Vår väg till swingerslivet

Jag hade hört talas om att det fanns ett ställe i Stockholm som hette Raymond & Maria. Jag visste nästan inget om det utom att det var för par och handlade om sex. En kväll hittade jag och min partner en gammal tjejporrtidning (cupido) som hade reportage om stället. En reporter hade varit där och beskrev vad som hände. Vi tyckte det verkade jättespännande och bestämde oss för att gå dit någon gång när vi åkte till huvudstan.

Långt senare var vi så i Stockholm en helg, utan barn dessutom. Vi var eniga om att nu skulle det bli.. Det var lite pirr i magen under dagen. Man visste ju så lite och fantiserade så mycket. Vi hade tagit reda på att det låg i närheten av Mariatorget och bestämde att vi skulle äta en god och sen middag i närheten. Vi hittade en indisk restaurang en bit längre bort efter Hornsgatan dit vi gick. Det var underbart god indisk mat i lugn och skön miljö. Fantasierna snurrade hela tiden i huvudet och spänningen steg. Hon hade tagit på sin korta, svarta klänning, och sina svarta kängor ikväll; Lite ungdomligt punkig outfit. Ganska läckert tyckte jag. Jag viskade till henne när vi ätit huvudrätten att ta av trosorna. Hon tvekade inte, utan gick genast in på toaletten, med väskan över axeln. Även om jag inte kunde se under bordet, blev jag nu ännu mera upphetsad av att veta hon satt där mitt emot mig helt bar under den korta klänningen.

När efterrätten var avklarad betalade vi, tackade för oss och vände stegen mot Mariatorget. Efter bara något kvarter stannade vi för att kyssas och smekas. Det var så läckert att känna att hon verkligen hade tagit av trosorna. Att känna den nakna huden när man smekte hennes bak. Ja vi stannade nog i varje kvarter längs vägen för att kyssas och smekas. Till sist kom vi ändå fram till porten vi sökte; En sliten stålport i en källarnedgång på St Paulsgatan. Nu kändes det nervöst. Skulle vi våga? Vi måste ju våga. Jag brukar kunna stänga av nervositetskänslor ganska bra när jag behöver det. Jag tror jag gjorde det nu också. Jag tog initiativet till att öppna porten och leda henne ner för trappan fram till entrédisken. Där stod ett ungt par som log och verkade hur snälla och naturliga och trevliga som helst. Genast släppte en del av nervositeten. De berättade vad som gällde på stället, tog våra ytterkläder och väskan och hängde in i garderoben. Det var inte mycket regler som gällde. Här nere fick man göra vad man ville så länge man inte uppträdde kränkande eller störande för andra gäster.

Vi tittade oss omkring i lokalerna. Det var litet, trångt och ganska ”sunkigt”. Väggarna var gamla kalkputsade stenmurar, förutom de avbalkningar som gjorts med moderna skivmaterial. Till vänster om receptionen fanns ett litet cafébord och några stolar samt en pytteliten butiksdel med filmer och sexhjälpmedel. Längre in fanns toaletter. Om man gick till höger kom man till en långsmal hall med ett väggfast bord med barstolar på ena sidan. I hörnen hängde TV-monitorer som visade ”mjukporr”. På andra sidan hallen fanns ett större rum som var inredd som en liten filmsal, med fasta bänkar och ett par stora fåtöljer längst fram. Tittade man in genom nästa dörröppning på samma sida såg man ett litet, litet rum som helt enkelt var byggt runt en stor säng. Inget annat än sängen fanns där. Gick man rakt fram kom man till en dörröppning med draperi. Bakom detta fanns det innersta rummet. Där stod en hög bardisk mitt på golvet, med några barstolar på ena sidan och en mjuk, stor vardagsrumssoffa på den andra. Framför soffan stod en dubbelsäng. Golvutrymmet var inte stort, men tillräckligt för att kunna röra sig mellan möblerna till de olika delarna av rummet. Det var inte många besökare; Ett par satt vid cafébordet, ett par stod vid det väggfasta bordet och kysstes. I det inre rummet satt ett medelålders par i soffan och smekte varandra tyst. Vi tog plats i soffan bredvid dem.

Det kändes lite konstigt. Vad skulle man göra nu då? Det andra paret i soffan satt och smekte varandra ömt. Det var svårt att inte snegla. Han hade ju faktiskt handen under hennes kjol. Men det satt en TV på väggen framför oss. Vi riktade våra blickar dit, när vi inte tittade på varandra, kysstes, kramades eller viskade något till varandra. Men vi var mest tysta och lät känslorna styra. Jag började smeka henne; På kroppen utanpå kläderna, på de bara benen, på brösten. Men shit, klänningen gick ju inte öppna upptill. Man kunde ju inte riktigt komma åt, inte knäppa upp BH:n, inte smeka vårtorna. Det fick bli rakt på rödbetan istället. Handen uppför låren alltså, samtidigt som läpparna var sammanvuxna i en evighetslång kyss. Man hörde nu att det hade kommit fler. Man hörde att det fanns folk bakom oss, på andra sidan bardisken. Folk som såg oss fast vi inte såg dem. Det höjde spänningen ytterligare.

Ett par smög sig fram, tittade på oss och lade sig sedan på sängen framför oss. Kvinnan hade en kort, svart klänning i skinn, med blixtlås fram och ingenting under; det blev uppenbart när hon satte upp sina hälar mot sängkanten och särade på benen en meter framför min näsa. Jag tänkte att nu kommer nog min partner att backa ur. Både på grund av vad vi såg, men också av det faktum att paret på sängen tydligt skulle kunna se vad jag gjorde under hennes kjol också. Så blev det inte. Istället satte hon också upp sina klackar mot sängkanten, särade på benen och viskade till mig att det var skönare för ryggen så. Jag kände en euforisk lycka över detta och försökte efter bästa förmåga förmedla detta med mina smekningar. Hon öppnade nu också mina byxor, släppte ut kuken och drog stilla förhuden fram och tillbaka.

Det blev fler och fler människor i lokalen. Man hörde ljuden av viskningar, av stilla flåsanden, av låga stön och av tyg som gneds mot varandra. Folk smög sig fram och tittade på oss, ett par ställde sig vid sidan av soffan, lutade sig mot armstödet och började smeka varandra. Hennes bak var nu nästan på slickavstånd när jag kramade min partner. Trots allt detta; den oerhörda upphetsningen, spänningen, synintrycken och att min partner nästan hela tiden bearbetade min kuk, så lyckades jag undvika utlösning. Jag kan inte förklara detta, men allt var på nåt sätt så overkligt. Sedan kom nästa chock. Hon viskade i mitt öra: Ska vi lägga oss på sängen? Det låg ju redan ett par där, men visst; om de makade lite på sig skulle nog vi också rymmas. Jag viskade tillbaka: Vill du det? Hon nickade, och stoppade in min kuk innanför byxan.

Vi reste oss, hasade oss fram till sängens vänstra sida. Jag erbjöd henne att ta den inre platsen närmast läderbruden. De makade villigt efter för att lämna plats till oss. Vi lade oss ner, tätt, tätt tillsammans; Jag med min högra hand på henens bröst och min tunga djupt i hennes mun; Hon med sin vänstra höft direkt emot skinntjejens höft. Efter flera minuter i den positionen, när jag avslutar mitt kyssande, viskar hon tyst i mitt öra: Hon smeker mig mellan benen. Tankarna snurrade runt i mitt huvud. Vad förväntar hon sig att jag skall göra eller säga? Borde jag reagera på nåt sätt? Men jag kände bara att jag tyckte det var jätteläckert. Jag ville bara att det skulle fortsätta. Jag ville inte ens titta av rädsla för att den andra tjejen skulle uppfatta det som ett ogillande. Jag viskade tillbaka: Tycker du om det? Jag fick ett njutningsfullt, utdraget jaaaaa, till svar. Härligt, du får gärna smeka henne också, viskade jag tillbaka.

Jag vände på mig så jag kunde se ut i lokalen. Där var nu proppfullt bakom bardisken, nya par hade tagit soffan i besittning och överallt kring väggarna stod par och smekte varandra med mer eller mindre exponerade kroppsdelar. Nu stod även kärleksparen här vid sidan av sängen. Det var varmt. Det var svettigt. Det var en atmosfär som var fullständigt genomsyrad av kåthet och sex. En atmosfär som var så tät att man kände sig fullständigt fastnaglad. Tjejen som stod upp vid min sängkant försökte nu sätta sig ner. Vi fick tajta ihop oss ytterligare för att ge plats för henne att sitta ner och suga av sin kille. Inspirerade av detta ville ett annat par sätta sig ner på sängens andra sida också. Nu började det vara riktigt trångt. Tjejerna i mitten av sängen låg och fingersmekte varandra. Jag kände det som jag var i himlen.

Hon började nu ägna sig åt mig igen. Tog fram kuken ur byxorna och fortsatte smekandet. Jag låg bara och njöt. Det här var helt overkligt. Hur kunde vi som betraktade oss som både blyga och ”ordentliga” hamnat i den här situationen; Obegripligt, men underbart. Det andra paret i sängen reste sig nu, rättade till kläderna och gled iväg ut ur rummet. Vi fortsatte att göra det skönt för varandra. Man längtade efter orgasmen, men ville samtidigt spara den så länge som möjligt. Man ville att tiden skulle stanna. För att spara på klimaxet så avbröt vi, rättade till kläderna och gled iväg ut ur rummet, vi också. Det var så trångt att man fick verkligen glida fram mellan kropparna. En främmande nerför ryggen långsamt smekande hand förhöjde spänningen ytterligare.

I hallen var det mindre folk och mera luft. Vi tittade in i sängrummet. På den sängen befann sig nu ett äldre par i kanske 60-årsåldern och två yngre som knappast var över 30. De roade sig gemensamt, med den äldre kvinnan som huvudsaklig initiativtagare. Vi tittade in i ”filmsalen”. Där var inte många på bänkarna, men några stod upp och smekte varandra eller tittade på det par som i en av de stora fåtöljerna knullade för fulla spjäll. Vi gick ut i foajén, köpte nåt att dricka och pratade lite om våra upplevelser. Vi pratade lite med värdparet också, som var nyfikna på att höra hur vi som nya besökare trivdes. Vi förklarade att vi njöt av varje stund. Att det var mycket bättre än vi hade förväntat oss, och att vi skulle stanna kvar länge till fastän klockan blivit midnatt.

Vi försökte leta efter paret som vi hade delat säng med, men kunde inte hitta dem någonstans i lokalen. Vi hade gärna velat prata lite, lära känna dem och kanske fortsätta våra lekar tillsammans Vi bestämde oss för att själva leta oss inåt på egna nya äventyr. Först ville vi undersöka vad som kunde hända i filmsalen. Det var ingen som satt ner nu, men en klunga med människor stod bakom bänkarna. Vi satte oss mitt på den sista bänkraden. Sedan hon tagit fram min kuk och gjort den hård igen satte hon sig i mitt knä, särade på läpparna och lät den glida in till botten. Jag kysste hennes nacke och kinder och smekte henne över magen och brösten. Händer kom nu bakifrån som smekte hennes hår, min nacke och ner mot hennes bröst. Jag såg att hon tyckte om det. Jag drog ner dragkedjan i ryggen, lossade behåns spännen och lirkade av henne den. Hon hade fortfarande klänningen på, men de fylliga brösten blev trots allt mera åtkomliga nu i den ganska generösa urringningen. Själv sysselsatte jag mina fingrar med att smeka hennes klitoris, medan flera olika både man- och kvinnohänder stäcktes fram för att smeka hennes bröst. Hon vred sin kropp njutningsfullt av behandlingen, samtidigt som hon masserade min kuk genom att rytmiskt spänna sina skinkor och därigenom röra sitt underliv. Jag kände hur utlösningen började närma sig, men jag kände mig inte färdig för den ännu, så jag avbröt och viskade att vi skulle gå vidare.

Vi reste oss upp. Jag stoppade in kuken i byxorna, dock utan att stänga blixtlåset. Vi fick nu tillfälle att titta närmare på de som stått bakom oss. Det var genomgående ganska unga flickor och pojkar; prydliga och snygga. De kanske hade kommit tillsammans från någon bättre fest. Vi hasade oss iväg för att titta in i det lilla sängrummet. Där inne fanns nu två par som tysta försökte hjälpa varandra att få så skönt som möjligt. Hon viskade i mitt öra: Skall vi lägga oss? Jag som inte riktigt hade samlat mig efter behandlingen i filmsalen, tvekade något innan jag nickade ett ja. Hon kröp in till den inre delen av sängen, eftersom den yttre var upptagen och lade sig på rygg. Jag kom efter och ställde mig på knä, drog upp hennes kjol och begravde huvudet mellan hennes kraftiga ben för att slicka fitta. Jag låg där länge, länge tämligen ovetande om vad som försiggick runt omkring.

Jag tittade upp när jag kände att det var någon som kom riktigt nära inpå oss. Jag upptäckte då att ett nytt par hade kommit. Tjejen som hade ett vitt linne uppdraget till armhålorna låg tätt sammanslingrad med min kvinna och kysstes och smektes, medan hennes kille slickade den välrakade musen. Där fanns ytterligare ett par i sängen som nu verkade alltmera intresserade av våra förehavanden. Mannen kröp upp till tjejernas huvudända och började smeka min partners huvud och axlar. Kvinnan kröp ner vid sidan av mig, drog upp min skjorta ur byxorna och började smeka mig på ryggen. Jag återgick stående på knä till slickandet, fast jag nu inte kunde se vad som hände omkring mig. Däremot kände jag snart att kvinnan vid min sida lossade mitt skärp, knäppte upp byxknappen och sakta drog ner mina byxor till knäna. Hon smekte mig först över låren och skinkorna med sin vänstra hand, men tog sedan den högra till framsidan. Nu kände jag mig osäker för första gången. Ville jag det här egentligen? Skulle min partner tycka att det var o k? Skulle jag tycka att det var o k med mannen på henne? Samtidigt ville jag inte förstöra den erotiska stämningen. Jag valde att krypa uppåt i sängen och lägga mig ner på min partners kropp, kyssande hennes mun och med ollonet placerat precis mellan hennes fittläppar. Jag sa inget, men på det sättet kunde i alla fall ingen annan komma åt att smeka våra ädlaste organ.

Efter en längre stund med kyssar och kramar kände vi att det var dags att lämna plats åt någon annan. Jag drog upp byxorna och kröp försiktigt ut ur rummet, för att inte störa någon av de övriga i den stora sängen. Vi valde nu det innersta rummet igen. Det var fortfarande lika varmt och lika fullt. Vi fick knö oss in som man skulle sagt i Göteborg och göra oss en ståplats vid sidan av soffan. Vi stod där och bara tittade oss omkring. Det var fler som hade lättat på kläderna nu. En del hade mer och mindre sexiga underkläder, några var helt nakna. När ett par steg upp från sängen frågade jag om vi skulle lägga oss. Hon nickade och krånglade sig fram till sängkanten. Där lyfte hon omsorgsfullt på klänningen så hon blev naken upp till midjan ungefär och lade sig på rygg. Jag lade mig först med ansiktet mellan benen och började slicka igen. Hon var verkligen plaskblöt nu. Hon bad mig flera gånger att komma ovanpå henne och när jag gjort det; att komma in. Hon började genast stöna och kasta med huvudet fram och tillbaka. Jag kände att här kommer jag inte att kunna hålla emot länge. Nu existerade inga andra i lokalen, det var bara vi två. Hennes stön började övergå till skrik och jag kände att hennes orgasm var på väg. Jag släppte på mina sista känslor, stötte ännu hårdare och vi kom båda i en gemensam orgasm där på sängen i det innersta rummet på Raymond & Maria. Sedan slocknade världen.

Jag minns inget förrän vi stod vid receptionen och skulle hämta våra saker för att gå hem. Paret bakom disken var fortfarande lika trevliga, tackade för besöket, hoppades vi hade haft trevligt och hälsade oss välkomna tillbaka. Vi promenerade i sommarnatten tillbaka till hotellet. Försökte samla våra tankar och reflektera över vad vi varit med om. Hur kunde vi ryckas med så fullständigt av den erotiska stämningen? Hur kunde vi så totalt glömma våra hämningar? Hur kunde vi ligga och knulla helt öppet med massor av folk runt omkring? Vi var båda lika frågande. Men vi tyckte båda att vi hade haft en underbar kväll och ingen av oss ångrade någonting vi hade gjort. Vi var mera förälskade än någonsin och glada över att ha upptäckt nya sidor hos varandra som vi tyckte om. När vi kom fram till hotellet upptäckte vi att den fina spetsbehån hade blivit kvar i filmsalen. Men vad gör det efter en sådan här kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *