Vårat första möte….

När jag öppnar dörren står en vacker *sockersmula* o ler och våra blickar möts i en djupt o lidelsefullt o allt vi skrivit till varandra forsar igenom huvudet på några sekunder o vi landar snabbt i varandras armar i en underbart härlig välkomst*kram*. Vi håller om tätt tätt och du kan känna alla mina former genom kläderna medan mina fingrar masserande förs genom ditt ljuvliga hår. När vi går in letar sig dofter från köket till din söta nos o känner att jag använt min wookpanna för att tafram dom mest exotiska smakupplevelser ur grönsakerna och det specialmarinerade köttet.

Jag släcker alla myslampor o tänder ett bivaxljus som tillsammans med min aromlampa ger en härlig stämmning i rummet o vi kan skönja varandras former i det fladdriga ljuset medan vi sitter nära men mittemot vid det pittoreska bordet o småpratar o intar dom upphetsande smakerna ur maten. Jag häller upp 1 glas självbryggt fläderbärsvin och vi höjer varandras glas mot varandra o smakar av så du romantiskt dricker ur mittglas o jag ur ditt.

Vi förflyttar oss till golvet där jag lagt ut en mjuk filt och sätter oss på knä mittemot o tar i varandras händer o låter fingrarna kramas medan vi lutar framåt o möts i vår första djupa *kyss* som nästan tar andan ur en för att sedan låta våra kinder mötas i en smekning o vi känner hur mycket vi vill men håller retfullt tillbaks. Du kan känna mina armar om dig när jag för mina händer under tröjan o nå dina underbara kvinnliga former under för att sedan gå upp och nå dina bröst o höra hur du kippar efter luft av upphetsning när jag nästan smygande fyller mina händer med dina styvnande bröst. Vi sätter igång en lek där du tar av ett plagg av mig o jag ett av dig, långsamt o upphetsande o nyfiket ser vi mer och mer av varandras hemligaste hemligheter tills vi inte har mer att ta av,,,mmm kan se hur enormt påverkade vi skulle bli av detta, hur våra glidsafter börjar att stiga och ett pulserande ”jagvillhadignu” skriker i våra underliv medan vi utforskar och upptäcker varandras kullar o dalar men vi står emot frestelsen ännu en kort stund.

Vi tar våra vinglas och ljuset till badrummet, där jag tappar upp ett bad och lägger i självplockade(torkade) vildrosblad och olja av rosmarin. Det småfräsande bivaxljuset ger fantastiskt ljusspel på väggarna med våra kroppar som motiv till silluetterna och får oss än mer upphetsade då det förstärker o lyfter fram o får vår fantasi att koka över av våra pirrningar inuti oss, o du känner ett ”tindrande” känsla runt dina höfter och det förstärks av rosmarinoljan i vattnet när du går i badet med ditt vinglas, jag följer efter och vi sätter oss på motsatt sida av badkaret och lägger varandras fötter över varandras höfter. För varje liten klunk vi tar vin kysser vi, och däremellan låter vi varandras händer gå under vattnet;-) och hittar dom mest intressanta platser på varann:-). mmmm Sen närmar vi oss och sitter så nära att du kan känna min stolthet som blivit väldigt stor av våra smekövningar ligga upphetsande halvt utmed din förstorade skåra, mellan dina yttre läppar o vi glider på det sättet och stimulerar hela ditt sköte medan ditt inre väntar av vansinne att få känna min längd inuti din saftiga grotta..När vi glider så här får du lagom stimulering utan att det blir för mycket och det där pulserande varma känslorna runt dina höfter tilltar i styrka och du tar med din ena hand o trycker min längd så den når varenda del av din yttre öppning. Vi gör det skönt för varann lännngee tills vi inte kan stå ut längre o duschar snabbt och går till min vattensäng.

I skenet av lavalampan som jag nu tänt, lägger du dig ner på rygg och jag tar fram min speciella massage olja och värmer upp den i min hand innan jag häller en handfull över din mage. Jag ställer mig på alla 4 ovanför dig o försiktigt låter dig känna min kropp mot din och vi masserar in oljan med våra kroppar utan att använda händerna o rullar runt hala av upphetsning. Vi är vid det här laget totalt galna av kåthet ohhhh. Med dig på rygg och utan att du sett det har jag tagit en isbit mellan tänderna o låter den långsamt smälta o dom kyliga dropparna låter jag falla på och runt dina härliga bröstvårtor som stelnar av njutning. Du kan känna en liten rännil av vatten rinna ner från brösten och under dem nerför magen utmed dina fantastiska former ner runt ditt sköte som svullar än mer av dropparnas kittlande färd.

Jag låter dropparna droppa ner erotiskt längre och längre ner tills dom hamnar runt om ditt venusberg och får din grottas inre muskler att dra ihop av den milt vibrerande känslan när droppen hamnar rätt.

Våra tungor möts i en eggande *kyss* och vi tumlar runt och vi hamnar i 69, där du slutligen kan upptäcka alla mina former på staken med din tunga och läppar och blir upphetsad av tanken hur den kommer kännas djupt inuti dig medan min tungspets hungrigt söker runt om din skåra och kan känna hur härligt dina halsafter smakar och når slutligen hett din lustpunkt som får dig att ge ifrån ett långt njutningsljud aaaahhh. Jag kan känna dina läppar slirigt arbeta sig runt under ollonkanten och ”smack”-ljuden detta ger får oss båda galna.

Du lägger dig på magen och väntar att jag kommit bakom dig och du lägger dina ben utmed mina och reser dig sedan upp långsamt(Jag tar några av mina stora kuddar och lägger under dig o genom att lägga dig på olika sätt på dom kan du hitta den absolut bästa vinkeln och trycket) och ditt väntande pulserande av vansinne lustgrotta hamnar framför min fulla vibrerande längd och känner hur min topp når din grottöppning och du kan känna min stake omslutas av dina inre läppar o känslan skickar intensiva svallvågor ekande genom hela dig tills du inte kan stå ut längre o för din bak mot mig och hela jag glider genom en krramande och masserande blöt grottgång och vi kan känna hur jag hamnat ända in och jag kan känna dina skinkor extremt upphetsande mot mig. Våra njutningsljud blir högre när jag lägger mina händer om dina höfter och sakta går in och jag går så långt ut att bara min topp är kvar innan vi går mot varann igen, det sugande ljudet av våra safter får oss tokiga och du känner ett oerhört upphetsande känsla när din bak går mot mig i rätt hastighet så blir det en resonans i dina former och bildar en vibration som leds igenom dina höfter och ger en fantastisk känsla i hela dig som bara blir intensivare och härligare hela tiden. mmmmmmmmm jag överraskar dig med att ena handen ge liten dask på stjärten som får rytmerna i dina former att bli ännu mer starkare och vi stönar högt i ett njutningsfullt tempo som bara inte vill ta slut..mm

Jag lägger dig nu på rygg och tar var sin fot i var sin hand och håller dem högt i ett ”V” och för fram min stora stake och dina ena hand för den ömt och stimulerande fram och tillbaks med mitt ollon i din öppning och masserar med din andra hand runt dina styva bröst innan du med båda händerna för in min hårda längd och med ett plaskvått ljud glider ner i dig. Jag kan känna i dina fötter hur skönt det känns för dig för dina vrister spänns och ditt inre kramas som tokig och du är nära orgasmens land liksom jag i ditt nu trånga mysiga inre. Jag sätter dina ben på var sin axel och jag börjar gå in och ur dig snabbare och i olika vinklar och vi gnyr av extaskänslor som kommer närmare och närmare..

Vi står ut lite till och jag lägger mig på rygg och du är snabbt på plats och grenslar mig och glider mjukt in i din varma härlighet, och du har fötterna tätt utmed mina sidor, och börjar rida mig vansinnigt och jag stöter upp när du går ner och får ditt innersta att få stimulering som inte är av denna världen. Dina bröst går i samma rytmiska vågor som resten av dig och svallvågorna runt dina höfter blir en kontinuerlig pulserande intensivt härlig känsla som bara blir starkare utom din kontroll och ohejdbar och du skriker HÖGT till när din första orgasm griper tag om min stora stake och får mig till min slutgiltiga storlek och det svartnar till för dina ögon när vi båda för ett ögonblick är så nära man kan komma varann, ett ögonblick då våra själar upptar samma plats i tid och rum………som vi uppnår igen och igen…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *