Ungslampan och Snuskgubben

Darrande av spänning gick Maria av bussen. Nu var det bara ett par hundra meters promenad kvar. Till sanningens minut! Vad hade hon gett sig in på? Hon vek in längs en gata av mindre villor från 40-talet, med trevliga små trädgårdar. Det var en solig och ganska varm lördag i slutet av maj, och löven glänste på träden i sin första vårgrönska. Men Maria, nyss fyllda arton år, hade andra saker att tänka på än vädret, även om vädret livade upp även henne en smula. Maria var en ganska söt flicka. Lite småmullig utan att vara fet, stora bröst, brunt hår som räckte ned till axlarna, i en enkel, ganska rak frisyr, och ganska stora blå ögon. Just nu var hon vardagligt klädd, i en vit blus, jeanskläder och lågskor, och hon bar en brun bag i handen. I dessa kläder brukade hon bara få enstaka beundrande blickar från män, i motsats till vad hon brukade få när hon var mer utmanande klädd. Men hon hade på känn att hon inte skulle ha de kläderna på sig så länge till! Spänningen tilltog ju längre hon gick längs gatan. Hon tittade på husnumren: 43, 45, 47… Det var nummer 65 hon skulle till. Hon ökade takten. Spänningen tilltog, och hon kände hur det pirrade i fittan. Hon var nervös och lite rädd. Det var trots allt okänt territorium som låg framför henne. Än hade hon chansen att vända om. Men hon slog undan alla sådana tankar. Det var sant att hon inte visste mer om honom än han själv valt att berätta under nära två års chattande och e-postande, och i värsta fall kunde ju allt vara lögn och han kunde vara en farlig galning. Men för tusan, man var tvungen att ta vissa risker om man ville uppleva något här i livet! Och det var säkert mycket farligare att gå över gatan än att ge sig i lag med honom, tänkte hon.

Nu var hon framme vid nummer 65. En ganska liten vit funkisvilla. Trädgården verkade lite vildvuxen, men gräsmattan var nyklippt. Hon gick längs den stenlagda gången fram till dörren och tryckte på ringklockan. Plingplong! Strax hörde hon att det rörde sig därinne. Dörren öppnades och där stod han, Snuskgubben!

– Hej, det är jag som är Maria, sa hon osäkert.
– Jag är Lars. Välkommen! Kom in! sa han leende och gav henne en rejäl kram. ”Uff, det här bådar gott” tänkte hon.
– Du är jättesöt, sade han när han släppt henne, och det lät som om det kom helt från hjärtat.
– Tack, svarade hon.

Han hade sagt att var 58 år (40 år äldre än hon!) men han såg yngre ut, kanske 45-50. Han hade tendens till mage, men inte så mycket. Han hade kort grånat hår, blågrå ögon och glasögon. Visst hade han en del rynkor, men han såg ändå rätt trevlig ut, tyckte Maria. Han var relativt välklädd, med vit kortärmad skjorta, och nypressade blå bomullsbyxor. Han såg inte ut som en snuskgubbe, hur nu såna ser ut. Dock såg hon hur han klädde av henne med blicken, vilket dock var helt i sin ordning. Han stängde dörren bakom henne och frågade:

– Inga problem att hitta hit?
– Nej då, svarade hon. Det var bara att ta bussen som du sa.

Hon ställde ifrån sig bagen i tamburen, som för övrigt var ganska tom på kläder, och hängde av sig jeansjackan. Han sade:

– Låt mig visa dig runt i huset, så tar vi en kopp kaffe sen, innan allvaret börjar. Han log pillemariskt.

Han visade henne, köket, vardagsrummet, sovrummet, och arbetsrummet med datorn, och ett gästrum på övervåningen. Ganska hemtrevligt, tyckte Maria, inga porrbilder uppsatta eller sånt som man kunde befara av en snuskgubbe. Men trots att huset var städat såg hon här och där tecken på bristande omvårdnad, dammiga golvlister till exempel. Typiskt karlar, tänkte hon. Sedan satte de sig i köket och drack varsin kopp kaffe med sockerkaka.

– Jag har bakat det själv, sade han, uppenbart stolt.

Den var faktiskt rätt god. De samtalade lite om ditt och datt, som två normala människor, inte som en ungslampa och en snuskgubbe. Marias anspänning började sakteliga släppa. Här kände hon sig trygg, fastän hon visste ungefär vad som komma skulle. När de druckit ur sade Lars:

– Nej, nu är det dags för allvaret!

Han städade undan kopparna och faten, drog ut en låda och tog fram ett papper. Maria förstod vad det var, och gick ut i hallen, öppnade sin ryggsäck och tog fram ett likadant papper. Hon gick tillbaka til köket, och de jämförde papperen. Det var deras respektive läkarintyg på att de var friska och inte var HIV-smittade eller led av några andra veneriska sjukdomar. De konstaterade båda att den andre intyg var OK. Därefter gick Maria och lade tillbaka sitt intyg i ryggsäcken, medan Lars försvann in i sovrummet. Maria väntade någon minut innan han kom tillbaka till köket. Han sade då allvarligt:

– Nu är det så här. Leken börjar och slutar när jag säger till. Så länge leken pågår måste du lyda mig villkorslöst, och jag får göra vad jag vill med dig. Du måste alltså finna dig i vad jag än hittar på. Men du kan när som helst avbryta leken genom att säga ”bryt”. I så fall är du åter fri att göra vad du vill och då har inte jag längre någon bestämmanderätt över dig. Är vi överens?
– Ja, svarade Maria upphetsat, och kände hur fittan fuktades. Det var det de kommit överens om på nätet.
– Bra! sade Lars. Då ska du börja med att byta kläder. Jag har lagt fram det du ska ha på dig i sovrummet. Gå in dit och ta av dig allt du har på dig nu. Allt! Ta sedan på dig kläderna som ligger därinne. Dina vanliga kläder kan du packa ner i ryggsäcken, för du kommer inte att ha någon användning av dem så länge leken pågår. Leken börjar så fort du bytt om! Förstått?
– Ja, svarade Maria, och gick och hämtade ryggsäcken.
– Dessutom, tillade Lars, så länge leken pågår måste du tilltala mig med ”Herre”, och du får inte säga du till mig.
– Ja Herre, log Maria och försvann med spänd förväntan in i sovrummet.

På den breda dubbelsängen låg en mycket kort svart klänning med ett litet vitt förkläde framtill. Upptill var den kraftigt urringad, liksom delad i två halvor med snörning emellan. Maria förstod att det var en servitrisklänning eller ”fransk piguniform”, något som Snuskgubben Lars ofta nämnt i cyber. Förutom klänningen låg där ett par tunna nylonstrumpor, samt strumpeband och en strumpebandshållare. På golvet stod ett par svarta högklackade skor, med en klack på 7-8 centimeter. Hon såg inte till några trosor, vilket knappast var förvånande, hon kände till Snuskgubbens inställning i trosfrågor. Bh fanns inte heller. Men att inte ha mer kläder på sig än så? Det måste kännas naket, tänkte hon medan hon klädde av sig. Men det var ju det hon ville! Känna sig naken och utlämnad alltså. Det hade varit hennes favoritfantasi i åratal. Att lämna ut sig fullständigt till en gammal snuskgubbe och låta honom göra vad han vill med henne. Och nu var det verklighet, tack vare Internet! Hon kände hur det pirrade och rann i fittan. Det här skulle minsann bli annat än alla omogna tonårskillar. Hon var hjärtligt trött på såna! När hon tagit av sig alla sina kläder, lade hon dem i ryggsäcken. Sedan tog på sig strumpebandshållaren, därefter tog hon på sig strumporna och fäste dem med strumpebanden. Sedan tog hon på sig klänningen, och sist skorna.

Så gick hon tillbaka till Lars i köket igen. Som väntat var det lite svårt att gå i de högklackade skorna, men de hade i alla fall rätt storlek, liksom klänningen. Lars hade noga förhört sig om vilka storlekar hon hade på kläder och skor på nätet. Usch, hon kände sig verkligen naken och utlämnad, vilket fick hennes fitta att flöda rejält. Klänningen var verkligen kort. Den gick slutade kanske en decimeter under grenen. Nu var hon inte längre den skötsamma Maria, utan den liderliga Ungslampan, och han var inte längre den stillsamme Lars, utan den skamlöse Snuskgubben. Det var de identiteter de lärt känna varandra under, under deras nästan tvååriga cyberkontakt. Snuskgubben stod vid städskåpet när hon kom ut i köket. Han glodde på henne med stora ögon, helt ogenerat. Hon märkte att han hade en bula i Han sade:

– Mums vilken liten läckerbit! Du anar inte vad jag tänker göra med dig!
– Jo, det gör jag nog, Herre, sade Ungslampan leende, och tänkte på den långa tid de haft cyberkontakt.
– Ingen impertinens! sade Snuskgubben strängt. Då blir det smäll på stjärten!
– Förlåt Herre! sade Ungslampan, och började skamlöst fundera lite löst på olika sätt att visa impertinens diskret, så att det inte skulle verka alltför uppenbart vad hon åstundade.

Snuskgubben gick runt henne och lade händerna bakifrån på hennes bröst. Han grävde fram dem ur urringningen och knådade dem lite halvbrutalt. Hon stönade av upphetsning när han nöp löst i bröstvårtorna, som genast styvnade av beröringen.

– Fina tuttar, stönade han och tryckte sig mot henne bakifrån. Hon kände hur hans hårda kuk spände genom byxorna mot hennes bak.
– Stora och härliga, fortsatte han, men äkta! Inget silikon här inte!

Han fortsatte att massera bröstvårtorna en kort stund, och hon kände ilningar i fittan under tiden. Sedan släppte han brösten och drog istället upp klänningen och blottade hennes stjärt.

– Ojoj vilken läcker stjärt du har, lilla slampa! utbrast han, och lade händerna på hennes skinkor.

Hela tiden kände hon hans flåsande andetag i nacken. Han greppade om skinkorna, försökte knåda dem, som om de varit av deg. Återigen stönade hon av beröringen. Hon var glad att han tydligen inte tyckte att stjärten var för stor. Själv hade hon lite komplex för det. Men Snuskgubben gillade mulliga flickor, och tyckte att Ungslampans stjärt var precis lagom. Hans beröring av henne var på samma gång både brutal och öm, och det tände henne väldigt mycket. Här hade hon en karl som kunde sina saker, inte någon oerfaren pojkspoling! Han släppte taget om hennes skinkor och sade:

– Vänd dig om! Hon vände sig om, och stod nu ansikte mot ansikte mot honom.

Hans ögon var ännu uppspärrade på vid gavel och hon såg hur kåtheten lyste ur dem. Hon såg också att han nu hade en ordentlig bula i byxorna. Den hade växt. ”När ska jag få se kuken” tänkte hon. Han drog nu upp klänningen framifrån, så att hennes fitta blottades.

– Ställ dig bredbent, kommenderade han, och hon lydde snabbt.

Hon var inte rakad, men hade heller inte en yvig hårbuske. Hon hade en sträng som löpte längs fittskåran. Han kommenterade det:

– Fin fittfrisyr! Varken för litet eller för mycket! Han lät sin högra hand löpa längs springan, medan han höll upp klänningen med den vänstra. Hon blev helt elektrifierad av beröringen:
– Åh, åh, stönade hon, och kände hur fittan började pulsera. Han rörde långfingret upp och ned i skåran några gånger, innan han stannade vid fittöppningen, och stack in fingret i fittan.
– Jojo, har var det blött! kommenterade han. En riktigt skamlös liten kåtslampa är du!

Och förvisso var hennes fitta blöt. Den var så plaskblöt att det rann ur den. Förutom själva beröringen var det hans sätt att göra med henne precis som han behagade, att behandla henne som en leksak, som kåtade upp henne till max. Det tilltalade hennes undergivna sida. Han fingerknullade henne, och fittan pulserade allt snabbare och hon stönade allt högre:

– Åååhhh, Åååå! Aaahhh!
– Vilken trång liten tonårsfitta, sade han. Den blir mumsmums för hårda gamla gubbkuk sen!

Hon blev ännu kåtare av hans snuskprat, och började andas ännu häftigare. Efter en stund drog han ut fingret ur hennes våta trånga lilla fitta, och lät det på nytt löpa upp längs fittskåran. Fingret nådde nu hennes svullna clitoris, och försiktigt började han massera den. Nu kände Ungslampan ilningar gå genom hela kroppen, och hon kunde inte längre stå stilla. Hon vaggade fram och tillbaka och fick flytta fötterna en aning då och då:

– ÅÅÅÅHHH!! ÅÅÅ!!! stönade hon halvskrikande.

Snuskgubben bytte nu grepp och började massera clitoris, som nu blivit smord med fittsafter av långfingret, med tummen istället, medan han stack tillbaka långfingret in i fittan och började fingerknulla henne igen. Samtidigt tog han den lediga handen och började massera hennes vänstra bröstvårta. Så mycket stimulans på en gång var nästan mer än vad hon kunde stå ut med, och hon halvskrek:

– ÅÅÅÅHHH!! AAAIIHHH! Snart går det för mig! Snuskgubben tog då tvärt bort sina händer och sade med spelat allvar:
– Nej, så roligt ska vi inte ha det! Inte än!
– Nej, snälla! Sluta inte! Fortsätt! bad Ungslampan.
– Nej! sade Snuskgubben strängt. Inte nu! Kom ihåg att jag bestämmer här!
– Ja Herre! sade Ungslampan besviket.
– Inte den tonen! sade Snuskgubben strängt, och drog upp hennes klänning baktill och gav henne en hård dask på stjärten.

SMACK! Denna oväntade smäll fick Ungslampans safter att ånyo rusa i höjden, och hon glömde sin besvikelse. Denna typ av mild förnedring kåtade upp henne oerhört.

– Till allvaret! sade Snuskgubben och öppnade dörren till städskåpet. Han tog fram en dammtrasa och sade:
– När vi gick runt förut märkte jag att du synade golvlisterna… Ungslampan rodnade. ”Han läser mig ju som en öppen bok” tänkte hon.
– … och det är sant, fortsatte Snuskgubben, jag har inte hunnit damma av dem. Men eftersom du nu är min piga, iförd piguniform, så får du fixa det! Här har du dammtrasan!
– Ja Herre! sade Ungslampan och tog emot dammtrasan som han räckte henne.

”Jag hoppas verkligen att det inte är till hushållsarbete han i första hand tänker utnyttja mig” tänkte hon. Men det hade hon inte behövt oroa sig för. Hushållsarbete blev det visserligen, men det var helt genomsexulaliserat. För att komma åt golvlisterna var hon ju tvungen att böja sig ned, och då åkte klänningen upp och blottlade hennes rumpa. Och denna rumpa lät Snuskgubben inte vara i fred långa stunder. Medan hon gick från rum till rum och dammade av golvlisterna, följde han henne tätt i hälarna, och tog henne om och om igen på rumpan. Ömsom klappande, ömsom daskande, ömsom nypande, ömsom stickande fingrar in i fittan och röven, fingerknullande henne omväxlande i båda hålen. Safterna från fittan smordes då via fingrarna in i röven. Hela tiden med kommentarer som: ”Vilket trångt litet rövhål! Jag undrar om min kuk får plats där sen?”, ”Jobba på, slampa!” ”Glöm inte bort hörnet där borta!”, etc. Under dessa förhållanden var det förstås svårt att få något arbete utfört på rimlig tid. Men det gick, även om det tog över en timme att damma av alla golvlister i huset. Fast det var en väldigt upphetsande timme för Ungslampan. Hennes fitta var i uppror hela tiden och balanserade på randen till orgasm. Men varje gång hon gjorde uppehåll för att insupa den kommande orgasmen, upphörde Snuskgubben genast med den sköna behandlingen och gav henne istället en dask på stjärten, och uppmanade henne att fortsätta jobba. Detta upprepades säkert tio gånger. Daskarna var inte så hårda, men de kändes ändå. För Ungslampan var dock frustrationen över de uteblivna orgasmerna större än smärtan daskarna. Men eftersom Snuskgubben snart började om med sin behandling efter varje dask, så återkom snart hennes upphetsning, och hon kände det som att den steg till en högre nivå för varje gång. Mot slutet kände hon att hon var långt förbi den nivå där hon vanligen brukade få orgasm, och hon förstod att när hon äntligen fick en orgasm, skulle den bli långt kraftigare än hon någonsin upplevt! Men Snuskgubben tillät henne inte att få någon orgasm under listdammandet. När det var klart sa han:

– Bra! Nu tar du disken! Torkhandduk finns i städskåpet!
– Ja Herre! sade Ungslampan lite uppgivet medan hon sneglade den enorma bulan i hans byxor.

”Jag skulle verkligen behöva få hans kuk i mig nu.” tänkte hon, medan det ännu rann fittsafter efter låren. Så kåt var hon, den lilla slampan! Hon lade in dammtrasan i städskåpet, och gick fram till diskhon. Det var redan vatten med diskmedel upptappat i den, och i den låg disken efter Snuskgubbens lunch tidigare på dagen, och efter deras fika innan. Inte särskilt mycket alltså, det skulle gå på fem minuter, trodde hon. Innan hon hann börja gick Snuskgubben och hämtade en trälåda, som var ungefär två decimeter hög, en meter lång och två decimeter, i en garderob i hallen. Han återkom med den och sade:

– Du ska stå på den här när du diskar!
– Ja Herre! sade hon med en förvånad min.

Hon förstod inte meningen med detta. Men hon lydde, och tog lådan, ställde den vid diskbänken, klev upp på den och började diska. Efter någon minut märkte hon att Snuskgubben kom upp bakom henne. Hon vände sig om och drog efter andan när hon fick syn på honom. Han hade tagit av sig byxor och kalsonger. Hon såg att dessa låg på en stol vid bordet. Hans kuk stod rätt ut, stenhård! Den var ungefär meddelång, kanske 15-17 cm, men den var ganska tjock! I övrigt märkte hon att han hade håriga ben. Magen såg hon inte, för han hade fortfarande skjortan på sig. Hon stirrade som förhäxad på kuken.

– Forstätt diska! Sade Snuskgubben strängt. Vad som än händer måste du fortsätta att diska!
– Ja Herre! sade Ungslampan, och fortsatte med disken.
-Ställ dig bredbent och puta med rumpan, slampa! beordrade Snuskgubben.

Hon ställde benen en bit isär, kanske en dryg halvmeter, och sköt ut rumpan en bit. Snuskgubben lyfte då på hennes klänning, och strax kände hon något hårt i sin stjärtskåra. Det var hans kuk! ”Jaa, äntligen ska jag få den i mig!” tänkte hon lycksaligt, och hon fick rätt! Hon kände kuken föras framåt, mot fittan, och sedan kände hon hur han drog isär skinkorna och blygdläpparna. Hon sköt stjärten bakåt ytterligare för att hjälpa till, och så äntligen, äntligen, kände hon den nosa i fittöppningen, varefter den sakta gled in. Hennes fitta var så såphal att den gled in mycket lätt, trots sin grovlek. Fittan slog volter av förtjusning över att fyllas så rejält, och trots att han inte börjat jucka än, kände hon att hon påbörjat resan mot en orgasm. Och som sagt förstod hon att den skulle bli den skönaste orgasm hon någonsin upplevt! Nu var hela kuken inne. Han sade nu strängt:

– Jag sa att du skulle fortsätta att diska, vad som än händer!

Hon försökte att diska en tallrik, men det var svårt med denna behandling! Åtminstone en hand måste hon använda för att hålla i sig, när han började knulla. Hon fick hålla vänsterhanden mot kanten mellan slasken och diskhon, och samtidigt försöka hålla fast tallriken med samma hand, medan hon använde högerhanden för att rengöra den med diskborsten. Inte särskilt effektivt, men det gick! Han knullade med långa men bestämda drag, och vrålkåt som hon var, gjorde hon kraftiga motjuck!

-ÅÅHHH JAAA! JA! OOOÅÅAAHH!! halvskrek hon, nästan förbi av njutning.

Hon förstod nu meningen med lådan. Det var för att hon skulle hamna högre upp, så att han lättare skulle kunna komma in i henne bakifrån. Han var minst 15 centimeter längre än hon. Också han njöt oerhört av hennes trånga lilla fitta och han stönade:

– Åhhh, ÅÅÅHH, vilken fitta! Vilken våt, trång liten tonårsfitta! Och vilka motjuck!

ÅÅÅ… Hans kuk fortsatte att göra underverk i hennes fitta, och hon var helt förbi av njutning. Efter bara några minuters knullande kände hon att resan upp mot orgasm äntligen stod inför sitt slut, och den här gången fanns det ingen återvändo!

– ÅÅÅAAHH!!! DET GÅR! DET GÅÅÅR! JAAAA!!! ÅÅÅÅÅ…!!! skrek hon så högt att det förmodligen hördes ut på gatan.

Och hennes orgasm var verkligen fantastisk! Den liknade inget som hon varit med om förut, varken när hon onanerat eller när hon knullat med jämnåriga. Hon såg stjärnor, och kände det som om hela hennes kropp exploderade i en krevad utan like, för att sedan sväva bort på små rosa moln. Och precis när hon var mitt uppe i alltihop, gick det också för Snuskgubben, och också han såg stjärnor och svävade bort på moln, medan hans kuk exploderade i en eruption jämförbar med Vesuvius’ utbrott, och sprutade hennes fitta full med stråle efter stråle av tjock kletig sperma, som sprayade hennes fittväggar och blandade sig med hennes fittsafter. Också för honom var detta det absolut skönaste han någonsin upplevt. Att efter mer än tio års gubbsjuka fantasier äntligen få köra in kuken i en våt och villig tonårsfitta, det kunde inte leda till annat än en njutning som övergick allt n! ågonsin ens vågat drömma om. Dessutom hade han avsiktligt avstått från att runka sig till utlösning under en hel månad före detta, för att kunna erbjuda Ungslampan rikligt med sperma. För båda hade alltså deras vildaste fantasier blivit verklighet, och lett till den absolut största njutning de båda upplevt. Den gemensamma orgasmen verkade hålla på i nästan en minut, innan hans kuk var helt tom och även hennes orgasm sakta avklingade. Efteråt var de båda helt slut, och hon skulle ha fallit omkull om inte han tagit tag i henne efter att han just dragit ut kuken ur fittan. Han ledde henne till bordet, där de satte sig på varsin stol och pustade ut.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *