Orgie på 4

Jag och Stefan hade känt Miranda och Per i många år när vi bestämde oss för att hyra en husbil tillsammans och resa runt i Sverige på semestern. Två par på äventyr.

Halva semestern hade förflutit när vi en lördag hyrde en plats på en av Sveriges många campingar. Den kvällen bjöd jag på en lite lyxigare trerättersmiddag serverad med rödtjut och starköl. Det var under den middagen som jag lade märke till Mirandas blickar. Först trodde jag det var blickar i samförstånd över männens alla konstigheter men allteftersom kvällen förflöt började jag ana att Miranda faktiskt flirtade med mig. En teori om inbillning kom till mig, men hon blev alltmer vågad och jag alltmer säker i mina misstankar.

Detta var något nytt. Vi hade, som sagt, varit vänner länge och aldrig hade jag märkt något liknande från henne. Nog för att jag var smickrad – Miranda var en mycket vacker kvinna med långt svart hår, slank men kurvig kropp, stora bröst och sexigare än synden själv med sitt italienska påbrå.

Vi satt alla fyra kring bordet och grabbarna började bli ordentligt onyktra. Skratten stegrade i volym, skämten blev grövre och stämningen var på topp. Miranda drack en del men inte överdrivet och jag höll mig till några få öl eftersom det var jag som skulle köra ekipaget vidare nästa dag. Grabbarna verkade totalt ovetande om det som pågick mitt framför deras näsor – Mirandra log mot mig på ett förföriskt sätt och jag kände hur min kropp svarade på hennes tysta lockrop.

Kvällen skred vidare. Middagen var uppäten och ett tag hade vi bara suttit där och samtalat, alltmedan Miranda blev lite mer vågad.
”Maten var underbart god” sa hon, log och lutade sig närmre mig för att ta min hand och klämma den som ett tack. Även om händelsen inte tycktes ovanlig för våra pojkvänner så visste jag med säkerhet att hon dröjt lite för länge med att släppa taget, att den smekande rörelsen med tummen hon placerat på min handrygg var alldeles ny för kvällen.
”Tack” svarade jag när männen stämt in i Mirandas beröm men mötte bara den sexiga halvitalienskans blick för att visa att ett visst intresse även fanns från min sida – om jag nu inte inbillat mig. Detta var spännande men samtidigt genant. Jag hade länge fantiserat om att bli förförd av en kvinna, men aldrig trott att det verkligen skulle hända.
När männen stärkt sig med några öl till kom de fram till att de skulle ta ett nattdopp i den lilla sjön campingen placerats vid. De frågade – men ingen av oss tjejer nappade på idén. Vi ville stanna i husbilen.

Tystnaden var kompakt så fort killarna stängt dörren efter sig. Eftersom jag fann det hela lite genant nu när vi var ensamma började plocka med disken och hann börja diska innan Miranda sa något. Och när hon talade hade hon smygit upp bakom mig så att hon kunde viska sensuellt i mitt öra.
”Förstod jag dig rätt?” undrade Miranda med sin hesa viskning så tätt intill mitt öra att hennes fylliga läppar nuddade det. Samtidigt smekte hennes händer sig upp längs utsidan av mina lår, upp mot midjan.
Jag diskade vidare. Fick plötsligt inte fram ett ord. Frenetiskt gnuggade jag faten med diskborsten. Men jag hindrade henne inte.

Mirandas tunga slickade försiktigt mitt öra och jag kunde tydligt höra hennes upphetsade andetag. Jag diskade disträ vidare med slutna ögon. Hennes långa naglar rispade försiktigt över min platta mage. En långdragen, skön rysning risslade genom min kropp och en suck trängde sig genom mina läppar. Miranda blev mer vågad av detta. Hennes underbara händer återkom till mina lår, smekte upp under kjolen. Hon pressade sina stora, runda bröst mot min rygg och stönade mjukt i mitt öra. Hon smekte mina skinkor med fingertopparna, kittlade längs skåran och jag slutade diska.

Händerna höll jag fortfarande i det varma vattnet – glömsk av allt utom hennes händer och de djupa andetagen. Med en mjukhet som män ofta saknade smekte Miranda av mig kjolen, linnet och slutligen trosorna. Hon kysste hudens känsligaste områden, fick mig att stöna av välbehag. Det fanns inget tvivel längre. Jag ville ha sex med henne.

Mirandas tunga slickade min hals, neröver ryggen. Händerna hade hon kupat runt mina bröst och mellan tumme och pekfinger rullade hon mina bröstvårtor med lagom kraft. Ilningarna av njutning sköt genom min kropp, ner till min redan kåta fitta. Det pirrade av spänning i magen, det kittlade av förväntan i klittan och jag kunde inte annat än luta mig med händerna mot husbilens diskbänk. Benen darrade av kåthet när Mirandas tunga nådde min svanskota, började bana sin väg mellan mina skinkor och ner mot analen.

Hon stannade över min analros med tungspetsen. Höll den bara där medan jag andades tungt och stönade av ett trängande behov. När jag putade med stjärten mot hennes ljuvliga tunga fick jag min belöning – hon började oändligt sakta cirkla tungan över analen och jag pressade mig mot den frestelse hon bjöd på.

Miranda stönade hon också. Jag antog att det var mer min kåthet som hetsade upp henne, att hon kunde göra det så skönt för mig. Jag kände när hennes händer särade på mina skinkor, både hörde och kände hur hon spottade mig blöt. Sekunden senare borrade sig hennes tunga in i min anal och jag hade sällan känt något så skönt. Jag särade på benen, putade mot hennes ansikte. Mötte hennes borrande tungas stötar.

Miranda stimulerade min anal en stund innan hon lät sin tunga fortsätta sin vandring längs min hungrande fitta. Hon satte sig på golvet under mig, med ryggen lutad mot skåpluckorna. Hon böjde huvudet bakåt och när jag såg ner på henne log hon.
”Du smakar härligt” sa hon med hes röst.
Till svar matade jag henne med min fitta. Böjde på knäna så hennes mun täcktes av min våta härlighet. Vi mötte varandras blick när hon sög in min klitoris mellan läpparna, lät tungan spela över den samtidigt. Jag stönade högt vid det här laget – hela tiden med blicken fäst i hennes. Ögonkontakten var upphetsande bara den, men hennes mirakelmun utförde de mesta av underverken.
Miranda förde in två fingrar i mig utan förvarning. Jag var redan så våt att det inte var några problem, men överraskningen fick det nästan att gå för mig. Jag försökte få Miranda att avsluta den härliga tortyren, låta mig komma i mål, men istället lugnade hon sig. Drog ur fingrarna ur min fitta, slutade slicka klittan. De fittvåta fingrarna drogs bakåt mot min stjärt, mot min anal.
Hennes ögon log när jag drog efter andan när hennes ena finger började tryckas in i öppningen.

Jag hade provat analsex förr med män – för tanken eggade mig – men det hade alltid gjort för ont så det hade aldrig blivit något riktigt analsex för min del.

Men Miranda verkade veta saker som Stefan aldrig lärt sig. Ytterst försiktigt tog hon sig förbi den första muskeln. Hon stannade av, slickade min fitta under tiden jag vande mig vid fingrets intrång, när jag slappnade av igen förde hon in fingret en bit till. Med ett sällan skådat tålamod lyckades hon få in hela fingret i mig och trots att det gjort lite ont så hade det mest varit skönt – och snart fingerknullade hon mig snabbt.

När jag inte trodde att jag skulle klara mer saktade hon av, drog ut sitt enda finger ut min stjärt för att börja om med den långsamma proceduren – denna gång med två fingrar.
Jag hade aldrig varit med om något så skönt. Jag stod fortfarande upp men jag undrade hur länge mina darrande ben skulle orka med denna sköna tortyr. Musklerna ville krampa till orgasm, men Miranda lät mig inte komma undan så lätt. Hon drog ut på det hela, lät mig njuta på gränsen till orgasm i säkert över en halvtimme.

När hon lyckats tränga in tre fingrar i min trånga anal och pressat in ytterligare två i min fitta samtidigt som hon slickade mig trodde jag att jag äntligen skulle få komma i en orgasm som jag anade skulle bli bättre än någon tidigare upplevd.

Då kom killarna tillbaka med ett brak genom husbilens dörr.

”Va fan” mumlade Per som kommit in först.
Stefan kom tätt bakom sin kompis. Han stannade tvärt och sa inte ett ord.
Där stod jag helt naken, med rumpan putandes mot dem med Miranda sittandes mellan mina ben med fingrar begravda i två vitala hål på min kropp och med fittsaften glänsande runt munnen. Stefan stönade till av synen som mötte honom. Per verkade inte komma på något annat att säga än ”Va fan” ännu en gång.

Miranda var försiktig när hon drog ut sina fingrar ur mig och jag stönade i protest. Ännu en gång hade jag varit så nära att jag känt hur orgasmen börjat byggas upp i mig och då kommer karlarna och stör.
”Var med ni också” log Miranda. ”Jag tror hon är kåt nog att ta er båda.”
Jag lyssnade inte. Jag kunde inte koncentrera mig. Kroppen pulserade och benen skakade som besatta och jag ville bara ha någons fingrar i mig, ville bli slickad till den sköna orgasm Miranda lovat mig så länge nu.

”Kom” sa hon och drog med mig till den stora sängen som placerats i husbilens bakre regioner. Mina sinnen vaknade till när jag lades på sängen och Miranda blev avklädd av sin och min pojkvän. Hon gick ner på knä och började suga två stenhårda kukar. Stefan tittade skyldigt på mig men när jag bara log slappnade han tydligt av och lät njuta av Mirandas underbara läppar. Jag visste minsann hur skön mun hon ägde.

Med äkta känsla slickade hon Stefans kuk från rot till ollon innan hon tog in så mycket hon kunde i sin mun. Min man var välutrustad med rediga 21 centimeter i längd och grov nog att spänna ut min fitta till bristingsgränsen när vi knullade.
Per var lite mindre men fullt imponerande ändå.
När Miranda sugit av Stefan väl länge, ackopanjerad av stön från honom, reste jag mig på knä i sängen och vinkade till mig Per.
Snart stönade även han dovt. Min mun slöt sig om hans ollon, tungan cirklade över toppen och saliven började rinna längs hans skaft. Jag tog tag kring roten av hans kuk och började runka honom i takt med munnens rörelser.
Snart fylldes husbilen av männens stönanden. Miranda och jag avslutade avsugningen samtidigt.
”Nu är det min tur” bestämde Miranda och lade sig på sängen och med en hand drog hon ner mig över sig. Männen fick se på när vi kvinnor kysstes hett. Mirandas mjuka mun passade perfekt med min. Ömmare, skönare kyss hade jag aldrig fått känna på och jag stönade återigen uppkåtad av kvinnan som varit min bästa vän så länge utan att jag anat hennes läggning. Utan att ens ana min egen!
När jag sneglade på männen stod de med kukarna i händerna, långsamt runkande och njöt tydligen av scenen av två kvinnor som skänkte varanda njutning.
Jag smekte Mirandas sammetslena hud, de sköna brösten som var för stora för att få plats i mina händer. Vårtorna styvnade så fort jag slickade på dem. Miranda stönade när jag sög in den ena bröstvårtan i munnen och diade henne ganska hårt. Jag nafsade försiktigt i bröstens mjuka hull och Miranda pressade ner mitt huvud över sina tuttar, krävde mer och hårdare behandling. Jag gav henne vad hon önskade. Där jag stod på knä lutad över Miranda kände jag fingrar som började pilla mig i fittan för att snart sjunka in i mitt mjuka, våta inre.
Jag juckade mot fingrarna utan att bry mig om vems de var. Ett finger började försiktigt smeka över min anal. Jag stönade in i Mirandas bröst som jag ömsom sög hårt och slickade mjukt. Snart visade min första kvinnliga älskarinna att hon ville ha min mun längre ner. Jag följde återigen hennes order och slickade snart i mig mitt första smakprov av en annan kvinnas fitta. Doften var lite frän men smaken föll mig genast på läpp, Jag började lapa henne så som hon gjort mig en stund tidigare. Utan tidigare erfarenhet gjorde jag vad jag kunde för att skänka henne samma njutning som hon givit mig – men var ändå osäker på om jag gjorde rätt.
Miranda stönade snart och talade om att jag gjorde helt rätt när jag tungknullade hennes hål ordentligt samtidigt som jag masserade hennes klitta med tummen.
”Ja! JA! Fan vad skönt” berättade hon. ”Slicka min fitta…”
Jag gjorde det. Jag slickade hennes anal också. Gjorde det under egna stön eftersom fingrarna som utforskat min fitta ersatts av en skön, stor kuk. Jag förstod att det var Stefan som knullade mig när Per kom runt och matade Miranda med sin kuk. Stönande tog hon emot den, sög febrilt samtidigt som jag började pulla hennes våta inre.

Hennes stön blev dova av kuken som fyllde hennes mun men gjorde fullkomligt klart att hon gillade min orala behandling genom att jucka sina höfter mot mitt ansikte. Per verkade inte kunna behärska sig utan började munknulla Miranda med våldsam kraft medan hans ögon riktades stint på det jag gjorde. Kvinnan under honom tog emot kuken utan svårigheter. Bara gapade och njöt. Per nöp sin dam hårt i brösten, drog i dem och Miranda gnydde.

Orgien fortsatte ett bra tag till. När vi andra höll på att kapitulera för orgasm och utlösning tog Miranda ner oss till jorden igen. Detta skulle pågå länge förklarande hon vid ett tillfälle.

”Nu ska flickan få prova något nytt” sa italienskan och log mot mig. Som en koreograf placerade hon oss övriga som hon ville ha oss. Jag fick först rida Per. Miranda sög av Stefan ytterligare en gång under tiden jag fick knulla hennes egen karl. Det var skönt men ensamt när jag nu vant mig vid flera tungor, händer, kukar och tungor överallt på kroppen. Efter en liten stund uppfylldes mina önskningar och Mirandas tunga började slicka min anal igen, borrade sig in en bit innan hennes fingrar kom på plats igen.
Mina stön blev högre när jag fylldes med både fingrar och kuk. Men strax därefter insåg jag varför… Miranda flyttade sig för att ge plats åt Stefan. Hans ollon pressade sig in. Jag gnydde av både smärta och njutning när kuken breddade min anal till en storlek jag aldrig nått förut. Stefan hejdade sig, stannade med ollonet alldeles innanför den yttre muskeln. Jag rörde mig sakta över Pers kuk. Gnydde fortfarande fastän Stefan var helt stilla men sakteliga gick smärtan över och jag visade Stefan att det var okej att erövra en bit till. Sakta arbetade han sig in. Jag knullade Per och njöt i allt högre grad av dessa stora kukar. Så tätt inpå varandra inom mig, men ändå skilda åt. Det tog en stund att ta min analoskuld men vi kämpade oss igenom det och snart lutade sig Stefan fram över min rygg.

”Nu har du tagit hela, älskling” stönade han mjukt. ”Ända in till roten och du är så skön och trång.”
Oändligt sakta började han röra sig utåt igen och det tog en stund innan min kropp vant sig vid att vara så uppfylld. Det var trångt, det gjorde lite ont men var samtidigt så skönt att jag stönade. Per låg helt stilla men stönade i takt med Stefan och jag visste att han kände Stefans minsta rörelse genom den tunna skiljeväggen mellan min fitta och min anal.

Stefan fortsatte att öka takten och snart var jag så uttänjd att jag kunde följa med och göra motjuck. Fittan savade som aldrig tidigare. Jag riktigt kände hur det rann fittsaft ur mig ner på Per.
Miranda ville också vara med förstås. Stående på alla fyra placerade hon sin fitta över Pers ansikte och serverade mig sin stjärt. Bakifrån skötte Stefan knullandet åt oss andra två som var förenade i en skön dubbelmacka, så jag och Per kunde koncentrera oss på att skänka Miranda njutning med våra munnar. Jag slickade hennes anal med iver. Förde in min tunga så långt jag kunde i hennes trånga hål innan jag lirkade in ett finger i henne samtidigt som jag slickade runt det, vätte fingret så att det gled in lättare. Ett andra finger fick jag också in i henne utan större problem. Hennes stön blandades med rop av njutning.

Allas stön blandades i det lilla utrymmet. Våra kroppar var så tätt sammanslutna som de kunde bli i en orgie på fyra. Vi svettades och jag dubbelknullades av två män samtidigt som jag fingerknullade en sexig kvinnas anal.

Ironiskt nog var det Miranda som nådde kulmen först av oss alla – hon som hindrat oss andra flera gånger. Men trots hennes stora orgasm var hon med igen några minuter senare och hon koncentrerade sig på att skänka oss andra mer njutning.
Stefan började stöna högre och berättade för mig att Miranda slickade hans anal. Detta fick honom att knulla mig hårdare i analen och detta hade både Per och jag njutning av. Ju hårdare Stefan knullade mig desto närmre orgasmen klättrade jag.

”Aaah… Ett finger till!” bad Stefan högt stönande och vi andra förstod att Miranda trängt in ett finger i hans anal redan. Hans stön blev ännu högre och vi förstod att Miranda lirkat in det andra fingret. Stefan pumpade hårdare och hårdare med sin kuk i mitt arsel. Pers stön stegrades och även mina ökade i volym.
Tror det var Stefan som började pumpa sin sperma i mig först och när hans varma säd pulserade upp i mitt djup började jag darra av min efterlängtade orgasm. Jag skrek ut den enorma känslan av njutning som krampade genom min kropp. Aldrig tidigare hade jag känt en så kraftig orgasm riva genom min kropp – och det var då Per inte kunde hålla emot längre och började pumpa fittan full. Denna sats ökade min njutning och jag nådde toppen för att sedan låta stormen bedarra i min kropp.

Utmattad sjönk jag ihop över Per som fortfarande stönade ut sina sista droppar inuti mig. Stefans kuk blev mjuk och gled smärtfritt ur min stjärt. Jag rullade av Per och lade mig på rygg på sängen bredvid honom. Miranda och Stefan lade sig i sin tur på rygg.
Där låg vi utmattade på rad – två par, en underbar sexorgie senare. Alla pustade av ansträngning. Rödblommiga om kinderna, mer än nöjda och tillfredsställda. Vi låg där nakna och hade inte ork att röra oss minsta millimeter just då.

”Det här måste vi göra om” sa jag till slut och log.
Mina tre älskare höll alla helhjärtat med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *