Väktaren

Vi tittade på varandra och ryckte uppgivet på axlarna. Vi kröp på alla fyra fram till Mats. Han högg tag i min pissblöta kalufs och pressade sin kuk mot min mun. Jag gapade stort men fick ändå bara in ollonet och en liten bit till innan det tog stopp. Så ska det göras flinade Mats och upprepade proceduren med Micke som fick in den lite längre.

Jag och Micke hade varit på fest hos en kompis. På väg hem blev vi båda pissnödiga. Eftersom det var vinter och kallt så smög vi in i en lagerlokal där dörren stod på glänt. Precis när vi som bäst höll på att lätta på trycket så tändes en ficklampa bakom oss.
-Jaha, vad tror ni att ni håller på med då? frågade en kvinnoröst. Jag blev så överraskad att jag vände mig om med piss droppande från kuken.
– Va fan, håller ni på och grisar ner här? sa rösten argt. Jag hade ljuset i ögonen och kunde bara ana en securitasuniform bakom ljuset. Micke hade också vänt sig om och nu stod vi där med byxorna halvt nerdragna. Hon kom närmare och sträckte fram en lång batong. Hon la den under min pung och lyfte upp min slaka och droppande kuk.
– Jösses, vilken ynklig sak vi har här då fnissade hon. Jag tyckte mest att hela situationen var väldigt generande.
– Det är bäst att ni följer med mig så att jag får skriva en rapport på det här. Molokna följde vi efter henne och hoppade in i baksätet på bilen. Hon körde iväg till en lokal som tydligen brukar användas för att hålla förhör. Rummet vi kom in i var kalt möblerat. Det fanns bara ett skrivbord med en dator och lite papper och en tunn madrass på golvet. Nu såg vi att vakten som tagit oss var en tjej i 30-årsåldern. Hon hade rött hår och bysten putade ut under securitasskjortan. Tydligen så märkte hon att vi kollade in henne. Jag fick ett rapp av batongen över armen.
– Va fan glor du på? röt hon. Ställ er här framför skrivbordet och ta av er kläderna. Vi gjorde som hon sa. Snart stod vi framför skrivbordet med våra slaka kukar hängande mellan benen på oss. Hon satte sig ner och ringde ett samtal till en manlig kollega.
– Är du färdig på din runda snart? Då kan du väl komma hit och hjälpa mig med två stycken grisar som behöver lära sig en läxa? hörde vi henne säga. Sedan reste hon sig upp och gick långsamt bakom oss. Jag kände batongen glida in mellan mina skinkor. Hon lät den glida fram och tillbaka ett par gånger.
– Jag heter Anna och ni ligger jävligt risigt till viskade hon i mitt öra. Du kanske vill veta hur det känns att få en batong upp i röven? frågade hon. Micke kunde inte låta bli att skratta till. Hon rappade honom hårt över ryggen med batongen.
– Vad var det som var så kul då ? Micke vred sig av smärta och lyckades bara pressa fram ett mumlande svar.
– Prata så man hör röt hon till och lät batongen glida in mellan hans skinkor.
– Inget sa Micke högt. Hon vände sig till mig.
– Jag tror att jag vill se mina två grisar i en 69:a. Lägg dig ner på madrassen beordrade hon. Jag lade mig ner på rygg. Hon sa till Micke att lägga sig tillrätta ovan på mig. Nu hade jag hans slaka kuk dinglande framför min mun.
– Nå, sätt igång då sa hon otåligt. Vi insåg väl att vi skulle få ännu mer stryk om vi vägrade. Jag kände Mickes hand greppa min kuk. Han runkade den försiktigt ett par gånger innan han sög in den i munnen. Det var riktigt skönt och snart började min kuk att växa till sig. Jag öppnade min mun och lät Mickes ollon glida in. Jag lät min tunga spela lite i hans skåra och kände en svag smak av urin. Sedan lät jag hans vid det här laget halvhårda kuk glida in i sin hela längd. Han stönade till och började jucka långsamt i min mun.

Snart hade han fått ett rejält stånd. Jag lät kuken glida ur min mun och lekte med min tunga längs skaftet och ner över hans pung innan jag lät honom glida in igen. Micke tog väl hand om min kuk. Han runkade den med ett fast tag samtidigt som han sög jäkligt skönt.
– Nu trivs ni väl bra va? skrattade Anna som betraktade oss med stort intresse. Hon hade knäppt upp några knappar i skjortan och smekte sig själv över brösten.
– Mmm svarade vi i kör. Hon tog av sig byxorna och trosorna och började smeka sin rakade fitta med handen. Ett finger gled in i fittan och när hon drog ut det glänste det av fittsaft. Hon stoppade in fingret i sin mun och drog långsamt ut det.
– Det här skulle ni väl allt vilja smaka på va? log hon försmädligt medan hon stoppade in det i fittan igen. Nu lät hon ännu ett finger följa efter och vispa runt inne i fittan innan hon stoppade in dem i munnen igen.
– Nu måste jag pissa log hon. Ni grisar gillar väl piss va, skrattade hon och kom fram och ställde sig bredbent över ryggen på Micke. Vi fortsatte att suga varandra men funderade nog lite på vad vi egentligen hade hamnat i. Hon lät pisset strömma över ryggen på Micke och jag kände hur det plaskade vid sidan om mig. Det rann från Mickes rygg och ner över min mage. Det blev alldeles blött. Nu tog hon ett steg framåt så att hon pissade över Mickes röv och ner över hans pung och kuk. En ström av piss letade sig in i min mun medan jag sög på Mickes kuk. Jag svalde undan en del av det men sedan var jag tvungen att spotta ut resten. Jag lät kuken glida ut och då riktade hon strålen direkt mot min mun.

Jag fick nästan inte luft för allt piss som flödade över mitt ansikte. Jag vände bort ansiktet, spottade ut en del piss och drog ett par djupa andetag. Då kände jag hur hon tog ett fast grepp om mitt hår och pressade sin blöta fitta mot mitt ansikte. Hon gnuggade runt den så att jag blev alldeles kladdig av fittsaft och piss. Precis när hon reste sig upp igen hörde vi hur dörren öppnades. Det var hennes kollega som kom in från sin runda. Hej Mats, välkommen till mitt lilla party ropade hon upphetsat. Han hade väl varit med om detta förut för han såg inte särskilt överraskad ut över scenen framför honom.
– Du kan då aldrig hålla dig, din kåta lilla slyna sa han leende till Anna. Hon fnittrade bara medan han fick av sig uniformen med en fart. Jag såg att han hade en riktigt stor kuk även den bara var lite halvhård. Micke och jag hade satt oss bredvid varandra och pustade ut lite, blöta av piss som vi var. Mats ställde sig en bit framför oss och vinkade fram oss med ett finger
– Kom hit och sug min kuk, era svin beordrade han oss. Vi tittade på varandra och ryckte uppgivet på axlarna. Vi kröp på alla fyra fram till Mats. Han högg tag i min pissblöta kalufs och pressade sin kuk mot min mun. Jag gapade stort men fick ändå bara in ollonet och en liten bit till innan det tog stopp. Så ska det göras flinade Mats och upprepade proceduren med Micke som fick in den lite längre. Hans kuk växte snabbt till sig och nu hade han ett praktfullt stånd. Det var nog den största kuk jag någonsin hade sett. Micke och jag lät våra tungor glida upp och ner på var sin sida av kuken. Mats tryckte ner Mickes huvud för att han skulle slicka pungen medan jag sög på ollonet. Det var det enda jag fick in nu när kuken var hård. Micke lät sin tunga spela över pungkulorna och sög emellanåt in en pungkula i munnen. Jag såg i ögonvrån hur Anna satte sig ner bakom mig och började smörja in batongen med lite glidmedel.
Jag stelnade till när jag förstod vad hon tänkte göra, men Mats tryckte in sin kuk i min mun och tvingade mig att koncentrera mig på att suga hans jättekuk. Jag kände hur Anna särade på mina skinkor och satte spetsen på batongen mot mitt rövhål. Hon tryckte till och jag kände direkt att det aldrig skulle gå. Mats pressade på med sin kuk så att jag inte fick fram ett ljud. Anna ökade trycket hela tiden och till sist fick min ringmuskel ge upp kampen. Batongen trängde in en bit. Jag kunde ju inte skrika men jag kände hur tårarna kom i mina ögon. Anna visade ingen nåd alls utan tryckte bara på hela tiden. Det kändes som att jag skulle sprängas i bitar. Det var en fruktansvärd blixtrande smärta. Till sist hade hon knäckt mitt motstånd helt.
Jag släppte Mats kuk och sjönk ihop på golvet medan hon fortsatte att misshandla mitt stackars rövhål. Nu juckade hon ut och in med kraftiga stötar.
– Vi ska nog fan lära er att uppföra er väste hon fram. På något märkligt sätt började jag att gilla känslan av batongen i röven och min kuk började växa igen. Jag runkade den hårt medan batongen åkte in och ut ur min röv.
-Jag visste väl att du skulle gilla behandlingen skrattade Anna när hon såg mitt stånd. Framför mig såg jag hur Mats drog ut kuken ur Mickes mun och tvingade ner honom på alla fyra. Han tryckte ut lite glidmedel över Mickes röv. Micke försökte krypa undan för att slippa bli påsatt av jättekuken.
Mats tog tag i hans ben och ryckte tillbaka honom hårt. Han satte ollonet mot hans rövhål och tryckte sedan till hårt. Micke skrek högt men det brydde han sig inte om. Han bara pressade in sin kuk i hans röv. När han inte kom in längre höll han stilla en liten stund innan han började knulla honom. Jag såg hur Micke hulkade med hela kroppen medan han spetsades av Mats jättepåle. Anna anande väl att jag inte skulle kunna hålla mig så mycket längre så hon drog ut batongen ur min röv. Jag fick lägga mig på rygg, fortfarande runkande för fullt. Nu kände jag att satsen var nära. Anna ställde sig upp och lyfte upp mina ben så att jag hade min egen kuk framför min mun. Jag öppnade munnen och runkade kuken med ett par kraftiga tag. Satsen träffade mitt ansikte med full kraft. En del kom i munnen men det mesta över hela ansiktet.

Det var en underlig känsla att spruta i sin egen mun. Anna skrattade högt när hon såg att jag hade fullt upp med att slicka i mig sperman från min egen kuk.
– Gott? frågade hon bara och log. Hon släppte mina ben och ställde sig med fittan ett par centimeter från mitt ansikte. Hon pressade fram ett par droppar piss som jag fick slicka i mig. Sedan var det som att vrida på en kran. Pisset flödade ur hennes fitta och direkt ner i min mun. Hon pressade på hårt mot min mun så att jag inte hade en chans att spotta ut pisset utan var tvungen att svälja ner allt. Jag fick nästan panik av att inte kunna andas. Anna bara fortsatte att pissa. När hon till slut reste sig var jag helt slut. Jag såg hur Mats knullade Micke med kraftiga juck. Plötsligt slutade han och drog ut kuken. Han vände på Micke och pressade in kuken i munnen på honom. Han juckade till ett par gånger innan han fyllde Mickes mun med sperma. Han försökte slicka i sig allt men en del rann över mungiporna på honom och droppade ner på golvet. Mats drog ut kuken så att de sista spermastrålarna också hamnade på golvet framför Micke.
-Va fan tror du att du håller på med? skrek han till Micke.
– Ska du grisa ner här också va?
-Ner med dig och slicka upp sperman från golvet genast. Han satte en fot i nacken på honom och tryckte hans ansikte mot golvet. Jag såg hur Micke arbetade med tungan febrilt för att slicka upp de sista dropparna sperma från golvet.

Han såg verkligen förödmjukad ut där han låg. Anna drog i min arm och befallde mig att slicka hennes fitta. Hon la sig ner på rygg och jag kröp fram till henne och började slicka henne. Jag formade tungan och försökte tränga in en bit i hennes skåra. Anna stönade och gnydde medan jag lät tungan spela ner över hennes anus. Jag såg hur hon gjorde tecken till Mats. Han kom och ställde sig ovanför mitt huvud. Snart kände jag en stråle piss träffa mig i nacken. Han lät strålen vandra upp över mitt huvud och Annas fitta blev alldeles blöt av hans piss. Jag lapade i mig allt jag kunde medan Anna skrek högt av njutning. Det började rycka i henne och hon pressade fittan mot min mun.
Hon fick en riktigt häftig orgasm av mitt slickande och det varma pisset som strömmade över mitt huvud och ner över fittan. Mats tog tag i mitt hår och vred mitt ansikte så att han kunde pressa in sin ännu pissande kuk i min mun. Jag bara svalde och svalde allt jag kunde. Micke som satt och kollade in allt blev tydligen upphetsad av det. Han runkade sin kuk för fullt medan han njöt av synen. Anna beordrade ner honom på rygg och sedan sänkte hon ner fittan över hans kuk och började rida honom häftigt. Pissdropparna rann från hennes fitta och ner på Mickes kropp.
Stackarn var så upphetsad vid det här laget att han inte kunde hålla sig länge. Han sprutade hela satsen i hennes fitta. Anna sjönk ner över hans kuk och masserade ut den sista sperman med sina fittmuskler. Hon reste sig lite och lät sperman sakta sippra ner över hans fortfarande hårda kuk. När hon hade pressat ut det sista pekade hon bara på mig. Jag förstod genast vad det handlade om och kröp bort till Mickes kuk. Jag började slicka hans kuk ren från sperman. Det hade runnit ner över hans pung och rövhål också. Micke lyfte hjälpsamt på stjärten så att jag kunde komma åt att slicka honom rent över allt. Han stönade högt när jag slickade bort ett par droppar sperma från hans rövhål. Det gapade fortfarande öppet efter Mats jättekuk. Jag stack in tungspetsen en bit för att få ut den allra sista sperman. Micke stormnjöt av att känna min tunga vispa runt i hans rövhål. Hans kuk hann aldrig slakna utan han lyckades att behålla ståndet. Jag sög in hela hans kuk i min mun. Micke drog snart ut den och satte på lite glidmedel medan jag ställde mig på alla fyra framför honom. Han tryckte in sin kuk i mitt väl uppkörda rövhål. Nu gjorde det inte alls ont, tvärtom så var det faktiskt jäkligt skönt.

Micke sträckte ner en hand och runkade min kuk samtidigt som han satte på mig i baken. Framför oss fick vi se Mats ge Anna en riktig omgång i både fitta och rövhål. Anna var alldeles tokig av kåthet. Micke var på väg att komma igen och det var likadant för mig. Han drog sig ur vi la oss ner i en 69:a igen. Vi sög på varandras kukar tills vi sprutade exakt samtidigt. Den här gången lyckades både Micke och jag att svälja ner all sperma utan att spilla en enda droppe. Vi satte oss och pustade medan vi såg hur Mats fyllde Annas söta mun med sperma. Hon kom fram till oss och kysste både Micke och mig samtidigt som hon sköt över Mats sperma i våra munnar. Hon satte sig mellan oss och Mats kom fram till oss. Han höll fram sin kuk och började pissa i våra öppna munnar. Vi fick alla en dusch av hans varma piss och sedan hjälptes vi åt att suga honom ren. Så småningom släppte de ut oss utan att skriva rapport. Micke och jag snodde med oss ett papper med Annas och Mats arbetsschema och bestämde oss för att snart åka fast igen under deras skift. Våra rövar ömmade och våra kroppar var kladdiga av piss och sperma. Vilken upplevelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *