Första penetrationen

Det var en dag som alla andra då jag skulle till en kompis vid namn Frida. Det var meningen att jag skulle hjälpa henne med att installera lite program på hennes dator. Situationen blev naturligtvis helt ohållbar vilket ni senare förhoppningsvis lägger märke till.

Eftersom ingen hade tid att köra mig till henne fick jag som vanligt ta min 21-växlade cykel och trampa iväg. Halvvägs kände jag några stänk i nacken och som vanligt när jag var ute och rörde på mig så började de regna. Väl framme, dyblöt från topp till tå, välkomnades jag och fick en handduk att torka ansiktet på.

Frida hade nyligen varit ute och joggat, så medan jag installerade programmen skulle hon ta sig en lång var dusch. Jag slog mig ned framför skärmen och började som vanligt att knappa förbrilt. Utanför stod regnet som spön i backen och allt strilande gjorde mig ”toa-nödig”.

Jag visste visserligen att Frida duschade men det bekom mig inte speciellt mycket. Jag klampade på och frågade om det var ok att slå en liten drill.

– Javisst svarade en suddig naken gestalt bakom det vita fuktiga draperiet. Ingen sa någonting och utanför hördes bara det ihållande regnet. Plötsligt fråga Frida om jag skulle kunna tänka mig att massera henne axlar. Med lite tvekan in rösten accepterade jag förfrågan. Jag tog lite tvål i händerna för att allt skulle gå lite lättare.

Hennes hud var mjuk och len och det dröjde inte länge förrän både axlarna och höfterna var insmorda i tvål. Hon vände sig om och började knäppa upp min skjorta, samtidigt som jag började smeka henne på magen. Jag kände hur det blev allt hårdare i byxorna och Frida började smeka mina kulor på utsidan av mina tjata jeans.

Vi var nu bägge i duschen och samtidig som hon tryckte sig mot vägghörnan smekte jag hennes bröst. Det varma vattnet rann mellan dessa underbart stora och hårda bröstvårtor, jag slickade, bet och nafsade i dem samtidigt som Frida bara stönade och ryckte till lite då och då. Ännu hade inte majoren hälsat på inne i den fuktiga nästan forsande fittan.

Frida lade sig ner med bena utanför duschen och ville att jag skulle sätta mig gränsle över henne. Hon tog min penis och gned den mellan sina mjuka men ändå otroligt fasta bröst. Hon tog upp den och började slicka och nafsa och ju längre tiden gick kände jag att det snart var dags. Precis när jag skulle komma slutade hon och jag blev naturligtvis väldigt besviken. Slicka mig! sa hon bara.

Jag kände mig underlägsen och lade mig på rygg. Jag lät tungan glida mellan de fylla läpparna. Jag slickade henne så hårt att hon bad mig ta det lite lugnt. Samtidigt som hon äntligen kom stack jag in några fingrar. Hon skrek allt vad hon kunde och råkade samtidigt riva ner duschdraperiet. Efter en stund torkade vi oss och gick och satte oss i soffan.

Efter som mitt kön han slaknat satte hon sig på golvet och började slicka. Den blev hård genast. Hon ställde sig på alla fyra och bad mig penetrera långt in och långsamt. Jag tog min otroliga lem och förde långsamt in. Både Frida och jag stönade av välbefinnande.

När jag var inne till roten och stötarna blev allt kraftigare började det göra ont, så ont att man nästan ville sluta. Trots smärtan fortsatte vi och efter en stund kom vi i kör. Jag sprutade ner hela hennes rygg och hon vände sig om för att ta resten av den varma satsen i munnen samtidigt som jag smekte hennes stenhårde bröstvårtor.

Så här gick det till när jag knullade för första gången. Förmodligen ett underbart minne för livet. Nu så är jag och Frida ett par sen ett par månader tillbaka och förmodligen får man leta efter ett bättre sexliv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *