Ett undergivet par

Detta hände för ungefär ett år sen. Det var en fredagskväll och jag besökte en pub för att ta några öl och förhoppningsvis träffa nån kåt tjej som jag kunde tillbringa natten med. Det var ganska mycket folk där inne och efter att ha strosat omkring ett tag utan att ha träffat någon jag kände, så försökte jag leta efter ett bord att sitta vid.Till slut hittade jag en ledig stol vid ett bord där ett par just avslutat en lättare måltid. Paret såg ut att vara i 35-års åldern och presenterade sig som Lena och Peter. Lena var ganska liten och smal, uppsatt hår, glasögon och en ganska lång spetsig näsa. Ingen kvinna som man direkt vände sig om efter på gatan, såg ut som en liten skolfröken. Peter såg ut som en typisk kommunaltjänsteman, tunnhårig och glasögon. Men de var väldigt trevliga fastän lite blyga.

Lena hade lätt för att rodna. Peter såg hela tiden till att det fanns ett fyllt glas framför mig, han drack inget själv då han körde bil den kvällen. Stämningen blev allt mer uppslupen och Lena allt fnittrigare.Allt eftersom tiden gick och vi pratade så lyste deras undergivenhet igenom. Peter passade upp mig hela tiden, köpte öl, köpte cigaretter, bytte askkoppar, försökte verkligen vara till lags, och han såg ut att trivas i rollen som uppassare. Jag bestämde mig för att göra en liten framstöt och se vad som hände. Jag sträckte mig efter askkopen och lade samtidigt min hand på Lenas lår. Hon blev pionröd i ansiktet och skakade lätt på handen när hon förde sitt glas till munnen. Men hon tog inte bort min hand, så jag lät den ligga kvar där. Hon satt med benen hoppressade, men när jag började stryka min hand sakta upp och ner hennes lår och sen klämde lite bestämt, så särade hon lite lätt på benen.

Jag frågade dem vart de bodde, och sade till Peter att vi tar och fortsätter hemma hos er istället. På vägen ut från puben så la jag min arm runt Lenas axlar och för dom övriga på puben så såg det nog ut som om det var jag och Lena som var ett par. Väl framme vid bilen så klev jag och Lena in i baksätet och jag drog upp henne i mitt knä. Jag såg att Peter rättade till backspegeln så att han kunde se vad som vi höll på med. Lena satt bakåtlutad mot mitt bröst med benen brett isär. Jag konverserade hela tiden med Peter samtidigt som jag strök Lena utanpå trosorna. Efter ett tag så körde jag in handen under trosorna och förde in ett finger i hennes blöta fitta. Vilken bisarr situation, jag och Peter pratandes med varandra om ditt och datt samtidigt som han kunde se min hand bearbeta hans frus fitta. -Du har en härlig liten fru Peter, sa jag samtidigt som jag pressade in ytterligare ett finger i hennes mycket trånga fitthål.

Lena bara gnydde lite och juckade emot. -Jag är glad att ni kommer så bra överrens, sa Peter med darr på rösten.Väl framme i deras hus så satte jag mig tillrätta i soffan, och skickade ut Peter i köket att blanda mig en drink. Jag sade till Lena att jag var en man som gillade att bli åtlydd och undrade om hon var villig att göra som hon blev tillsagd. Med rodnande kinder och en kåt glasartad blick sa hon att hon var beredd att göra absolut vad som helst.

Jag beordrade ner henne på golvet och sade att mina fötter behövde massage.Peter höll på att tappa brickan när han kom tillbaks. Där låg hans fru på alla fyra på golvet och slickade och sög på mina fötter. Han frågade mig bara om drinken var till belåtenhet och om det var något annat jag behövde. Snacka om paradiset, en liten undergiven fru villig att utföra alla mina önskningar, och en undergiven man, glad och lycklig över att hans fru blir utnyttjad.

Jag beordrade dem båda att klä av sig nakna. -Det var inte mycket att komma med Peter sa jag och skrattade. Och han hade verkligen en ynklig liten snopp. Jag tog själv av mig kläderna och båda gapade när jag släppte ut min grova kuk. -Jag tror det är dags för Lena att få känna hur det känns att bli knullad av en riktig kuk. -Ställ dig på knä och titta noga, sa jag till Peter. Jag la ner Lena på soffan, tog tag i hennes vrister och vek henne dubbel. Jag förde mitt grova ollon upp och ned i hennes fittspringa, och började sen pressa min kuk millimeter för millimeter in i hennes trånga fitta.

Under tiden satt Peter och runkade sin lilla kuk med tummen och pekfingret. Snart ökade jag tempot och började knulla henne hårt och bestämt. Lena var alldeles svettig i ansiktet och stönade högt. -Knulla mig hårt, låt mig känna din kuk, gnydde hon. Min pung daskade mot hennes lilla röv.Jag var så otroligt upphetsad av hela situationen att jag inte kunde hålla mig någon längre tid, utan begravde min kuk i botten av hennes fitta och stönade högt när jag tömde mig i henne.Efter en stund så drog jag ut min kuk ur hennes fitta.

Min sperma rann ur hennes nyknullade hål. -Var en duktig pojke nu Peter och rengör din fru åt mig, sa jag. Och hanformligen dök ner med ansiktet mellan hennes ben och började ivrigt att slicka henne. Efteråt tände jag en cigg och klargjorde för dem båda att från och med nu så var det jag som var herren i huset, att Lena numera var min hora, och att hennes tre hål tillhörde mig och min kuk. Om Peter skötte sig väl så kunde han få min tillåtelse att någon gång då och då knulla henne.

Jag kunde läsa upphetsning blandat med orolighet i deras ögon.Jag förklarade för dem båda att jag trodde mig ha förstått deras situation och sade till dem att de inte behövde oroa sig. Deras kärlek till varandra skulle inte söndras, utan stärkas. Deras sexliv skulle dock i framtiden kontrolleras av mig, båda skulle få utlopp för sina innersta fantasier, Lena som undergiven hora, och Peter som undergiven äkta make, tvingad att se på när hans fru blev knullad och utnyttjad av en annan man. Jag såg lättnaden i deras ansikten och när jag frågade om vi var övverens,så nickade dom båda med ett lyckligt leende.

Numer lever vi alla tre ett nöjt liv, och deras äktenskap är starkare än någonsin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *