Hon ville se sin man förföra min fru

Jag och min fru har varit tillsammans i många sedan 20 år och ingen av oss har haft någon större erfarenhet av andra sexpartners. Ett och annat ungdomssex för oss båda men inte mer.

Idag när vi är 40 år båda två så har vi fortfarande ett skönt sexliv där vi kryddar upp det hela med att berätta om våra sexfantasier för varandra. Hon brukar dock alltid göra tillägget att det bara är en fantasi som absolut inte ska förverkligas. För mig skulle steget från fantasi till verklighet inte vara långt och det vet hon. Och för att bevara familjelivet och inte riskera något så har vi aldrig fullföljt någon av de fantasier som hetsar oss båda mest.

För en tid sedan satte jag ut en kontaktannons på nätet bara för att se vilka svar som skulle droppa in. Jag skrev att vi är ett par men i själva verket var det bara jag som var inne på sidan. När vi hade sex kunde jag berätta att en “goding” hade svarat och gärna skulle vilja smeka hennes stora bröst och i de situationerna blev hon alltid plaskevåt på en sekund. “Hitta inte på något dumt…” kunde hon viska i mitt öra.

Jag sa ibland att det skulle vara upphetsande att se henne bli knullad av en annan man och hon brukade fråga om jag inte hellre såg henne med en annan tjej.”En blond storbystad brud som är jättekåt..” kunde hon säga.
“Javisst” kunde jag svara. “Det skulle vara sexigt att se dig smeka ett par stora bröst och ligga i en 69 med en tjej”.
“Mmmm” kunde hon svara “Men jag tror inte att jag skulle kunna se dig med en annan tjej”.
“Ok, då återstår väl bara att bjuda in en kille då..” sa jag med ett flin ibland.
“Ja, men då ska han vara sexig” blev hennes krav.

Nu hade jag alltså inne en annons där “vi” sökte en kille som skulle förföra min fru. Annonsen var, som ni förstår, inte särskilt allvarligt menad eftersom min fru inte var med på idén mer än på just idéstadiet.

Men så en dag fick jag ett intressant svar.
Det var en tjej som svarade att hon gärna skulle se hennes man förföra min fru.
Bland alla svar. En del trevliga, en del vulgära, en del motbjudande och andra bara dåliga så stack hennes svar ut.
Jag spanade in deras profil men där stod de inte som ett par utan hon stod som ensam tjej. På bilden anade man hur hon såg ut men såg inte speciellt mycket.
Hon skrev att hon gärna ville vara med och titta på när det hände.
i mina tankar hade det bara varit jag och möjligen en kille eller tjej till men hur skulle det funka med ett par där killen skulle förföra min fru?
Skulle vi vara tre som visste om vad som var på väg att hända för min ovetande fru?
Jag blev rätt kåt på tanken och började tänka mig scenariot.

Vilka skulle detta okända par vara och varför skulle vi träffa dem?

Eva, som svarade på annonsen hade en idé.
Vi skulle förbereda det hela med att jag skulle säga att jag hade ett uppdrag som konferensledare på jobbet några veckor innan mötet skulle ske.
Några dagar innan skulle det visa sig att konferensens planeringsledare från en annan ort hade hört av sig och sagt att hon och hennes man skulle komma ner en dag innan. Hon undrade då om inte vi, som pratat så mycket på telefon, skulle kunna ses för att äta en middag ute alla fyra. Det var ju ett upplägg som var enkelt, naturligt och genomförbart.
“Sen då?” undrade jag?
“Sen fixar min man och jag resten. Se bara till att vi hamnar på en restaurang i närheten av där ni bor” skrev hon på mailen.
Jag tyckte idén var otroligt upphetsande och jag tvekade lite med mitt svar.
Sedan skrev jag att jag ville ha hennes telefonnummer.

Planen fullföljdes och det var till och med så bra att vi kunde planera mötet nästan inför öppen ridå eftersom vi hade anledning att ha kontakt på grund av jobbet.

“Just det, vad är din man för en person?” hade varit min första fråga på telefon.
Hennes röst var lite släpig och hade en sensuell beslöjning. Ungefär som man kom ihåg tjejerna i en Mike Hammer-bok.
“Han är ungefär 185 cm lång, mörk, bruna ögon, vältränad och är ganska pratsam eftersom han jobbar som säljare. Ja, han är kanske inte pratsam för den skull men han är väldigt van vid många kontakter och är lättpratad”. Vi skrattade åt hennes beksrivning och jag konstaterade att det lät ok. Han skulle kanske kunna ro i land detta.

Så var det dags.
Vi möttes ute på stan och hälsade artigt. Eva var inte helt olik Uma Thurman i Pulp Fiction och Benny var lite lik Willem Dafoe. Inte min frus typ och inte på plussidan av Dafoes utseende. Inte så att han var ful på något vis men han såg lite sliten ut och jag tänkte att han skulle få jobba jävligt hårt om detta skulle gå hem. Benny visste jag ju att han hette men min fru hade direkt kommenterat Y-faktorn “Säkert att det inte är en tönt?”. Eva var istället en riktig “puma”. Under kappan kunde jag ana ett par smala och smäckra ben och hennes knallröda läppar log inbjudande. Blicken hade något skämlskt över sig hela tiden och den lovade gott. Hon var också väldigt vän och alert i samtalet direkt från början. Det gick snabbt att bli bekväma i deras sällskap.

Benny visade sig vara en kille med mycket humor och han drog den ena vitsen efter den andra. Han drog också fräckare och fräckare vitsar ju längre kvällen gick och vi hade väldigt trevlig.
“Gud utrustade mannen med hjärna och kuk, men utan tillräckligt med blod för att hålla bägge igång samtidigt.” sa han.
Min fru skrattade åt hans självdistans och sa “Ja, det där känner man ju igen”.
Eva sa snabbt “När Bennys kuk står så är det så mycket blod i kuken att hans näsa blir vit”.
Oj, jag reagerade direkt över att Eva varit så vulgär i sitt ordval och tittade på min fru, Susanne, som till min lättnad skrattade högt åt Evas kommentar.
Benny fortsatte “När jag föddes fick jag välja mellan att vara kanonbra isängen, eller att ha ett otroligt bra minne. Det värsta är att jag inte minns vad jag valde”
“Jo, jo…nu skryts det minsann” sa Eva med en “ajabaja-blick” mot Benny.
Eva var inte sen att fylla i. “Benny är faktiskt riktigt duktig och jag kan inte klaga”.
Benny bara öste på “Grattis!
Ni har vunnit OLW`s första pris för att ni har ställt upp med er penis som modell för deras nya ostbåge, med motiveringen:
Mindre, mer böj och mer ost.”. Vi skrattade allihop och Eva fnittrade till. “Benny, är det du som stått modell för Falukorven?” Återigen brast vi ut i skratt allihop och även Susanne skrattade gott även om skämten var lite under bältet. Jag såg också att hon kastade en snabb blick ner mot Bennys skrev där han satt intill henne vid det runda bordet. Jag anade att hon tänkte ungefär detsamma som jag. De tre senaste skämten hade allihop handlat om Bennys företräden i sängen med viss antydan åt att han var välutrustad.

Efter ytterligare några skämt och kaffe och en konjak så bestämde vi oss för att runda av. Eva sa då att hon tyckte det var så trevligt och undrade om vi inte kunde fortsätta någonstans. Det var min nyckelreplik och om det kändes bra skulle jag föreslå att vi skulle gå hem till oss. Jag hade inte hunnit prata något med Susanne men tog ett snabbt beslut att bjuda hem dem till oss.

Väl hemma så sökte Eva direkt upp barskåpet och såg till att vi alla fick varsin grogg. Efter en stund satte den lilla effektiva kvinnan på lite soft musik och började att dansa mitt på vårt vardagsrumsgolv. Hon stod där själv och hennes rörelser var väldigt mjuka och följsamma med musiken. Hon blundade och rörde sig rytmiskt med armar som ibland sträckte sig upp mot taket och ibland smekte hennes kropp. Hon var slank och hade väldigt välformade ben, tunna armar och välformade bröst. Från min position under kvällen bedömde jag dem som B-kupor. Hon hade en väldigt sensuell kropp. Det hade blivit lite tyst runt i sofforna och jag gick för att blanda en ny drink. Min fru följde snabbt efter och smög upp bakom mig vid diskbänken. “Visst är hon sexig?” viskade hon i mitt öra. Jag medgav att hon utstrålade något väldigt visst. “Skoja inte, varenda man på restaurangen ville äta upp henne och det vill du också” sa Susanne med ett leende samtidigt som hon greppade min kuk bakifrån. “Tja, jag skulle inte vara nödbedd” sa jag.
“Skulle inte du vilja göra något med henne?” frågade jag vidare.
“Jo, hon är väldigt sexig. Men det får bli en fantasi tills de har åkt till sitt hotell” viskade hon samtidigt som hon pussade mig på kinden.
“Vad gillar du Benny då?” frågade jag med en antydan med händerna till att han ju är rätt pratig.
“Han är ju rätt rolig men har lite för många vulgära skämt på sin repertoar. De är ju också lite omaka som par. Hon är supersexig och han är ju inte så värst sexig”.
Ajdå, tänkte jag. Det bådar inte gott för våra planer.
“Men han har ju förstås ett rejält paket och det är väl det som lockar henne.” fortsatte Susanne.
“Wow, hur vet DU det?” frågade jag häpet.
“Det är sånt som vi kvinnor lägger märke till förstår du lille gubben”.sa hon och nöp mig på kuken igen.
“Lille gubben och lille gubben. Du brukar inte klaga. Skulle du vilja smaka på falukorv kanske?” sa jag med en barsk stämma.
“Nejdå, du duger så bra så. Vi får se till att de åker snart så orkar jag med att ha lite roligt. Vi kan fantisera om falukorven…” hennes blick var nu helt simmig.

Precis då kom eva in i köket.
“Jag undrade just vart ni tog vägen” sa hon och drog mjukt med sig Susanne.
När jag kom ut i rummet igen stod Eva och Susanne och dansade till Sades “Sweetest taboo”. Min Susanne lite rundare och med mycket större bröst än Eva och inte riktigt lika rytmiskt avslappnad som Eva men fortfarande sensuell.
Eva smög sig närmare Susanne och de var nu bara ett fåtal centimetrar från varandra.
Med en mjuk rörelse där Eva höjde armarna upp mot taket och sedan sänkte dem runt om nacken på Susanne var de nu tätt sammanslingrade. Eva tittade mot Susanne och nafsade lite lätt på Susannes läppar. Nu verkade det som att båda kvinnorna glömt tid och rum. Jag stod som en pinne i dörrhålet och tittade med två glas i händerna.
Benny ställde sig nu upp och gled upp bakom Susanne.
Hon ryckte till lite när hon kände Benny bakom sig och så tittade hon upp mot mig där jag stod. Jag såg nu att Susanne var kåt. På gränsen till vansinnigt kåt. Blicken var nästan upplöst till ett stort svart vått hål och det glänste om hennes ögon. Benny märkte direkt att Susanne inte drog sig undan och han tryckte sig nu närmare henne med sitt skrev mot hennes ena skinka samtidigt som han höll handen på hennes axel och kysste henne i nacken.

Jag mötte Evas blick och hon log fräckt, nickade och gjorde tummen upp bakom ryggen på Susanne. Jag svalde torrt och nickade till svar lite tvekande.
Eva började nu att smeka Susanne på bröstet med mjuka cirklande rörelser.
Susanne kysste nu Eva med öppen mun och man hörde hur det smackade om deras kyssar.
Min fru var nu helt upptagen med Evas bröst och även hon smekte utanpå kläderna. Eva började nu att knäppa upp knapparna i Susannes blus och snart var de stora brösten ute i det fria. Bröstvårtorna var mörkare än jag någonsin sett dem förut och de stod ut som små prinskorvar. Susanne darrade nu vid varje beröring.
Benny hade under tiden hasat ner sina byxor till anklarna och började också att smeka brösten, fortfarande ståendes bakom Susanne.
Min fru stelnade till lite när hon kände hud bakom sig och tittade lite förskräckt mot mig. Jag bara log tillbaks och nickade ett ok. Hon skyndade då på rörelserna och satte snabbt ner sin vänsterhand mot Bennys skrev och drog ner kalsongerna från linningen. Innan hon vänt sig om för att greppa Bennys kuk hade jag sett vad som väntade. Det var en rejäl köttbit som dinglade mellan hans ben. Ungefär som en 30 centimeters Mag-litelampa med en svag böj. När Susanne vänt sig om hade han fortfarande kalsongerna ovanför knäna och roten låg mot Susannes mage.
Hon sökte upp kuken med sin högerhand och drog i den samtidigt som hon såg ut att undvika att titta på den. Istället öppnade hon upp för att kyssa Benny.
Jag som nu hade satt mig ner hickade till lite. I mina fantasier hade det aldrig funnits med några kyssar. Nu bytte de två saliv och slickade på varandra så det hördes över musiken. Susanne hela tiden med öppen mun som om hon inte kunde få nog.

Eva stod nu bakom Susanne och smekte återigen de tunga brösten och knådade bröstvårtorna hårt. “Bäst vi förbereder dig ordentligt om du ska få in jätteostbågen i dig Susanne lilla” sa Eva med en lite vassare ton än förut.
Susanne smekte nu Bennys fortfarande lite halvslaka påle uppåt. Där de stod så var ju hon mycket kortare och med längden på kuken så nådde den upp i nederkant på hennes bröst. Hon drog mjukt och rytmiskt och släppte ibland ner kuken för att ta ett nytt grepp. Hon tittade nu fascinerat på kuken när den hängde ner mellan hennes ben och så släppte hon den inte med blicken när hon åter drog den uppåt.

Eva jobbade samtidigt med att få av Susanne hennes kjol och trosor.
När hon var färdig med det särade hon bestämt på Susannes ben och satte bakifrån in sin hand rätt mot hennes nu sjöblöta fitta.
“Oj, vad du savar nu. Nu är du allt bra kåt din lilla hynda” väste Eva.
“Du tror att du ska få smaka på MIN jättekuk” fortsatte Eva.
Susanne verkade inte höra på utan fortsatte att kyssas, runka och bresade bara ännu mer med sina ben. Jag kunde nu se hur en glänsande rännil strävade nerför insidan av hennes lår. Nu böjde sig Eva lite bakom Susanne och jag såg hur hon pillade lite med båda händerna innan hon satte in fyra fingrar i Susannes nu vidöppna hål.
Eva började jucka med handen in och ut in och ut. Det smaskade och plaskade i hela rummet när fingrarna gled in. Behöver jag säga att jag vid det här laget hade lättat på klädseln och satt med min kuk redo?

Evas fingrar stoppade först vid öppningen men ju mer hon juckade och desto våtare handen blev så ökade hon på trycket och fick nu in både fingrarna och handflatan i Susanne. Susanne kved lätt för varje gång Eva pumpade in sin hand.

“Vill du smaka på MIN jättekuk Susanne?” frågade Eva hårt.
Susanne svarade inte.
Eva slutade tvärt med sina rörelser.
“Nej, sluta inte” sa Susanne bedjande med en låg röst.
“Vill du ha min pojkväns stora kuk i din uppkörda fitta din hora?” väste nu Eva i örat på Susanne.
Susanne ryckte till och mötte min blick.
“Ja” sa hon låt.
“Ja, vad då?” fräste Eva.
“Ja, jag vill ha Bennys stora kuk i min uppkörda fitta” sa Susanne nu med en liten darrning på rösten.
“Bra, att det skulle vara så svårt att säga. Då ska du först få slicka min fitta din hora” sa Eva med skarp röst.
Jag var lite chockad vid det här laget. Det hela hade tagit en litet oväntad vändning men fortfarande var det inte så illa i och med att Eva hade en mjuk röst som det var. Det var ett rollspel det insåg vi allihop och vi blev alla kåta av denna sexiga kvinnas spel.
Eva la sig nu på soffan med benen vitt isär och beordrade Susanne att ta plats mellan benen. Susanne som aldrig slickat fitta förr närmade sig lite trevande och böjde sig sakta ner mot Evas lilla blyga viol till våthål. Evas inre blygdläppar doldes av ett par fylliga yttre och de inre läpparna bildade bara en liten violstor träffyta. Jag tänkte direkt på ett ett tonårskön. I alla andra hänseenden var Eva verkligen som den 30-åriga kvinna hon var.

Eva tog tag om Susannes huvud och drog det närmare.
Susanne började nu att sära på de små läpparna och stack ut sin tunga för att smaka på en annan kvinnas kön för första gången. Hon drog tungan upp och ned några gånger och stannade sedan upp och tittade på sitt verk. Eva kved lätt varje gång tungan berörde hennes kön.

Nu gjorde Eva ett tecken till Benny bakom ryggen på Susanne.
Benny hade nu runkat upp sitt stånd till maximal storlek och det Susanne inte såg bakom sig var en stenhård kolv på över 30 centimeter i längd och säkert 18-20 cm i omkrets. Det var ett riktigt monster till kuk. Var det den som fört samman Benny och Eva tro? Kunde hennes lilla hål ta emot en så stor kuk?

“Nu ska du få kuk som du aldrig fått förr din hynda” sa Eva med darr på stämman. Även hon var nu kåt till bristningsgränsen.
“Benny ska få pumpa sin falukorv i dig tills du skriker att du har fått nog” fortsatte den lilla sexgudinnan. Hon var som skapt för sin roll i detta rollspel.
Susanne slickade nu snabbt och smekte samtidigt Evas fitta med ena handen.
“Din uppkörda fitta kan nog ta emot mer än vad min lilla ros kan klara och det ska du vara glad för ditt kåta fitthål. Annars hade du aldrig fått knulla med MIN kuk”.
Vid hennes ord stönade Susanne till och jag tror det gick för henne i det läget.
Susanne kastade sedan en blick bakåt och såg hur Benny höll upp sin tunga kuk ovanför hennes skinkor. Min kvinna spärrade upp blicken lite innan hon satte ner båda armbågarna i soffan, tog spjärn och sköt upp stjärten lite i luften.
Jag hade nu flyttat mig lite och kunde se hur Susannes stora köttiga blygdläppar var mer svullna än jag sett dem någonsin. Alldeles klarröda spretade de åt varsitt håll redo för en parningsakt.

Eva krånglade sig ur soffan och ställde sig vid sidan om Benny.
Benny som förresten pratat hela kvällen var nu helt tyst. En märklig upplevelse.
Eva stack ner ett finger i fittan på Susanne och drog långsamt upp det.
“En liten feberkoll med stickan. Här är det minst hundra grader och en jättehög luftfuktighet” skrattade hon. “Den här fittan kommer du att tycka om att spräcka Benny. Knulla hennes stenhårt så hon kommer att vara en kukhungrande slyna för resten av livet. Pumpa henne hårt älskling”.
Evas kommentarer på slutet hade nästan börjat bli för mycket men allt hamnade på något vis på plats med henne och Benny. Det bodde en liten sadomaschokist i den lilla kroppen och hon njöt av att se hennes pojkvän knulla kvinnor till smärta.

Eva tog tag om kuken som såg ut som en lång och grov boarom i hennes hand. Hon styrde den sedan mot Susannes våte hål och höll isär blygdläpparna lite.
“sådär ja, nu är den på plats” sa hon nöjt och klappade Susanne på skinkan.
“Är du redo att rida lilla hjärtat? Din fitta kommer att vara öm i flera dagar efter det du ska få vara med om”.
Sedan klappade hon Benny på skinkan och manade på honom.

Benny tryckte på lite och Susanne kved lite lätt.
“Oh” kom det försiktigt över hennes läppar.
“Vad sa du sa du?” tjoade Eva.”Jag tyckte jag hörde något”.
Benny tryckte på igen och fick denna gång in sitt äppelstora ollon genom Susannes mörkröda och uttänjda läppar.
“Oh ohhhh…” kom det över Susannes läppar denna gång. Denna gång också högre.
“Sådär ja. Nu börjar det likna något” sa Eva.
“Din man vill höra din bröla som en ko. Det är därför du ligger här uppspetsad på den jättepåle Susanne”.
Återigen tog Benny sats och tryckte på ännu mer.
Susannes svar lät inte vänta på sig.
“OH OH Hooooo oh…” hon pustade och frustade och var väldigt ansträngd.
Bennys kuk var nu inne till hälften och han drog nu ut kuken och man kunde se vita kåtsafter från Susanne på kuken. Han tryckte på igen och drog ut igen innan han fått in lika mycket som sist. jag kunde se hur Susanne var alldeles torr om läpparna och hon andades häftigt med öppen mun. Hon försökte att slicka sig om läpparna men hon var alldeles torr.

Eva hade nu glidit över till mig och började runka min normalstora kuk som nu var alldeles blålila och jag tror nog att den aldrig varit större.
Eva mötte min blick och vi hade båda väldigt simmiga ögen.
“Hon är jättefin och kommer att klara sig jättebra. Benny är alltid försiktig med sina knulloffer. Kom nu så ska du få sätta din sköna kuk i arbete hos mig, jag är vrålkåt”.

Hon lade sig på rygg på golvet och bresade samtidigt som hon sträckte ut armarna mot mig. “Kom” sa hon mjukt.
Jag siktade in mig och tryckte in mig i hennes trånga hål. Hon stönade lätt och gjorde mjuka motjuck. “Skönt. Om du bara visste vad jag längtat efter en kuk i min fitta. Du är så skön”. Jag kände mig stärkt av denna undersköna kvinnas ord och ökade tempot.

Ungefär samtidigt ökade även Benny tempot och det hördes på Susanne.
Hennes små “Oh Oh” hade nu övergått till “AHHHH” och “Knulla mig hårdare med din sköna jättekuk”. Det var en serenad av knulljud som kom från de två. Susanne ömsom kved och ömsom stönade för att sedan nästan snyfta. Benny hade börjat bröla som en tjur vid sina stötar och det förstärkte det hela så det nästan blev komiskt.
“Benny, Benny knulla mig. Knulla mig” frustade Susanne.
Och Benny han pumpade på allt vad han hade. Herregud tänkte jag. Hon kommer att rapa kuk på morgonen om det fortsätter såhär.
“Ahhhhhhhhhhh…ohh oh oh. Det går för mig igen” vrålade Susanne.
Benny stoppade upp och drog ut kuken helt och slog den ett par gånger mot hennes skinkor innan han åter riktade in den på plats.
Återigen stönade Susanne när pålen kom in i henne.
“Oh…så skönt. Mer. Knulla hårdare”.
Benny som verkade omättlig ökade återigen på tempot.
Då började Susanne att luta sig framåt.
“Vänta jag vill sitta på dig så du kan smeka mina bröst”
Benny lade sig på rygg och det såg nästan groteskt ut när han riktade sitt fyrtorn rakt upp i luften. Susanne stod på fötterna och hukade sig sakta ner mot pålen.
Hon styrde in den och satte sig försiktigt med ett dovt gurgel.
Benny började nu att knåda hennes bröst och tog bröstvårtorna mellan sina tummar och pekfingrar och drog hårt. Susanne stönade högre och så kom det återigen “Oh, ah, ah…jag kommer”. Det gick för henne igen. Tredje gången gillt tänkte jag.

Jag och Eva hade nu hittat en fantastiskt rytm och jag kunde inte fatta att jag ännu inte sprutat. Jag kysste hela tiden Eva och hon log mot mig och uppmuntrade mig.
“Knulla mig så. Det är skönt. Ahhh…mmmm…du är så skön. Jag älskar din hårda och feta kuk”. Efter några ytterligare drag började hon stöna ännu mer och hon kved högt….”Aiiiihhhaaaa….det går för mig. Spruta i mig din kåtbock”.
Jag juckade hårdare och NU gick det inte längre att hålla tillbaks.

När jag sansade mig hörde jag återigen hur plaskandet borta hos Benny och Susanne tilltagit. Han låg fortfarande under henne och pumpade nu på i hög fart. Hennes ansiktsuttryck skvallrade om att det gjorde lite ont samtidigt som hon njöt av pistongens verkningar. Bennys armar höll om hennes skinkor och hans höft gick fjärilsvingar upp och ned. Susanne kved hela tiden och när Benny flyttade händerna till hennes bröst igen så exploderade hon igen. “Ahhhhgghhh ah ah ahh haaaaa”.
Nu kunde inte heller Benny stå emot utan han kom även han i ett enormt vrål som måste ha hörts över till grannarna.

Sedan låg vi alla ihopslingrade på golvet dit vi flyttat oss. Jag kramade om Susanne och de andra två låg tätt sammanslingrade.
“Susanne, var det skönt?” frågade Eva med mjuk röst.
“Ja, det vet du väl” svarade Susanne.
“Bra. Ska vi ses igen?”
“Ja, varför inte. Men då är det du som slickar mig” skrattade Susanne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *