På höskullen

Egendomen var ganska så stor, det var allmänt känt att Eriks familj var ganska rik, men ingen pratade egentligen om det. Intill gården, en ganska bra bit ifrån bostadshuset, hade familjen byggt till ett gästhus. Gästhuset som egentligen mer kan kallas ett separat bostadshus hade allt man kan tänka sig, vardagsrum, flera sovrum, kök, dubbla badrum fördelade på två våningar.
Man kan väl säga att vi ganska snabbt kom överens om, eller snarare, vi andra övertalade Erik, som inte behövdes mycket övertalan, att vi skulle hålla våran egen fest där på kvällen efter examen.

Efter tre år med intensiva gymnasiestudier var det med glada skratt som vi timmar tidigare rusat ut från skolans trista innandöme.
Vår klass, bestående av elva killar och nio tjejer trivdes bra i varandras sällskap. Under de sista veckornas skolgång hade vi planerat för våran examen tillsammans. En i klassen, Erik, hans familj ägde en större lantegendom ett par kilometer utanför staden.

Klockan var runt 22.45 när min storebror släppte av mig utanför gästhuset. Jag hade druckit en del under dagen, så att köra själv var uteslutet. På festen där hemma med släktingarna hade där åkt ner ett par supar, men jag var långt ifrån packad.

– Ha det bra ikväll och sup inte för jävligt, var det sista min bror sa till mig innan han körde hemåt igen.
När jag gick mot ytterdörren kunde jag se att det lyste i fönstren på bottenvåningen. Fönstren som var ut mot uppfarten visste jag sedan tidigare besök tillhörde vardagsrummet. De var öppna, på flera meters avstånd kunde jag höra glada skratt och musiken som dunkade därinne.
Jag brydde mig inte om att ringa på dörren. Det skulle ingen höra i alla fall. I hallen låg flera par skor slängda och snart gjorde mina egna dem sällskap. Jag styrde stegen mot vardagsrummet när Erik kom ut ifrån köket med en flaska vin ena handen och en flaska vodka i den andra. Erik hade sagt att vi inte behövde ha något med oss, hans familj hade handlat hem ett helt lager från Tyskland inför festen, så dricka skulle där inte saknas.
– Tjena Mattias! Trevligt att se dig, sa han med en röst som indikerade på att han redan var på god väg att bli ordentligt packad. Kom in, de flesta har redan kommit!

Jag följde efter Erik in i vardagsrummet. I soffgrupper satt mycket riktigt de flesta ur våran klass. Ingen hade på sig de där vita klänningarna eller mörka kostymerna som de haft under dagen. Nu var det mer avslappnat, stämningen var där inget fel på. Skratt och skålande välde emot mig när jag kom in i rummet. Viktoria, en sportig tjej som gilla att festa kom framspringandes till mig och slog armarna runt min nacke.
– Hej, sa hon och såg mig i ögonen.
Innan jag hann svara kysste hon mig på munnen innan hon släppte taget om mig till de flestas jubel. Jag stod kvar lite i chock utan att riktigt veta vad jag skulle göra eller säga.
– Hon gör så med alla som kommer, sa Erik till mig samtidigt som han gav med ett glas med vad jag senare uppräckte var vodka som jag genast halsade för att vakna till.
Jag satte mig i en kaffebrun soffa bredvid ett par killar ur klassen. De var inbegripna i ett samtal som jag inte förstod något ut av så jag övergick till att lyssna och dricka min grogg så fort Erik försett mig med en ny.
På andra sidan i rummet, i en annan soffa såg jag hur två tjejerna i klassen, Mia och Nadja satt och viskade i varandras öron. Jag granskade dem med blicken. Mia, som var den klart längsta tjejen i klassen med sina 1,88 hade på sig en grön sommarkjol och vit topp. Kjolen avslöjade hennes långa solbrända ben där hon satt. Hennes axellånga ljusbruna hår flimrade på något oförklarligt vis i det doft upplysta rummet.
Nadja, som satt bredvid henne, var blad de kortare tjejerna i klassen med sina 1,68. Hon hade alltid varit duktig i skolan, en idrottare som inte var rädd för att röra på sig när det var gymnastik till skillnad från andra i klassen, både tjejer och killar.
Jag hade alltid kommit bra överens med dem båda. När de båda plötsligt tittade rakt på mig vände jag generat bort blicken.

Efter ett par timmars festande började en del bli ganska packade. Något, jag vet inte vem, hade lyckats spy rakt ut genom fönstret när jag varit på toa. Stanken på vidrig och kom tillbaka in i rummet genom fönstret till mångas vämjelse.
Jag var på väg tillbaka till min plats när Mia och Nadja kom fram till mig.

– Usch vi står inte ut med den här doften, vill du följa med om ut?
Jag som inte hade varit ute på ett tag nickade och följde efter Mia som gick först.
Vi gick ut bakvägen som ledde ut till en uteplats som rökarna gjort till sitt uppehåll. När vi kom ut dit var de dock inte där. Men Mia klagade på att doften av cigg var minst lika äcklig som spya doften i vardagsrummet.

– Kan vi inte gå någon annanstans?
– Visst, sa jag, vart vill du gå?
– Jag har hört att Eriks familj har hästar, sa Nadja, kan vi inte gå till stallet. Vet du var det är?

Jag nickade innan jag styrde stegen mot stallet. Medan vi gick kastade jag med jämna mellanrum en blick över axeln. Mia och Nadja gick och viskade i varandras öron, precis som jag sett dem göra tidigare. Min blick dröjde sig kvar vid Nadja, hon var kvällen iklädd en skjorta som tydligt visade konjekturerna av hennes bh där innanför. När jag fortsatte längre ner insåg jag att hon hade korta jeans shorts på sig som avslöjade ett par minst lika brunbrända ben som Mias.
Det var nära att jag missade att vi kommit fram. Om jag inte hade vänt blicken rakt fram i sista sekunden hade vi gått förbi stallet.

– Här är det, sa jag och öppnade dörren som gled upp ljudlöst.

Doften av häst och hästskit slog emot mig redan när jag klev över tröskeln. Tjejerna verkade dock inte märka den när de stegade förbi mig. Själv tyckte jag det luktade värre än till och med spyan.

– Så finn hon är, sa Nadja och strök en brun häst över mulen.
– Det är Eriks systers, sa jag.
– Hon är väldigt fin, sa Nadja innan hon sekunden senare svängde runt och småsprang genom dunklet som rådde fram till ett av de andra båsen där Mia stod.
De såg på varandra en kort stund innan de vände sig mot mig.
– Vet du var de har höskullen någonstans?
– Där uppe, sa jag och pekade på en smal trätrappa 20 meter längre bort.
– Kom så tar vi en titt, utbrast Nadja och drog med sig Mia som välvilligt följde med henne.
Jag var inte sen med att följa efter dem. Det knarrade lite i trappan där vi gick i mörkret. Ingen av oss hade brytt sig om att försöka hitta någonstans att tända, om där ens fanns någonstans att tända.
När vi kom upp stack det i våra näsor av höet som sträckte sig upp till taket på sina ställen. Det var tydligt att det nyligen hade fyllts på.
– Gud vad mysigt, sa Mia och satte sig ner en hög med hö innan hon andades ut.
– Vet ni, sa Nadja som ställt sig vid öppningen där höet brukade läsas in, har någon av er någonsin gjort det på höskullen tidigare?
Frågan förvånade mig så att jag knappt visste vad jag skulle säga. När jag såg på Nadja såg jag hur hon kastade en blick på Mia med jämna mellanrum. Där var något i deras ögon, åtrå. Jag kände hur en bekant värme spred sig inom mig när kuken vaknade till liv i mina shorts.
– Jag har då aldrig gjort det, sa Nadja sekunder senare när ingen svarat. Men det skulle vara en upplevelse, sa hon samtidigt som hon började knäppa upp de översta knapparna i sin skjorta.
– Jag håller med, sa Mia samtidigt som hon såg på mig.
– Vet du, sa Nadja som börjat styra stegen mot mig, vi har länge tyckt att du är den sexigaste killen vi båda känner.

Hettan steg inom mig.
Nadja pressade sina mjuka läppar mot mina när hon kom fram till mig. Smaken av jordgubbe strömmade från hennes läppar. Efter vad som kändes som timmar, släppte hon taget om mina läppar och började sakta knäppa upp resten av knapparna i sin skjorta.
Vid åsynen av hennes platta vältränade mage och de välformade brösten innanför den vita bh:n kunde jag inte längre kontrollera mig. Utan att tveka drog jag henne till mig och kysste henne på munnen på samma sätt som hon precis gjort med mig.

Jag släppte inte taget förrän jag kände hur någon kysste mig på kinden för att sen arbeta sig nerför halsen. Mia kysste, slickade och lät sina händer utforska min bröstkorg utanpå t-shirten på en oerhört tillfredsställande sätt. Jag njöt fullständigt av att vara i hennes grep.
I ögonvrån såg jag hur Nadja försvann innan hon inom en minut återvände med en pläd i ena handen. Hon bredde ut den i en hög med hö innan Mia, som på något sätt uppfattat det hela drog mig med sig. Framme lät hon mig falla på rygg ner i det mjuka höet.

Jag förstod inte riktigt vad som höll på att hända. Skulle jag verkligen ha sex med två av mina forna klasskamrater, på höskullen av alla ställen? När jag la mig tillrätta såg jag hur Nadja drog av sig skjortan och lät den falla ner i höet. Sedan hjälpte hon Mia genom att dra hennes topp över huvudet.
Innan jag hann reagera försvann även Mias bh. De blottade brösten var ganska små, som apelsiner, men bröstvårtorna var redan styva. Därefter var det Mia som knäppte upp Nadjas bh. Mina ögon vidgades, de var perfekta, större än vad man kunnat tro när bh:n var i vägen.

Tjejerna började kyssas intensivt. Jag låg stilla kvar på pläden och njöt av föreställningen. När de minuten senare slutade kyssas vände de båda sin uppmärksamhet mot mig där jag låg och väntade på dem. Åtrån strålade från deras ögon.

Mia kröp över mig, grenslade mig innan våra läppar möttes i en passionerad kyss. Samtidigt kände jag hur Nadja knäppte upp mina shorts. Jag protesterade inte när hon avlägsnade dem tillsammans med kalsongerna. Min kuk som svällt under deras show skrek efter att få komma ut i frihet.
Jag stönade när Nadja började suga av mig. Med jämna mellanrum upp och ner slickade och sög hon. Mia hade övergått till att kyssa min hals men jag drog henne till mig igen. Kysste henne, innan min ena hand fann hennes bröst. Jag klämde varsamt på det till Mias gnyende välvilja.

– Slicka mig, halvt stönade, bad Mia mig innan hon grenslade över mitt ansikte.
Det var först då jag insåg att hon under kjolen inte hade några trosor på sig. Hennes sköte var renrakat. Safterna rann redan när jag stack ut tungan och började slicka henne. Jag kunde höra hennes flämtningar när jag lät tungan glida över hela hennes sköte.

– Åhhh jag behöver kuk!, flämtade Mia så högt att jag trodde att hela omgivningen skulle höra vad vi sysslade med.
– Kom och ta den, hörde jag Nadja säga samtidigt som jag kände hur hon slutade suga.

Utan att tveka reste sig Mia upp och gick med bestämda steg bort till min kuk som pulserade av åtrå. Jag såg lagom hur Mia drog ner en dragkedja så att hennes kjol handlöst föll ner. Hennes fitta var vidöppen och safterna rann längs med hennes lår. Hon grenslade mig, innan hon med tillsynes en van hand styrde kuken till sin fitta och gled ner.

Min kuk är inte den längsta, cirka 17 centimeter, men ganska grov. Jag kände med en gång hur våt Mias fitta var när kuken obehindrat bottnade i henne. Mia började rida med små stöttar innan hon för varje drag ökade takten tills det riktigt hördes hur det plaskade om henne.
Nadja var inte sen, när jag vände på ansiktet såg jag lagom hur hon knäppte upp sina jeans shorts och blottade ett par vita trosor som också dem försvann på en gång. Hon sjönk ner på huk bredvid mig samtidigt som hon såg på Mia som red min kuk.

– Är det skönt Mia, fråga hon.
– Åhhhh … åhhhh jag kommer snart, flämtade Mia till svar.
Adrenalinet strömmade i mitt blod när jag tog tag i Nadjas mjuka, varma nakna arm och drog henne närmre mig. Hon protesterade inte, inte ens när jag greppade hennes ena bröst och förde det till läpparna.
– Åhhhh Mattias … stönade hon. Fortsätt…

Jag drog henne närmre tills hon låg över mig från sidan. Med min lediga hand letade jag mig ner till hennes fitta. Jag lät först ett finger reta hennes spricka, innan jag lät det glida in, tät följt av ytterligare ett.
– Hårdare, gnydde Nadja samtidigt som jag kände hur Mias takt över kuken ökade innan hennes fittväggar drogs ihop runt min kuk och hon började skaka våldsamt.
– Jag kommer, skrek hon innan hon föll av kuken som fortfarande stod upp.
– Nu är det min tur, sa Nadja och rörde sig mot kuken för att ta över.

Innan hon hann svängde jag dock runt så att hon hamnade under mig. Jag hade inte fått nog av hennes bröst ännu. Jag lät kuken reta hennes blygläppar innan jag tryckte in hela kuken på en gång. Samtidigt fortsatte jag suga och slicka på hennes mjuka brunbrända bröst som var lika bruna som resten av hennes kropp.
– Åhh Mattias sluta inte, kommenderade hon innan hon sekunder senare kom i en orgasm som aldrig tycktes sluta.

Kuken gled ur hennes såphala fitta men fick inte vara i fred länge innan den hamnade i Mias väntande mun. Hon sög konstant tills hon ställde sig på alla fyra med fittan vänd mot mig.
– Ta mig Mattias! Jag vill känna din kuk i mig.

Jag ställde mig bakom henne och styrde kuken mot hennes fitta endast för att se Nadja ställa sig på alla fyra hon också bredvid Mia. De började hångla samtidigt som jag stötte kuken i Mias fitta.
Halvminuten senare drog mig ur och gick över till Nadjas väntande fitta. Hon skrek av välbehag när jag trängde in i henne.
– Jag kommer snart, varnade jag samtidigt som jag drog mig ur Nadjas fitta.
– Spruta över mig, bad Nadja.
Hon behövde inte be mig två gånger. Efter att ha runkat ett par sekunder sprutade min heta sperma i flera tjocka strålar över hennes bröst och hals. En del hamnade på hennes hakspets. Med kuken utpumpad sjönk jag ner på en höbal. Mia kröp över Nadja och började slicka henne ren från sperma.
En kvart senare efter att vi klätt på oss lämnade vi stallet överens om att detta var vår lilla hemlighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *