Välkommen hem!

Jag var full av nervositet och förväntan på en gång. Hur skulle du reagera på min överraskning? Du skulle väl uppskatta den? Jag hoppades verkligen att du skulle uppskatta den…

Först skulle du nog bli förvånad över att lägenheten var tom när du kom hem. Du skulle undra var jag var… Lite besviket skulle du inse att du var ensam. Det pirrade i magen på min när jag jag tänkte på vad du skulle upptäcka om du av en slump lät blicken falla på det lilla utrymmet mellan soffan och tidningsstället. Hur skulle du reagera om du hittade min vibrator?

Skulle du njuta av att ha avslöjat min hemlighet? Eller skulle du kanske känna dig hotad? Och om du inte hittade den? Skulle den inte avtorkade leksaken sprida doften av min lust i rummet? Skulle du kanske inte lägga märke till den, men ändå undermedvetet börja längta efter min kropp?

Brevet skulle du i alla fall hitta. Jag hoppades verkligen att du skulle hitta det. Måtte det inte dröja allt för länge innan du gick in i sovrummet…

Där på din kudde låg kuvertet. Du skulle nyfiket öppna det och när du började läsa brevet skulle du få veta hur mycket jag älskade dig. Och hur mycket jag hade saknat dig… Jag hade ansträngt mig för att börja brevet i en kärleksfull och romantisk ton. Först efter några stycken började den bli mer lustfylld. Du skulle få reda på att jag väntade dig i ett hotellrum bokat i ditt namn. Du skulle läsa att kappan som hängde innanför dörren var det enda som jag hade tagit med mig till hotellet. Jag tänkte på hur det sakta skulle gå upp för dig att jag hade checkat in på ett hotell trots att jag var helnaken under min kappa.

Jag log när jag tänkte på alla de som hade sett mig på vägen till hotellet, utan att förstå hur oanständigt klädd jag egentligen hade varit. En del hade nog tänkt något om det opassande i att checka in på hotell utan några skor, men ingen hade nog förstått att jag med undantag för kappan var lika oklädd i övrigt.

Åter igen föll mina tankar på dig. Jag längtade verkligen efter att få se dig stiga in i hotellrummet. Vid det laget skulle du redan ha tagit hand om kappan och jag skulle vara precis så utlämnad till dig som jag hade planerat. Instängd på ett hotellrum och helt utan kläder skulle jag vara fullständigt beroende av de plagg du valt att ta med till mig. Jag kände dig tillräckligt bra för att ana att dessa plagg inte skulle vara helt anständiga.

Trots det skulle jag förmodligen få betala dyrt för dem, säkert både före och efter det att jag lämnade hotellet. Du skulle tvinga mig till en förhandling där du satt med alla trumfen, och jag såg fram emot den lika mycket nu som när jag först hade bestämt mig för att ge dig den här välkomstpresenten. Måtte du komma snart…

En kommentar

  1. Hade Det varit jag som fått brevet, hade jag duschat och tagit på mig badrocken och åkt till hotellet!!
    Öppnat dörren och lyft uppe dig för att sänka ner dig över min styva kuk!
    En fullpoängare!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *