Min underbara fru

Det började i baren på Carlsson, när Veronica skulle gå till baren och hämta en drink. Bredvid henne i baren stod en kille i 30 års-åldern och sög på en whiskey. Uppenbarligen sade han någonting till henne som hon inte hörde för hon böjde sig framåt som för att höra bättre. När han sedan repeterade vad han sagt, blev hon röd i ansiktet och började skratta.

Hon kom tillbaka till bordet och satte sig och jag frågade vad som hade hänt och hon sade att han ”komplimerat” hennes bröst. Vi skrattade bägge två åt det ”fräcka” tilltaget och fortsatte att prata och dricka ett tag. Efter någon halvtimme eller så gjorde jag ett besök på herrarnas och på vägen tillbaka så ser jag över bardisken att killen från baren har slagit sig ner på min plats och nu satt och pratade med min fru. Uppenbarligen gjorde inte sällskapet ont eftersom bägge ömsom pratade ömsom skrattade.

När Veronica såg mig över bardisken sade hon någonting till honom och han reste sig hastigt och gick bort till baren. När jag frågade vad han gjort vid bordet sade hon att bara kommit fram och ursäktat sitt tidigare tilltag. Vi fortsatte att prata men jag lade märke till att allt som oftast tittade över min axel bort mot baren. Snart var det hennes tur att gå på damernas och på vägen tillbaka gick hon nästan utstuderat långsamt och svassande förbi baren. När hon kommit tillbaka till bordet reste jag mig för att hämta mer att dricka åt oss och gick bort till baren. Baren var ganska trång så jag fick leta för att hitta ett utrymme där jag kunde komma fram till bardisken.

I väntan på att få beställa tittade jag mig omkring och fick då syn på killen som suttit vid vårt bord tidigare. Han stod bara några meter bort men vänd mot lokalen. Jag vände mig om för att se vad han tittade på och jag höll på att sätta i halsen. Där satt min fru med lätt skevade ben och kjolen lite för ”högt” upp på låren, vilket gjorde att man hade fri utsikt hela vägen upp till trosorna!…om där funnits några. Det gjorde det nu inte längre! Dessa måste ha åkt av under toalettbesöket och nu satt hon där med blottat kön och ett log ett skälmskt leende mot den mörke killen i baren.

Jag avbröts av bartendern som tog min beställning och jag återvände till bordet. När jag kom närmare bordet hade Veronica fått ihop benen och såg ut som om det regnade. Jag satte mig ner och får bekänna att jag var konfys. Min fru är ett vildjur, men endast hemma bakom stängda dörrar och bara med mig! Här satt hon nu och flirtade vilt bakom min rygg med en okänd kille?! Nyfiken och lite upphetsad funderade jag på hur långt hon skulle våga gå. Nåväl jag tänkte kvickt ut en ursäkt för att få lämna bordet och se vad som skulle ske.

”Jag såg en gammal kompis i baren, ursäktar du om jag kilar över och byter några ord med honom?” Inte helt oväntat sade hon att hon hellre satt kvar och passade bordet medan jag var borta… Jag stegade bort till baren och hittade en bra utkiksplats där jag kunde se utan att synas alltför mycket och väntade. Det tog inte lång stund förrän räven smet in i hönshuset. Den här gången satte han sig inte mitt emot henne utan bredvid henne och så började konversationen. Den här gången tyckte jag det verkade lite mer laddat men det kan ha varit min fantasi som skenade.

Efter en liten stund snuddade en av hans händer hennes knä nästan som av misstag och en liten stund senare hade handen liksom naturligt fastnat därpå. Hon verkade inte göra någon ansats för att ta bort den och han började försiktigt smeka hennes lår allt högre upp på lårets insida. Jag kom på mig själv med att tänka att jag borde bli rasande och svartsjuk men istället fann jag hela skådespelet allt mer upphetsande – Här satt min fru med en främlings fingrar lekandes med hennes mus på en bar i Stockholm och hon verkade trivas storartat!

Jag följde skådespelet en stund men bestämde mig sedan för att återvända till vårt bord. När de fick syn på mig den här gången lade Veronica en hand på hans ben som tecken på att han skulle stanna när han gjorde en ansats att resa sig. Han tvekade en aning men satt kvar och bägge tittade på mig när jag kom fram. ”Det här är Peter” sade Veronica när jag satte mig och vi hälsade på varandra. ”Han bor bara ett stenkast ifrån oss, i den vita kåken på hörnet”. Jaha sade jag, finns lite att göra på den eller hur? Konstigt tänkte jag för mig själv, jag träffade ju det 60-åriga paret som bodde i huset senast igår när de var ute med hunden, och honom hade jag minsann aldrig sett. Mina farhågor tycktes besannas när han som svar mumlade någonting ohörbart och tittade liksom bort lite.

”Vad lång tid det tog” sade Veronica.

Jo du, det plågade dig verkligen tänkte jag och hon fortsatte:

”Vi tänkte gå och dansa, skall du med?”

Det var ett riktigt safe bet om man vill vara ifred från mig då jag är en usel dansare och mycket motvilligt gör mig till åtlöje offentligt. De lämnade bordet och försvann iväg på dansgolvet. Jag satt kvar en stund men nyfikenheten tog verhanden och jag lämnade bordet för att rekognosera dansgolvet lite försiktigt. Jag fann dem längst in mot väggen, kyssandes som om livet hängde på det. Peters händer smekte hennes bröst utanpå blusen för att sedan försiktigt rulla hennes bröstvårtor mellan tummarna och pekfingrarna, något jag av erfarenhet vet gör henne rejält kåt. Hennes hand letade sig ner mot hans byxor och smekte hans kuk genom tyget. Jag stod som i trance och såg på, glömsk för allt liv och stök som pågick runtomkring, med ögon endast för det som hände borta vid väggen. Efter vad som tycktes mig en evighet, bröt de plötsligt, utbytte några meningar som jag inte kunde urskilja, började rätta till kläderna och bege sig mot vårt bord. Jag skyndade tillbaka och hann sätta mig och ta en klunk öl innan de kom gående mot bordet. De satte sig och vi kallpratade en stund och sedan sade Veronica:

”Nej det börjar bli dags att åka hem eller vad säger du Patrik?”
”God idé” svarade jag.
”Skall du vara med och dela på en taxi?” Vände sig Veronica till Peter.
”Javisst” sade Peter och blev lite röd.

Hmm tänkte jag, vad har de i kikaren och om det är vad jag tror, hur skall det gå till? Vi kom ut i den vårkyliga luften och fångade in en taxi på gatan. Jag hoppade in i framsätet och angav adressen. Taxin rullade uppför Kungsgatan mot Stureplan. Chauffören visade sig vara av den pratglada sorten och vi satt snart inbegripna i ett samtal om ishockey. Det var märkligt tyst i baksätet och när jag omärkligt vred lite extra på huvudet och tittade i ögonvrån såg jag att Peter än en gång hade hittat vägen till min frus mus vilken han med cirklande rörelser masserade. Veronica tittade med lätt glasartad blick ut genom fönstret men hade tydligen inte gjort något motstånd mot Peters närmande eftersom hon både särat tillräckligt på benen och skjutit fram höften så att han skulle komma åt ordentligt.

Vi närmade oss slutstationen och jag började spänt fundera på hur de skulle lösa det lite pikanta problemet. Vi stannade på Peters begäran utanför det vita huset på hörnet och han betalade sin del och klev ut. Han vinkade och skulle just kliva in genom grinden. Lite förvånad blev jag eftersom det faktiskt verkade som han tänkte gå in, men då plötsligt börjar Peter treva i fickorna. Han vände tillbaka och Veronica sade till chauffören att stanna. Han öppnade dörren och sade generat:

”Det verkar som om jag tappat mina nycklar…?”

Snabbt svarade Veronica:

”Inga problem du kan sova på vår soffa och ringa till låssmeden imorgon”

Trodde de att jag var dum i huvudet!? Veronica är inget bra på att ljuga det vet jag sen tidigare men detta tog väl priset. Jag hade nästan svårt att hålla mig för skratt men bestämde mig för att hålla mig och se vart det hela ledde.

Vi stannade utanför vårt hus, betalade och gick in. Peter och jag tog varsin whiskey, småpratade och tittade på utsikten medan Veronica bäddade i ordning på soffan i vardagsrummet. När Veronica var klar, bestämde vi oss för att det var sängdags. Vi gick in i sovrummet och jag funderade på att ta upp hela kvällen och den uppkomna situationen men Veronica kröp raskt ner i sängen och släckte lyset så jag bestämde mig för att hålla tand för tunga.

Normalt har jag väldigt lätt för att somna och sover tungt, men den gångna kvällen hade gjort mig så kåt att det enda jag kunde tänka på var sex. Jag vred och vände mig lite men kunde inte somna. Efter en stund märkte jag att Veronica försiktigt reste sig och tassade ut ur sovrummet. Dörren gick inte riktigt igen utan lämnade en glipa vilken jag med blixtens hastighet smög fram till. Där ute i vardagsrummet hade Peter rest sig upp och stod nu iklädd en t-shirt och ett par boxershorts med Veronica i sina armar. Kyssandet från Carlssons återupptogs, liksom hans trevande på hennes bröst. Den här gången nöjde han sig dock inte med att leka på utsidan av nattlinnet utan drog det ganska snart över hennes huvud.

Han kysste hennes hals och fortsatte långsamt ner mot hennes högra bröst, samtidigt som han oupphörligt smekte hennes vänstra. Veronica lutade tillbaka huvudet och blundade. Hennes händer lekte med håret i hans nacke och hon verkade njuta kollosalt. Hans högra hand började smeksamt leta sig nerför hennes mage mot hennes mörka triangel. Med cirkulerande rörelser började han massera hennes clitoris och med tanke på att till och med jag hörde ljudet måste hon ha varit absolut sjöblöt. Hon stönade nu lågt och mumlade ”sköönt, sköönt”. Plötsligt bröt Veronica det hela och knuffade ner Peter i soffan. Hon närmast slet av honom t-shirt och boxershorts och föll på knä framför honom.

Hon tog tag i hans nu styva kuk och lekte lätt med tungan upp och ner längs skaftet och började sedan med djupa tag suga av honom, han kastade bak huvudet och njöt. Samtidigt som hon sög och runkade Peters kuk, letade en av hennes händer ner till sin mus som hon frenetiskt började massera. Plötsligt slutade hon suga av honom och tittade upp på honom med en nästan vädjande blick och sa:

”Snälla Peter, knulla mig.”

Peter tog tag i hennes axlar och reste henne upp. Sedan ledde han henne till matsalsbordet som står bredvid soffgruppen och lyfte upp henne på bordet. Han särade på hennes ben och knuffade försiktigt ner henne i liggande ställning på bordet. Hon böjde själv upp benen och grep girigt efter hans kuk. Hon använde kuken till att smeka sin clitoris några gånger men flyttade sen ner den till ingången. Peter tryckte till och hon undslapp sig ett stön när han tryckte in den. Med långa djupa tag knullade Peter min fru framför mina ögon. Och hon njöt! Tydligen hade de bägge glömt mig för de blev nu lite mer högljudda och framförallt Veronica chockade mig. Hon avskyr normalt runda ord och pratar så gott som aldrig när vi har sex, men nu gnydde hon som ett djur och mumlade repeterande ”knulla mig, knulla mig, skönt, så skönt.”

Jag vet inte vad som flög i mig men jag klev in i rummet och frös. Vad skulle jag göra nu? Peter frös han också och för en sekund stod allting stilla. Men Veronica bröt tystnaden:

”Åh Peter fortsätt. Det där är bara min make och han har om jag inte misstar mig tittat på under större delen av vår lek.”

Hon tittade mig i ögonen och fortsatte ”och han har ingenting emot att du knullar hans fru för han tänder på att se sin fru njuta av att bli ordentligt knullad.” Jag stod som förstummad ett ögonblick och nickade sedan år Peter. Han var inte sen att fortsätta med sitt värv. Jag ställde mig så att jag fick en bättre översikt och började sedan smeka mig själv. Helt skamlöst fortsatte de att knulla framför mina ögon och Veronica tittade utmanande på mig och sade ”Peter knullar mig så underbart skönt och hårt. Titta så han knullar mig.” Det höll på att gå för mig på en gång och jag tvingades sluta smeka mig och vända mig bort. Bakom mig hörde jag Veronica säga:

”Peter, ta mig bakifrån!”

Jag vände mig tillbaka och fick se Veronica falla ner på alla fyra och skjuta upp stjärten i vädret, Peter var inte sen att falla ner på knä och trycka in kuken i hennes våta öppning igen. Han knullade henne snabbare den här gången och hon smekte sig själv med en hand. En av Peters händer trevade nu över hennes stjärt och ner mot det andra hålet. Han samlade lite väta från hennes blöta mus och förde över mot hennes anus. Än en gång förvånade hon mig, ”normalt” är det hålet förbjudet, men nu var det visst fritt fram och den enda reaktionen blev ett ökat stönande när han tryckte in ett finger i stjärten på henne.

Jag kunde inte motstå frestelsen utan sjönk ner på knä framför Veronicas ansikte och hon fattade tag i min kuk och började suga. Efter ett par minuter tecknade Peter att han ville byta plats så Veronica rullade över på rygg och jag kröp in mellan hennes ben. Peter ställde sig över Veronicas ansikte och hon sög girigt in hans kuk i munnen och masserade samtidigt hans pung. Peter slöt ögonen, Veronica gnydde och själv var jag så kåt att jag inte längre var nåbar. Sexet hade nått en djurisk nivå. Alla tog för sig, sökte och gav njutning. Plötsligt märkte jag att Peter kom. Veronica mjölkade ur honom hela satsen med mun och hand och en plötslig orostanke dök upp i mitt huvud. Tänker hon bryta nu för att spotta ut eller?! Men hon svalde bara och vi fortsatte att knulla.

Peter smet in på toaletten och kom ut påklädd. Utan att avbryta oss för att säga adjö, sköt han upp ytterdörren och försvann ut i natten. Vi fortsatte en bra stund till innan vi i en gemensam orgasm ramlade ihop i varandras armar.

Naturligtvis har alla historier ett slut och den här är inget undantag. Helt sonika vaknade jag ur drömmen med ett saligt leende och ett ordentligt morgonstånd. Jag rullade över till Veronica, väckte henne försiktigt och sa ”Vet du vad jag drömde

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *