Avsugning på Valhalla

Jag låg och gjorde mina längder som vanlig på måndag eftermiddag. Det var härligt att få göra sig av med lite energi igen. Jag hade ju inte simmat på flera dagar. Sista längderna och jag ökade mitt tempo till max. Jag kände hur jag nästan planade ut i bassängen och det gick bara fortare och fortare. Till sist så tog jag i kanten på bassängen och kunde andas ut. 2000 meter och jag var väldigt nöjd med mig själv. Nytt rekord blev det med. 50 minuter. Jag pustar ut lite innan jag simmar mot kanten. Hoppar upp och sätter mig på bassängkanten. Jag sitter och lugnar ner mig lite så pulsen lägger sig. Folk simmar förbi och man börjar att känna igen vissa av dem. Stammisarna.

Med skakiga ben så går jag in i duschen. Jag var helt slut. Jag kommer in i duschen och lägger handduken ifrån mig och går in i duschen. Det var inte så mycket folk men jag tog ändå den delen av duscharna som var längst från ingången för där var alltid minst folk. Vattnet strilar ner även min kropp och det känns så underbart. Jag står och bara låter mig masseras av vattnet. Jag tar av min mina badbyxor och lägger dem på hyllan. Jag tvålar in mig med min duschtvål och tvättar mig ordentligt. Min mage och mina armar. Jag blir lite förvånad när jag märker att jag kan böja mig ända ner till fötterna utan att böja på knäna. Då har all min stretching funkat. Jag tvålar in mina ben och provar på att böja mig så långt det går. Jag får nästan ner handflatorna i kaklet. Jag ler för mig själv och reser mig och vänder på mig.

Då får jag se en man stå bakom mig i duschen på andra sidan. Naken. Med stånd. Och han runkar sin kuk framför mig. Han ler mot mig och jag står bara helt tagen. Jag var så förvånad av det så jag visste inte vad jag skulle göra.

Han kommer över till min sida i duschen och fortsätter att le.

– Hej.

– Hej får jag fram. Han är väl en fyrtio eller kanske femtio år gammal.

– Har du simmat eller?

– Ja. Får jag fram och låter vattnet skölja av mig tvålen.

Han fortsätter att runka sin kuk framför mig.

– Visst är den fin. Jag inser att jag står och tittar på hans kuk när han runkar.

– Mm Är allt jag får fram. Fan jag står och blir kåt på en gubbe för fan. Jag märker hur min kuk blir hård och det gör mannen också för helt plötsligt så tar han tag i den och runkar den.

– Jag heter Göran.

– Ma. Mattias. Stammar jag.

– Trevligt att träffa dig Mattias. Han runkar skönt och ställer sig mitt emot mig. Han tar tag i min hand och för den till sin kuk. Jag greppar den och en annans mans kuk. Jag drar lite fram och tillbaka och det är rätt häftigt.

– Va skönt det är Mattias.

– Mm. Jätte skönt stönar jag fram. Han runkar lite hårdare och fortare och till slut så känner jag att det går för mig. Jag sprutar min sperma på honom. Mest kommer nog över hans kuk men han får ett par strålar på magen med. Han ler mot mig och runkar det sista ur min kuk med långsamma drag.

– Var det skönt Mattias. Jag bara stönar. Kom Mattias. Han tar mig i handen och drar med mig ut ur duschen. Vi tar våra saker och går in på toaletten. Det står en man och tvättar händerna och Göran ställer sig vid pissoaren. Jag ställer mig bredvid och Göran tar min hand och lägger den på hans kuk.

– Runka mig viskar han. Mannen vid tvättstället hör ingen och jag börjar att runka Görans kuk. Den är stor. Större än min. Bort åt en 20 cm. Stort lila ollon. Jag runkar honom så skönt som jag kan och han sluter ögonen. Mannen vid tvättställer går och Göran drar med mig in på en av toaletterna. Det är en toalett för handikappade och han drar in mig. Sedan stänger han dörren och låser.

– Vad det skönt att bli avrunkad Mattias. Jag bara nickar och skäms lite där jag står naken med stånd framför en man som jag aldrig träffat tidigare. En man som jag har runkat. Han kommer mot mig och ställer sig nära mig. Hans kuk nuddar min mage. Han lägger händerna på mina axlar och trycker sakta ner mig på knä.

– Han tar tag i sin kuk och sätter den mot mina läppar. Jag hur jag blir klibbigt vår på mina läppar och att det doftar väldigt gott.

– Ta den i munnen Mattias. Sug av mig.

Jag tar ett tag runt hans kuk och runkar den lite. Min tunga slickar upp det kladdiga på mina läppar och jag blir kåt av smaken. Jag sträcker ut min tunga och låter den nudda hans ollon. Jag blir järvare och tar hans ollon i min mun. Det smakar så gott och jag är vrålkåt vid detta laget. Jag tar in så mycket i munnen som jag kan. Och hans stönar.

– Mm. Jag sug min kuk Mattias. Ta den djupt. Mmmm

Jag runkar han och suger hårt nu när alla mina hämningar släppt. Han stönar och jag hör hur någon går in i båset bredvid. Jag fortsätter att suga honom och märker att han gillar det. Han börjar rycka och tar sedan kuken ur min mun. Tar tag i mitt huvud och lutar det bakåt så min mun öppnas. Han runkar och riktar ollonet mot min mun och jag ser hur sperman kommer sprutande mot mig. långa tjocka strålar med sperma lägger sig över mitt ansikte och mycket av det och kommer i min mun. Jag slickar i mig det goa kletet och låter han spruta ner mig med sin sperma. Jag slickar hans kuk ren och suger den sista sperman ur den. Han ler mot mig och torkar rent mitt ansikte. Mannen i båset bredvid går ut och vi skrattar tillsammans.

– Vill du följa med hem till mig efteråt på en fika Mattias.

– Det vill jag gärna. Jag suger in hans kuk i min mun och suger honom hårt.

Vi smyger ut och går in och duschar av oss. Vi ser att en av männen i duschen står och ler mot oss.

Vi gick ut och jag följde efter honom till hans bil. Det visade sig att han körde en ny Saab. Vi hoppade in och sen drog vi iväg till hans lägenhet. Vi kom upp i hans lägenhet som låg på Vasagatan. När vi kommit in genom dörren så trycker han upp mig mot väggen och slickar mig på halsen.

– Få se den där härliga kuken igen då. Han drar av mig min tröja och slickar sig ner efter min mage. Knäpper upp mina byxor och drar av min dem och kalsongerna i samma drag. Han tog min kuk i munnen och sög mig djupt och långsamt. Jag lutar huvudet tillbaka och njuter av att bli avsugen. Han slutar och suga mig och drar med min in i vardagsrummet. Han sätter sig ner på knä framför mig och drar av mig mina byxor och knuffar ner mig på soffan. Han tar min kuk i munnen igen och suger mig skönt. Tar ett finger och väter ner det i munnen. Sen tar han och smeker mig i stjärten med det. Han tar upp mina ben och låter mig hålla dem uppe. Sen slickar han sin väg ner för min pung och ner till mitt stjärthål som han slickar. Han väter det med saliv och trycker tungan in lite. Jag njuter som jag aldrig har gjort förut. Nu vill jag bara en sak.

– Snälla knulla mig i röven. Knulla mig. Han tittar upp och ler mot mig. Vill du ha min kuk i röven då ?

– Mmm. Väldigt gärna. Han reser sig och försvinner in i ett annat rum. Han kommer snart tillbaka och då har han tagit av sig naken och hans kuk vajar när han kommer gående mot mig. Han sätter sig på knä framför mig och tar fram en tub som han hämtat.

– Luta dig tillbaka så skall jag smörja in röven på dig. Jag lutar mig tillbaka och håller om mina ben och känner hur en stor klick med klick smetas in stjärten på mig. Jag stönar och njuter. Göran börjar att trycka in sitt finger i mig och jag suckar högt. Längre och längre inkommer hans finger. Tillslut så har han inne hela fingret i min röv och knullar mig med det. Han böjer sig ner och suger min kuk samtidigt och stoppar in ett finger till och smörjer in mig i röven ordentligt. Han tar tuben och ställer sig framför mig. Räcker mig tuben och ber mig smörja in hans kuk. Jag tar tuben och böjer mig fram och suger in hans kuk i min mun. Suger den skönt. Sen tar jag en stor klick klick och lägger på hans ollon och smetar ut det. Drar hans förhud fram och tillbaka och låter glidmedlet smetas ut på hans 20 cm stora kuk. Jag kysser hans ollon och lutar mig tillbaka. Lägger upp mig för honom.

– Nu skall jag knulla dig Mattias.

– Ja. Knulla mig Göran. Kör in kuken i mig. Han sätter sig på knä och tar ett tag om sin kuk och lägger ollonet vid min stjärt och börjar att trycka. Jag spänner mig och han kommer inte in.

– Mattias, slappna av. Det kommer att vara jätte skönt. Jag släpper ut ett andetag och låter mig slappna av. Så känner jag hur trycket mot min stjärt ökar och att hans ollon kommer in i min stjärt. Sakta kommer han längre och längre in i mig. Till slut så är hela hans kuk inne i min röv. Han är stilla lite och ser på mig och ler.

– Hur känns det ?

– Det är så skönt. Han drar sakta ut kuk en och så börjar han sakta knulla mig. Jag stönar och småskriker och har svårt att fatta att det kan vara så skönt att bli knulla i röven av en grov kuk. Göran gillar det också. Han stönar och tar tag i min kuk och runkar mig. Smeker mig över magen och låter sin kuk gå fortare in och ut i mig. Han ökar farten och knullar mig fortare.

– Snart skall jag spruta min sperma över dig Mattias. Låta min kåtsås skvätta över dig.

– Gör det . Spruta ner mig med sperma. Jag vill ha det i ansiktet igen.

– Han runkar mig fortare och jag känner min orgasm komma över mig. Jag sprutar min sperma över min och Görans mage och jag kommer massvis igen. Göran knullar mig som en besatt och jag njuter som jag aldrig har gjort förut. Han drar sig ur mig och ställer sig upp och runkar sin kuk framför mig. Jag lutar mig fram och öppnar min mun.

– Åhh. Nu kommer jag. Göran runkar fortare och stönar när det går för honom. Jag sluter mina ögon och så känner jag hur varma strålar med sperma landar i mitt ansikte. Jag känner hur det sprutar in i min mun och hur det rinner ner för min haka och droppar ner på mitt bröst. Jag slickar mig om munnen och öppnar mina ögon. Göran ler mot mig och jag slickar i mig hans sperma som jag har på läpparna.

– Gud vilket skönt knull du var.

– Du var skön att bli knullad av. Ler jag tillbaka. Han böjer sig ner och suger min kuk ren från sperma.

– Jag har några kompisar som kommer hit ikväll. Vill du stanna kvar och vara med ?

Jag nickar och säger att det vill jag gärna.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *