Min kärleks dröm…

Jag har varit tillsammans med min underbara flickvän ett antal månader. Kärleken mellan oss är starkare än någonsin.

Vi trivs ihop, lyxar till vardagen och mår bra i varandras sällskap. Åtrån är lika stor som första gången vi sågs. Eller fel, den är större faktiskt… Vi har lärt oss varandra och vi vet vad vi kan få av varandra, vilket inte är lite…

Vi har massor av ljuvlig sex. Enkelt, rent och vilt. Helt beroende på humör… Vi är båda generösa vilket leder till sex med mycket orala lekar, givande och tagande… Ett underbart förhållande helt enkelt.

Ända sedan innan vi träffades på riktigt har jag vetat att min underbara kvinna har en dröm om att bli tagen av två killar samtidigt. För mig en lite främmande tanke innan vi pratade om det.

Jag beundrar henne för att hon aldrig hittills under vårt förhållande hade fört det på tal eller tjatat om det.

Det blir så fredag, jag har tagit eftermiddagen ledigt och ägnat den åt att förbereda middagen och mys åt min älskade medans hon spenderat dagen i stan.

Vad hon inte vet är att jag under ett par veckor pratat med en kille som ingen av oss känner sedan tidigare om att eventuellt ses för en träff på tre…

Min kärlek kommer hem vid sextiden. Jag möter henne i hallen och ger henne en varm kram. Tar hennes kassar och leder in henne i vardagsrummet. Jag tar hennes jacka och ber henne ta av sig skor, strumpor, byxor och tröja… Hon ler mot mig och misstolkar min avsikt lite. 

Tar på henne en nyinköpt härlig morgonrock, sätter henne i soffan och tar fram ett rykande och väldoftande fotbad som jag sätter hennes vackra fötter i. Jag hämtar ett glas vin åt henne och säger att maten serveras om en halvtimme.

Efter ca 20 minuter tar jag hennes fötter ur badet. Masserar dem torra, smörjer in henne och tar sedan hennes hand och vi går till matbordet.

Middagen smakar härligt, precis som sexet gillar vi båda mat som är genial i sin enkelhet. Vi pratar om dagen och vad som hänt, precis som alltid. Skrattar mycket och ser på varandra med ögon som glittrar på båda två.

Efter maten tar jag hennes hand och tar med henne till sovrummet. Öppnar morgonrocken och kysser hennes hals… mina kyssar letar sig längre ned, snuddar vid hennes bröstvårtor… Magen… kommer åt fittan med tungan och hon reagerar direkt med en liten suck. Hennes händer letar sig in i mina byxor. Knäpper upp dem och krånglar fram min kuk som är på god väg att bli fullstor. Hon runkar den med mjuka sköna tag innan hon sakta sjunker ned på knä framför mig och låter läpparna sluta sig kring mitt ollon… Ljuvligt… Finns ingen som min älskade…

Hon suger mig som aldrig förr… Jag kan knappt stå rak… Jag tar tag i hennes ansikte och föser milt upp henne. Tar henne om kroppen och låter oss tillsammans falla ned i sängen.

Jag kysser henne och ser på henne med kärlek. Den vackraste kvinnan i världen, den människa jag älskar över allt annat…

Lutar min mun mot hennes öra och frågar om hon älskar mig… Hon ser på mig och svarar självklart, det tvivlar du väl inte på?.. Jag ler och svarar att jag älskar henne också… Viskar i hennes öra igen och frågar om hon litar på mig?.. Hon ser på mig igen och säger att det vet du att jag gör T, till 100% i alla lägen, varför frågar du det?.. Schhhh.. säger jag milt… Tar fram en ögonbindel och sätter den på henne…

När hon ligger framför mig ivrig av förväntan så tar jag fram mobilen och trycker på send för att skicka ett redan tidigare förberett sms. Killen jag pratat med har varit standby den senaste timmen och väntat på min signal… det kommer ta honom fem minuter att komma till oss och jag har lämnat dörren öppen. Hans instruktioner är glasklara och vi är trygga med varandra.

Jag böjer mig fram och kysser min älskade… så mysigt… Hon säger att hon vill suga mig… vi hamnar i 69:an… Slickar hennes ljuvliga fitta medans mina händer smeker… Hon suger mig såsom hon vet att jag älskar… Hör hur hennes andning blir allt intensivare när mina fingrar och tunga ger hennes fitta all uppmärksamhet… Åh.. så härligt…

Efter en stund hör jag dörren öppnas försiktigt… J hör inget hon är alldeles för uppslukad av sin egen njutning och att ge min kuk skön behandling…

Jag ser den andre mannen stå i dörrhålet, nickar åt honom att klä av sig och komma in. När han står vid sängen har han fullt stånd, han ser bra ut, doftar gott och verkar trevlig, ödmjuk och full av respekt och lust att ge oss vår upplevelse…

Jag drar kuken ur min älskades mun och vrider mig så jag kan kyssa henne, mina händer fylls av de underbara brösten… Jag ger en blinkning till den andre varpå han lutar sig ned och låter tunga och fingrar smeka J… Hon flämtar till när det går upp för henne att min mun och händer inte kan vara på två ställen samtidigt… Hon drar sig ifrån mig och ler… T… jag älskar dig över allt annat, tvivla aldrig på det… Jag ger henne en kyss på munnen och flyttar mig så att hon kan suga min kuk igen… Den andre får en nick varpå han flyttar upp vid sidan av min underbara kvinna… Fortsätter slicka henne. Jag tar hennes hand och flyttar den till hans kuk… Hör henne sucka djupt varpå hon börjar runka den medans hon fortsätter suga mig… Så ljuvlig hon är min älskade… Våra händer smeker hennes fitta och hennes bröst… Jag nickar åt den andre mannen att flytta upp lite… Jag ställer mig mellan J’s ben och smeker hennes ljuvligt våta fitta med mitt hårda ollon… sakta låter jag det pressas in… hela vägen… stannar upp och ser J suga den andra kuken medans jag sakta börjar knulla henne… Mina händer och hans händer smeker brösten, magen… Jag knullar henne lite intensivare, djupare… ser att hon börjar närma sig… Stannar upp och drar mig ur…

Med ett stadigt tag om hennes skinkor vänder jag henne så hon står på alla fyra… Jag kryper sedan in under henne så hon kan rida mig. Vi kysser varandra… hon rider långsamt eftersom hon vet att hon är nära… Jag ser i ögonvrån hur den andre tar på en kondom. Jag gör tummen upp åt honom varpå han ställer sig bakom min älskades underbara rumpa… Ser honom smeka hennes bak… Med ett stadigt tag om kuken smeker han hennes anal… Hör henne flämta av förväntan samtidigt som hon stannar upp i rörelserna… Han pressar sakta in kuken… jag känner hur trångt det blir i hennes fitta… känner hans kuk mot min… Läckert och sexigt…

När han är helt inne börjar J röra på sig… hon rider mig samtidigt som den andra kuken glider mjukt i hennes anal… trångt, halt och skönt… hör henne flämta allt högre, jag söker hennes bröst ovanför mig med munnen suger dom samtidigt som våra kukar rör sig allt snabbare i henne… Hon är så nära nu… känner hur hon krampar i hela kroppen… Spänner sig som en fjäder innan hon nästan explosionsartat skriker ut sin orgasm… Hennes underbara kropp skälver av njutning och kramar kukarna med både fittan och analen… Vi drar några drag till…

Den andra knullar hennes rumpa några få stötar till innan han exploderar djupt i hennes bak… Ser hennes leende när hon förstår vad som händer… Den andra drar sig ur och lämnar rummet… Jag vänder med milt våld om J så hon hamnar på rygg… Knullar henne några minuter i missionären tills jag inte kan hålla mig längre… Drar mig ur och sprutar min största sats någonsin över hennes bröst och ända upp på kinden… Drar av henne ögonbindeln och lutar mig ned och slickar hennes bröstvårtor rena innan jag mjukt kysser henne i en spermasmakande kyss…

Hon ler mot mig med sitt vackra ansikte, fullständigt tillfredsställd precis som jag… Ligger i varandras armar och kramas och kysser länge… Efter en stund frågar jag henne om hon är lycklig… Hon ler mot mig och svarar att hon är lika lycklig som för några timmar sedan men en oupplevd dröm fattigare…

Jag skrattar och säger att det finns ingen som hon…

Den andra mannen avlägsnade sig diskret medans vi kramades. Dagen efter pratade jag med honom och tackade för hjälpen. Han var jättego och glad att kunnat hjälpa till. Vi bestämde inget om någon mer gång men lämnade frågan öppen…

Vi pratade en del om upplevelsen efteråt. Båda var nöjda och glada att den var gjord. J förde inte saken på tal inom de kommande månaderna. Kanske för att hon vet att hon kommer få uppleva något liknande igen om hon ger sig till tåls och det kommer ett tillfälle då allt känns rätt igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *