Min första fyrkant

Jag klev in genom dörren efter jobbet och drog igen den försiktigt, såg redan när jag öppnade dörren att Tomas låg utslagen på soffan och sov. Jag va också väldigt trött men det va kanske inte så konstigt med tanke på natten.. Vi hade haft en lång myskväll framför tv:n där vi diskuterat igenom våra sexuella fantasier, det hela slutade med att han tvingade upp mig mot väggen. Han slet av mig mina trosor och drog upp min korta kjol ovanför höfterna. Han höll mina båda händer ovanför huvudet medan han nafsade mig hårt i halsen och berättade för mig vilken kåtslyna jag va som gav honom såna idéer innan han skulle sova. Han särade på mina ben ganska bryskt efter att ha tryckt sin hårda kuk mot min svank bara för att hetsa upp mig. Utan förvarning trängde han hårt in i mig i en enda stöt samtidigt som han hade ett stadigt tag i mitt hår. Mitt huvud drogs bakåt medan jag fylldes av hans hårda, pulserande kuk. Han drog ut kuken sakta och väste i mitt öra;

”Det här gillar du va din kåta slyna? Va? Jag ska allt ge slynan vad hon tål”.
Han knullade mig hårdare och hårdare och jag skrek ut min njutning. Plötsligt kände jag hur han drog mitt hår ännu mer bakåt och befallde mig att sätta ner armarna på golvet, annars skulle han göra det åt mig och det skulle inte vara skönt. Medan han fortfarande hade sin sköna kuk i mig satte jag ner armarna mot golvet, fortfarande med raka ben så att rumpan och min våta fitta va i jämnhöjd med hans skrev.
”Du ska ge fan i att kåta upp mig så här din kåtslyna! Prata om trekanter, gruppsex, sex inne i provhytten på H&M…; åååh.. din kåta sperpaslyna” Han stönade fram orden samtidigt som han pumpade mig hårt. Jag började jucka mot honom samtidigt som han fyllde mig, han besvarade detta med två hårda slag på stjärten. Jag vände på huvudet och log mot honom och sa med hes röst;
”Är det här det bästa du kan va? Kan du inte knulla slynan hårdare? Är jag inte din lilla kåtslyna va?”

Det tog cirka inte lång tid för honom att släpa mig i håret till köksbordet. han gick och vinklade upp persiennerna så att alla som gick förbi skulle kunna se vad som nu hände. Alla ute på kvällspromenad skulle kunna se vad han skulle göra. Jag såg att han visste att det va han som hade makten. Han ställde sig och drog i den stenhårda kuken medan han sa att jag antingen skulle ta av mig kjolen, tröjan och BH:n själv, annars skulle han göra det åt mig, jag skulle dessutom luta mig ner över köksbordet och sära på benen. Jag drog sakta av mig kläderna samtidigt som jag retades genom att svanka emot honom. Jag böjde mig ner över köksbordet och tittade ut mot vägen. Han trängde åter in i min drypande fitta och jag va så nära att komma. Han tryckte mig hårdare och hårdare samtidigt som han smiskade mig röd för min olydnad. Samtidigt som jag skrek ut min första orgasm kollade jag ut genom fönstret. Det va ett par i 40-50 årsåldern som fångade min uppmärksamhet. Det va kanske inte så konstigt med tanke på att de hade gått upp från trottoaren och stod precis utanför köksfönstret.

”TOMAS! Det står några och kollar!!! ” Skrek jag medan min orgasm ebbade ut. På något sätt gjorde det hela mig ännu kåtare och jag började jucka mot honom.

”Låt dom kolla, jag ska visa dom vilken kåtslyna du är”. Sa han och knullade mig långsammare och långsammare. Varje stöt var en ilning genom kroppen, själva känslan av att ha två stycken som stod och kollade på mig gjorde mig både generad och vansinnigt kåt. Jag hade Tomas djupt i mig samtidigt som jag såg hur kvinnan där utanför stod och smårunkade sin mans stenhårda kuk. Jag har sett många kukar i mina dar men en sån stor har jag nog aldrig sett! Jag började smeka mina bröst och såg att de verkade gilla det.

”Baby, spruta i min mun och se om de gillar det också..” Sa jag och log mot honom. Han drog ur kuken ur min plaskvåta fitta och jag la mig raklång på köksbordet så att de skulle få full insyn i min fitta, samtidigt som jag hängde med huvudet utanför köksbordet.

Jag särade på benen ordentligt och smekte min uppsvällda klitoris samtidigt som Tomas körde ner kuken långt ner i halsen på mig. Jag knep åt lite med läpparna så att han skulle känna lite friktion samtidigt som jag lät tungan slicka upp och ner på skaftet. Det tog inte många juck förrän jag kände hur hela munnen fylldes med sagge. Jag svalde så mycket jag kunde men det va inte så lätt med huvudet uppochner så att säga. När han tömt hela sig i mig satte jag mig upp, fortfarande smekandes min fitta, Tomas ställde sig bakom mig och smekte mina bröst och vi kollade båda på paret utanför fönstret. Jag vände på huvudet och kysste honom djupt, när jag tittade ut igen va de borta. Tittade på Tomas lite förvånat och frågade honom om de inte gillat föreställningen. Han skrattade och svarade;
”Vet inte baby, men det där va jävligt skönt och upphetsande”.

Jag gled ner från köksbordet och drog ner kjolen och hann precis få på mig tröjan när det ringde på dörren. Kollade på Tomas med höjda ögonbryn och undrade vem det kunde vara. Tomas som fortfarande stod med kuken framme sprang mot toaletten och skulle torka av sig, så jag i en kort kjol, utan trosor och med en halvt genomskinlig tröja utan BH fick i uppdrag att öppna dörren. Klockan va ändå 9-10 på kvällen så det kunde inte vara någon av grannungarna som åter igen ville sälja jultidningar.

Jag låste upp dörren och öppnade och en ordentlig rodnad spred sig över mina kinder, samtidigt som fittan började pulsera ordentligt. Framför mig stod paret som nyss stått utanför mitt köksfönster. Jag tittade på kvinnan som såg lite äldre ut än sin man, hon måste ha varit 50 men hade jättefin kropp. Hon log medan jag synade henne uppifrån och ner. Hon hade en kropp jag aldrig trott skulle tända mig, väldigt stora bröst, väldigt mullig och kortare än mig. Hennes hår va mörkt och kortklippt och hon såg väldigt trevlig ut. Jag log lite skevt tillbaka och kollade mot mannens skrev. Bet mig försiktigt i läppen när jag först nu la märke till att hon stod och runkade hans stora, grova, ådriga kuk. Hade svårt att släppa det som skedde framför mig med blicken, men lyckades ändå se att han va väldigt lång, va lite väl tanig för min smak, hade mörkt lite smålockigt hår och blåa ögon. Hans leende gick inte att ta miste på, han njöt fullkomligt av situationen.

Jag ropade till Tomas att vi hade fått besök. Såg på honom när han kom från badrummet att kuken fortfarande va halvstyv, trots att han hade fått på sig byxorna. Pirrade lite i mig när jag såg den härliga bulan.

vet inte riktigt hur det gick till, men helt plötsligt hade Tomas bjudit in de båda, jag va fortfarande lite brydd över situationen och visste inte riktigt va som skulle hända. Jag är 25, de där två måste ha varit kring 45-50, kvinnan kanske något äldre, och Tomas snart 35. Jag kände mig som ett lammkött på väg till slakt när vi gick mot vardagsrummet.

”Jag antar att ni gillade utsikten från köksfönstret” sa Tomas efter att han serverat lite kaffe och de hängt av sig sina ytterkläder.

”Ja, vi har ju smygkikat på er lite till och från, vi ser in i erat sovrumsfönster ifrån vår lägenhet” sa kvinnan och log mot mig. En ny rodnad spred sig över mina kinder när jag tänkte på alla lekar jag och Tomas haft för oss utan att tänka på att någon kunde se det.

”Va inte orolig, vi har aldrig sett något vi inte gillar, du verkar verkligen gilla att bli hårt knullad” sa mannen och tittade mellan benen på mig. Jag kom till min fasa på att jag fortfarande inte hade trosor på mig, och att jag satt med benen isär i en av fåtöljerna.

Kände hur modet kom till mig efter att ha gett Tomas en blick, utan att säga något verkade vi vara överens om att det här va okej, oavsett vad som hände. Jag ställde mig upp och drog sakta av kjolen, paret satt i soffan mitt emot mig och Tomas satte sig bredvid kvinnan. Satte mig igen och satte upp ena benet på armstödet av fåtöljen. Lutade huvudet bakåt,blundade och började smeka min fitta som nu va våtare än jag någonsin kan minnas. Själva tanken på att de som stått utanför vårt köksfönster nu satt framför mig i vår lägenhet och kollade på när jag körde två fingrar in och ut i mig själv gjorde att en underbar känsla spred sig i min kropp. Jag drog ur mina fingrar och sög sakta av dem, de dröp av härlig fittsaft. Kollade upp och såg hur mannen hade dragit av sig byxorna helt, han runkade kuken långsamt uppifrån och ner, hans tumme lekte med försatsen på hans ollon som jag kunde se blänka. Tomas kollade på mig leende och jag förstod inte varför förrän jag kände en tunga mellan mina ben. Jag hade inte ens tänkt på att kvinnan saknades i soffan! Jag kollade ner och hon va spritt språngande naken. Hennes bröst va lite hängiga, men väl fylliga, man kunde se på hennes mage att hon hade fött barn.

”Det såg så vått och gott ut, och det va det också” sa hon med ett leende och fortsatte sedan slicka mig. Det här va första gången jag hade en kvinna mellan mina ben, första gången någon av samma kön varit i närheten av mig. På något sätt verkade det som att kvinnan varit med många tjejer för va det någonting hon kunde så va det att slicka. Ena stunden nafsade och bet hon i min klitoris för att nästa ögonblick ha tungan djupt i mig. Det rann fittsafter nedför mina ben när hon började pulla mig hårt.

”Du är allt en riktig liten kåtslyna du va” sa hon och jag blev förvånad över att hon använde samma namn på mig som Tomas brukade göra. Hennes högra lång och pekfinger tog mig hårt samtidigt som hennes tunga virvlade på klittan. Jag kunde inte göra annat än att stöna ett dovt ja till svar, det va så skönt och så otroligt upphetsande med henne mellan benen. Trodde inte ens jag kunde tända på någon som va så pass mycket äldre, och här stod hon på knä mellan mina ben och fingerknullade mig till orgasm. Jag skrek ut min njutning och tryckte hennes ansikte hårdare mellan mina ben. Hon la armarna kring mina höfter och knullade mig med sin tunga. När min andra orgasm börjat ebba ut och jag började hitta andningen igen såg jag att Tomas ställt sig bredvid fåtöljen. Han böjde sig ner och kysste mig och frågade om inte jag och kvinnan skulle byta plats så att jag också fick prova att äntligen slicka fitta för första gången.

Tomas ställde sig bakom mig och höll upp mitt hår när hon förnöjt satt sig i fåtöljen.
”Första gången kåtslynan ska slicka fitta? mmmm.. slicka tant ordentligt nu flicka lilla” sa hon och skrattade medan hon särade på benen. Hon vinkade till sig Tomas och frågade mig om det va okej att hon sög honom medan jag slickade. Jag kollade på Tomas stånd, på hans leende och log när jag nickade ja. Såg när hon tog hans hårda, härliga kuk i munnen när jag för första gången kände på en annan kvinnas fitta. Särade hennes blygdläppar med händerna och lutade mig framåt och slickade på hennes väl synliga klitoris. Hennes blygdläppar va ordentligt rakade, men hon hade sparat en stor kalufs med kolsvart könshår på venusberget. Jag undrade om hon gillade samma saker som mig och sög in hennes klitoris i munnen och virvlade med tungan omkring och på den. Hörde ett stön och antog att hon gillade det så jag satte försiktigt tänderna i den och smekte henne med tummen ovanför slidöppningen. Upptäckte att hon smakade ungefär likadant som mig, med andra ord älskade jag hennes smak och doft och började slicka och nafsa hårt innan jag försiktigt testade att stoppa in min tunga i henne. Hon hade ganska svårt att stöna med tanke på att hon hade Tomas i halsen, men hennes andning och hennes dämpade stön sa sitt så jag tungknullade henne samtidigt som jag lät tummen massera klittan hårt. Kände hur hon tryckte ner mig hårdare och nu va mitt ansikte helt begravt i hennes härliga fitta.

Avbröts i slickandet när jag kände hur någon försökte trycka in något som kändes som ett vedträ i mig. Kände hur mina fittsafter rann och till slut fylldes jag upp av något som verkade stort nog att lyfta upp mig från golvet. Stönade högt till när den största kuken jag kännt va helt inne i mig. Tittade bakåt och såg mannen stå på knä bakom mig där jag stod på alla fyra och slickade hans fru. Kollade upp mot Tomas för att se att det va okej, han log mot mig och jag bländades av en kamerablixt. Han stod och knäppte kort på oss och jag såg hur kåt han va av att se oss. Jag låg med ansiktet halvt begravt i en fitta och svankade mot en man vi aldrig träffat som hade sin monsterkuk djupt i mig. Jag tittade upp och log mot kameran innan jag fortsatte slicka. Leendet avbröts av att mannen knullade mig hårdare och hårdare med längre och längre stötar.

”Åh älskling, hon är så trång och så våt.. ååååh.. slickar slynan dig skönt”? Sa mannen och frun drog mig i håret upp från hennes fitta.

”Mmmmm.. den här kåtslynan stönar så skönt i min fitta, jag vill smaka på mina safter, kom hit få tant smaka på dig så ska du få komma sen”. Mannen åkte ur min fitta med ett plopp och det savade nedför benen på mig och rann från hans kuk. Jag gränslade henne och tittade henne i ögonen och log innan våra läppar möttes. Jag smekte hennes stora härliga bröst, kunde inte låta bli att smaka på dem. Lät tungan virvla över ena vårtan medan jag lät andra handen massera den härligt våta fittan. Va precis på väg att sticka in två fingrar igen när jag fick en hård smäll över rumpan. Tittade bakåt och där stod Tomas och skällde ut mig för att kåtslynan skymde kameran. Han tittade på frun och sa;
”Med den där monsterkuken din man har så gillar du säkerligen att bli fistad, ska vi inte låta kåtslynan fista någon för första gången också?”

Kvinnan log, stoppade hårt upp två fingrar i mig och pullade mig snabbt och väste att jag allt fick be om att få fista henne. Jag började jucka mot hennes fingrar där jag satt och gränslade henne och kysste henne hårt innan jag kved fram min önskan om att fista den sköna fittan. Hon kysste mig igen och knuffade sedan ner mig på golvet. Jag landade som tur va ganska skönt på mattan nedanför och kröp fram mot henne. Hon satte upp ett ben på varje armstöd och särade på hennes plaskvåta blygdläppar.
”Tungknulla mig först din kåtslyna” befallde hon och jag tryckte in tungan djupt i henne. Hela munnen fylldes av hennes härliga fittsmak och jag njöt. Jag satte mig på knä och började med att stoppa in två fingrar i henne, fortsatte med tre och pullade henne hårt. Smekte hennes nu körsbärsstora klitta och kände hur hon knep ihop med fittan och stönade högre och högre. Såg hur kamerablixten blixtrade till precis när hon stönade ut sin orgasm. Jag tittade upp och va säker på att Tomas hade tagit kort på våran lek och kom nästan av min uppgift då jag såg att mannen satt nedanför Tomas och skulle precis börja suga hans kuk. Jag trodde aldrig att Tomas skulle gå med på något sådant och han såg ganska förvånad ut själv när mannen la läpparna om Tomas kuk och blötte ner hans ollon ordentligt. Tomas va precis på väg att putta bort honom när mannen sög ner hela härligheten i halsen samtidigt som han lekte med sin monsterkuk. Tror att själva situationen va ganska spännande för Tomas för han verkade till slut njuta, jag såg hur han tog tag i mannens huvud och tryckte ner honom ända till roten och tog faktiskt ett kort innan han sprutade honom i munnen. Mannen lekte med hans pung tills hela satsen (det som va kvar efter vår tidigare lek) va tömd. Jag kom på mig själv med att ha smekt mig själv samtidigt som jag nu hade 4 fingrar i den plaskvåta fittan framför mig. Utan varning fällde jag in tummen i mitten av handen, sträckte ut fingrarna och pressade mig in i henne. Hennes gutturala stön fick mig ännu kåtare och jag pumpade henne lite fortare.

”Åååååh vilken duktig slyna, så där ja, knulla mig, aaaa, knulla mig” stönade hon fram medan hon juckade ner på min arm. Det va en fantastisk känsla av att vara i någon så där, och så skönt att se att jag kunde tillfredsställa henne så lätt. Tomas ställde sig så att han kunde ta ett kort på kvinnan i fåtöljen, smekandes sina egna bröst och med min hand och en bra bit av armen i henne. Fortsatte trycka henne hårt med min arm när jag helt plötsligt fick en stråle i ansiktet. Blev alldeles våt och förvånad innan jag till slut förstod att jag hade gett henne en sprutorgasm. Jag har aldrig fått nån själv men sett det på porrfilm, trodde bara inte det skulle komma så mycket! Log upp mot tomas och kameran alldeles våt i ansiktet. Kvinnan låg halvt utslagen i fåtöljen och jag va på väg att ställa mig upp när jag blev nedryckte igen. Mannen hade lagt sig på rygg under mig och drog ner mig och min fitta till sin mun.

”Hon smakar jättegott, tungknulla henne ordentligt och låt slynan komma” sa kvinnan och kollade när hennes man hade tungan djupt i mig. Jag blundade och njöt, han slickade nästan lika skönt som Tomas, tungan va hårt i mig samtidigt som han höll hårt fast i mina höfter och drog mig upp och ner över hans ansikte. Tomas tryckte in sin kuk i min stönande mun och jag sög girigt.

Tomas tog tag i mina käkar så munnen öppnade sig och spottade rätt in i munnen på mig. Jag spottade genast ut det och tittade olydigt på honom samtidigt som jag började jucka killens tunga mer och mer och stönade högre. Tomas lyfte mig bokstavligt talat i håret och väste åt mig att sätta mig på monsterkuken och rida den lika kaxigt. Mannens kuk blev hårdare av Tomas ord och jag försökte glida ner sakta över kuken.

”Nej du din satans kåtslyna, nu slipper du inte undan”. Skrattade Tomas och tryckte ner mig ordentligt över kuken. Jag trodde jag skulle spricka men det va otroligt skönt, jag rörde mig snabbare och snabbare över kuken, trodde verkligen inte att den skulle få plats i mig men tydligen så gick det. Jag gjorde cirkulerande rörelser med höfterna och fick monsterkuken på g-punkten till och från. Jag lutade mig framåt så att mitt ena bröst hamnade i munnen på mannen och han sög girigt, när jag trodde att jag nått bristningsgränsen och att jag nära nog spruckit bad Tomas mannen att knulla mig ordentligt. Jag kollade skräckslaget på Tomas och på kvinnan men de bara log när mannen drog ner mig helt mot honom genom att hålla mig om ryggen. Tomas körde sin hand ut och in i kvinnans återigen våta fitta när mannen hårdknullade mig. Kuken åkte ut och in snabbt och hårt och jag förlorade all sans och fattning.
Jag kom över hans kuk och det va så skönt.

vaknade ur min seans när jag kände att mannen tömt sig i mig. Jag började knipa med fittan och hörde att han gillade det. jag knep med fittan samtidigt som jag rörde mig sakta upp och ner över kuken. Det dröjde inte länge tills den stod upp i mig igen och jag kollade nöjt på Tomas. Tomas log åt mig, gav mig en ordentlig kyss och sa att jag skulle lägga mig ner över mannen igen. Kvinnan verkade förstå vad som skulle hända för hon hämtade kameran, jag verkade vara den enda som inte förstod förrän kvinnan började ta sitt slidseklet och mjuka upp min anal med.

”Nej nej nej nej nej.. ni får inte ta mig i rumpan” sa jag och försökte ta mig loss. Satt ordentligt fast i mannens armar och på hans sköna kuk när Tomas böjde sig ner och sa;

”Det ska vi inte heller, jag ska”. Sen trängde han sakta in i mig och det dröjde inte lång tid förrän jag kände de båda kukarna mötas i mig. Kamerablixten bländade mig där jag låg mellan två sprängkåta karlar och fylldes upp totalt. Kvinnan la ifrån sig kameran, ställde sig ovanför mitt huvud och jag började åter slicka henne. Slickade henne och försökte att pulla henne samtidigt, men det va svårt när man hade två kukar i sig. Jag blev plötsligt helt tyst och började kippa efter andan. Mannen måste väl ha trott att jag fick astmaanfall, men han fortsatte när Tomas förklarat att det va så jag lät när jag fick multipla orgasmer. Jag hörde eller märkte inget mer sen utan allt svartnade. Va i min egen himmel och kom gång på gång.

När mannen tömt sig i mig igen gick Tomas också av mig och bad kvinnan ställa sig på alla fyra. Jag satt med ryggen mot fåtöljen med särade ben, ungefär i samma position jag satt från början, när kvinnan ställde sig på alla 4 med tungan mellan mina ben. Hon ville slicka mig ren från sin mans sperma medan hon blev knullad så jag tryckte in hennes huvud mellan mina ben och kollade Tomas i ögonen när han trängde in i henne. Han höll hårt i hennes höfter, jag kollade på honom och log. Visste precis hur skönt hon hade det just nu och det hördes på henne. Nog för att monsterkuken va härlig på sitt sätt, men Tomas kuk är perfekt. Kvinnan slutade slicka mig, så jag satte mig och bara njöt av utsikten. Det va ganska spännande att se Tomas vara i en annan kvinna, jag njöt av att se han tömma sig i henne. Älskade hans stön när han kom.. Mannen låg bredvid mig och verkade njuta han också.. När Tomas och kvinnan va nöjda klädde mannen och kvinnan på sig ganska snabbt och gick efter löften om att de skulle komma förbi någon mer gång. Jag och Tomas somnade väldigt snabbt, tätt hopslingrade och utmattade på sängen.. Bara 4 timmar tills vi skulle upp igen och iväg till våra jobb…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *