gott jag smakar fnittrade hon när vi kysst varandra en stund. Jag skrattade också och ställde mig upp.

Nu vill jag ha din kuk i mig sa hon och tog tag i skaftet. Hon smekte och runkade den en kort stund och snart var den redo igen. Den ville, som jag, känna hennes fitta krama runt sig. Patricia la sina ben runt mig och drog mig mot sig, riktade kuken rätt och drog mig snabbt mot sig med sina ben. Jag sjönk in i henne med hela min längd och kände hennes varma inre krama mitt stånd. Jag började rytmiskt röra mig ut och in och kramade samtidigt hennes bröst. Patricia bara blundade, låg där och njöt av att känna min kuk i sig. Hon satte sig upp på skrivbordskanten med mig fortfarande pumpande in och ut ur henne. Nu slog hon upp ögonen och såg in i mina. Du är en underbar älskare Anders sa hon och gav mig en kyss, sen la hon sina armar runt min nacke och drog sig upp på min kuk så jag stod med henne på kuken och i min famn, hon började röra sig och vi knullade stående en stund, tills orken tröt. Jag lyfte ned henne på golvet där hon vände sig om, la händerna på skrivbordet och böjde sig fram, hon putade med baken och fittan och jag kom snabbt in bakifrån, hela vägen in i hennes fitta och där stötte jag mot livmoderhalsen med kukspetsen. Vi började stöta mot varandra och för varje gång vi stötte mot botten så tog det lite ont för oss båda men det var en skön smärta så vi fortsatte. Patricia masserade själv sin klitoris med en hand och jag smiskade lätt hennes skinkor medan vi knullade hårdare och snabbare ju närmare klimax vi kom. Jag knullade och knullade hennes sköna fitta och hon stönade högt igen. En kort stund var jag orolig att någon skulle ha kommit in på kontoret och höra oss, men den tanken försvann när Patricias fittmuskler kramade till i en ny orgasm och jag skrek till jag med när jag tömde mig djupt inne i henne. Jag pumpade ett tag till medan hennes efterdyningar sköljde genom hennes kropp och sjönk sen ihop över henne. Efter en stund slaknade jag och gled ur henne och med ett slurpande rann en blandning av sperma och fittsafter ur henne och ner längs låren på henne och ända ner på golvet.

Patricia såg strängt på mig och sa: Se nu vad du gjort, nu har du gett mig extraarbete så jag måste komma tillbaka ikväll och städa ditt golv. Jag log fåraktigt och frågade om inte jag kunde torka upp det eftersom jag skulle ha besök senare idag. Men, nej, det skulle ligga kvar tills hon hade tid ikväll, och du ska stanna och jobba sent ikväll sa hon och det tog jag som en order. Vi klädde snabbt på oss och kysstes en stund innan vi tyst öppnade dörren och kikade ut. Tydligen hade ingen kommit för det var tyst och stilla så Patricia smög ut, plockade ihop städgrejerna och lämnade mig, tillfredsställd men redan saknade henne och den underbara kroppen som var såå skön att känna och älska med.

Dagen igenom kunde jag knappt tänka och besöket måste ha funderat varför jag var så disträ och frånvarande och jag undrar om han upptäckte pölen på golvet vid mitt skrivbord och kände doften av mitt och Patricias vilda knullande.

Del 2: Kvällen!

På kvällen satt jag kvar då alla andra gått hem och väntade och väntade men ingen Patricia. Hade det hänt något eller ångrade hon sig, hade jag inte varit tillräckligt bra för henne? Jag började samla ihop mina papper och tänkte gå ut till städskrubben för att hämta något att torka upp och rengöra golvet med. Jag ställde mig upp och började gå runt skrivbordet då jag såg henne i dörröppningen. Patricia stod framför mig, klädd i en tajt svart kortkort kjol, högklackade pumps och en svart genomskinlig blus med en svart spetsbehå under. Hon trippade fram mot mig på sina tio cm höga klackar och kysste mig liderligt och länge. Hon bad om ursäkt att hon var sen med det var lite hon hade behövt ordna innan hon kunde komma. Vi kysstes och smektes en stund och snart stod min kuk hårt inne i byxorna. Jag frågade om vi skulle gå hem till mig så jag också kunde byta om till något finare eftersom jag tyckte det verkade som om vi skulle gå ut någonstans. Patricia log och sa att jag hade alla de kläder jag skulle behöva för de skulle snart åka av. Hon tog min hand och drog mig med mot hissen, vi klev in och hon tryckte på knappen för översta våningen där vi hade firmans gemensamhetslokaler. Vi klev ur hissen och där hade Patricia dukat ett litet bord och på bardisken stod några skålar och en flaska vin. Hon visade mig min plats och tände ett par ljus och plockade fram två glas champagne ur kylen. Hon höjde glaset och vi skålade för att vi träffat varandra. Patricia var så vacker i skenet av levande ljus och mina ord stockade sig i halsen men till slut fick jag fram dem. Jag berättade hur vacker jag tyckte att hon var, hur underbart trevligt att hon ordnat detta för oss och hur läcker och sexig hon var att älska med. Patricia log blygt, rodnade och sa att hon fallit för mig redan första gången hon sett mig och hur hon aldrig vågat ta steget förrän i morse men att hon nu ville ha mig och hoppades att jag ville ha henne lika mycket. Jag kunde knappt tro mina öron, detta var mer än jag hade kunnat drömma om, jag skulle få denna ljuva, underbara tjej som min egen.

Vi åt lite av den lätta måltid Patricia ordnat, sallad, bröd, vin, och pratade om allt. Vi pratade om uppväxten och framtiden, drömmar och rädslor men helt plötsligt tystnade Patricia och bara såg på mig med sina bruna, vackra ögon och sa sen:

– Nu, Anders, ska vi ha skönt och roligt.

Hon tog tag i min hand, drog upp mig och kramade mig hårt. Hon vände upp sitt ansikte mot mitt och vi kysste varandra kärleksfullt. Jag började knäppa upp hennes blus och hon lossade mitt bälte. Vi klädde sakta av varandra medan vi smektes, kysstes och kände på varandras kroppar. Till slut stod vi helt nakna, slukade den andras kropp med ögonen och möttes sen i en lång omfamning då vi bara höll varandra nära, lät en hand smeka över kroppen, en njutningsfull suck. Nu var det min tur att visa Patricia vägen till ett rum där vi hade en säng stående för eventuella övernattningar för de anställda som bodde utanför stan. Vi satte oss på sängen och kysstes, smektes och kramades. Patricia runkade min kuk hård och jag masserade hennes klitoris. Då frågade Patricia om det inte fanns någon dusch i närheten så jag visade henne relaxavdelningen och hon log mot mig, drog mig med in i duschen. Vi duschade och rengjorde varann ordentligt i alla skrymslen och vrår, Patricia såg till att tvätta bådas bakdelar riktigt ordentligt och jag undrade vad det vankade för lekar nu.

Efter en stund så beordrade hon mig ned i liggande ställning och satte sig över mitt ansikte, hon böjde sig fram och sög in min kuk i munnen och bad mig slicka hennes fitta. Jag var inte sen att göra som hon ville och smakade hennes safter, hon stönade med munnen full av kuk och tryckte fittan mot mitt ansikte. Efter några minuter rätar hon på sig och flyttar så hon har baken över min mun och får mig med en snabb order att börja slicka anusrosetten och smeker samtidigt sig själv. Jag slickar hennes bakre springa och tungknullar analöppningen medan hon smeker och fingerknullar sin fitta ända tills hon får en kraftig orgasm förstärkt av mitt slickande av baken. Nu lutar hon sig fram så fittan täcker mitt ansikte igen och jag börjar slicka fittan ännu en gång, jag undrar varför hon inte rör min kuk då jag plötsligt känner en stråle varm vätska träffa ansiktet, jag gapar och sväljer ett par klunkar innan jag fattar att hon kissar mig i munnen, jag försöker vrida bort ansiktet men hon nyper fast det med låren och efter en stund så börjar hon släppa fram strålen igen. Jag smakar dropparna och märker hur kåt och upphetsad jag blir av hennes urin och sväljer glupskt då hon låter kisset strila fram mellan sina blygdläppar. Jag stönar och sörplar i mig. När hon är klar gnider hon sitt kissdoftande underliv i mitt ansikte och flyttar sen sig från mig, sätter sig med ryggen mot väggen och frågar om inte jag är kissnödig. Jag ställer mig upp och försöker få fram några droppar men med stånd så är det inte lätt att kissa på någon. Jag pressar på och några droppar sprutar ut som landar på Patricias mage. Hon smeker in urinen över mage och bröst och kräver mer. Jag pressar fram några droppar till som träffar högre upp, mellan brösten och rinner ner mot mage och fitta. Patricia masserar in även detta och sen säger hon att hon får väl hjälpa mig att kunna kissa. Hon tar ett fast tag runt kukskaftet och slukar kuken helt, hon suger och runkar mig och snart så sprutar jag henne i munnen, hon sväljer och lutar sig bakåt igen. Nu när jag tömt mig så slaknar snart mitt stånd och jag pressar fram en stråle urin som träffar henne i ansiktet och håret, jag siktar och träffar med nästa stråle i munnen. Patricia gurglar lite, sköljer runt med det i munnen och sväljer.
– Mmmm, en mycket god årgång det här, säger hon skrattande. Jag tar det.

Jag slappnar av så gott det går och släpper fram urinen, Patricia gapar och får snabbt munnen full, sväljer och gapar igen. Urinen plaskar och rinner nerför hakan och ner på kroppen, hon vrider sig när den varma vätskan sköljer över hennes kropp och dricker, spiller och dricker igen. När jag slutat kissa så reser sig kuken snabbt av den läckra synen och den uppkåtande doften av kiss som ångar från Patricia. Hon reser sig upp och kommer mot mig, vi kramar varandra och låter urinen masseras in med hjälp av varandras kroppar. Nu vill jag ha din kuk i mig, säger Patricia och vänder sig om, jag riktar in kuken mot fittspringan och låter den sakta sjunka in i det hala hålet. Jag knullar henne långsamt bakifrån och smiskar hennes bak då och då. Hon ber mig slå hårdare så jag tar i mer och mer, ser skinkorna bli rödare och rödare och hör Patricia stöna för varje slag och varje stöt då kuken åker in i henne. Patricia som vill komma så många gånger som möjligt, smeker klittan och snart känner jag fittan krama runt kuken och när hon kommer så drar hon sig undan så sprutorgasmen sköljer ner längs benen och plaskar ned på golvet. Nu springer hon snabbt till toalettskåpet och hittar där en tub hudlotion som hon smörjer in min kuk med och ställer sig sen på alla fyra och ber mig knulla henne i baken. Jag låter ollonet nosa mellan skinkorna och för det mot analöppningen, jag känner att hon slappnar av med slutmuskeln och trycker sakta in kuken i baken. Jag stannar när huvudet är inne och frågar hur det känns och eftersom hon tycker det är skönt så för jag sakta in kuken mer och mer. Jag stannar igen så hon ska kunna vänja sig vid känslan och börjar sen röra mig ut och in i röven på henne. Hon stönar och kramar med de starka musklerna och jag njuter av det trånga hålet. Jag ökar takten lite och känner hur hon börjar stöta emot för att jag ska komma djupare in. Patricia ber mig köra in hela kuken och jag trycker mig mot hennes bak tills mitt underliv tar emot hennes skinkor. Vi rör oss rytmiskt mot varandra och ökar farten men då flyttar Patricia sig undan så kuken glider ur och jag ser hennes gapande hål sakta sluta sig. Hon vänder sig om och lägger sig på rygg på golvet, tar en kudde från en vilstol och lägger under baken och ber mig komma in igen. Jag tränger in kuken i röven igen och fortsätter stöta. Patricia smeker sig nu med en hand och jag stönar högt av den trånga, kramande känslan och synen av hennes rakade, våta fitta som smeks av en lite välformad hand. Patricia särar på blygdläpparna med ena handen och för snabbt in tre fingrar och börjar knulla sig själv. Snart får hon in ett fjärde finger och jag känner genom mellanväggen hennes fingrar som knulla fittan och när hon till slut även låter tummen glida in i det plaskvåta hålet så vrålar jag ut min orgasm och sprutar sperman upp i baken på henne. Patricia fortsätter att fista fittan och ökar när hon närmar sig ännu en orgasm och den här gången sprutar hon igen, en lång stråle som plaskar mot min mage och rinner ner mot min kuk och hennes anus. Jag ramlar ihop över henne och vi skakar bägge två av efterdyningarna av ännu en underbar orgasm.

Efter detta så duschar vi av oss snabbt och går till övernattningsrummet där vi kryper ned under täcket och somnar tillfredsställda för den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *