Verklig fantasi

Vi sitter i soffan och myser framför tv:n. Du har druckit några glas mer än jag och är lite berusad. Det var länge sedan vi träffades och jag njuter av att sitta uppkrupen i din famn. Du har armen om mina axlar och jag ligger med huvudet mot ditt bröst. Du smeker mig på armen och försiktigt letar sig din hand närmare mitt bröst. Jag låter dig leka med mitt bröst. Först smeker du bara utanpå tröjan men när jag inte protesterar fortsätter din hand innanför tröjan och åtföljs snart av den andra handen. ”Mmm… vad härligt med tuttar”, säger du. Jag kan bara hålla med för jag njuter av din beröring. Du ömsom smeker brösten och ibland nyper du lite i bröstvårtan. Jag kan inte låta bli att stöna lite. Dina händer blir djärvare och börjar knäppa upp knappen i mina byxor och drar ner dragkedjan. Din hand når min fitta och jag har redan blivit våt. ”Hoppsan, vad blött det var här då!” säger du retfullt. Jag har blivit riktigt kåt av dina händer som kramar mina bröst och nyper i vårtorna.

Ännu ett stön kommer över mina läppar när dina fingrar utforskar min fitta. Ibland kommer du åt min klitta och jag ryser av välbehag. Vad som visas på tv har vi nästan glömt och stänger av. ”Vi går och duschar”, säger du. Med en djup kyss reser vi oss ur soffan och vi hjälps åt att dra av oss kläderna. Duschen är ganska trång och vi trycker ihop oss under vattnet som strilar ner över våra kåta kroppar. Du tar tvål i händerna och smeker mig över brösten och magen. Jag tar också tvål i händerna och smeker dig över bröstet och magen men jag fortsätter neråt och tvättar din redan stenhård kuk. ”Åh vad skönt! Sug lite också”, säger du och jag är inte sen att lyda. Jag sätter mig på knä och slickar på din kuk som om den vore en isglass. Du är inte riktigt nöjd utan för min mun mot toppen av kuken. Jag öppnar munnen och omsluter ollonet. Först lite grann och sedan mer och mer tills jag bottnar. Med andra handen smeker jag din pung. Ibland kramar jag lite samtidigt som jag suger din härliga kuk.
Du tar tag i mitt ansikte och reser mig upp. Vi kysser varandra djupt.
”Nu ska jag slicka dig tills du går upp i brygga”, säger du.

Vi går ut ur duschen och torkar varandra. Bara några steg så är vi inne i sovrummet och du knuffar ner mig i sängen. Som en katt smyger du dig över mig och biter lite i mina hårda bröstvårtor. Jag darrar av förväntan och känner hur jag blir ännu våtare mellan benen. Du kysser mig på magen och går längre ner mellan mina ben. Jag blundar och känner hur din mun når min fitta. Med långa tag slickar du min fitta. Vid varje tag kommer du åt min klitta och jag ryser till. Ett finger åker in i mig och jag känner hur du letar efter min klitta med tungan. När du hittar rätt vrider jag mig i extas. Ett finger till åker in i fittan och du slickar min klitta samtidigt som du för dina fingrar ut och in i mig. Jag är så kåt och det är inte långt kvar till att jag ska komma. Du ökar takten lite och jag vrider mig under dig. Min orgasm kommer plötsligt och jag andas fortare och stönar högt ”Åååhh, jag kommer. Det är så skönt, älskling.”
Du kysser mig på magen och brösten. När jag kysser dig känner jag min egen smak på dina läppar. Du är fortfarande stenhård och jag känner din kuk mot min fitta som letar sig in. Jag hjälper dig rätt och stönar av kåthet när du tränger in i mig. Du rör dig lugnt och försiktigt först. Men jag vill ha mer och trycker mig mot dig. Jag vill känna dig djupt inne i mig. Du ökar takten och fyller mig helt och hållet. Mina ben om sluter dig och hjälper dig att komma djupt in i mig. Men plötsligt glider du ur mig och tar tag i mina ben. Du vänder mig på mage och jag ställer mig på alla fyra i sängen. Helt utan förvarning kommer du in i mig bakifrån. Det är första gången du gör så här och det är en helt ny känsla. Det trycker på andra ställen än vamligt och jag stönar högt. Du ökar takten lite till och din andhämtning blir snabbare. ”Åååhh, jag kommer snart” stönar du och jag känner hur din kuk verkar växa i mig. Du stöter en gång till och tömmer dig djupt i min fitta. Sperma rinner mellan benen och vi sjunker ihop i en hög i sängen.

En kommentar

  1. Har du provat detta utan några drinkar före??
    Jag lovar, det blir ännu bättre och hetare!!
    Bra beskrivning av ett skönt knull!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *