Min fru med en annan på en Ö i skärgården

Min fru Milla och jag skulle hälsa på en gammal kompis och hans nya flickvän över midsommarhelgen. Det var en härlig dag när vi på förmiddagen på midsommarafton blir upphämtade av vår kompis som heter Lars vid bryggan på fastlandet. Sommarstället nås endast med båt. Det var länge sedan vi sågs varför vi såg fram emot den här helgen i en skön skärgårdsmiljö. Väl framme packar vi ur våra väskor vid bryggan och går uppför den långa trappan till det charmiga sommarhuset uppe på berget.

-Vill ni lägga in era väskor i gästhuset på en gång frågar Lars?
Gästhuset låg ca 50 meter längre upp på berget med en härlig utsikt över den vackra fjärden nedanför.
-Ja, det blir bra men var är din nya flickvän frågar vi?
Något nedstämd berättar Lars att det ganska snabbt tog slut mellan dom.
En kort stund senare ses vi på verandan till huset för att äta en traditionell midsommarlunch med sill och nubbe.
-Jaha, det blir ju inte så kul för Lars som ingen tjej har, skojade jag för att lätta upp stämningen något.
-Ja men ni har ju mig, utbrast min fru och log mot oss båda. En liten lätt ilning kändes i magen på mig när hon sa det. Vad menade hon.

En stund och någon nubbe senare säger Milla att hon ska hämta desserten. Det är lite trångt på verandan varför Milla försöker kliva över Lars ben med ansiktet mot bordet och baken mot Lars.
Milla som har fantastiskt välformade och bruna ben efter en utlandsresa och för dagen iklädd en kortare kjol, skor med lite högre klack, halkar till och hamnar i Lars knä med benen på var sida om hans.
-Hoppsan sa hon lite fnittrigt. Här sitter man ju bra i knät på dig säger hon och lyfter på stjärten för att nå sitt glas på andra sidan av bordet. Lars ser Millas underbara ben och bakdel framför sig och ser både obekväm och lite kåt ut i ansiktet.
Milla sjunker ner i knät igen på Lars.
-Du kanske ska kliva av Lars, det är ju lite pinsamt för honom när du sitter så där.
-Vadå, säger du. Tycker ni inte att mina ben är härliga att titta på?

Plötsligen hörs röster nere vid vattnet från en båt. Lars går ner för att hälsa på några skärgårdsgrannar so m är på väg till någon festplats på en annan ö.
När Lars gått iväg säger jag till Milla när vi står och tittar ner mot bryggan där Lars står och pratar.
-Det kanske känns lite pinsamt för Lars när du sitter och gnider dig i hans knä sådär som du gjorde påpekar jag.
Milla tittar mig i ögonen och säger. -Att döma av vad jag kände mot mitt ben så tyckte han inte att det var så pinsamt. Han blev ganska hård och gjorde inget för att ändra på situationen.
Han verkar vara välutrustad må jag säga, sa Milla och log lite snett.
-Ta det lite lugnt, försökte jag.
Milla tog tag i mitt skrev och sa att det verkar inte som du är så ledsen heller att döma av bulan i byxan.
-Han kan ju få för sig saker om du gör så där, sa jag.
Milla tittar på mig och säger: -Jag kanske inte har bestämt mig för vilken kuk jag ska rida ikväll ännu?
Jag kände hur jag blev alldeles varm, lite svartsjuk men väldigt kåt.

Lars kom tillbaka och eftermiddagen fortsatte runt mat och dryck. Ingen var direkt sugen på att åka iväg någonstans.

Milla hade gått in för att diska efter maten och jag har gått upp till gäststugan en sväng.
Lars tog chansen och smyger upp bakom Milla där hon står i sin korta kjol och sina bruna ben. Han tar sin hand lätt på insidan av låret. Milla rycker till men tror förstås att det är jag som kommer bakom henne.
När hon märker att det är Lars rycker hon till igen och undrar var jag är någonstans.
-Han är i gäststugan säger Lars med hes röst.
-Ta mig här mot köksbänken säger Milla, jag vill ha din kuk nu.
Lars kommer in i det våta och svullna skötet och börjar stöta i rytmiska rörelser.
Jag rundar verandan och kommer in i köket och ser att Lars verkar satt sig snabbt och lite stelt vid köksbordet. Milla ser varm ut på kinderna där hon frenetiskt diskar en tallrik som om hon egentligen gjorde något annat strax innan jag kom.

Lite senare mot kvällen kände jag en enorm trötthet och gick in och la mig i sovrummet i storstugan där Lars normalt sett bor och somnar. Milla kommer förbi och säger att jag kan ligga kvar där och sova. Lars kan ta din säng i natt säger hon. Halvvaken säger jag gonatt och känner när jag sträcker handen längs benet att hon inte har några trosor på sig och det är lite fuktigt runt hennes sköte. Jag somnar om..

Natten förflöt lugnt bortsett från att Lars försökt närma sig min fru bakifrån från sin säng. Milla som inte hade några trosor men ett sexigt nattlinne sa att det går inte. Vad skulle hennes man, dvs jag säga om det.

På morgonen när jag vaknar undrande var alla är, klär jag på mig för att gå upp till gäststugan. Ena kortsidan har en stor glas veranda som gör att man ser in i stugan.
När jag närmar mig ser jag min fru sitta i sin säng och titta på Lars som sover på rygg naken med ett präktigt stånd. Ska jag ge mig till känna eller vänta. Jag brottas med mig själv, jag vill avstyra det som håller på att hända då svartsjukan kommer smygande men samtidigt skulle jag vilja se min fru kåt och skön med någon annan.

Min fru kan inte hålla sig. Hon börjar smeka kuken upp och ner, efter en stund sätter hon sig på den stora pålen och börjar rida. Lars har vaknat vid det här laget och extasen närmar sig snabbt.
När min fru fått orgasm studsar hon ur sängen och jag hör något om att jag skulle kunna komma när som helst. Hon klär snabbt på sig. Jag upptäcker att jag står och håller i min stenhårda kuk som vill knulla sin frus fitta mer än någonsin nu.

Jag ska precis gå tillbaka när jag ser hur Lars med sitt stånd går ur sängen och verkar missnöjd med det snabba avslutet. Jag ser min fru titta till genom fönstret som för att se om jag kommer och börjar sedan suga på hans kuk och det dröjer inte mer än några minuter innan trosorna åker av igen. Min fru iklädd den korta kjolen vänder upp sin underbara bakdel ståendes mot en liten diskbänk i stugan. Lars tränger sig in bestämt till min frus förtjusning vad jag kan se och höra genom springan i dörren.
Brösten guppar vid stötarna och till min stora förvåning går det igen för min fru. Hon brukar inte få orgasm när vi knullar bakifrån. När han väl har kommit i min fru går hon genast mot dörren.

Jag går snabbt tillbaka till storstugan.

När hon kommer in i köket försöker jag se lite upptagen ut och säger -god morgon, har du sovit gott?
Hon ser nyknullad ut så det föslår. Jag samlar mig och säger, -jag såg allt genom fönstret vid stugan.
-Förlåt jag kunde inte låta bli. Säger min fru utan att verka mena det särskilt mycket.
Du behöver inte säga förlåt. Jag är så kåt att jag nästan sprängs, jag vill ha dig nu.
Det var fortfarande blött i skrevet av sperma när jag tryckte in min stenhårda kuk i henne mot köksbänken. Det gick för mig på några sekunder.

Att se min fru knulla en annan man var helt otroligt upphetsande.
-Det verkar som om du kan tänka dig att göra om det här sa hon och log mot mig.
-Du med svarade jag.
Den midsommarhelgen glömmer man inte i första taget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *