Sexdebut

När jag var 17 år så bodde vi i ett villakvarter med ganska många ungdomar i ungefär samma ålder. De flesta hade bott där sedan husen byggdes någon gång runt 1980-talets början så vi känd varandra både utan och innan. Jag brukade umgås mest med tvillingarna Johanna och Josefine men även en hel del med killen som bodde tvärs över oss. Han och jag brukade hitta på lagom grabbiga saker, medan tvillingarna var mer för tjejsaker. Henrik var ett år äldre än jag och vi hade byggt kojor, spelat landhockey, luftat cyklar och skjutit pilbåge under alla de år som vi känt varandra. Vi kunde snacka om allt och han var den ende som jag verkligen vågade säga riktigt personliga saker till och vi hade löst många problem åt varandra.

En solig sommareftermiddag när jag kom ut på trappen så såg jag att Henrik höll på och städade i deras garage. Jag gick över och satte mig i en gammal solsäng och suckade tungt.

– ”Gud vad varmt det är idag, hur orkar du hålla på som du gör?” frågade jag.
– ”Hjälp till istället för att sitta där och stånka, så kan vi cykla ut till badplatsen och ta ett dopp sedan.” föreslog Henrik.

Jag tvekade lite, att röja i garage var inte min favoritsysselsättning men tanken på lite sällskap och ett svalkande dopp i sjön lockade mer så jag reste mig med ett beklagande stön och började rota runt lite bland grejorna. Vi höll på och plockade runt bland allt bråte som fanns där när Henrik plötsligt stod med näsan i en pappkartong och blev alldeles tyst.
-”Vad har du hittat för något?” frågade jag nyfiket.

-”Hrmm, äsch inget särskilt.” svarade han urskuldande och försökte peta in kartongen under ett bord.

Vi brottades lite om den stackars pappkartongen och med ett triumferande skratt nappade jag åt mig den och stoppade ner handen och drog med stora ögon upp en porrtidning! Jag blev alldeles varm och kunde inte slita blicken från det lilla häftet jag höll i min hand. Den lilla text som fanns mellan bilderna var på tyska så jag förstod inte något, men bilderna talade för sig själva…

-”Är det dina?” frågade jag nyfiket

Henrik förnekade detta och vi kom fram till att det var nog Åke, Henriks pappa som gömt tidningarna i garaget. Ingen av oss sa så mycket, men vare sig Henrik eller jag ville liksom släppa tidningarna. Efter en stunds överläggande kom vi fram till att det kunde ju vara bra att i rent studiesyfte kika lite…

Henrik stängde dörrarna och vi började bläddra bland nakna kroppar på ”förbjudna” bilder. Jag kände en konstig känsla i kroppen, som jag bara känt någon enstaka gång när duschen ”råkat” komma lite för nära underlivet. Henriks ansikte var glansigt och han fingrade nervöst i ena byxfickan.

-”Har du gjort DET någon gång?” frågade jag Henrik efter ett par långa minuter.
-”Nä, inte med någon tjej eller så.” stammade han nervöst.

Vi begrundade olika ställningar och jag började fundera på hur det skulle kännas i verkligheten. När jag föreslog för Henrik att vi, i rent studiesyfte, kanske kunde prova några ställningar som vi var mest nyfikna på så var han genast med på noterna. De flesta bildserierna började med att tjejen sög på killens kuk. Sedan slickade han henne, sen var det dags för själva knullet i olika ställningar och alla serier avslutades med ett sprut på tjejens bröst, ansikte eller bak. Jag frågade Henrik om han inte kunde ta fram sin kuk så att jag fick prova att ta den i munnen och han påpekade försynt att då fick jag allt knäppa upp klänningen för så var det i tidning- arna! Jag nickade och medan han knäppte upp gylfen så knäppte jag upp knapparna som gick hela vägen från fållen upp till brösten.

När klänningen gled isär och mina bröst tittade fram så såg jag hur Henrik knäade till och stönade tungt. Jag satte mig i solsängen och tittade förundrat på en livs levande kuk som vajade några centimeter framför mina ögon. Den var hård, men ändå mjuk och jag tittade snabbt i tidningen innan jag beslutade mig för att prova att ta den i munnen. Det var knappt att jag fick in mer än toppen och Henriks stönande blev högre. Det smakade salt men helt ok och jag slickade runt och sög om vart annat.

Innan jag hann fundera så mycket mer så hörde jag ett kvidande ”sablar” från Henrik när han ryckte ut kuken och jag tittade storögt på när den lilla mynningen vidgade sig och sedan liksom exploderade! Helt oförberedd på det som kom så började jag att skratta! Jag kunde inte sluta och när sperman pumpades ut så skvätte det över hela mitt ansikte och upp i håret vilket jag tyckte var hysteriskt roligt. Henrik stönade och grinade och jag bara skrattade till dess att jag fick ett sprut rakt i munnen. Då kom skrattet av sig och jag svalde instinktivt den sega klumpen. Det var lite obehagligt, men gick ner ändå.

När Henrik slutligen stannade upp så tittade vi bara på varandra en lång stund sedan vek vi oss av skratt båda två.

-”Det ska ju komma på slutet!” fick jag till slut fram mellan attackerna.
-”Sorry…”

Henrik letade fram en spegel och jag studerade den smetiga tjejen som var i bilden. Det var lite sperma i håret och en lång sträng rann sakta nerför min ena kind. Från hakan hängde det en droppe som sakta lossnade och landade i den stora pölen som var på väg ner mellan brösten. Vi studerade tidningarna igen och konstaterade att även om det kom lite för tidigt, så blev i alla fall slutet helt riktigt. Jag såg ut som tjejerna i tidningarna.

Vi pustade ut ett slag och diskuterade fortsättningen. Efter att studerat våra ”läroböcker” ett slag valde vi ut en serie som vi skulle följa. Vi hoppade över själva sugmomentet eftersom vi redan klarat av det och bläddrade fram till bilderna som visade hur killen slickade tjejen. Med lite tvekan reste jag mig upp och hasade ner mina trosor. Henrik hjälpte mig upp på ett bord och där blev jag liggandes med knäna ihop.

Efter intensiva förhandlingar och lite förmaningar från Henrik som påpekade att vi lovat att följa bilderna i tidningen så öppnade jag benen sakta. Henrik frågade om det var ok och jag sa att lite grand är väl ok. Han dök ner mellan mina ben och jag minns hur hans hår killade något alldeles otroligt. Detta hjälpte till och det kändes lite lättare. Jag kände en tunga mot mina blygdläppar och efter ett tags lapande hjälpte jag honom att komma åt själva clittan.

Att känna en tunga mot sitt innersta var svindlande och jag kände hur jag blev alldeles genomblöt mellan benen. Det pirrade och spände i magtrakterna så jag föreslog för Henrik ”att det var dags att gå vidare”.

Nästa bild var när tjejen stod på alla fyra och killen kom in i henna bakifrån. Jag kände mig väldigt upphetsad och samtidigt lite rädd för hur den stora kuken skulle få plats i min lilla fitta. Henrik lyfte över mig till solsängen och med ändan i vädret kände jag mig beredd på DET. Henrik lade sina svettiga händer på mina skinkor och med lite bökande och hjälp från mig så kom han äntligen in. Han stötte hårt och efter de första stötarna som var lite smärtsamma så började det kännas riktigt skönt. Jag vände huvudet bakåt och såg hur Henrik sakta förde sin kuk in och ut ur min fitta. Snabb koll i tidningen visade att vi gjorde helt rätt och det kändes så underbart syndigt att njuta av ”sånt här”.

Jag reste mig resolut och tryckte upp tidningen i ansiktet på Henrik. På nästa bild satt tjejen ovanpå och vi bytte plats på den gamla solsängen. Jag grenslade sängen och hukade mig ner över den darrande kuken. Med ena handen styrde jag den rätt och med den andra avlastade jag benen som fick sig en rejäl gympalektion. Gud vad underbart att vara överst! Jag bestämde och hade full koll på Henrik när han låg utsträckt framför mig. Hans händer hittade mina bröst och när han rörde vårtorna så ökade pirrandet i kroppen. Jag studsade upp och ned och hade ingen tanke på att avbryta när Henrik på starka armar lyfte mig rakt upp.

-”Dags att gå vidare!” sa han med retsam röst.

På de två nästa bilderna så halvsatt tjejen och killen tog henne framifrån.
Det var detta som kallades missionären sa Henrik. Vi letade upp några kuddar och pallade upp bakom ryggen på mig där jag satt på ett bord. Det var nu inga som helst svårigheter att få plats med den hala kuken i min fitta så inträngandet gick lätt. Henrik pumpade på och jag påpekade för honom att han måste göra som i tidningen när det går för honom. Henrik stönade fram ett ”Javisst” och ökade takten. Jag kände hur det liksom började spänna i underlivet och precis när jag började fundera på hur en orgasm egentligen känns så rycker Henrik ut kuken och börjar att runka den. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra så jag bara lutar mig tillbaka och väntar med spänning på finalen.

Med ett utdraget ”Åhhhh” kommer slutligen Henrik och sperman slungas ut i luften i långa strålar. Jag känner hur de landar med ett varmt klatschande på min mage och mina bröst och det hela känns väldigt spännande. Stråle efter stråle kommer och jag känner hur den varma säden sakta rinner nerför mina bröst till magen. Det känns väldigt mysigt och jag provar att smeta runt sperman lite med ena pekfingret. Det är varmt och halt och det känns som en varm hud- kräm. Henrik faller fram och suckar tungt och jag kramar om honom så att sperman trycks fast mellan våra kroppar. Vi ligger så en stund och samlar oss innan vi reser oss upp och ler mot varandra.

-”Nu har vi gjort DET!” sa jag.

-”Japp, och precis som det ska vara i verkligheten.” svarade Henrik och nickade menande mot tidningen. Vi klädde oss under tystnad och det kändes lite förläget, tills jag bröt tystnaden:

-”Det är nyttigt att lära sig saker ordentligt, vi kanske måste öva fler gånger, i rent studiesyfte alltså…” sa jag sakta.

-”Jo, det kan vi kanske behöva” svarade Henrik med ett flin. Nu var det verkligen hög tid att ta ett bad, vi var både varma och lite ”smutsiga” så vi packade snabbt varsin väska och cyklade iväg till sjön.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *