Längtan efter mer

Det hade alltid funnits en skämtsamt retsam stämning mellan mig och Erik. Vi hade nog alltid både hållit oss på var sin kant, inte på det sättet att vi inte pratade, men vi hade inte närmat oss varandra aktivt, vare sig som vänner och verkligen inte som mer! Men vi hade alltid förstått varandra och förstått samma saker. Samma skämt, samma allvarligheter, samma livssituation och liknande intressen. Det var som att vi inte behövde närma oss varandra särskilt mycket mer eftersom vi var så nöjda med det vi hade redan!

Men så var det fest i goda vänners lag stämningen var hög. Framåt småtimmarna kom vi två att hamna i en soffa i ett avskilt hörn. På grund av att det tidigare hade suttit många i den stora hörnsoffan och vi behövt tränga ihop oss lite satt vi ganska tätt intill varandra i ena hörnet. Diskussionerna i soffan hade varit ganska vilda och vi hade kommit att prata allmänt om vilka fetischer folk kunde ha och såklart hade det skämtats om handbojor och uniformer, mycket på grund av att det bland oss fanns två polisstudenter. Det sista som sades var något i stil med ”Vad har kriminella för stoppord när polisen kommer!” och med ett skratt hade folk rest sig och gått mot köket. Men inte vi två.

”Så, vilket är ditt stoppord?” frågade Erik med ett leende. Något förvånad över den för honom rätt vulgära frågan svarade jag skämtsamt ”Tja, vad skulle man dra till med? ’Stop’ kanske för enkelhetens skull?”. ”Låter bra det” svarade han och gav mig en spjuveraktig men ändå allvarlig blick. Vi tittade in i varandras ögon för endast ett kort ögonblick, men en bekräftelse hanns med innan jag fokuserade på den lilla lappen på folkölen jag höll i handen. Jag hade tagit det väldigt lugnt med drycker ikväll och det hade Erik tydligen också. Sist jag såg honom dricka något var för ett par timmar sedan och då en mellanöl.

Plötsligt ser jag hans hand sluta sig om flaskan som jag håller i mina händer. Han lyfter den från mig och ställer den på bordet framför oss. Han tar mina händer i sina och vänder sig mot mig. En mycket laddad och erotisk stämning ligger som ett moln omkring oss. Har alla gått? Jag hinner knappt tänka tanken innan han får mig att mentalt studsa till med sin fråga: ”Får jag känna på dig?” Jag tittar lite frågande på honom. Det är som att min hjärna låtsas fundera lite för att skona mig från min starka vilja att låta honom få sin vilja fram. Jag nickar.

Han för sina händer upp längs mina armar, smekandes och mjukt följer han de mjuka konturerna av avslappnade men ändå nästan darrande muskler under min hud. Kan han känna det? Frågan far flyktigt genom min hjärna och försvinner bort i ett dis då hans fingrar når min hals. Han smeker bakåt så att han kommer att ha sina händer halvt på mina axlar, halvt bakom nacken. Han lutar sig framåt och ger mig en lätt, lätt kyss i ena mungipan. Mina läppar söker hans igen men han drar sig undan med ett litet leende. Hans blick får mig att känna mig osäker. På ett sätt känns det helt naturligt, och på ett annat totalt nytt och främmande. Oemotståndligt trots att jag inte vågar.

Jag lutar mig resolut fram och kysser honom intensivt. Snabbt lägger jag mina händer om hans nacke och drar honom till mig. Något måste jag ju göra! Jag känner hur han ger efter och vi kysser leende varandra. Hans händer vandrar ned till min midja och med vägledande händer får han mig att sätta mig gränsle över honom. Min vida kjol à la 60-tal böljar över våra ben och underkroppar. Jag lägger händerna mot hans kinder och pressar mig mot honom. Ett litet stön från mig hörs mellan våra läppar då hans skrev pressas mot mitt. De tunna strumpbyxorna och de nästan lika tunna trosorna gör att jag tycker mig känna nästan varje tråd i jeanstyget i hans byxor.

Jag känner hans hand smyga sig in under min tröja. Hans hand ligger sval mot min hettande svank. Smeker kittlande medan jag pressar mig allt närmre honom. Så märker jag hur han rör sina ben och hör soffbordet skrapa mot golvet. Jag tittar lite frågande på honom men han omfamnar mig bara och kysser mig igen. Hans tunga är så mjuk och varm i min mun, lugn men eggande.

Han lägger sina handflator stadigt mot min rygg och så känner jag hur han gör en rörelse som för att resa sig upp. Jag stelnar till lite men han ler lugnande mot mig. ”Luta dig bara tillbaka!” säger han samtidigt som han pressar mig bakåt, längre och längre, tills jag kommer att ligga med nedre delen av ryggen över hans ben för att sen övre delen och huvudet ligga på soffbordet. Jag tvingas svanka lite där jag ligger och det märker han. Han tar en stor men ganska platt kudde och kilar in den under min rygg. Vilket visserligen inte får mig att svanka mindre, men det är bekvämt.

Han bara fortsätter le mot mig och jag sträcker mig uppåt och framåt för att få tag om hans armar, vill fortsätta smeka honom och känna hans armar omkring mig. Han lutar sig fram och ger mig en kyss men med ett mjukt men fast tag om mina handleder pressar han mig tillbaka igen och får mig att ligga mot kudden.

Han placerar mina händer på min mage och med taget om mina handleder för han mina händer ned mot mina höfter. Det är som att han smeker mig med mina egna händer. Känslan är konstig men upphetsande. Han för mina händer över mina höfter och mot bordskanten. Han trycker lite med sina händer så att jag kommer att hålla lätt om kanten. ”Släpp nu inte där.” säger han och ler retsamt mot mig. ”Har vi tur kommer du snart att vara tacksam över att ha något att hålla fast dig i.” Jag rodnar lite av hans ord och blick och vänder snabbt min upp mot taket.

Han smeker upp längs mina armar igen, över axlarna, nyckelbenen och så ned mellan brösten. Jag stönar till och lyfter mig mot honom, vilket i sin tur får mitt underliv att pressas hårdare ned mot hans. Jag känner att han är lika kåt som jag och rör mig lätt mot honom. Som med en kupande rörelse för han sina händer ett varv över mina bröst och för dem sedan nedåt över magen. Jag känner hur det pirrar i underlivet, nästan som mjuka ”tusen nålar” som kittlar över blygdläpparna och venusberget.

Han smeker över mina höfter och ut längs mina lår. Kjolen frasar under hans händer och jag vill inget hellre än att känna dem mot min bara hud. Snart kommer han till kanten av kjolen och utan att stanna till för han sina händer in under den och fortsätter resolut smeka upp längs mina lår. Hans tummar smeker insidan av mina lår och utan att sakta ned farten kommer han närmare och närmare mitt sköte. Som i förväntansfull panik nästan lyfter jag mig mot honom, möter hans händer för att få ha dem där jag längtar som mest. Med vad som närmast kan beskrivas som obarmhärtig nonchalans, men samtidigt fruktansvärt upphetsande, smeker han med ovansidan av fingrarna rakt över mina pulserande blygdläppar och venusberg.

Naglarna som lätt, lätt smeks mot mig får det att gå ilar genom hela kroppen och hjärnan och jag hinner knappt märka vart hans händer tar vägen innan jag känner hans tummar gnida mot mina bröstvårtor genom tröjan och BH:n. Jag kvider till högt, nästan som en fördröjd reaktion, först nu kan jag reagera och inte bara känna! Och lika snabbt som hans händer lämnade mitt sköte lämnar de nu mina bröstvårtor och han smeker återigen utefter mina överarmar, följer konturerna kring armbågen, kittlar mina underarmar, tills han sluter sina händer om mina som krampaktigt och med näst intill vitnande knogar kramar om bordskanten.

Flämtande och kvidande ligger jag och nästan darrar över hans knän, kroppen nästan i chock av den starka beröringen som den fick uppleva så brutalt men ändå så underbart. Längtandes efter mer klarnar sakta sinnet och jag hör ett litet skratt. Jag tittar upp och ser hans menande blick mot mina händer. Plötsligt känner jag själv hur hårt de kramat om kanten, och minns det han sade innan. Trots att jag egentligen borde känna mig generad skrattar jag till och med förvånande säkerhet rätar jag på mig och ger honom en intensivt lovande kyss.

Jag stönar till då jag åter igen känner hans hårdhet mot mig, svullen och överkänslig som jag är mellan benen. Han håller sina händer runt mitt ansikte och jag för ner mina mellan våra kroppar. Lägger händerna mellan våra underliv och kramar lätt om honom. Jag kan känna konturerna av hans stora kuk under tyget och en längtan bubblar upp inom mig. Mina ena tumme smeks nästan in mellan mina blygdläppar trots både strumpbyxor och trosor. Jag känner hur det förväntansfullt drar ihop sig inom mig och flämtar till av känslan.

Jag ser i hans ansikte hur han njuter. Ansiktsmusklerna spännas och slappnar av om vartannat då mina fingrar kommer att beröra olika känsliga ställen. Jag smeker mig upp till hans bälte och börjar knäppa upp det. Jag känner hur han spänner sig under mig och hur hans rörelser blir mer intensiva. Hans händer smeker längs min hals och ned över mina bröst. Det kittlar till i bröstvårtorna när hans händer smeks över tröjan. De är så styva att det nästan värker i dem vid det här laget. Han smeker under tröjan och snabbt för jag händerna uppåt så att den kan dras av. Den svalkande luften känns skön mot min heta hud.

Innan jag ens hinner veta ordet av ligger min behå någonstans på golvet och jag känner hur han låter sina händer fyllas av mina mjuka bröst. Jag har nu fått upp hans bälte och gylfen är neddragen. Hans lem sväller under det tunna tyget. Jag drar i kalsonglinningen och för dem nedåt. Den nästan sprätter ut och hård, varm och levande skjuter den ut från hans underliv. Jag lägger mina händer stadigt om den och drar några gånger upp och ned, sakta och stadigt. Han flämtar till och med slutna ögon lutar han huvudet tillbaka mot soffans ryggstöd. Det är som att varje rörelse mina händer gör avspeglas i hans ansikte.

Med dimmig blick tittar han så på mig och med ett leende och varsamma händer får han mig att ställa mig upp. Han drar ned och kliver ur sina byxor. Leende sticker han händerna under min vida kjol och drar av mig strumpbyxorna och trosorna i ett. ”Vänta lite!” säger han och reser sig upp. Jag hör hur han går in till sitt sovrum och hur han drar ut en låda. Han kommer tillbaka och håller något bakom ryggen. ”Vänd dig om.”

Lite tvekande men ändå med stor nyfikenhet vänder jag mig om. Jag känner hur han lägger händerna på mina bara axlar, och hur han tar ett steg närmare mig. Han kysser min hals bakifrån och så hör jag hans röst. ”Jag har ett rep här och jag skulle vilja binda fast dina armar bakom din rygg. Jag tycker inte att du ska använda dina händer till något just nu och jag vill inte att de ska vara i vägen för vad jag vill göra med dig. Tycker du att jag ska använda det?” Jag kan inte låta bli att bita mig hårt i läppen. Det är nästan olidligt spännande och hans läppar kittlar min hals. Jag längtar. Och vågar. ”Ja.”.

Han smeker stadigt ned längs mina armar tills hans händer kommer att hålla mina handleder i ett stadigt grepp. Han för ihop dem och håller med sin ena hand samtidigt som jag hör hur han börjar fingra med repet. Han tar ett steg bakåt och lägger snabbt och smidigt en ögla runt handlederna. Snabbt och för mig överraskande säkert lindar han repet varv på varv i olika riktningar runt mina handleder och snart märker jag hur repen sitter riktigt stadigt men utan krama så hårt att blodet stoppas.

Han gör en sista knut och släpper mig sedan. Jag gör inget än. Hör hur han tar av sig sin tröja och plötsligt har jag hans kuk nästan helt i mina händer och hans kropp pressas mot min. Han lägger armarna om mig och knäpper händerna över min mage. Han är så varm och mjuk mot mig och även om jag önskar att jag vore helt naken frasar kolen erotiskt mellan våra kroppar. Hans ena hand vandrar uppåt och lägger sig strax under brösten, den andra handen för han nedåt, och nedåt, och nedåt tills jag känner hur den lägger sig mjukt precis över venusberget. Jag kan inte låta bli att skjuta fram underlivet mot hans hand. ”Är det det här du vill?” viskar han i mitt öra och pressar sin hand hårt rakt mot mitt sköte och jag känner hur jag nästan lättar lite från golvet då han liksom lyfter mig mot sig med ena handen under brösten och den andra kupad om mitt sköte. Det är tur att hans grepp är så pass fast, mina ben känns nämligen som spagetti. Jag kvider av den underbara känslan.

Han kysser mig intensivt på halsen och öronen och jag får gåshud över hela kroppen. Jag i princip hänger nästan flämtande i hans armar och hans händer hettar och smeker både kropp och själ näst intill vansinne. Och jag märker hur han gillar det. Hans kuk är stenhård i mina händer, inklämd mellan våra kroppar. Jag smeker den så gott jag kan och känner hans gensvar. Han släpper på greppet om mig och det är nästan med tacksamhet jag känner det.

Snart står jag helt på egna ben och vi snarare lutar oss mot varandra istället. Bådas andning lugnar sig något. Jag smeker mjukt honom och han låter sina händer vandra över min framsida, följer min midjas konturer, kupar händerna runt mina bröst. Jag lutar huvudet bakåt och han kommer åt att kyssa min rosiga panna.

Hans händer lägger sig stadigt på mina axlar och då han målmedvetet börjar trycka förstår jag vad han vill. Jag går ned på knä. I rörelsen låter jag mina händer smeka längs insidan på hans ben. Så står jag på knä och han fortfarande bakom mig. Han smeker min panna och låter fingrarna dras genom mitt hår. Jag känner hans kuk mot huvudet och hur han rör sig som för att smeka sig mot mig. Med sin kropp fortfarande alldeles nära min tar han ett par små steg så att han kommer att stå framför mig. Han håller i mitt huvud och hindrar mig då jag försöker titta upp.

Hans lem ligger mot min kind, hård och varm. Jag vill ta den i min mun. Han byter grepp om mitt huvud och tar istället en mjukt men stadigt tag i håret. Med sin andra hand tar han tag om sin lem och börjar smeka sig mot mitt ansikte. Han för den över mina läppar, nästan kittlande lätt, som för att dra ut på det, över min kind och upp över mina ögonlock. En liten glimt av skam går genom hjärnan. Ska jag tycka att det här är helt underbart verkligen? Jag sitter här med händerna bundna bakom ryggen, en man håller fast mitt huvud och smeker sig mot mig… det är underbart… men får det verkligen vara det? Det är som att han anar mina bryderier och plötsligt känner jag hur greppet om mitt hår blir hårdare. Resolut trycker han sin kuk mot mina läppar och jag kan inte annat än öppna munnen för att ta emot honom. Jag får direkt annat att tänka på och kan inte låta bli att le lite kring hans lem då jag hör ett kraftigt stön uppifrån.

Han trycker sig djupt in i mig och jag känner hur små kväljningar kommer. Jag anstränger mig för att andas avslappnat genom näsan. Jag suger om honom, känner hur han drar ut den lite och jag spänner tungan så att den blir lite spetsig då ollonkanten kommer. Jag känner hur det som darrar till i honom. Jag ler igen. ”Titta upp.” hör jag en dimmig röst säga och jag vänder blicken uppåt. Jag ser hur skönt han tycker det är och med en glimt i blicken trycker jag mig själv mot honom och tar honom så långt in jag bara kan. Hans blick vänds uppåt och en rejäl flämtning hörs.

Jag suger hans kuk intensivt, virvlar med tungan över ollonet när den är som längst ut och suger hårt på in- och utvägen. Jag känner hur han spänner sig och hur hans lem växer sig ännu lite större i min mun. Jag suger långa stadiga drag. Nästan ända nere i halsen tar jag honom för att sedan låta honom glida ur mig så att nästan hela ollonet är utanför munnen. Hans andhämtning ökar ännu mer och jag känner hur han rör sig mot mig i takt. Jag ler åt hans njutning, glad åt att jag kan skänka honom den. Jag känner hur det pirrar till lite mellan benen och jag kommer att önska att jag hade händerna fria. Jag gnider låren lite mot varandra och känner hur det pirrar till ännu mer. Så känslig är jag trots att han ännu inte rört vid mig med sina bara fingrar!

Plötsligt känner jag hur han tar tag om mitt huvud igen och han för mitt huvud snabbt fram och tillbaka runt sin kuk. Jag förstår att han är på väg att komma och ökar intensiteten i mitt sugande. Så hör jag honom kvida till i ett stön och så håller han mitt huvud fast mot sig med kuken långt inne i mig. Jag känner hur den rycker till och så den varma sperman som rinner ned i min hals. Jag sväljer så gott jag kan och lyckas hålla kvar hans kuk nästan så långt inne då hans grepp om mitt hår lossnar något. Jag smeker hans kuk med min tunga och masserar med mina läppar. De sista dropparna kommer ur honom och jag ler över hans tillfredsställelse.

Han drar sig sakta ur mig och smeker mitt hår. Jag tittar upp mot honom och våra blickar möts i ett leende. ”Jag vet inte om jag överlever det här fler gånger!” säger han matt men med ett litet skratt. Jag ler tillbaka ”Vi får se till att du får öva då!” svarar jag. Han kommer ned på knä framför mig och kysser mig djupt. Jag skrattar till då jag försöker lägga armarna om honom och blir påmind om att de sitter ordentligt fast bakom min rygg. Han skrattar mot mig men gör ingen ansats att släppa loss mig. Jag kan inte låta bli att rodna av spänning inför det som hans blick lovar komma skall.

Han håller hårt om mig och kysser mig djupt. ”Du är helt otrolig.” viskar han, ”Det var ju inte riktigt min mening att det skulle bli sådär just nu, men dig går ju inte att motstå!”. ”Det beror nog på den grundliga uppvärmningen.” säger jag för att återgälda komplimangen. Skrattande tar han ett rejält tag om mina överarmar och samtidigt reser vi oss upp. Han smeker mot mina händer och känner försiktigt över dem. ”Känns det skönt att ha händerna så?” frågar han och tittar intensivt in i mina ögon. Jag är säker på att han i min blick kan ana den sträng av kåthet i mig som han slår an med sin fråga. Jag tittar ned och nickar sedan. Hur skulle jag ha kunnat ana att detta skulle ske mellan oss ikväll?

”Sätt dig i soffan.” säger han och vrider mig ditåt. Han stödjer mig då jag sätter mig. Det är inte så lätt med balansen med händerna i en sådan ovan position. Han ställer sig på knä framför mig. Lägger händerna på mina knän och särar dem så att han står mellan dem. Han för in sina händer under kjolen och lägger dem mjukt mot mina lår. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen där jag sitter. Han bara tittar på mig några ögonblick. Han flyttar händerna lite längre upp på låren. ”Längtar du efter mer här?” frågar han och strycker med pekfingret som är närmast min springa. Min snabba nick avslöjar att det faktiskt är allt jag vill just nu. Känna något där, få bli berörd där min kropp som mest vill bli berörd just nu.
Han för sina händer över låren och på utsidan smeker han bakåt mot mina skinkor. Han håller ett fast tag om dem och drar mig till sig lite. Sträcker sig framåt lite och kysser mig mellan brösten. Jag lyfter mig mot honom men plötsligt ligger hans händer på mina axlar och han skjuter mig tillbaka. ”Nu ska du inte göra något som inte jag sagt till om, du kommer snart att förstå hur bra det kommer att bli.” säger han och ler uppmuntrande mot mig. Jag tar kontrollen över min kropp igen och slappnar av mot soffan under mig.

”Lägg dig ned här.” säger han och klappar med handen på min högra sida. Han makar sig lite bakåt för att jag ska kunna svänga upp båda benen. Kjolen glider upp en bra bit i rörelsen. Jag lägger mig ned. Händerna kommer att ligga precis springan mellan två av soffans sittdynor vilket känns bekvämt. ”Nu ska vi använda den här kjolen lite” säger han i samma veva som han resolut tar tag om kanten och drar den upp över min mage, min bröstkorg och sedan så att huvudet täcks.

Trots att luften i rummet är varm svalkar den mitt hettande och säkert något våta sköte. Jag ligger här med underkroppen helt blottad för hans ögon och det gör mig snarare otroligt upphetsad än generad! tänker jag. Tack och lov att jag ligger under kjolen och slipper möta hans blick! Jag känner hans hand mot min kind. Han stryker lätt över den, smeker mina läppars konturer med sin tumme. Jag vill att hans andra hand ska smeka andra slags läppar men lyckas motstå impulsen att försöka leta efter hans hand med mitt sköte.

Plötsligt känner jag hans andra hand lägga sig mjukt över mitt sköte. Jag stönar till högt. Hans lillfinger ligger alldeles i springan och några millimeter under befinner sig min pulserande klitoris. Jag känner hur det spänner till inne i mig och det är nästan så att jag hör hans leende. Han känner sammandragningen mot sin hand. Jag känner hur han börjar smyga in sitt lillfinger mellan blygdläpparna, sakta, sakta bara, frustrerande sakta! Jag kvider till då hans fingertopp lägger sig direkt mot klitoris. Jag kan inte ligga stilla! Vill så gärna ha hans fingertopp precis där, men vill nästan komma undan också, men vill samtidigt ha mer!

Jag ligger där flämtande under kjolen. Känner hans hand som nästan lugnande smeker min kind. Hur skulle jag kunna vara lugn? Tanken är nästan skrattretande. Så känner jag hans läppar mot min kind och strax trycks de hårt mot mina läppar samtidigt som han smeker ett drag med sitt finger, djupt mellan mina blygdläppar. Jag skriker nästan till mot hans läppar då jag känner hans kittlande fingertopp alldeles vid öppningen till mitt innersta. Där bara håller han fingertoppen med ett lätt tryck och jag håller på att gå åt där jag ligger.

Jag kan inte låta bli att lyfta mitt sköte mot honom och samtidigt som han biter till lätt om min underläpp låter han smidigt två fingrar glida in i mig. Mina muskler kramar nästan okontrollerbart om hans fingrar och jag kan höra hur våt jag är. Så drar han ut sina fingrar och jag känner hur han tar tag om mina ben och svänger dem över kanten. Mitt sköte kramar fortfarande men utan något att krama om. Jag längtar…

”Blunda.” säger han samtidigt som jag känner hur kjolen faller ned kring min midja igen. Han sätter sig bredvid mig och med sina händer om min midja får han mig att ställa mig upp framför honom med ryggen mot honom. Hans händer smeker ned över mina höfter och över låren. Jag känner hans fötter mot insidan av mina och han puttar lite för att få mig att ställa mig med benen isär. Utan tvekan gör jag som han vill. Hans händer fortsätter sin vandring ned längs utsidan på mina lår. Jag kan känna hans tummar i knävecken. Det är som att min kropp utan mitt medvetande får mig att svanka lätt då jag märker att hans händer vänder och smeker uppåt längs lårens baksida. Det kittlar till då hans fingertoppar aldrig så lätt nuddar den känsliga huden alldeles under skinkorna. Jag tar ett djupt andetag.

Med ett fastare tag smeker han upp över mina skinkor. Hans tummar farligt nära skåran mellan dem. Så lägger han åter sina händer på mina höfter och med ett vägvisande tag om dem får han mig att böja på knäna. Jag hör hur han hasar ned lite på soffan. Jag längtar och hoppas att få känna det jag vill, och strax märker jag hur han släpper taget om min höft med sin ena hand och strax därefter nästan rycker jag till då jag känner hans pulserande ollon mot blygdläpparna.

Hans ollon smeker över mina blygdläppar och med en ytterst fin fingervisning får han mig att böja någon centimeter till på benen. Ollonet glider in mellan blygdläpparna och det är som att jag känner en tillfällig tillfredsställelse men som efter en tiondels sekund får mig att nästan kvidande och häftigt längta efter mer. Utan att hans hand på min höft visat något lutar jag mig något framåt och känner hur hans ollon glider bakåt och mot min öppning. Med en ljudlig suck sjunker jag ned över honom och känner hans lem glida långt in i mig. Med mina muskler nästan suger jag in honom och hur mina slidväggar spänns ut runt hans hårda kuk.

Hans händer lägger sig ovanpå mina lår och jag känner hur jag lyfts av hans starka benmuskler då han med ett stön pressar sig upp och långt in i mig. Min klitoris pulserar svullet av längtan efter beröring och mina muskler kramar om honom som för att öva sig inför den orgasm som är allt mitt sinne och min kropp kan längta efter.

Jag sitter flämtande över hans lår och darrande känner jag hur hans tag om mina lår förändras. Hans händer säger åt mig att vara stilla och jag lyder. Han makar sig till rätta och jag sitter avslappnat men ändå med varenda nerv på helspänn där med hans kuk inne i mig. Han börjar smeka upp över min mage. Hans händer känns svala mot min hettande kropp och jag skulle vilja lägga mina händer om hans för att föra dem upp mot mina bröstvårtor som nästan värker av styvhet. Men mina händer är bundna bakom mig och allt jag kan göra är att med minimala rörelser smeka med fingertopparna över hans mage.

Jag kvider till då han överraskande tar ett tag med båda tummarna och pekfingrarna om mina bröstvårtor. Han rullar dem mellan fingrarna och de blir om möjligt ännu styvare. Taget om dem hårdnar och min uppmärksamhet förflyttas i högre grad till mina bröst istället för känslan av hans kuk där mellan mina ben. Taget hårdnar ännu mer och jag känner hur han liksom drar uppåt. Med ett litet kvidande av både smärta och njutning lyfter jag bröstkorgen mot taket. Mitt huvud faller bakåt för att skjuta upp bröstvårtorna uppåt. Taget hårdnar ännu mer och med en flämtning tvingas jag ta ett ordentligt stöd med fötterna mot golvet och höja mig över honom.

Det kittlar till inom mig då han glider ur mig en liten bit. Och så lite till. Hans tag om mina bröstvårtor blir inte hårdare men heller inte lättare. Han håller mig fast i den positionen och det är nästan så att jag hinner känna hur darrningar börjar sprida sig i mina muskler som blir ordentligt ansträngda av att hålla anspänningen. Så för han sina händer nedåt och jag kommer än en gång att sjunka ned över hans kuk. Från oss båda hörs kvidanden av njutning.

Han släpper taget om mina bröstvårtor och det är näst intill mer smärtsamt att känna blodet strömma till dem igen än det var att ha hans fingrar hårt runt dem. Men innan jag ens hunnit formulera en känsla av saknad känner jag hans fingertoppar mot mitt venusberg och det är allt jag kan fokusera på.

Jag sitter alldeles stilla då jag känner två av hans fingrar leta sig in mellan mina våta blygdläppar. Jag kan känna en fingertopp alldeles ovanför klitoris och en alldeles under. Och den andra handen håller han mjukt över venusberget som för att dölja sina fingrars rörelser för min blick.

Hans fingrara för mig bort i en dimma. Jag rör mig över honom, gnider mig mot honom, skruvar mig över hans hårda lem. Han stönanden blandar sig med mina kvidanden och hans fingrar rör sig obarmhärtigt runt min känsliga knopp. Det är nästan så att känslan är så stark att den blir smärtsam. Hans tryck över mitt venusberg ökar då han märker att jag nästan inte kan låta bli att ställa mig lite upp för att komma från hans intensiva smekningar.

Det är som att jag ger upp och istället pressar mig ned mot hans händer. Jag hör hur han stönar fram ett berömmande ”Såja.” och känner hur jag rodnar. Men känslan försvinner omedelbart då jag plötsligt känner att jag är väldigt nära att komma. Mina muskler har redan börjat krampa rytmiskt runt hans kuk och jag känner hur det är som att orgasmen sprider sig från djup inom mig och tillslut möter den som kommer från min klitoris.

Ett svagt skrik letar sig ut genom mina läppar då orgasmen får mig att rista över min älskares kropp och runt hans pulserande lem, och det är som att den får ny fart då jag känner hur hans kuk rytmiskt börjar pulsera inom mig. Ett högt stön och så hela hans kropps framsida mot min rygg och hans armar som omfamnar mig då vi tillsammans kommer i en förlösande orgasm.

När så våra kroppar börjar lugna ned sig på alla sätt och vis känner jag hans läppar mot mitt skulderblad och så hans händer som knyter upp repen bakom min rygg. Han masserar försiktigt mina handleder och underarmar som inte gör ont men känns lie stela. Jag lutar mig bakåt mot honom och rörelsen får det att dra ihop sig inom mig en sista gång. Jag känner hur han rycker till lite vi skrattar båda till. Jag letar efter hans händer med mina och när jag hittar dem lägger jag dem om mig och flätar in mina fingrar i hans. Samtidigt viskar vi båda ”Tack.”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *