Min flickvän blir tre ragget

Det var en varm och fuktig kväll där vi satt på hotellbalkongen och njöt av den sista kvällen av vår semester i Paris. Min flickvän Anna gick in för att göra i ordning sig inför kvällen. Jag lutade mig över balkongräcket och tände en cigg, drack upp det sista vinet och tittade ut över de pittoreska hustaken. Vi hade bestämt oss för att utnyttja den sista kvällen i Paris med att pröva på nattlivet. Vi hade hittat ett perfekt litet uteställe bara fem minuter ifrån vårt hotell. Jag hörde hur hårfönen gick igång och vände mig om. Där stod hon min vackra Anna och kastade sig blonda hår för att få det torrt lite snabbare. Hon hade tagit på sig en tight svart klänning som gick nedtill knäna, svarta strumpbyxor och ett par sexiga klackskor. Hon pudrade sig lite över ansiktet, tog på sig lite av det mörkröda läppstiftet och touchade upp ögonen med lite maskara, hon var gudinnligt sexig och hade en kropp som en sådan med fina fasta bröst.

Vi kom till utestället runt tolv tiden. Det fanns ett runt dansgolv i mitten av lokalen och längs med ena väggen stod en DJ med meter höga och breda högtalare på varsin sida av hans bord. Mitt emot han på andra sidan var baren som var en fyrkantig historia med tre häftigt urringade bartenders och runt allt detta gick ett guldfärgat rör i bardisks höjd. På andra sidan barhängsröret fanns det svarta skinn fåtöljer utspridda. Vi hittade ett par i en hörna med utsikt över hela lokalen. Fåtöljerna var så pass breda att två fick plats i en. Stället var rätt fullt och de flesta stod på dansgolvet. Anna och jag nöjde oss med att beställa in drinkar och prata om alla de fantastiska upplevelser vår semester hade gett oss. Tiden rasade iväg och när jag tittade på klockan så var den kvart i tre och stället hade tömts på folk. Det stod ett tiotal personer kvar på dansgolvet varav majoriteten av dessa var killar. Anna skojade om att de fick ta varandra om de skulle få något tre ragg inatt. Vi skrattade båda och satt och skojade om vem som skulle ta vem och vart.

Det var en vältränad kille svarta läderbyxor och vitt linne som vi hade mest roligt åt, speciellt när även den sista av de fem tjejerna puttade bort honom efter han försökt att komma för nära. Vad löjligt desperat han är kommenterade Anna, han kan väl lika gärna gå hem och runka istället för att gå och flåsa efter allt med bröst. Den avvisade killen började titta ut bland fåtöljerna i hopp om att hitta någonting där. När han fick syn på oss vände han sig om och gick till baren. Jag och Anna fortsatte att prata om desperata killar och om det inte var dags för oss att gå hem snart innan jag blev lika desperat.
Från ingenstans dök killen i läderbyxorna upp och satte sig i fåtöljen mitt emot våran. Han presenterade sig som Jacques och frågade vart vi kom ifrån, jag svarade artigt och ställde en liknande motfråga. Trevligt trevligt sa han men jag ska vara rakt på sak mer er.

Jag skulle vilja vara dig i en timme sa han och pekade på mig, eller rättare sagt ta din roll som hennes pojkvän och pekade på henne. Det vart en lång tystnad, du måste skämta sa jag och skrattade lite nervöst. Inte alls sa Jacques, jag är villig att köpa ut dig för en timme vad sägs om 5000 euro. Han plockade fram plånboken och öppnade den och visade mig att han hade pengarna. Jag satt och gapade och vände mig emot Anna. Efter en stund sa jag 5000 euro år cirka 45000 kronor, hon svarade att hon skulle kunna gå med på det om han lovade att inte lämna stället med henne. Hon ville slutgiltigen att jag skulle bestämma och sa betryggande att det värsta som skulle hända var att de hänglade så länge de inte lämnade stället så klart, 45000 är rätt mycket pengar för lite hångel fnissade hon. Bollen låg i mina händer. Jag vände mig emot han igen och frågade vad han menade med att bli hennes pojkvän i en timme.

Han svarade att allt som jag brukade göra med henne skulle han få göra utan protester ifrån någon av oss. Jag tänkte lite till och sa att vi går med på det om han går med på att inte lämna lokalen under denna timme. Han tittade mig rakt i ögonen en kort stund och nickade godkännande. Han lämnade över pengarna och vi skakade hand på det.

Han satt där en stund och verkade lite häpen över att vi gått med på hans förslag. Kanske du och jag ska byta plats sa han och tittade menande på mig. Jag reste mig upp och satte mig i fotöljen han satt i och han tog min plats vid Annas högra sida. Det tog inte många sekunder innan han lutade sig över henne smekte hennes vänstra kind och började kyssa henne. Mitt under kyssen öppnande Anna ögonen och tittade på mig. Jacques hand hade vandrat nedför kinden och utforskade hennes bröst och midja. Kyssandet övergick till att han började nafsa henne på halsen, ibland blundade Anna och ibland tittade hon på mig. Det här var ungefår vad vi kom framtill att han ville ha och i och med att vi stannade kvar på stället så var vi garderade från att han skulle försöka komma till, sex bland folk är såvitt vi visste även olagligt i Frankrike. Hans hand ramlade ned på utsidan av hennes lår och han förde handen uppåt sakta längst med benet och klänningen drogs med.

Hon stoppade handen ifrån avancera längre men då viskade han något till henne och hon lät den fortsätta uppåt. Jag insåg nu att det inte var strumpbyxor hon hade på sig utan stay-ups vilka hon tog på sig när hon ville förföra mig. Hans hand försvann in under tyget. Han viskade något till henne, hon tittade upp och såg mig rakt i ögonen och lyfte därefter upp sin sexiga rumpa. Han drog av hennes svarta string trosor och släppte ned dem på golvet. Hans hand drog ned klänningen så att de täckte låren igen och så slutade han att smeka utsidan av höger lår och började med insidan av vänster. Jag kunde inte se hans hand med det gick att tyda den ifrån rörelserna under tyget. Han tryckte handen längre upp mellan hennes ben så att de särades mer och mer. Hans rörelser blev inte längre synliga men hans arm åkte in och ut under klänningen.

Han frågade henne någonting och hon svarade två. Anna lutade sin panna emot hans axel och bet sig i läppen som om hon försökte dölja sin njutning. Det var uppenbart att han smekte hennes fitta kanske till och med pullade henne. De satt omfamnade på det sättet en tag. Anna sneglade åt mitt håll när jag sjönk ned i fotöljen för att upptäcka vad han gjorde med henne, när jag hade kommit tillräckligt långt ned kunde jag se hur två av hans fingrar sakta fördes in och ut ur hennes fitta. Jag sneglade på klockan och insåg att det var fyrtiofem minuter kvar.

Han drog fingrarna ut ur henne och jag kunde se att hans pekfinger och långfinger glänsde av hennes safter. Han ställde sig upp och förklarade att de skulle dansa nu. Hon följde med honom ut på dansgolvet.

Anna berättar:
Han tog tag i min hand och ledde ut mig på dansgolvet, jag kastade Pelle en blick. Jag var alldeles våt utav Jacques smekningar, han var inte lite fräck som frågade hur många fingrar jag brukade använda. Vi ställde oss mitt på dansgolvet och dansade en tryckare. När han hade ryggen emot Pelle så tittade jag över Jacques axel för att se om Pelle tittade. Hans händer smekte mig över baken och längs med sidorna, han tryckte sig allt närmre mig och pressade sin hårda bula emot mig. Musiken växlade till en svängigare variant, hans snurrade på mig så att jag stod vänd emot Pelle, våran ögon möttes över dansgolvet. Han satt kvar i fotöljen och tittade. Det högg till i magen och jag fick lite ångest och kände mig dum över att jag var upphetsad. Jacques var bakom mig och tryckte sig mot min bak, hans händer var på mina höfter och mina bröst.

Kyssarna haglade över min hals och nacke, det var skönt och Jacques var sexig men det var inte så här jag hade föreställt mig att kvällen skulle bli. När jag drog på mig mina sexiga stay-ups och string trosor var tanken att Pelle skulle ta mig hårt i hotell rummet inte att jag skulle stå på dansgolvet med en främling taffsande och än värre samma man som pullat mig våt mitt framför min pojkvän. Jag försökte inte tänka på det utav funderade mest på vad Pelle kände nu när han såg mig på dansgolvet med en främmande mans kön tryckande mot min bak. Han vände mig om och vi dansade bort mot ett hörn bakom en av de stora högtalarna. De var i princip avskiljt ifrån all insyn med undantaget där Pelle satt . På golvet vid mina fötter såg jag användna kondomer och insåg vad som kanske skulle ske härnäst.

Han tryckte ned mig på huk med särade ben så att klänningen gled upp över röven och min bak blev synlig. Han sa åt mig att knäppa upp hans byxor, jag sneglade över axeln och såg att Pelle tittade på utan att reagera på vad som höll på att ske. Jag lossade hans bälte och knäppte upp knapparna på hans läderbyxor. Jag blev förvänad när hans redan hårda kuk ramlade ur och träffade min på näsan, han använde uppenbarligen inte kalsonger. Sug den! begärde han. Jag tog den i handen, den var den största kuken jag hållt i, varm och hård var den också. Jag drog handen längs med skaftet tills jag kom till roten och sänkte sedan sakta huvudet emot det spränghårda ollonet. Jag rörde den med läpparna och sträckte ut tungan och slickade runt ollonet, stoppa in den! sa Jacques som började bli otålig. Jag blundade och förde sakta in ollonet i munnen och kände hur ollonkanten kom allt längre ned i halsen, när mina läppar slog emot kukroten tittade jag upp och rakt in i Jacques ögon som stönade högt. Jag kände mig slampig och sexig när jag sög på den.

Jacques tog tag om mitt blonda hår i ett fast grep och började runka sin kuk i vilt tempo med min mun. Jag sneglade bort emot Pelle som satt kvar i sin fotölj och tittade på medan mina rödmålade läppar åkte vilt fram och tillbaka över Jacques stora kuk. När han var belåten nog tog han tag om mina axlar och ställde mig upp och kysste mig. Han tryckte mig mot väggen bakom högtalaren och särade på mina ben och ställde sig mellan dem. Han drog ned min klänning så att mina bröst blottades och började suga på mina bröstvårtor samtidigt som han juckade sin stenhårda kuk mot min mage. Efter en stund lyfte han upp mig så att jag gränslade honom och började fumla med sin kuk utanför mitt hål. Jag hade fortfarande tid att dra mig undan men jag var fast i hans grep och var kåt som ett vilddjur, jag ville ha hans kuk i mig. Det hade gått för långt redan när han drog av mig trosorna men Pelle bara satt där och var tyst, om bara han kom och stoppade Jacques och tog med mig hem istället. Jag tittade bort emot Pelle igen i hopp om att han skulle ångra sig och rädda mig ur situationen men han satt bara där och tittade på medan jag var upptryckt mot en vägg men en främmande mans kuk på väg in i fittan. Jag kände mig som en hora såld av mannen jag älskar.

Jacques närmade sig penetration, kuken var förbi blygläpparna och ollonet tryckte emot hålet och jag kunde inte låta bli att stöna av den förbjudna njutningen. Jacques tryckte till och ollonet penetrerade mig, jag stönade högt och bet tag i hans axel. Han fortsatte att trycka in kuken centimeter för centimer tills den var halvvägs inuti mig och det tog stopp. Min fitta hade aldrig känts så uttänjd förrut det var på gränsen till smärta. Han förde den ut och in i mig i en långsam takt. Min slida gav sakta med sig och anpassade sig för hans storlek och när han hade fått in den helt och hållet i mig så tryckte han till ordentligt medan jag hängde mig fast i hans höfter med min lår och skrek ut min njutning som försvann i den höga volymen från högtalarna framför oss.

Med en hand kvar på min rumpa drog han ned min klänning ner under höfterna blottade min redan nakna kropp ännu mer. Hans stora ollon växte sig större och jag kände hur den gled in och ut längs med slidväggarna, jag stönade igen. Det var inte långt ifrån nu och jag kom som en explosion på Jacques rytmiskt pumpande kuk, Jag öppnade ögonen och såg att Pelle satt kvar och tittade på när jag kom. Jacques ökade takten ännu mer och knullade mig med hårda djupa stötar. Jag kom igen samtidigt som Jacques vi stönade högt tillsammans och jag kände hur kan sats värmde där inuti. Han forsatte att röra sig sakta i mig tills han slaknat helt. Med ett plopp drog han sig ur mig och knäppte sina byxor och försvann iväg utan att ens titta på mig. Jag kände mig utnyttjad men ändå tillfredställd.

Äntligen var det klart. Jag hade suttit här och sett på hur dom knullat bakom högtalaren i en halvtimme, Anna upptryckt nästan helt naken emot en vägg och blev tagen av Jacques jätte kuk. Anna stod kvar i hörnet och drog upp sin klänning och tog på sig skorna som hade ramlat av i det vilda tempot som hon hade blivit knullad i. Medan Jacques försvann ut i natten kom Anna bort till mig och satte sig i fotöljen mitt emot och tittade på mig utan att säga något. Hon flämtade lite än och svett rann på hennes panna och utmed hennes vackra urringning. Hon plockade upp trosorna som låg på golvet och när hon drog på sig dom såg jag hur Jacques säd hade runnit ut ur henne och nedför hennes svarta stay-ups

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *