Chefens utpressning av negressen Maria

Maria är en framgångsrik ung kvinna, nyss fyllda 26, som gjort en snabb karriär inom en het bransch. Hon är adopterad från Sydamerika och har ett exotiskt mörkt utseende med ett svallande stort svart lockigt hår, mörkbrun hud och en vacker kurvig kropp. Hon jobbar på ett företag i centrala Stockholm med huvudkontor utomlands. Under de år hon varit i företaget har hon blivit uppskattad och tagit ett flertal snabba kliv uppåt. Hon trivdes med att jobba med det hon gjorde och skattade sig lyckligt många gånger att hon haft turen att komma dit hon gjort. Hon var en smart ung kvinna som gått ut med högsta betyg från universitetet och sedan jobbat stenhårt under flera år för att komma uppåt i karriären. Nu visste hon att det var dags att befordra någon till en tjänst utomlands som hon verkligen ville ha. Hon var dessutom en av de som var ett självklart val till att strida om tjänsten med sina kunskaper inom språk och goda meritlista. Allt hade varit bra om det inte var för hennes chef, Ove, som inte tyckte om henne, det visste hon av erfarenhet att han inte gjorde och hon visste att han inte ville se henne gå förbi sig på karriärstegen. Han var en medelålders man, lite tunt hår och ganska överviktig och med glasögon. Med andra ord arketypen för den 45 åriga Svensson mannen. På en av de första julfesterna Maria bevistade hade han när han var lite full försökt stöta på henne men hon hade kallt avvisat hans försök. Ove hatade henne och hennes snygga unga kille som alltid var med på företags festerna. De var ett perfekt par, han lång atletisk och blond, hon snygg, exotiskt mörk och vacker. Under de år som Maria jobbat för honom hade hon alltid varit kort i tonen mot honom och verkligen fått honom att känna
sig underlägsen henne.

En dag när Ove var ute på krogen, det var en krog som personalen ofta gick till och han brukade också gå dit ibland, hörde han något som förvånade honom. Han var inne på toaletten när han hörde några komma in, efter en liten stund insåg han att det var Marias kille och någon till som stog och diskuterade någon som hade tagit nåt som gjort henne illamående och fått gå hem. När han hörde de diskutera problemet insåg han att det var Maria de pratade om. Hon hade testat att röka hasch med dem och några andra men hon hade blivit illamående och åkt hem. När de gått ut satt Ove kvar en stund och funderade på det, först så tänkte han bara att det var rätt åt henne och att hon förtjänade att må som hon gjorde. Sedan kom han på en sak, företaget hade som policy börjat med en antidrog kampanj där man om det fanns misstankar om det kunde testa anställda för att se om de missbrukade droger. Ju mer Ove tänkte på det desto mer insåg han att detta var vad han väntat på under åren som gått. Maria hade använt droger, om det var första gången spelade ingen roll. Om det kom fram att hon använt någon drog skulle hon inte kunna göra karriär inom företaget, hon skulle antagligen få sparken. Ove gick hem och satte sig ner för att fundera på det hela.

När måndagen kom kallade Ove in Maria till sig på sitt kontor. Han såg hur hon suckade och reste sig och gick ditåt. Hennes mörka hår var stramt uppsatt som alltid och hon hade på sig en strikt beige dräkt. Hon var alltid snyggt klädd. Hon kom in och ställde sig framför hans skrivbord

– Ja, vad vill du, är det något speciellt du undrar över, sa hon
– Ja, det kan man säga, var vänlig och stäng dörren ut, detta är något mellan oss, sa Ove Maria stängde dörren, sedan tittade hon på Ove med en lätt irriterad blick.
– Ja, sa hon, vad är det.
– Detta är något allvaligt som jag har att säga, Ove tittade på
henne, Jag går rakt på sak. Jag vet att du missbrukar droger och jag tänker kräva att du genomgår ett blodtest för att se om det finns rester av narkotika i ditt blod. Det gick några sekunder och Ove såg hur Marias självsäkra min försvann när han sagt det.
– Hur kan du…, började hon…
– Hur jag vet behöver du inte bry dig om men jag vet, ett blodprov kommer att visa att du använt dig av narkotika. Jag behöver väl knappast säga vad detta skulle innebära för dig och din framtid i detta företaget. Du vet lika väl som mig vad som gäller. Ove såg på Maria att hon genast förstog innebörden av vad han sagt till henne. Han hade henne fast. Han kände hur han blev kåt av att se henne se ut på detta viset.
– Imorgon kommer jag att kräva att du gör testet, inte en dag senare. – Men, det kommer att förstöra allt jag jobbat för, stammade Maria fram. Snälla det hände bara en gång och det kommer aldrig att hända igen, jag lovar, sa hon och såg på Ove. Han log och tittade på
henne
– Nej, det kommer inte att hända igen, inte i detta företaget. Du vet
vad jag tycker om dig och nu kan jag faktiskt få dig att försvinna från mitt jobb och jag har inte behövt göra något, du har gjort det själv.., Ove skrattade till lite och såg på Maria. Men det finns faktiskt något som skulle unna rädda dig och ditt jobb här, något som du skulle kunna göra för mig.
– Vad menar du, jag gör vad som helst. Vill du att jag jobbar över varje dag gör jag det. Vill du att jag sköter dina uppgifter gör jag det, vad som helst bara jag slipper att ta testet. Det skulle förstöra allt jag jobbat för. Ove såg lugnt på henne, hans blick gick över hennes kropp och stannade vid ögonen. Maria rös till när hon kände blicken på sig.
– Det finns något du skulle kunna göra för mig om du vill ha jobbet kvar. Ove pratade lugnt. Du vet att jag skulle vilja lära känna dig lite bättre och nu kan jag nog få göra det om du förstår vad jag menar. Sakta gick det upp för Maria vad han ville ha av henne, det var inte övertid eller mer jobb. Han ville knulla
henne. Hennes första instinkt sa henne att hon skulle be honom dra åt helvete och sedan anmäla honom för det han sagt men sedan insåg hon att hon inte kunde göra så mycket. Antingen miste hon jobbet och allt hon jobbat för de senaste åren eller så gjorde hon vad han sa.
– Du behöver inte bestämma dig nu för hur du ska göra men när arbetsdagen är slut kan du göra så här, antingen går du hem och då vet jag att du hellre vill göra testet eller så säger du att du ska jobba över till de andra och stannar här. När de gått kommer du in till mitt kontor och gör vad jag ber dig om. Det är helt upp till dig själv att välja hur du vill gå vidare med det här. Ove såg på henne.
– Jag förstår, sa maria och gick ut ur rummet. Resten av dagen satt hon vid sitt skrivbord och kunde inte få något gjort, hon förbannade sig själv över sin dumhet att testa när de bjudit henne. Hon tänkte på sin kille, Anders, och vad hon skulle ta sig till. Hon kunde inte säga något till någon om detta.

Hon tittade på klockan och insåg att snart var det dags att gå hem. När de andra började göra sig beredda att sluta sa hon till dem att hon tänkte stanna kvar och jobba undan lite. Hon tittade in på chefen och såg att Ove tittade på henne. Hon svalde hårt och väntade på att de andra skulle gå. Till slut var hon ensam kvar. Hon reste sig och gick in till chefen. Han väntade bakom sitt skrivbord.
– Jag förstår att du vill göra det enda förståndiga Maria, sa Ove när hon kom in till kontoret.
– Jag har inte så mycket val, har jag, svarade Maria. Hon stog framför honom på golvet.
– Stäng dörren och lås den, sa ove och log. Maria gick och låste den. Nu var det bara dem två på hela kontoret och dörren var låst bakom dem. Maria kände hur hon började svettas lite av obehag. Ove satt kvar i sin stol och lät sin blick svepa över Marias kropp. Hon hade stora bröst, det såg man och hennes mörka hud var solbränd efter sommaren. Det svarta lockiga håret var uppsatt i två flätor på
vardera sidan av huvudet. Maria stog helt stilla och väntade på vad han skulle säga.
– Du ser fin ut Maria, jävligt fin. Vet du hur många gånger jag
fantiserat om att se dig naken. Maria skakade på huvudet. Varje gång jag sett dig gå förbi med dina bröst putande, varje gång har jag velat se hur dem ser ut. Kommer du ihåg julfesten, jag stötte på dig men du avvisade mig som en idiot, Ove skrattade till en aning Maria tittade på honom med förakt i blicken, hon hatade verkligen denna mannen.
– Nu är det inte jag som är idioten längre, sa han och slutade skratta. Ta av dig dräkten och gör det nu, sa han plötsligt med kall röst. Maria sa ingenting men började sakta att knäppa upp den, hon tog av sig kavajen och la den på en stol och sedan fortsatte hon med kjolen. Hon svalde hårt när hon tog av den och la den på jackan. Under hade hon en vit blus och vita stringtrosor. Genom den vita
spetsen såg man en mörk buske skymta. Ove tittade på henne och log.
– Fortsätt, sa han bara när maria tvekade en aning Hon knäppte sakta upp sin blus och tog av den. På sig hade hon en matchande vit spets bh. Genom den såg man två mörka vårtor. Maria stog nu i bara underkläderna framför Ove och han log när han såg på henne.
– Ja, du kan fortsätta med underkläderna nu, sa han Maria började sakta att knäppa upp bh´n och drog den av sig sakta. Oves ögon
smalnade till av kåthet när han såg de runda stora brösten, klart ljusare än den övriga mörkbruna kroppen och de ganska stora svarta bröstvårtorna. Det syntes att Maria aldrig solade topless. Snart satte hon fingrarna i troslinningen och började dra av dem. Ove följde hennes rörelser med blicken och stönade till lite lätt när han såg en smal vältrimmad svart buske mellan benen. Nu stog Maria helt naken framför honom, hon bet sig i underläppen av nervositet och av skam. Hon hatade honom så hon inte kunde tänka klart.
– Bra lilla tjejen, sa Ove, – Mycket bra. – Det här har jag längtat efter men aldrig trott att jag skulle få se.
– Den stroppiga lilla fröken Maria helt
naken.
-Vet du, jag har alltid fantiserat om en negress som dig.
– Jag har aldrig sett en neger brud naken förut..Ove skrattar lågt när han säger det Maria tittar på honom med hat i blicken. Han reste sig från stolen och gick fram till henne. Han ställde sig bakom henne och tittade på hennes rumpa. Den var lite större än han trott men rund och fint formad. Perfekt. Maria stog och stirrade rakt fram när hon kände hans blick mot sig. Hoppas han är nöjd med en titta, han kanske är en fluktare, tänkte maria innan hon kände en hand
som greppade om hennes stjärt. Hon drog hårt efter andan när hon kände Oves hand som trevade och kände på hennes stjärt.
– Hur känns det här då?
– Blir du kåt av att stå här och visa upp dig för chefen eller?
– Skulle tro det, sa Ove och gick runt och ställde sig framför Maria. Hans händer kupade sig runt hennes bröst. Maria stönade till av obehag när han lät fingrarna stryka över dem och sedan långsamt klämde till runt bröstvårtorna.
– Vilka fina pattar du har, fasta och runda men stora. Oves fingrar nöp försiktigt i de mörka vårtorna som stelnade.
-Kåt börjar du bli med lilla Maria, sa Ove när han såg hur de mörka vårtorna drog ihop sig och blev styva under hans fingrar.
– Jag har aldrig sett ett par svarta bröstvårtor förr och jävlar vilka fina pattar du har. Ove hade fantiserat om Maria sen hon började på jobbet och nu när han hade henne i denna situationen tänkte han inte låte henne komma undan så enkelt. Han hade alltid fantiserat om att förnedra henne och låta henne få vara hans slav och nu skulle han testa hur långt han kunde gå innan hon sa stopp. Han ledde fram henne till sitt skrivbord och lutade henne över det och
gick sedan runt det och tog tag i hennes händer. Han hade förberett allt och ur sin låda tog han fram ett par handklovar som han satte på henne. Sedan fäste han dem i lådorna så att hon stog framåtlutad över skrivbordet
– Nej, alltså, jag vet inte, började Maria, jag vet inte om jag kan göra detta, vad kommer du att göra med mig.
– Det är upp till dig Maria om du vill att jag ska sluta men då får du också ta testet imorgon. Han tittade rakt på henne när han sa det. Maria slog ner blicken men gjorde ingenting för att stoppa honom. Sedan gick han runt skriv bordet och makade med sin fot ut hennes ben
så att Maria stog bredbent. Då tog han fram ett par spännen som han snabbt drog runt benen och runt skrivbordsbenen. Maria insåg att hon knappt kunde röra sig, lite men inte mycket alls. Sakta började hon känna sig rädd för vad som skulle hända. Ove ställde sig bredvid henne och såg på henne där hon låg framåt lutad över bordet, hennes rumpa putade ut och brösten var uttryckta av hennes kropps tyngd. Sedan gick han bakom henne och tittade ner på hennes stjärt. Halvorna var mjukt rundade och aningen ljusare än kroppen. Hon solade inte på nakenbad heller tänkte Ove. Sedan sjönk han ner på knär och satte sig
med ansiktet bara en halvmeter från henne. När han satt så såg han rakt in i hennes fitta och det lilla anuset.
– Jag gillar hur du har rakat dig, sa Ove, och jag gillar dina svarta små blygdläppar. Han satt så en lite stund och bara tittade på hennes kön. Sedan tog han tag med båda händerna om hennes stjärthalvor och särade dem åt så han såg ordentligt.
– Vilken fin liten fitta du har, gillar Anders den lilla fina fittan. – Säger han åt dig att den är fin. Va, gör han det? Frågade Ove Maria svarade ingenting, hon tittade rakt ut genom fönstret och svalde hårt. Hon kände hur hans händer kände på stjärten. Sedan stönade hon till när hon kände hans fingrar mot sitt kön. Ove drog med ett finger längst hennes blygdläppar. Hon var helt torr.
– Hur känns det här då?
– Känns det bra att jag tar på din lilla fina svarta neger fitta.
Hur många är det som gjort det innan. Har du haft många andra män än Anders? frågade Ove.
– Nej, jag har aldrig haft några andra än Anders, svarade Maria
snabbt..
– Hur länge har ni varit ihop ni två, alltid eller?
– Vi blev ihop på gymnasiet och vi har varit ihop sedan dess så det har inte varit aktuellt med någon annan. Ove skrattade till när han hörde det. Han var alltså den andra mannen i hennes liv förutom den där idioten Anders.
– Låter bra, då förstår du att jag kommer att bli den andra eller hur? Skrattade Ove medan han reste på sig
– Jag förstår det, sa Maria efter en lång stund. Ove tog ett steg bakåt och betraktade henne där hon låg innan han gick fram till sitt
paraply ställ. Ur det tog han en smal käpp som han fått av någon kund i något sammanhang. Han hade aldrig använt den men nu skulle han göra det. Ove gick runt skrivbordet och sa till Maria att titta upp
– Titta på denna käppen, smal och fin. Av något segt material som jag inte ens vet vad det är.
– Men jag vet vad jag skall göra med den. Marias ögon blev stora när hon såg den och förstog vad han tänkte göra med den.
– Du tänker väl inte använda den som en piska eller hur, sa hon svagt – Det kan du ge dig fan på att jag ska göra, jag ska smiska upp den där lilla runda stjärten du har. – Hårt och länge ska
du få smaka på den här, Ove slog den mot den andra handflatan och det kom en vinande smäll av det. Maria började åla sig lite men hon kunde inte röra sig mycket, hon var fast med rumpan putande upp. Ove gick runt henne och ställde sig bakom henne. Han tittade ner på den mörka runda rumpan och smekte den lite med käppen.
– Det här har jag längtat efter. – Är du beredd på att få
smisk Maria, frågade han och log innan han höjde käppen och slog till. Det kom ett vinande och sedan en ljudlig klatsch när han träffade rumpan.
– Ahhhh, skrek maria rätt ut av smärtan….ajjjjjj Gång efter gång lät Ove käppen träffa rumpan. Klatsch.. Det blev röda streck efter varje rapp som landade..klatsch klatsch Maria stönade efter varje rapp Ju mer Ove slog desto hårdare blev hans kuk, för varje slag kände han hur den blev hårdare och hårdare. Han var helt torr i munnen av upphetsning Maria grimaserade av smärta när han lät käppen träffa de runda skinkorna, sedan lät ove käppen gå ner över Marias lår innan han gick tillbaka till stjärten. Över hela den mörka rumpan var det nu röda spår av käppen Maria skrek och stönade av smärtan när den träffade och gjorde en ny röd rand.
– Ahhhh ajj….snälla sluta nu, jag orkar inte mer, snälla sluta. Jag gör vad du vill bara du slutar, bad Maria Ove
– Är du en liten slyna som förtjänar att få smisk, frågade ove, Är
du det?
– Svara mig nu Maria, Är du en liten slyna som förtjänar att bli
piskad..
– Ja, svarade maria svagt, jag är en liten slyna…. Bara du slutar,
snälla sluta
– Ja, jag ska sluta, säger Ove, jag ska sluta nu. Han slängde käppen i hörnet och tog av sig sina byxor men behöll skjortan på. Hans kuk
stog stenhård när han såg ner på hennes mörka rödrandiga skinkor. Han ställde sig precis bakom henne och tog tag om dem med händerna och särade dem åt. Då spottade han ner på dem och lät sedan sitt spott rinna ner på hennes skinkor och mellan dem. Ove tog med fingret och smekte Marias fitta tills den var blöt av hans saliv. Han körde långsamt in sitt finger i henne. Maria stog som förstenad när hon kände hur det sakta trycktes in i henne och när Ove började köra det fram och tillbaka stönade hon till av känslan.
– Det här gillar du va, din lilla slyna men vänta bara…Ove stönade fram orden samtidigt som han tog tag om sin kuk och styrde den mot henne fitta. Maria kände en våg av panik inom sig när hon märkte hans kuk mot sin fitta
– Snälla Ove, gör det inte. Låt mig gå härifrån nu, bad hon Ove tänkte en sekund innan han sa
– Du vet vad det innebär om jag ska sluta nu, väste han fram, antingen får du sparken eller så knullar jag dig, välj själv hur du vill ha det.. Det gick några sekunder..
– Gör det du vill, sa Maria med låg röst, gör vad du vill nu
– Tänkte väl att du skulle ta ditt förnuft till fånga Maria, väste Ove fram igen innan han tog ett stadigt tag om kuken och lät spetsen på ollonet tränga in mellan Marias blygdläppar
– Nu är det jag och anders som har varit inne i din lilla negerfitta, sa Ove samtidigt som hans kuk långsamt sjunker inåt. Han tittar ner på sin kuk som glider sakta in mellan de mörka skinkorna
– Det här gillar du va? Din lilla kåta slyna. Jag har önskat detta hela tiden jag sett dig gå omkring på kontoret med näsan i vädret och nu knullar jag dig Ove ser i fönstret hur Maria öppnar munnen och stönar med slutna ögon Maria känner hur han fyller upp henne med sin kuk och hon grimaserar av avsmak av känslan när han kommer in i henne.
– Ohh. min lilla kåta Maria, stönar Ove fram med dov röst och han andas tungt när han börjar pumpa på henne. Hennes skinkor dallrar lätt för varje gång Ove stöter in i henne. Han stöter hårdare och hårdare. Han spottar på sin ena tumme och sätter den mot det lilla
anushålet och börjar trycka in den.
– Nej, jag har aldig gjort det där, du får inte, jag kan inte göra det där, snälla Ove, ber Maria men han svarar bara med att trycka in tummen i henne.
– Har inte Anders varit där ännu, underbart din lilla slyna. Då ska du få en hård kuk rakt in i röven nu, så njut av att bli av med din andra oskuld..och sedan kan du säga till Anders vem som varit där först…ha ha … Genast drar Ove ut kuken ur Marias fitta och
spottar på den. Maria slingar sig och försöker komma loss men det är lönlöst och sedan känner hon hur Ove trycker kuken mot hennes lilla rövhål. Maria gnyr sakta av smärta när Ove långsamt trycker in sin kuk i hennes anal
– Nu njuter du va din lilla svarta hora när du får kuk i röven av en riktig man och inte den där mesen anders, va?
– Hur känns det att få sin chefs kuk i röven på hans skrivbord?
– Känns bra va? -Svara mig din lilla slyna…Ove stönar fram det mellan stötarna och han andas tungt…. Maria stöts in i skrivbordet varje gång Ove trycker in kuken i henne.
– Ohh, säg att du tycker om min kuk, säg att du tycker om att ha chefens kuk i dig, kom igen säg det annars slutar det illa för dig. Ove stannar upp i rörelsen och väntar på att Maria ska svara. Han tittar på hennes spegelbild i fönstret. Maria sväljer och slickar sig om läpparna.
– Jag tycker om din kuk, svarar hon långsamt och tyst, sedan sluter hon ögonen – Nej, jag sa chefens kuk, säg att du älskar att din gamla chef knullar dig i röven. Ove står fortfarande helt still och väntar. Efter några sekunders tystnad svarar Maria lågt
– Jag älskar att få chefens kuk i mig, sedan tystnar hon
– Bra att du också gillar det Ove ser ner på sin kuk som han trycker obevekligt in mellan de mörka skinkorna och in i Marias trånga hål. Gång på gång stöter han med full kraft in i Maria som trycks ner på skrivbordet. Med baksidan av handen slår han till på skinkorna
som dallrar till av slaget. Maria stönar igen av smärtan. Ove känner hur han blir ännu kåtare av hennes reaktion och slår henne taktfast med baksidan av handen när han knullar henne Till slut drar Ove sig ur Maria men det har inte gått för honom. Han går runt skrivbordet och ställer sig framför Maria där hon ligger fastbunden. Med ena handen tar han tag om hennes flätor och drar upp hennes huvud till sin kuk som står stenhård precis framför hennes ansikte. Han tittar ner på henne och njuter av hennes ansiktuttryck där hon ligger hjälplös nedanför honom. Ove vet att hon undrar vad han vill göra med
henne nu.
– Öppna munnen lilla Maria och sug av min kuk nu, den behöver rengöras. Ove ser henne rakt i ögonen och runkar kuken sakta innan han sätter den mot hennes läppar.
– Jag har önskat att du skulle suga av mig många gånger, när jag varit på möten med dig har jag suttit och tänkt på att de där
läpparna är riktiga kuksugar läppar.
– Riktiga sköna kuksugar läppar. Ove ler när han ser på Maria.
– Och nu ska du få suga av mig. Öppna munnen din lilla neger slyna…öppna den nu. Maria rycker till men hon inser att hon inte har
något val och öppnar sakta munnen och låter Oves kuk komma in i hennes mun.
– Såja, det är bra.
– Sug nu av mig riktigt ordentligt slyna. Han stönar högt när han känner hur Marias läppar sluter sig kring hans kuk. Han håller i
hennes flätor och bestämmer takten, till slut knullar han henne i munnen. Ove stönar högt av njutning när Maria suger på ollonet. Han tittar ner på de runda skinkorna som ligger putande framför honom innan han drar ut kuken och lyfter upp sig lite så Maria ska komma åt hans pung.
– Slicka pungen din neger hora, slicka den nu. Ove runkar kuken samtidigt som han ser hur Maria sträcker ut tungan och börjar slicka hans håriga pung.
– Bra, slicka pungen, gör det bra.
– Är du en liten neger hora Maria…är du det? Frågar Ove mellan
stönen.
– Svara mig nu Maria….är du det…en liten neger hora som vill suga
kuk? Maria säger ingenting, hon svarar inte utan sluter bara ögonen. Hennes tunga virvlar över Oves pungkulor och han tittar ner på henne och bara njuter
– Just så, just så….ahh du gör det bra Maria. – Fortsätt så bara. – Du vet att det är detta som du duger till din lilla neger slyna Till slut känner Ove hur det börjar närma sig
– Nu ska du få dricka min sperma Maria, hur känns det…?
– Bra va..? Ove säger det samtidigt som han lutar sig ner och tar fram något ur en låda. Maria ser att det är ett litet glas, kanske ett martini glas eller något liknande. Over runkar sin kuk precis framför hennes ansikte
– Snart kommer du att få smaka på min härliga sperma ditt sprutluder, och du ska dricka upp allt som du får av mig.
– Förstår du vad jag säger, du ska få det i ett glas och sedan dricka upp allt.
-inte en droppe kommer att gå förlorad till dig. Ove ler när han ser hur Maria grimaserar av avsmak när han säger det. Återigen ställer han sig framför henne och beordrar henne att slicka pungen
– Kom igen nu min lilla negress hora, slicka pungen åt mig. Ove
runkar kuken samtidigt som han känner hur Marias tunga slickar över
pungkulorna. Han stönar högt och känner hur det kommer. Han tar glaset och sprutar. Stråle efter stråle av varm vit sperma fyller glaset tills det inte kommer mer. Med ena handen tar Ove tag i Marias flätor och lyfter upp hennes ansikte. Han ser hennes rakt i ögonen.
– Nu kommer det bästa av allt, nu ska du få smaka min sperma.
– Men du ska be om det innan du får det.
– Seså, be nu snällt om att få min härliga sperma. Maria ser Ove rakt i ögonen och säger lågt efter att ha tvekat ett par sekunder.
– Ge mig din sperma
– Bra, du förstår ditt eget bästa, säger Ove och ler mot henne.
– Öpnna nu munnen helt….seså , öppna den för mig. Han höjer glaset och låter sperman rinna ner i Marias mun. Maria får kväljningar när hon känner den salta sperman men hon tvingar sig själv att svälja allt som Ove häller i hennes mun.
– Bra, duktig liten negress, gör som jag säger. Maria hinner inte svälja allt och det rinner lite nerför hennes haka. Hon blundar av skam när hon sväljer klunk efter klunk av sperman Ove ler när han tittar på hennes ansikte och sedan låter han det sista av sperman rinna ner i Marias öppna mun.
– Svälj allt nu, låt inte mer gå till spillo din lilla slyna. Ove ser hur hon sväljer det sista med en kväljning och ställer ner glaset. Han håller kvar sitt tag om hennes flätor och står länge och tittar på henne där hon ligger fastbunden med rumpan i vädret och lite sperma som rinner nerför hakan. Redan nu känner han att han börjar bli kåt igen men han ska släppa iväg henne så han lossar handbojorna och går sedan runt skrivbordet och lossar remmarna. Maria raglar upp, tittar med hat i blicken på Ove innan hon snabbt tar sina kläder att
skyla sig med. Over ler när han ser hur hon försöker täcka över sin kropp med kläderna och sedan börjar att ta på dem snabbt. När hon är klar säger hon:
– Detta har aldrig hänt och nu behöver jag inte göra testet eller hur? Frågar hon
– Nej. Du behöver inte göra testet, säger ove med lugn röst.
– Bra, det var allt jag behövde veta, säger Maria och öppnar dörren och går därifrån med snabba steg. Ove ser på henne när hon försvinner ut från kontoret och tänker, nej du behöver inte göra testet men..samtidigt tar han fram en videokamera som stått dold i bokhyllan och stänger av den. Nej, du kommer inte att behöva göra testet Maria men jag undrar om jag inte har en ännu bättre hållhake på dig. Undrar vad Anders skulle säga om han såg valda delar av detta bandet, att du knullade med chefen, och jag undrar vad du är beredd att göra för att
det inte ska komma fram till honom. Ove ler för sig själv när han tänker på alla möjligheter han har framför sig att lära känna Maria ännu bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *