Sex på första avtalad tid

jag klev in i den tomma korridoren och såg mig omkring. Allt såg dött och övergivet ut! Gick till receptionen och anmälde att ajg kommit, killen slog ett snabbnummer och anmälde att jag var här.

-Släpp in henne, hördes tyst i andra änden.

Han reste sig och visade mig in i rummet.

Hon kom emot mig leende, vinkade bort receptionisten och ledde mig till draperiet, bakom vilket jag skulle byta till sjukhusets vita klänningliknande sak, stort som ett tält. jag kände mig förnedrad men förstod samtidigt det skulle vara mer bekvämt än att vara naken.

Det var trots allt mitt första möte med gynekologen, tack Gud att det i alla fall var en kvinna!

Hon visade mig till stolen, den var mjuk men konstigt formad, och jag satt mig nervöst ner. Hon la sin hand på mitt lår, det hade en lugnande effekt! Hon sa jag skulle luta mig bakåt och slappna av.

Hon såg ut att vara värd att lita på, så jag blundade med lite happy thaughts medan hon kilade runt och gjorde lite oljud. Normalt, tänkte jag.

Hon kom tillbaka, jag kände hennes händer vika undan kjolen och blotta mitt inre, jag rös till och hon talade väldigt lugnande till mig. Hennes hand klättrade upp mitt lår på inre sidan, men så dunlätt ajg skulle kunna missta mig, men det var likväl otroligt skönt.

jag hörde ett kardborreband öppnas, så tog hon plötsligt min högra hand och gjorde fast den vid stolen. jag öppnade ögonen i panik och kunde inget annat än stirra medan hon gjorde fast även vänster hand.

Försökte intala mig att det skulle vara så här, men instinkten sa mig annat!

Hon tog en svart sidenduk från bordet bredvid och sa till mig att inte skrika medan hon band den om mina ögon.

Det blev svart. Jag öppnade munnen och stammade frågan varför gör du så här? jag kände hur hennes handrygg ven mot min kind och hon fräste -TYST!

What do you expekt, jag ryckte till och hörde henne fnittra.

Hon drog sig undan, kom tillbaka och smekte mig mellan benen, dock inte där man brukar vilja ha fingrarna… jag kved och hon skrattade.

-Så du e inte helt ovillig i alla fall!

Så tog hon fram en gelestav och körde bryskt in den i mig. jag skrek till, hon fräste till igen, tog ut den och flyttade sig undan, bara för att hämta en gag av vad som kändes som gummi i munnen. Det kändes strävt mot mot gommen och tungan, kändes som formen av en kuk, smakade lite konstigt också, jag försökte protestera, men det lät inget vidare. Hon spände fast tingesten i nacken och passade på att dra mig i håret, sa

-håll dig i skinnet så ska jag ta det lite lugnt.

Det vattnades i min fitta, jag kunde känna doften av min kåthet.

Hon blötte sina fingrar i mina safter, strök av det vid min bakre öppning och masserade det ömt, jag kved och vred mig, hon satt fast även mina vrister vid stolen, nu var jag fast.

Hon tog staven, körde in den i min bak och körde den in och ut medan hon slickade mina lår.

Jag förbannade att jag tagit sista tiden på dagen och undrade vad klockan egentligen var, skulle träffa killen jag gillade klockan sju, och här var jag, fast och uppassad av min gynekolog!

Mina oroliga tankar avbröts när det började vibrera i min ända, jag insåg att hon bytt leksak när hon spände fast ett bälte om min midja och flyttade sig bortåt medan det alltjämt vibrerade i mig på ett hemskt skönt sätt.

-Nu så, flicka lilla, ska vi föreviga detta ögonblick, det har vi väl inget emot?

jag försökte skrika inga bilder! Ta mig loss, göra något! Men alla mina försök var förgäves.

-Trodde väl inte det, duktig flicka, seså, le!

Jag var frustrerad, jag var nära orgasmen och hon plåtade mig! Min fitta kändes pinsamt blottad, och värre ändå, tom.

Klick, klick, hon flyttade sig, klick. Hon kom närmare, särade mina blygdläppar, klick. Hon slickade mig, körde in sin tunga i mig, jag stönade.

-Det finns inget vackrare än en slickad fitta, och din, är ett mästerverk min sköna.

Klick.

Det knackade på dörren, assistenten frågade hur det gick, om det var problem, klockan var fem, han skulle hem, jag tror han stack in huvudet.

Det blev äckligt tyst, sedan hörde jag en gylf dras ner medan jag kände stolen sänkas ner en aning. Han körde in sin kuk i mig, jag kände hur den svällde i mig och jag vred mig kramp aktigt, försökte skrika, stöna, kvida… Klick, klick…

-Ta bort den! Han stönade, jag kände spännbanden lossas vid min nacke, jag hostade till när… det måste varit hon, tog ut den. jag stönade högt, faan vad skööönt.

jag kom, han kom i mig. Hela tiden, klick, klick.

Han lutade sig över mig, kysste mina bröst genom skjortan sa, Gud vad du e trång….

Min åsikt om vad gynekologen ska göra e snevriden, men jag kom tillbaka, alltid sista tiden på dagen, dels för att jag två dagar senare hade polaroidbilder i postlådan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *