Sex med svärmor

Klockan hade passerat sex och jag var sliten efter jobbet. Jag hade precis tagit en välbehövlig dusch och höll som bäst på att torka av mig när det ringde på dörren. Eftersom min flickvän var bortrest så var jag tvungen att snabbt dra på mig en handduk runt midjan och springa till dörren.

”Hej på dig du”, sa personen på andra sidan tröskeln när jag öppnade dörren. Personen i fråga var min svärmor, en mogen kvinna i 50-årsåldern med vackert ansikte, fylliga bröst och långa vackra lår.

”Tjena”, sa jag och rättade till handduken. ”Jaså, kommer du på besök!. ”Ja, man måste ju titta till dig så du sköter dig nu när dottern min är bortrest, sa svärmor och log. ”Jodå, det gör jag nog”, sa jag och bad henne stiga in i huset. ”Jag hoppas att du inte är på andra tjejer nu när du kan jobba ostört”, sa svärmor med bestämd ton. Jag blev lite paff eftersom svärmor brukar inte lägga kommentarer av den typen. ”Jodå, jag sköter mig nog ska du se. Din dotter är den enda för mig.” Svärmor tittade mig rakt i ögonen och sa: ”Du tänker väl på henne när du leker med dig själv?” Jag trodde inte jag hörde det här, vad fasen hade flugit i henne. Hon tog nu ett steg närmare mig och förde sina läppar mot mitt öra och viskade: ”Jag tänker iallafall alltid på dig när jag har det skönt”. En rysning gick genom min kropp och innan jag hade fattat det lossade hon på handduken så den föll till golvet. Jag blev som en staty, det gick inte röra sig.

Svärmor gick sakta ner på knä samtidigt som vi behöll ögonkontakt. Väl nere på knä framför mig tog hon tag i min kuk som inte hade hunnit bli styv. ”Jag har längat efter att göra saker med din kuk. Att suga den och knulla den är det enda jag har tänkt på den sista tiden. Har nu nåt emot om jag suger dig lilla vän?” Jag fick inte ut ett ljud utan bara stod där och var chockad men samtidigt började jag bli rejält kåt och det märkte styvmor. ”Åhh, herregud vilken kuk”, sa hon och såg imponerad ut när kuken stod rakt ut mot hennes ansikte. ”Jag tolkar det här som om du blir lite upphetsad av det här”, sa hon retligt. Jag sa fortfarande ingenting utan bara stod still med kuken i vädret. I nästa stund började hon sakta runka av mig och förde samtidigt sina läppar mot ollonet. Vi hade fortfarande ögonkontakt när hon vidrörde min påle med sina rödmålade läppar. Sen gick allt så fort så jag höll på att tappa balansen. Svärmor sög av mig där i hallen som hon var gjord för ändamålet. Hon sög så ivrigt att det var svårt att hålla emot min sats. Till slut kunde jag inte hålla mig utan sprutade hennes mun full med sperma. Hon svalde varenda droppe men hon fortsatte att suga mig helt besinngslöst tills det började kännas att nåt var på gång igen. Det här var helt sanslöst, det var bara inte sant, jag började närma igen. Hon tog tag i kuken och runkade den samtidigt som hon njöt av smaken. Efter nån minut sputade jag en nästan lika stor sats långt ner i halsen på henne. Några rester rann ut längs kuken och ner på mitt lår. Svärmor slutade då suga och slickade upp resterna och log sedan brett mot mig. ”Nu var du duktig, två gånger, det var imponerande. Det är nog bäst du sätter dig ner vid köksbordet, du ser lite blek ut”, sa svärmor retligt och reste sig upp.

Jag var som i trans och följde rådet och satte mig ner. Det här var helt sjukt, tänkte jag. Jag har sprutat min svärmor två gånger i munnen och kuken står fortfarande. Svärmor klädde hastigt av sig alla kläder och gick fram till mig.

”Jag har längat så efter dig, jag måste få känna dig inuti mig. Jag kan inte behärka mig själv, du gör mig så kåt. Nu är det så att jag vill att vi knullar. Jag vill känna din ådriga kuk i min fitta. Det kvittar egentligen vad du säger, jag SKA ha din kuk i mig”, sa hon bestämt och grenslade mig där på stolen. Svärmor hade blivit rejält våt av att suga av mig så jag gled i med lätthet i hennes mogna fitta. Åhhhh, herregud tänkte jag, fy fan vad skönt. Jag placerade mina händer på hennes skinkor och tryckte mig djupt in hennes varma, våta och alldelles fantastiska fitta. Vi påbörjade en våldsam ritt och eftersom jag redan hade kommit två gånger så var jag mer utthållig den här gången. Vi knullade som djur, svärmor och jag. Stolen gled bakåt hela tiden och gjorde kraftiga repor i golvet. Vi höll på så här en bra stund och jag började inte närma mig. Svärmor placerade sina händer på mina händer och ökade tempot ännu mer.

”Åhhh, herregud, knulla mig knulla mig… åååhhh… ahhh… åhhh… knulla min… fitta… gör det… åhhh… jag är nära nu… åhh… ahh… ta mig hårt min vän… jag… komm… jag.. ko… kommer… jag kommer jag kommer jag kommer… åhhh… kom i mig nu…. snä… lla…k om i mig… nu… nu… NU… NU… NUUUUUUUUUUU!!!

Jag fyllde hennes fitta med en större sats än innan vilket borde vara omöjligt. Svärmor skrek ut sin njutning och kramade min händer hårt när hon fick sin orgasm. Hon sjönk ner utmattad runt min nacke och lade sin armar runt mig och kramade mig hårt. ”Åhh, gud, det behövde jag”, sa hon lugnt i mitt öra. ”Jag hade bra timing nu, jag ska åka och handla innan det stänger” Innan jag hade fattat ordet av så hade hon fått på sig sina kläder och började leta efter sina bilnycklar. ”Tyvärr, så måste jag åka nu lilla vän men jag vill gärna göra om det här” sa hon stressat. ”Vi kan väl hålla det här hemligt, eller?” Jag nickade bara instämmade tagen av den senaste timmens aktiviteter. Hon gick sedan mot ytterdörren samtidigt som jag satt kvar helt paralyserad. ”Bara så du vet så var du oerhört bra och skön inuti mig. Om du uppför dig så kan du få smaka på mig och ta mig där bak nästa gång. Det vill du väl, lilla vän? Hej då jag måste kila.” Hon öppnade dörren och gick ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *