Förfesten

Hade lovat att skjutsa frugan och hennes väninna Sanna till en fest på fredagskvällen.
Dom skulle göra sig oordning hemma hos oss dvs ha lite förfest med klädprovning och sånt.
När jag kom hem från jobbet så hörde jag musik och fnitter från badrummet. Tänkte att det är nog bäst att jag sticker in huvudet och säger hej och meddelar att jag är hemma.
När jag öppnar dörren till badrummet så står bägge två där topless med bara trosorna på sig!
– Ooops sa jag lite generat, det var inte meningen att tränga sig på.
– Det är lugnt sa frugan, med vinglaset i handen, lika bra du vänjer dig, sa hon. Vi kommer att springa runt med tuttarna i vädret i flera timmar, när vi skall prova kläder.

Sanna såg lite blyg ut, men hon log lite mot mig när min blick fastnade på hennes bröst.
Nåja tänkte jag, det är bäst att låta dom hållas.
Jag slängde mig i soffan, och slog på TV:n.

Efter någon timme, efter att tjejerna sprungit runt i huset och provat olika kläder och tittat sig i spegeln ett otaligt antal gånger, så kommer bägge tjejerna ut till mig iklädda varsin badrock och med bergsprängaren i ena handen och vinflaskan i den andra.
Dom ställer ner bergsprängaren, trycker på play, en tung låt strömmar ur högtalarna och då börjar dom dansa, mitt framför mig!
Fasen tänkte jag, tänker dom strippa för mig?
Jodå mycket riktigt… väldigt sexigt och rytmiskt rör dom sig framför mig och ganska snart så åker badrockarna av! Wow flämtar jag till! Tjejerna hade på sig riktigt sexiga trosor samt såna där grovmaskiga linnen utan någonting under, vilket naturligtvis gjorde så att bröstvårtorna tottade ut mellan maskorna, läckert!
Det var inte utan att man började bli lite smått upphetsad, men det slutade inte här…
Plötsligt började tjejerna smeka och kyssa varandra, mer och mer intensivt. Snacka om att jag blir förvånad, men samtidigt enormt upphetsad, detta hade man inte väntat sig!
Linnena åkte av ganska snabbt och dom fortsatte att suga på varandras bröstvårtor samtidigt som dom börjar smeka varandras kön utanpå trosorna.
Nu var jag riktigt upphetsad och kuken spännande ordentligt i jeansen.
Frugan vände sig mot mig med blanka ögen.
– Vill du vara med?
– Jaaa svarade jag lite hest.

Och innan jag han med något mer så blev jag mer eller mindre anfallen av tjejerna.
Samtidigt som jag kysstes intensivt med frugan, kännde jag att Sanna börjae med att dra av mig jeansen. Efter lite lirkande så fick hon av dom och även kalsongerna gick samma väg.
Mitt stånd var rejält och jag kände hennes läppar över mitt bultande ollon. Wow var det jag tänkte, detta har man bara fantiserat om tidigare 
Frugan slet av sig trosorna och satte sig grensle över mitt ansikte. Hon var rejält våt och det verkligen luktade kåthet när hon tryckte upp sitt kön mot min spestiga tunga.
Jag började naturligtvis bearbeta hennes klitoris och blygdläppar, och hon gnydde av vällust!
Sanna jobbade vidare på min stenhårda kuk. Ena sekunden sög hon försiktigt på mina kulor och i nästa så svalde hon nästan hela lemmen. Jag kände den välkända ilningen och jag försökte påpeka detta för väninnan. Jag vet dock inte om hon hörde det eftersom min mun var full med kvinnligt kön.
Sanna fortsatte med ordentliga sug och jag exploderade i hennes mun.
Jag kände hur hon svalde min säd i rejäla klunkar, men inte slutade hon med sin behandlig för det, utan hon fortsatte med avsugningen, men med en avsevärt mycket mjukare tillvägagångssätt.
Det var i denna stund som frugan tjöt till och jag kände hennes orgasm gripa tag i hennes kropp. I flera kraftiga spasmer, skakar hon, samtidigt som hennes plaskvåta kön pulserar över mitt ansikte.
Utmattad sjunker hon ner över mig och viskar,
– Nu får du ta hand om Sanna. Jag har skvallrat för henne att din tunga är något man bara måste uppleva.

Jag tittar ner mot mina nedre regioner…där ligger fortfarande Sanna och slickar runt min kuk. Hon är blank på ögonen och hon tittar förväntansfullt på mig.
Frugan flyttar sig från mig så jag kan resa mig.
Jag kysser Sanna lite halvhårt samtidigt som jag smeker henne över rumpan. Hon svarar snabbt på min behandling och inom kort så åker hennes trosor av och jag placerar henne på rygg i soffan.
Sanna är blond och har en nästan helt renrakad mus. Bara en lite ljus tofs högst uppe på venusberget, läckert tänker jag, när jag går ner över henne och med min tunga börjar med min favoritsysselsättning.
Sanna gnyr med lite olika ton medans jag med min tunga kittlar hennes klitoris. Jag använder mina fingrar till att smeka hennes blygdläppar längs slidöppningen, men jag märker att Sanna vill ha mer. Försiktigt låter jag mitt pekfinger glida in i hennes varma grotta, jag känner att hon är ordentligt uppvärmd och hon verkligen stönar högt när mitt finger är helt inne. Sanna börjar röra sig och i och med att hon börjar jucka emot förstår jag att hon börjar närma sig sin maximala extas.
Jag låter ytterligare några fingrar glida in i hennes fitta samtidigt som min tunga virvlar snabbare och hårdare över hennes svullna klitoris. Jag pumpar ut och in med fingrarna och känner att Sanna är nära orgamsen nu. Hon krampar några gånger och sen fullkomligt exploderar hennes orgasm över mitt ansikte. Jag älskar detta. Att kunna tillfredställa en kvinna på detta sätt är en underbar känsla.

Sanna är i det närmaste utslagen, men frugan och jag är helt upphetsade igen. Kuken står i givakt och frugan sjunker mjukt ner och börjar sakta rida mig. Hon vet att detta är min favorit ställning, jag ser hennes härliga kropp hela tiden och jag har full kontroll på hennes fylliga bröst.
Efter en liten stund så har Sanna också kvicknat till och hon börjar då hångla med frugan. Med djupa tungkyssar och virvlande tungor går dom på som aldrig förr. Mednas frugan fortsätter sin ritt på mig börjar jag med att smeka Sannas yppiga byst. Jag börjar lite mjukt med att kittla hennes vårtgårdar innan jag gör över till att behandla hennes styva vårtor.
– Sanna säger frugan, det är din tur att rida pålen nu.

Frugan lyfter sig från mig och kuken glider ur hennes kön. Skönt tänkte jag, för det vara nära att det hade gått för mig.
Istället så äntrar Sanna min glänsande stolthet. Hon låter ollonet glida in, men sen stannar hon. Jäklar vad skönt stönar jag!
Sanna fnitrrar till samtidigt som hon låter kuken glida in ytterligare en liten bit. Centimeter för centimeter glider hon ner på mig ända tills hon sitter på mig. Min bultande lem i hennes våta grotta samtidigt som frugan nu tagit över Sammas bröst. Hon står bakom Sannaa och med härligt mjuka smekningar får hon Sannas bröstvårtor att nästan spricka av kåhet.
Sanna börjar rida mig hårdare och hårdare och jag ser på hennes blick att hon närmar sig slutet.
– Jag vill att du sprutar din sats inuti mig tjuter Sanna!

Jag börjar möta hennes juck och inom några sekunder kommer vi i en gemensam orgasm så når otroliga höjder. Sanna fortsätter att ha spasmer länge efter detta.

Vi smyger så småningom in i duschen och tvättar av oss. Sen fick tjejerna lite bråttom att fixa sig i ordning inför festen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *