Husvagnsknull

Du kolliderar med vinden, den ljumma luften slingrar sig runt kroppen. Det är varmt, till och med på en motorcykel som rusar fram i hundra knutar.

Platsen är någonstans mellan Böda sand och Borgholm på Öland. Det är en sådan hetta just nu att det påverkar en killes innersta. Den leker med könshormonerna och stimulerar din stackars sexlust till max.

Bakom dig sitter tyvärr inte en kurvig kvinna som pressar sina bröst mot din rygg utan endast din kompis. Vi är på väg mot Borgholms camping för att möta några vänner som har husvagnar där. Jag växlar ner och lägger bågen i en svepande sväng in mot campingplatsen. vi möts av det vanliga och mycket stillsamma campinglivet. Väl framme vid våra vänners husvagnar kommer snart dagens viktigaste samtalsämne upp; det bor ett par ovanligt sexiga brudar i husvagnen bredvid.

Efter en stunds rundsnack förstår jag att alla mina kompisar i husvagnarna redan har gjort sina försök där, och misslyckats. Så nu är det väl min tur…

Lite hetsad av kompisarna men också av min egen nyfikenhet går jag bort mot deras husvagn av märket KABE. Jag sneddar runt hörnet och upptäckte två stolar med ett bor emellan. På bordet står det en TV, ett par glas och en flaska vin. Men inget annat. Inifrån husvagnen hör jag någon som fnittrar glatt. Jag blir stående utanför men så bestämmer jag mig för att göra en påhälsning. Jag går fram till dörren och knackar på.

– Ja, kom in bara!, svarar en ljus röst nästan direkt.

Det tar en liten stund innan mina ögon vant sig vid mörkret inne i vagnen. Så kommer chocken. Där inne på sängen ligger två härligt svettiga kvinnor, heta och totalt nakna! Min överhettade hjärna hinner inte riktigt med att fatta vad jag ser framför mig. Men mina ögon registrerar allt. De halvligger mot väggen och masserar sina rakade fittor. Fingrarna sveper över de uppsvullna blygdläpparna och klittorna och glider in i den våta skåran. Doften av kvinnokön når mina luktorgan och sänder omedelbara vibrationer genom kroppen. De stirrar på mig och jag stirrar tillbaka.

Det magiska bryts när en av kvinnorna, en mörk, välformad och härligt storbröstad kvinna säger fnittrande;

– Till skillnad från dina kompisar så har du turen att komma hit i rätt ögonblick. Kom då! Du är väl inte blyg va?

Hon vinkar mig till sig med pekfingret. Det glänser lätt av fittsafterna. Min hjärna reagerar med att säga att detta måste väl vara så nära en lyckodröm man kan komma. Naken och med fjädern spänd landar jag i sängen hos dessa vällustiga men helt okända kvinnor. Det kan inte vara sant…

Men när min mun får kontakt med ett vått, varmt och härligt doftande sköte så inser jag att det är nog sant i alla fall! Jag slickar hennes fitta och lapar i mig av hennes safter. Liggandes mellan hennes lite kraftiga lår så låter jag tungan glida i den villiga öppningen och går sedan vidare mot stjärthålet.

Den andra kvinnan är är en kortklippt blondin med små, fasta bröst och stenhårda bröstvårtor. Hon kryper nu ner och tar min kuk i munnen. Med långa och oändligt sköna sug masserar mon min explosiva stake. Hennes tunga och mun glider över mitt ollon och hennes händer smeker pungen. Det är så effektivt att jag har svårt att hålla explosionen tillbaka.

Det är lika varmt i husvagnen som dessa kvinnor är heta. Svettiga glider vi omkring över varandra. Vi slickar, suger, nafsar och äter varandras kroppar utan en tanke på att Svensson-familjerna promenerar förbi där ute. Luften här inne är fylld av kåthet och dofter av kuk och fitta. Jag låter ett finger glida in i ett stjärthål och får en flämtande reaktion samtidigt som jag styr min stake in i en rakad fitta. Jag känner en tunga som far runt i min mun, det smakar lite vin och lite läppstift. Hon suger på min tunga och slickar mina läppar. Nu vill jag göra allt!

Min kuk glider ut och in i den heta grottan och därifrån in i en mun. Jag känner att någon av dem masserar min pung. Den blonda kvinnan trycker ner mig på rygg och sätter sig med skrevet över mitt ansikte. Hon pressar och juckar med underlivet. Min tunga får smaka på all hennes kvinnlighet. Så är jag uppe igen, nu med kuken mellan ett par fylliga bröst. Kuken glider för ett ögonblick in i hennes mun och jag möter ett par ögon som är simmiga av åtrå och kåthet. Vi frossar i varandras kåthet tills jag drar upp halvliggande mot väggen.

– Nu, NU, lyckas jag pressa fram och griper tag runt kuken.

Den större är snabbt över min kuk med sina fylliga läppar. Jag kan inte hålla tillbaka min efterlängtade utlösning. jag pumpar sperman rakt in i hennes mun och det rinner flödigt ur hennes mun och haka. Hon lyckas ändå slicka i sig det mesta.
Genomvåta av svett och helt utmattade tittar vi på varandra och börjar skratta. Så ligger vi där några minuter och hämtar andan. Plötsligt blir jag medveten om om verkligheten och reser mig och går bort och stänger dörren. Men återvänder till sängen och dessa underbara kvinnor. Det blir en helg med många sköna orgasmer för oss alla innan det är dags för mig och min sexuellt utsvultne polare att ta bågen tillbaka till stan och vardagen.

Men hjärnan kan alltid servera en repris av den där upplevelsen precis så ofta som jag vill…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *