Semester i Karibien

Det var en otrolig värme som slog emot mig när jag och min man gick av planet på flygplatsen på Bahamas och tack och lov så var taxin luftkonditionerad. Vi hade sett fram emot den här semestern länge nu helt på egen hand utan barn och förpliktelser så skulle vi få njuta av livet helt för oss själva. Hotellet var väldigt lyxigt och vi kände oss som tonåringar på rymmen. I samma sekund som uppassaren hade ställt in våra väskor så kände jag min mans hand på min stjärt och jag lät den vandra in till sitt mål och suckade lite lätt. ”Så du är sugen alla redan..” log jag och smekte upp hans byxor och hans ”stolta” 12 centimeter sprätte ut i handen på mig. ”Mmm…jag är så kåt att jag kan dö..” stönade han. ”Jag måste ha dig nu…” flåsade han. ”Men ska vi inte gå till poolen?” retades jag. ”senare…en snabbis bara…snälla…” Jag runkade hans kuk sakta. ”Vi har väl bara haft snabbisar de senaste fem åren” tänkte jag trött. ”Okej men du får inte spruta i mig om vi ska gå och bada sen…okej?” ”Okej” stönade han fram. Jag drog upp klänningen till midjan och drog av mig trosorna. Han formligen kastade sig över mig och började ivrigt slicka mig, jag stönade högt och innan jag visste ordet av så placerade han sin kuk mot blygdläpparna och trängde in i mig och knullade mig i ett vansinnigt tempo. Snart så kom de välbekanta stönandena och med ett vrål drog han ut sin kuk och sperman sköt ut över mina lår. ”Akta klänningen…” kved jag ”…jag vill inte ha sperma på den också…” ”Oj förlåt…”suckade han nöjt och sjönk ner bredvid mig på sängen. ”Kan du ta och slicka mig nu så jag också får det lite skönt?” sa jag uppfordrande. Han la sig mellan mina lår och efter en halvtimme så kunde jag lyckligt sjunka tillbaka på sängen tillfälligt tillfredställd. Jag kände att jag bara vara tvungen att få ännu mera kuk ikväll. ”Hoppas att du är ordentligt utvilad för inatt så vill jag ha mycket…” sa jag. Min man skrattade och sa att om jag skulle få något mer ikväll så skulle jag nog få ta hjälp av lokalbefolkningen för han var helt slut. ”Du, jag kanske gör det så passa dig” svarade jag ”en ung stilig svart kille som orkar hela natten det skulle vara något det.” Vi skrattade men någonstans inuti mig så kändes det som mer än bara ett skämt…

Jag klädde mig väldigt sexigt. En tätt åtsmitande klänning som framhävde mina stora bröst, svarta strumpor och strumpebandshållare, svart stringtrosa. BH struntade jag helt i. Trots att jag är 45 så är mina bröst fortfarande inte hängiga, eller åtminstone inte jättehängiga. Efter att ha ammat fyra barn så är dom väl lite hängiga men det bekommer mig inte så mycket. Jag såg mig i spegeln och tänkte att det här kan Richard inte säga nej till i alla fall. Vi tog oss ut på stan och gick och åt på en mysig restaurang där min man tog sig både en och två drinkar för mycket. Jag var fortfarande sugen på sex och varnade honom flera gånger för att inte dricka för mycket. ”Du vet vad jag måste ha ikväll älskling så drick inte så mycket, OK?” Han skrattade och urskuldade sig att han var helt slut efter resan och bara måste få spänna av och vila upp sig. ”Det blir ingen vila när vi kommer hem …” log jag och lät händerna glida över min fylliga byst. ”Haha det där får du ordna själv, jag är så trött att jag nästan somnar.” skrattade han. ”Jag vet nog att du brukar kunna göra det när jag har somnat.”
Så han låg och lyssnade när jag smekte mig till orgasm efter att vi hade haft sex? Vilken fjant. Jag blev lite små irriterad. ”så du ligger och lyssnar du…” svarade jag surt. ”…det har aldrig slagit dig att jag kanske inte är fullt tillfredställd när jag gör så?” Han såg på mig och försökte skratta bort det. ”Du skulle ju ta hjälp av lokalbefolkningen sa du ju.” flinade han. ”Ja vet du vad, jag kanske gör det, slår vad om att jag skulle kunna hitta en fin ung kille ganska fort faktiskt.” Nu började jag bli riktigt irriterad på honom. ”Det tror jag knappast.” flinade han. ”Du tror inte det? Skulle du låta mig göra det om jag gjorde det då?” Nu började han förstå att jag faktiskt menade allvar. Själv så visste jag inte så noga. Jag var mest intresserad av att vinna meningsutbytet, men samtidigt så kände jag mig otroligt sexig och sugen på en hel natt med skön sex. Uppenbart var att jag inte skulle få det av min man i alla fall. ”Ehh.. vad menar du? Skulle du göra det om du fick chansen?” ”Det beror på…”svarade jag. ”Beror på vad?” ”Ja om jag får bestämma reglerna om man säger så.” Nu började han skruva på sig. ”Regler vaddå för regler? Jag tror inte ens att du kommer att ragga upp någon.” ”Nej men då så käre make, då gör det säkert inget om jag försöker eller hur? Och om jag skulle lyckas så är det okej för dig ?” ” Det är snarast en utopisk tanke så visst mig spelar det inte någon roll.” Skrattade han. Skrattar bäst som skrattar sist tänkte jag och log mot honom.

Vi gick vidare ut på stan och avverkade några turistbarer där det mestadels var vita par i vår ålder och vi hade faktiskt ganska roligt. Då och då så skämtade vi om det som inträffade tidigare. ”Om du ska knulla någon neger så får du nog vänta tills dom stänger och dom är klara med disken.” skrattade min man, och visst hade han rätt nästan alla svarta killar var servitörer eller bartenders. Det retade mig men jag skulle nog visa honom, så när vi skulle gå till nästa bar så gick jag fram till chauffören, medan min man satte sig i baksätet. ” Can you drive us to a place where there is not so much tourists?” Han log emot mig. ”Sure. I know what you are looking for.” Jag kände hur det hettade till mellan låren på mig. Hade jag tagit mig vatten över huvudet? Jag började känna tvivel inför vad jag tänkte göra. Men det var ju bara en fantasi å andra sidan och jag hade ju inte gjort något fel. Taxin for iväg en ganska bra bit och min onyktra make undrade förbryllad var vi var på väg. ”Jag vill dansa så jag tänkte att vi går till ett lite mindre turistigt ställe.” ”Okej helt okej för min del.” Sedan började han prata om hur bra det hade gått på jobbet den senaste tiden och hur många affärer han hade genomfört. Jag kan inte påstå att jag lyssnade så noga. Vi var ju på semester men han höll fortfarande på att ”gagga” om sitt arbete. Jag hade sett fram emot en underbar semester där man kunde koppla bort allt jobb. Taxin stannade utanför en bar som hette Willys och taxichauffören log emot mig och sa: ” I´m sure you find what you are looking for, mam.” Min man betalade och såg frågande på mig. ”Undrar vad han menade med det?” ”Ingen aning.” Svarade jag och log lite för mig själv.

Willys Bar var ett underbart ställe, fullt med folk, stort dansgolv och en utomhusbar där vi snabbt tog plats och fick oss varsin drink. Min man påpekade att det bara var svarta på stället men jag hade redan sett att det var åtminstone ett 10-tal vita tjejer där. Jag kände mig otroligt spänd men samtidigt upplevde jag en kättja som var obeskrivlig, mina trosor var redan genomvåta och vid det första toalettbesöket så stoppade jag dom i handväskan. Vi satt och tittade på varandra och jag såg att Richard var rejält packad. ”Ska vi dansa?” frågade jag. ”Tror inte att jag har någon större lust. Jag är lite full, men du skulle ju charma lokalbefolkningen inte sant?” log han. Det svaret gav mig alla svar på all min tveksamhet. Jag lät blicken svepa över dansgolvet och fann direkt vad jag letade efter. Vid ett bord i andra änden av rummet satt en ensam kille i 25 årsåldern. Han var säkert 1.95 lång, väldigt bredaxlad och muskulös, utan att tänka på det så särade jag på mina lår. Min fitta formligen savade av kåtsafter vid tanken på denna MAN. Det dröjde en evighet (fem minuter) innan vi fick ögonkontakt och jag log emot honom. Han avslutade sin drink i ett svep och reste sig och kom fram till vårt bord. ”Would you mind if I dance with your wife?” sa han till Richard som var så full att han bara stirrade rakt ut. Jag hade kunnat smälla till honom rakt i ansiktet då. Han vände sig emot mig och log. ”I guess not. Would you like a dance?” ”Yes I would love to.” Och sedan så var vi på dansgolvet innan min make ens hunnit märka det. Vi dansade tre danser och till slut så kom det en tryckare. Dave, som han hette, tvekade lite. ”Do you wan´t a slow dance as well?” ”Well that´s pretty much what I´ve been waiting for…” svarade jag och log mot honom. ”Your husband is pretty drunk …” ”Yes I know…” jag skämdes lite. ”Not much of a husband to leave a lovely woman like you without attention.” Jag tryckte min mogna kropp mot honom, det kändes underbart. ”yes I know who knows what will happen….” viskade jag i hans öra. ”and I sure need some attention tonight.” Jag trodde knappt vad jag sa. Det här var ju en ren invit till denna okända man. ”I´m sorry to say…” började han och kände hur en bula, en rejäl bula, började växa mot min mage. ”…but he isn´t going to get you the attention that you need tonight.” ” Are you sure about that” svarade jag och spelade oskyldig. Jag kände hans stora svarta händer smeka över min midja och ner mot stjärten. Jag gnydde tyst. ”Ooh yes he is totally blasted.” Skrattade han.”…won´t get it up for hours.” ”Get what up?” svarade jag och log. ”Well you know ….” jag tryckte mig mot hans underliv. Dave´s bula hade växt ytterligare och det var nog den största manslem jag någonsin känt. ”his dick…” ”Well not like you anyway.” Viskade jag till honom. Nu var det hans tur att bli generad. ”Ohh sorry about that…I guess I think you´re a sexy thing…” Dessa ord fick mig att smälta i hans armar, om jag nu inte redan gjort det. Jag tittade bort mot Richards bord och såg att han inte tittade åt vårt håll. Vilket håll han tittade var svårt att avgöra då hans ögon nästan gick i kors. ”Don´t be sorry for that, honey. I like beeing with you and I like beeing a sexy thing. At least I´m feeling very sexy.” Han såg mig djupt i ögonen och kysste mig. Jag nästan slukade hans heta tunga. Gud så jag längtade efter det här. ”That tasted very good do you have more for me?” log jag och lät min hand ogenerat glida ner mellan hans ben. ” I have but what about youre husband?” ”Well don´t mind him he is almost a sleep.” Skrattade jag. ”He said I never would get a young man back to the hotel and if I did he wouldn´t mind:” ”What an idiot!” han blev nästan arg. ”he should take more care of you.” ” He should but if he did you couldn´t follow me to my hotelroom right?” log jag . Han skrattade. ”That´s right.”

Vi gick tillbaka och skakade liv i min man som nu hade somnat vid bordet. Richard hjälpte honom ut till en taxi och vi satte oss i baksätet alla tre. Richard somnade direkt och det var en väldigt sexig känsla att sitta bredvid honom och kyssas med Dave. Hans händer var över hela min kropp och det kändes så rätt. Jag tog hans hand i min, eftersom jag inte kunde vänta längre, och förde in den under min kjol. ”You really need a mans attention, baby.” Log han mot mig när han kände hur våt jag var. ”Will you give me that tonight?” stönade jag. ”I sure will.” ” I can´t wait”

Dave hjälpte Richard upp till hotellrummet och satte honom i fåtöljen. ”Ohh thank you , boy.” Richard vaknade till. ”Thank you so much for helping me up to the room and taking care of my wife.” sa han på slöddrig engelska. Dave tittade på mig. ”What a jerk.” Jag log mot honom och himlade med ögonen. Sedan så vände jag mig till Richard och sa: ” Dave har inte tagit om hand om mig. Inte än, men du kan ge dig sjutton på att han ska göra det.” Nu började Richard vakna till liv igen. Jag satte mig i soffan och Dave satte sig bredvid mig och gav mig en kyss. Jag stönade när jag kände hans händer smeka mina fullmogna bröst, mina bröstvårtor var så hårda att jag trodde de skulle spricka. Hans händer kändes helt underbara, inte det vanliga tafatta tafsande som jag vant mig vid de senaste 20 åren med Richard. Dave lyfte upp mig så att jag satt grensle över honom medan han fortsatte att smeka mina känsliga bröst. ”Vänta jag kan inte sitta så här…jag förstör dina byxor…jag har inga trosor ju..” flämtade jag på engelska. ”Det är okay baby så länge jag får ha dina sköna bröst i mina händer…” Han lät mitt underliv möta hans enorma bula. Nu hörde jag Richards röst i bakgrunden. ”Nu får det väl ändå vara nog. Du har bevisat att du kunde ragga upp en kille. Jag ger mig. Du vinner. Så sluta med den här leken nu.”
”Vänta så ska jag dra ner…mmmm” stönade jag och drog ner klänningen så att mina bröst var nakna för min unge älskare. ”Dom är underbara…”Suckade han och tog ett i sin hand och förde det till sina läppar. Han var inte mr. Nice Guy längre utan bet och sög på dom och jag bara älskade det. ”Ahhhh…mmmm” stönade jag högt och ljudligt. Nu hördes min mans röst igen, lite mer tveksam denna gång ” Det kanske är dags att avsluta det här…” han reste sig upp och lade en hand på min axel. ”Älskling det kanske inte är en så bra idé…” ”Mmmm sug hårt mmmm…” stönade jag högt. ”ahhh fortsätt så ….mmmm” Han sög mina stora bröstvårtor som ingen man gjort förut och det var helt underbart. Jag brydde mig inte ett dugg om att min man försökte få mig att sluta. ”Annicka du har gått för långt nu! Du har bevisat att du kunde ragga upp en ung kille.!” Röt plötsligt Richard och jag kom tillbaka till verkligheten. Jag var fortfarande sur på honom efter allt nedvärderande han sagt till mig och jag hade absolut inga planer på att sluta detta underbara., men det var Dave som bröt tystnaden. ”Hey white boy!” röt han. ”You should take care of your wife instead of beeing such an asshole!” Jag såg Richard rygga tillbaka inför hans mörka starka röst. ”Ok I´m sorry I let it go a bit out of hand. If you please take your hands off her and let us sort this out.” Gnällde han nästan bönande. ”Well I am a gentleman, so I will do that…” Sa Dave men tillade ” but only if she want´s to. Okay?” Han såg Richard i ögonen. ”Thats okay.” sa Richard. ”Kom nu älskling så går vi och lägger oss, vi pratar om det här imorgon. Jag förlåter dig för det här.” fortsatte han självsäkert. Nu blev jag nästan ilsken igen.
Richard kunde vara en sån överlägsen direktörstyp. Alltid van att få sin vilja igenom. ”Förlåter mig?” sa jag. ”Vad menar du? För att DU är usel i sängen? För att DU inte villl knulla med mig? Ditt jävla kryp! Här så får jag massor med uppskattning av en underbar kille när du inte ens orkar få upp den två gånger på en dag och så vill du jag ska sluta!” Jag puttade ner honom i fåtöljen igen. ”Du sa ju att jag skulle få knulla en kille om jag ”bara kunde ragga upp någon”. Kommer du ihåg det eller var du för packad redan då?” ”M-m-men det var ju bara på skämt.” svarade han tamt. ”Berätta det skämtet för dina direktörs kompisar i bastun.” ” Ärligt talat Annicka. Din ”kompis” sa ju att du får välja eller hur? Och jag är ganska säker på att du tar ditt förnuft till fånga, det här är ju vansinne…” ”Okej jag får alltså välja käre make?” Jag satte mig mellan hans ben och knäppte upp hans gylf och tog ut hans slaka lilla snopp. ”Så du tror att jag väljer den här?” sa jag retfullt och smekte den ömt, sedan vände jag mig till Dave. ”Kan inte du ta fram din kuk så jag kan jämföra. Jag ska ju välja, inte sant, raring?” Dave log brett och knäppte lugnt upp sina byxor. Jag kände hur Richards snopp blev allt hårdare i min hand. ”Åhh fortsätt ” stönade han. Dave drog ogenerat fram sin kuk. Den var som en enorm svart brandslang som bara hängde ut från hans kropp. ”Dags att välja ?” log Dave. Jag skrattade tillbaka. ”Vilken tror du jag tar käre make? En liten snopp som din som sprutar efter två minuter eller Daves stora svart kuk?” Jag släppte Richards kuk och gick på knäna bort till Dave, med darrande händer så tog jag denna väldiga kuk i mina händer och började smeka den.
”Den är helt underbar, Dave.” Sa jag med grötig röst. ”Richard jag har nog gjort mitt val….” Jag gapade stort och lät mina läppar sluta sig om hans underbara stake. Det kändes så rätt att få ta hans lem i munnen. Den smakade betydligt mycket godare än vad jag var van vid, min tunga masserade hans stora kukhuvud och jag kunde inte låta bli att låta min ena hand smeka min fitta. Daves kuk växte sig allt större och jag blev bara mer och mer kåt, mitt huvud guppade upp och ner över hans enorma svarta stake. Dave stönade ljudligt och jag såg honom in i ögonen. ” Du måste knulla mig nu, älskling. Du måste.” stönade jag fram. ”Det vet du att jag ska.” sa han och lyfte upp mig.

Varsamt tog han av mig min svarta klänning . Mina ben darrade av åtrå för denna svarta man, men jag måste medge att jag var lite rädd. Hur skulle jag någonsin kunna få in hans enorma kuk i mig? Jag ville ju inte göra honom besviken. Jag var i gränslandet mellan tårar och lycka. ”Tänk om den är för stor älskling…” gnydde jag , hans hand masserade mig varsamt mellan benen. ” Du kanske inte har fått en så här stor någon gång?” ” Nej aldrig …” stönade jag ” du såg väl Richards snopp…” Dave skrattade högt och jag började skratta med. ”Jo jag såg den. Inte riktigt som min. Det här är en riktig kuk.” ”Jag har aldrig fått smaka en riktig kuk, Dave.” ”Du kommer att älska den.” Sa han och kysste mig. ”Var försiktig bara jag är inte van att få kuk.” ”En vacker kvinna som du borde få riktig kuk så ofta hon vill…” ”Jag vill ha kuk ofta, Dave. Jag vill ha kuk jämt…” suckade jag nästan gråtfärdig av kåthet.
Jag satte mig i soffan och lutade mig tillbaka med särade ben. ”Knulla mig nu älskade…”nästan pep jag fram. Dave ställde sig på knä framför mig och lade sin svarta kuk på min mage. ”I´m ready when you are, baby.” ”I´m more than ready.” Stönade jag och tog hans enorma kuk och placerade den mot min såphala fittöppning. Sakta, sakta stötte han in kuken. Centimeter för centimeter. ” Ahhh not so fast baby, remember what I am used to….” gnydde jag men det var mest för att reta Richard som med stora ögon såg min fitta sakta bli fylld med Daves stora svarta kuk. Egentligen ville jag att han skulle köra in hela härligheten på en gång. ” Do you like it…?” ” I love it baby give me more!” Det gjorde naturligtvis otroligt ont när han trängde allt djupare in i min fitta. Jag hade ju aldrig varit med en man som hade en riktig kuk, jag överdriver inte när jag säger att Daves kuk var dubbelt så stor som Richards. Jag stönade högt och smekte hans muskulösa kropp.” Jaaa mer… mer…mer…åh guuuud …. så skönt… uhhh…” han hade nätt och jämt fört in halva kuken i mig när jag exploderade i en våldsam orgasm. ”Oj var det så illa …” log Dave ” Ja det var det verkligen…knulla mig hårt nu älskling….du är den bästa älskaren jag någonsin haft.”

Dave började röra sin gudomliga kuk in och ut ur min fitta och den tidigare smärtan var som bortblåst, det kändes bara underbart. ”Äntligen en riktig kuk i min fitta” stönade jag och tittade på Richard. Han stirrade på mig som förhäxad och jag njöt av att låta honom se hur skönt jag hade det. ”Hoppas du inte ångrar dig raring” sa jag hånfullt medan Daves kuk borrade sig allt djupare in i mig. ”Thank you Dave…” nästan vrålade jag och vi kysstes ömt och jag kände mig så otroligt lycklig. ” Ahh…. have such a nice pussy baby …ahhhh….so tight ..ahhh…is it okay if I cum inside..ahhh yesss….are u protected….ahhh.” han stönade allt högre och jag var också på väg mot ännu en orgasm, men något skydd hade jag inte. Jag tittade på Richard som oroligt såg på . Jag blev medveten om att det var en ganska stor risk som jag tog, men av någon anledning så gjorde det mig ännu kåtare. ” I have no protection, Dave…”stönade jag ”but it is okay for you to cum inside of me….I want you to come inside of me…I don´t mind just cum in me baby…” nästan skrek jag och han ökade takten och jag kände den välbekanta känslan av fukt och värme när han med ett vrål sprutade sin sperma i mig.

Jag var ju van vid Richards kuk som bara sprutade och sen föll ur mig, men Dave fortsatte att köra sin kuk in och ur mig och han sände säkert sju åtta strålar av sin säd in i min fitta. Jag slog benen om honom och log mot Richard. ”Så här djupt har jag aldrig blivit knullad förut, du kan inte ana hur skönt det var.” Han såg på mig och för första gången så förstod han att jag verkligen ville det här. ”Hoppas du är lycklig nu” ”Det är jag verkligen. Du får väl komma på någon bra ursäkt varför din fru föder färgade barn.” Jag förklarade vad jag hade sagt till Dave och han skrattade ljudligt. ”Nu vill jag slicka ren din kuk” sa jag. Han ställde sig över mig och jag kände hur ljuvligt hans kladdiga kuk smakade i min mun. Girigt slickade jag i mig all överbliven sperma som låg som vita strängar på hans vackra stake. ”Mmmmm..it tastes lovely…”suckade jag, men jag kände att den började resa sig igen. ”Är det inte läggdags nu Richard? ” sa jag och han nickade emot mig. Han var helt slut och skulle inte orka många minuter till. ”Gå och lägg dig du så kommer jag snart. Jag vill vara ensam med Dave ett tag. OK?” sa jag och blåste en kyss till honom. Han försvann in i sovrummet. Jag kysste Dave på munnen och snyftade fram ett tack. ”Om du vill så får du stanna hela natten, jag ville bara att han skulle gå sin väg.” ” Vill du ha mer än det här menar du?” skrattade han. ” Sluta retas älskling…klart jag vill…” ”Men tänk om jag har gjort dig gravid nu då ?” ” Det gör i alla fall inte mig något.” sa jag. ”Ska vi gå och lägga oss ?” ”Mmm det ska vi…” Jag tog min unge älskare i handen och vi gick in i sovrummet där Richard hade klätt av sig och precis skulle lägga sig i sängen. Nu tog Dave kommandot . ”Ta inte för mycket plats i sängen är du bussig vi behöver lite utrymme.” Sen tittade han på mig och vi skrattade. Dave kysste mig och smekte mig över mina vackra bröst. ”Jag kan inte förstå hur du kan motstå dom här underbara brösten….”flinade han mot Richard medan han sög på mina bröst. Mitt underliv gungande mot hans lår. ”eller den här sköna fittan…..” Utan något förspel så trängde han in i mig igen och jag nästan skrek rakt ut av njutning. Jag red honom som besatt ,Dave trodde kanske att han knullade mig men så var inte fallet jag red honom som en vilde och hans stora svarta stake gjorde underverk för min fitta som längtat efter detta i så många år. ” Åhhhhh guuuuuud ….knulla mig håååårdare….knulla min kåta fitta….AHHHH…knulla mig med din stora vackra KUK…..AHHHHHH!!!” vrålade jag när jag kom efter bara tre minuter , men Dave´s kuk var fortfarande stenhård och han fortsatte att knulla mig som jag aldrig förr blivit knullad. ” Do u like beeing fucked buy a black cock…!” ”YES I love it …please fuck me more …Fuck me more baby…AHH…yesssss…” jag låg med huvudet på Richards mage och lät Dave knulla mig så hårt han kunde. Det fanns inget skönare. Jag såg på Richard , han var vaken än och runkade sin kuk. ” Har du skönt? Sug min kuk samtidigt, älskling.” Jag tittade på hans lilla snorre och gav honom en ogillande blick. ”Du kan väl runka själv, precis som jag har fått göra när du har somnat.” Äntligen så fick jag ge ingen.
”Du förstår Richard att jag har en jättestor svart kuk djupt inne i min fitta, mycket djupare än du någonsin har varit i mig och jag tycker att det är så otroligt skönt att jag vill inte förstöra den känslan med din lilla pinnkorv.” Jag kände mig riktigt bitchig och lät mina fingrar smeka över Daves stjärt och in i skåran och så äntligen så kände jag hans varma sköna anus. Jag lät mitt finger smeka lite i öppningen innan jag lät mina långa naglar tränga in. ”Ohh..babyy..” stönade han. ”Do u like it? ? ” ” Hell yes….ahhh…. deeper baby…” Jag lät mitt finger sakta glida in och ut ur hans anus, något som jag aldrig gjort förut , men jag gillade verkligen det. ” Oh shit baby ..Im gonna cum… ahhh….” jag kysste honom våldsamt. ” ”Cum in my face baby…cum in my face….” Jag nästan darrade när jag sa den frasen.

Min man hade aldrig fått spruta i ansiktet på mig eftersom jag alltid tyckt att det var ”snuskigt”. Nu låg jag här på min mans mage och bönade om att bli sprutad i ansiktet. ” Do you really want that?” stönade Dave. ”Yes darling but only for you…only for you…” Han drog ut sin kuk ur mig och jag ersatte den omedelbart med mina fingrar. Gud jag hatade när han drog sig ur mig nu hade jag istället hans gigantiska kuk ovanför mitt ansikte. Jag öppnade min mun och svalde hans goa kukhuvud det smakade underbart av mina safter och av hans speciella kuksmak. ” Mmmmm cum for me baby…” Mina fingrar arbetade in och ut ur min fitta. Gud så skönt. Mina händer runkade hans kuk samtidigt som jag sög på ollonet. Och så hände det! För första gången i mitt liv så sprutade en man sin varma härliga säd i mitt ansiktet det underliga var att det som jag i alla år tyckt varit äckligt att göra för min man var helt underbart att göra med Dave. Hans kuk sprutade som en fontän och gång på gång skört sperman ut över mitt ansikte. Mina fingrar var helt begravda i min fitta och jag skrek ut en otrolig orgasm. Det var en helt otrolig känsla, jag slickade i mig hans varma sperma och det smakade otroligt gott. Jag såg på Richards mage, ett par strålar av Daves sperma hade kommit över hans mage. ”Mmm Dave this really tastes good…” Han lyfte upp mig i sina starka armar och kysste mig. Vi lade oss ner och tände varsin cigg.
Jag kände mig så ljuvlig där jag låg i Daves armar. ”Jag är alldeles kladdig från din sperma…” fnittrade jag. ” Har du aldrig tagit en man i munnen förr ?” sa Dave och rynkade på ögonbrynen. ”Nej men jag måste nog säga att jag gillade det väldigt mycket.” ” Du är en otroligt sexig kvinna.” ” Du det är första gången på åratal jag känner mig som en kvinna. Jag har aldrig fått orgasm med en kuk inne i mig förut, när jag varit med Richard.” Jag kysste honom ömt. ”Du har en del att lära.” Sa Dave till Richard som fortfarande låg där med sin lilla slaka snopp. ”Han har massor att lära…” fnissade jag och kysste honom. ” Vill du älska mer inatt?” ” Klart jag vill.” Jag sjönk ner och tog hans slaka kuk i munnen. Även när den var slak så var den betydligt större än Richards. ”…jag kanske ska gå och köpa ett par kondomer ?” Han såg på mig leende. ”Nej varför det?” ”Tyckte du sa att du inte hade något skydd….ja du vet…” ”mmmmm ….”Jag slukade hans kuk igen. ”tänk om du blir gravid ….jag menar…” Jag släppte hans kuk och satte mig grensle över honom och kysste honom ömt. ”Älskling jag ska vara här i två veckor till och jag vill att du knullar mig varje dag och varje natt det skulle bli otroligt dyrt att köpa så många kondomer.” ”…men tänk om du blir …” ” Jag har faktiskt inte något emot det. Det skulle vara underbart att få ett barn ihop med dig…” Jag hörde hur Richard nästan snyftade när jag förde in Daves kuk i min fitta igen. ”Ahhh…du skulle bli en underbar pappa…” ” ohhh yesssss” suckade han när hans kuk borrade sig djupt in i mig. Jag red honom till en skön utlösning och när han sprutade min fitta full med sin varma sperma så tittade jag leende på min make.

Jag fortsatte med att älska med Dave under hela semestern och jag kan bara säga att det är den mest underbara man jag någonsin älskat med. Under 20 års äktenskap så har jag inte sammantaget fått så skön sex som jag får av Dave under ett samlag. Richard och jag åkte hem och gick på äktenskapsrådgivning i sex månader och trots min längtan efter Dave så såg det ganska bra ut ända tills han ringde en kväll och sa att han var i Stockholm i affärer. Naturligtvis så åkte jag till hans hotell och när han såg att jag var gravid i 7:e månaden med hans son så frågade han om jag ville gifta mig med honom. Ett erbjudande som jag självklart inte kunde motstå. Richard hade under hela graviditeten nobbat sex med mig medan Dave tyckte att jag såg underbar ut och ”bjöd” mig på en hel natts underbar sex. Jag åkte dagen efter hem och packade mina och barnens väskor och kontaktade min advokat som tog hand om allt det ekonomiska.
Jag måste påpeka att jag inte lämnade Richard barskrapad han hade ju sin familjeförmögenhet att falla tillbaka på dessutom så hade han ju kvar sin VD post på dataföretaget han arbetade på.
Något som däremot roade mig väldigt mycket var att Daves´ datafirma som ditintills enbart bestått av honom själv och ett par av hans närmaste kompanjoner, blev uppköpta av ett multinationellt företag och min nya unga make ( som aldrig skulle lämna sin fru otillfredsställd i sängen som min första gjorde) blev VD. Titlar är inte något som är viktigt för mig längre men det som roade mig var att dom köpte upp min X-makes firma vilket gör att Richard numera är anställd av Dave och alltid ska tilltala honom Sir.
Några gånger när han varit på besök så har Dave frågat om han vill återuppliva gamla minnen genom att titta på när vi älskar men han har hitintills tackat nej. Dave är trots sin ungdom väldigt lyckligt med att dras med en så gammal tant som jag och jag är lyckligare än jag någonsin varit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *