Fias Tallinkryssning

Jag fick en Tallinnkryssning av mina svärföräldrar när jag fyllde 45, samt tillsyn av barnen. Jag och min man har åkt anslutningsbuss till Stockholm för att åka på en tredagarskryssning till Tallinn, det är vår 20 grader ute vindstilla allt är upplagt för en bra weekend.Vi går runt på fartyget och lokaliserar oss, vi har en lyxhytt högt upp med en stor dubbelsäng, soffa två fåtöljer och ett litet bord samt ett välfyllt barskåp.

Vi har ätit en bra middag på fiskrestaurangen och går nu till dansdäcket för att dansa och titta på medpassagerare.Väl framme på dansrestaurangen så lyssnar vi ett stund på gänget som spelar sånt som de tror att publiken vill dansa till, men det är inte speciellt mycket folk som dansar de flesta sitter och dricker i baren eller vid borden. Vi söker plats och hittar två lediga platser bredvid två killar i 25-årsåldern, en mörk ja nästan svart kille och en rågblond dito. Jag frågar hövligt om platsen är ledig och det är den.

Det tar en stund innan konversationen kommer igång, men efter några hövlighetsfraser är den igång. De har vunnit resan på något lotteri och är egentligen inte så roade av denna resa.Min man bjuder på en omgång från baren, och det tackade de inte nej till. Jag och min man gör en runda på dansgolvet, jag älskar att dansa det kan man inte påstå att han gör. Till slut vägrar han, bad mig att dansa med de unga männen istället, vilket jag inte tackar nej till.

– Får jag lov, frågar jag den mörka killen visst gärna säger han, det är en tryckare och han trycker verkligen, jag känner hur hans kuk trycks mot min mage, nästa dans är en bugg låt men vi dansar ändå en tryckare.Kvällen blir till natt, så det är dags att gå och lägga sig, den ljusa killen sitter och somnar, då säger min man, – Vill ni följa med på en sängfösare i vår hytt? Den mörka killen svarar genast JA! emedan den ljusa lullar iväg till deras hytt trött och full.

När vi kommer till hytten så ursäktar jag mig, att det är för varmt i hytten och går och byter om till lite mer lättklädd under tiden så bjuder min man vår mörke gäst på en vodkagrogg, jag sätter mig mitt i mot och visar mer än jag döljer, var gång jag böjer mig fram så ramlar nästan brösten ur morgonrocken, jag lyssnade inte så mycket på vad de pratar om, jag börjar bara få en tanke i huvudet, jag måste få prova denna yngling i kväll kosta vad det kosta vill.

– Jag tror att vår unge gäst är intresserad av dina bröst, kom hit och sätt dig emellan oss så han får känna på dem!

Jag protesterade lite lojt men satte mig på anvisad plats.

– Får jag känna? Visst svarade vi båda samtidigt och blinkade åt varandra, nu var det grönt, kvällen kunde bara sluta på ett sätt, jag löste upp skärpet och gav honom fullt tillträde till min kropp. Han lade handen om henne och lät den andra gå upptäcksfärd över min nakna kropp, jag började andas häftigare när han rörde mina känsligaste delar.

– Du ska veta att detta har vi pratat om länge, och eftersom det är Fias födelsedag så vill jag att du ger henne en ordentlig födelsedagspresent. Vi har aldrig varit med om något liknade så jag vill att det blir en helkväll för Fia.

– Det är klart att en så här härlig kvinna ska få att hon vill, säger Ola som den mörka killen heter. Han klär av sig, jag är inte van vid sådana situationer så jag låter Ola ta befälet. Jag ser hur min man klär av sig och sitter nu lika naken som vi andra, han tar sedan fram filmkameran och filmar allt.

Efter en stunds fingerarbete är jag nästan på väg att komma, glider ur hans grepp det hjälper inte det är för sent jag kommer, förspelet är fullbordat. Jag låter nu Ola berätta resten med egna ord hur han upplevde det.

”Reaktionen när hon kom var min belöning, hon stötte sin underliv mot min hand och jämrade sig stötvis. Sakta drog jag isär hennes ben och förberedde den penetration som vi båda längtade efter. När jag nuddade hennes fitta med mitt ollon drog hon upp båda händerna och dolde sitt ansikte. Hon var nog lite generad. Titta på mig sa jag, det är mycket skönare när man kan se varandra i ögonen. Då backade jag lite, som om jag skulle avbryta det hela, då tittade hon fascinerat på när min kuk vidgade hennes blygdläppar. Hon var härligt trång, när jag säger det så fnissar hon.”

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *