Våt trekant

Jag hade åkt upp till Värmland för att hälsa på en gammal kompis som flyttat dit med fru och barn.

När jag klivit av bussen och stod och spanande efter hans röda Volvo, kom det farm en kvinna på runt 40 år och frågade om det var jag som väntade på Leif. Eftersom det var så min kompis hette sa jag:

– Det beror på, men jag antar det eftersom det inte är så många som står här.

– Det är så här, började hon, att Leif kunde inte komma och hämta dig på grund av att hans pappa ligger sjuk och eftersom hela familjen har åkt ner till Småland bad han mig hämta dig.

– Det var ju synd detta med hans pappa, sa jag och började att fundera över om jag hade tillräckligt med stålar för att ta in på något hotell.

– Han gav mig nycklarna till deras hus så du kan sova där om du vill, annars är du välkommen att övernatta hos mig så slipper du sitta ensam hela kvällen.

Hon gav mig ett leende som gav mig en vink om att jag skulle slippa sova på någon soffa.

– Ja, det är ju helt klart trevligare med lite sällskap, sa jag och besvarade hennes leende.

Vi kom fram till hennes hus, eller rättare sagt herrgård, som låg skyddat med en stor skog vilket gjorde huset insynsskyddat från vägen.

– Jag skall visa ditt till ett rum där du kan lägga dina grejer, men först skall jag bara vrida på bubbelpoolen så du kan tvätta av dig resdammet.

Femton minuter senare låg jag i hennes pool med bubblorna farande runt min kropp. Hon hade sagt att det bara var ropa om det var något jag ville. Efter ett tag ropade jag något om att det skulle smaka gott med något att dricka.

– Det kommer, hördes det och efter ett par minuter kom hon in i det jättelika badrummet med två glas vitt vin.

Hon var klädd i kjol och en blus som var vit och väldigt tunn. Hon kom runt poolen och stod alldeles bakom mig. När jag sträckte mig upp mot henne för att greppa glaset, så jag rakt upp mellan hennes lår. Och det jag fick se gjorde att min kuk reagerade direkt. Hon hade ingenting på sig under kjolen, alls…

Efter jag tagit mitt glas, gick hon runt poolen och satte sig på en stol mitt framför mig. Hon särade på benen så jag kunde se rakt in i fittan som redan blivit blöt. Hon log och började sedan att knäppa upp blusen.

När den var helt uppknäppt och hennes bröst var blottlagda började hon att smeka sig med ena handen, med den andra höll hon vinglaset. Hon tog en klump och lät sedan glaset vippa allt mer tills vinet började att rinna ut och hennes bröst blev neddränkta av vin. Vinet började så småningom att leta sig ned mot hennes fitta som blev allt våtare.

– Kom, sa hon och drog av sig kjolen samtidigt som hon satte sig på poolkanten.

Jag var framme mellan hennes lår på mindre än en sekund och min tunga slickade hungrigt hennes mus som smakade både av vin och fittsaft. Hon lutade sig bakåt och jag lade upp hennes ben på mina axlar och begravde min tunga ännu djupare i hennes sköte. Den virvlade upp och ner, ända från hennes stjärthål till hennes uppsvullna klitoris. Hon stönade och skrek om vartannat samtidigt som hon började att klämma åt mitt huvud mellan benen.

Jag började att pulla henne med ett par fingrar och det tog inte lång stund förrän hennes kropp spändes i en vällustig båge samtidigt som hon skrek rakt ut. Hon gled ner i vattnet och kysste mig samtidigt som hon tog tag i min kuk och började att runka mig med fasta tag. Jag visste inte om jag skulle kunna hålla mig så länga eftersom jag var så kåt. Hon sade åt mig att hoppa upp på poolkanten och när jag väl satt där började hon att suga kuken med sina underbara läppar. Hennes tunga virvlade runt och nafsade på mitt kåta ollon. Jag tog tag i hennes huvud och började att föra det fram och tillbaka i en allt snabbare takt. Hon var helt med på noterna.

Jag lutade mig tillbaka, blundade och bara väntade på att få spruta hennes mun full av min sperma. Då kände jag att två händer började att smeka mitt bröst och när jag tittade upp så lutade sig en annan kvinna över mig.

– Jag är en väninna till Veronika, sade hon samtidigt som jag förvånat började kyssa hennes bröstvårtor.

Hon kröp ned mot min kuk och jag fick hennes rakade fitta över min mun och var inte sen på att hugga in på den andra läckerheten för dagen, samtidigt som båda damerna sög både min kuk och min pung. Efter ett tag flyttade jag upp så vi alla tre var uppe på fast mark.

Louise, som den andra kvinnan hette, var i samma ålder som Veronika, satte sig med sin fitta över min mun och sade åt mig att munknulla henne medan Veronika förde in min kuk i sin sköna fitta och började att rida mig med en underbar rytm.

Eftersom de båda damerna satt mitt emot varandra började dom att smeka varandra med en sådan eld att jag förstod att det var inte första gången de gjorde detta. Louise började att jucka ordentligt med underlivet när jag slickade hennes stjärt, samtidigt som jag pullade henne med några fingrar. När det gick för henne höll hon nästan på att kväva mig.

Jag kände att jag skulle komma snart därför sade jag åt Louise att rida min kuk eftersom jag ville spruta rakt upp i hennes rakade mus. De bytte plats. Veronika satte sig med ryggen mot Louise och böjde sig framåt så hon låg över mig, medan jag slickade Louise stjärt samtidigt som hon lät in fitta fyllas av min kuk.

Efter ett tag började min kuk att dunka ännu mer än den gjort innan. Jag kände hur all sperma rusade upp i hennes fitta och jag tog tag i Veronikas häck och pressade den allt allt vad jag kunde mot mitt ansikte. Det gick för henne också efter ett par sekunder. Tina hade redan glidit av kuken och började att slicka i sig av sperman som fanns kvar på min pulserande kuk.

Ett par minuter senare var vi allihop och svalkade oss. Jag kan lova att de tre dagar jag stannade hos Veronika och Louise hade jag mitt livs bästa sexupplevelser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *