Besökaren

Hennes vårtor värkte av kättja… Hon kände hur Kirsi lade sej bakom henne. Hon fortsatte kyssa Sarahs hals….. men nu kände hon att något var annorlunda…. Det var inte Kirsis doft hon kände, och inte heller Kirsis mjuka kropp som pressades mot hennes rygg.

Sarah och hennes bästa väninna Kirsi hade lånat en husvagn under deras gemensamma semester. Dom ställde upp den på Gräsö Camping. Sommaren var helt underbar, dom badade och solade hela dagarna. Pepparkaksbruna om dom var, väckte dessa välformade flickor väl en del uppmärksamhet hos den manliga delen av besökarna. Dom hade ju minimala bikinis på sej, dom framhävde mera än dolde deras behag. Kirsi hade ju ganska stora bröst som gungade när hon likt en katt gled fram mellan tälten och husvagnarna. Sarah har ju lite mindre behag så hon liksom försvann i jämförelsen. Gubbarna satt och åt middag och deras ögon fastnade på Kirsi och liksom klädde av henne med blickarna. Deras fruar blev ilskna och fräste något om slampor. Flickorna fnissade, men brydde sej inte utan gick bara vidare. En vissling hördes och en kille kom fram. Flickorna såg inte vem det var för han kom som en Kamikazepilot……in med solen i ryggen
-Heej Sarah! Sarah kände igen rösten! När han kom närmare såg hon att det var Jens, en kille som hon hade kilat stadigt med i 9:an.

Sarah fäste sina blickar på honom och såg att han fortfarande var så där himmelskt snygg som han var då. Dom hade separerat eftersom hans pappa flyttat utomlands och han skulle plugga vidare där.
– Va? Är du i Sverige?? sa hon
– Javisst på semester, sa Jens Så började dom prata om allt möjligt. Han frågade om hon hade sällskap. Hon nickade mot Kirsi och sa jaa, med henne.. En skymt av besvikelse drog över hans ansikte, så hon tillade;
-…men en och annan pojke kan det ju också bli.. Kirsi skrattade åt Jens´ förvånade min..
– OK då kanske vi kan träffas imorgon? sa han. Samtidigt tog han tag i hennes arm och viskade: Gud så vacker du är Sarah! Kan jag få komma hem till dej ikväll…till er husvagn? Hon log mot honom och i hennes kropp slogs an den känslan hon hade när dom älskade så där vanvettigt överallt dom var. På stranden, i skogen, på dansen i något mörkt hörn.
– MMMMM.. ok men du får vara tyst när du kommer in för Kirsi sover där också .
– Ok . lämna dörren öppen då…viskade Jens
– OK sa Sarah, han sade hej då och försvann.
Kirsi frågade vad Jens hade sagt och Sarah svarade att dom skulle träffas dagen efter. Hon nämnde inte om Jens´ besök på kvällen.

Kvällen kom och Sarah och Kirsi delade på en flaska vin och satt där och småpratade. Dagen och solen gjorde sitt, och vinet också och dom kände att dom bara dåsade bort. Timmarna gick och flickorna föll i en djup sömn. Sarah och Kirsi låg tätt intill varandra. Deras säng var bred. Sarah vaknade till av att sängen rörde sej. Hon kände en hand som smekte henne. Hon njöt av det. Åhh Kirsi ville igen…. Handen smekte henne och den drog ner hennes trosor. Hon lyfte på höften för att underlätta för Kirsi att ta av henne. Handen smekte henne över hennes känsliga bröst. Hennes vårtor värkte av kättja… Hon kände hur Kirsi lade sej bakom henne. Hon fortsatte kyssa Sarahs hals….. men nu kände hon att något var annorlunda…. Det var inte Kirsis doft hon kände, och inte heller Kirsis mjuka kropp som pressades mot hennes rygg. Knappt hade hon förnummit detta förrän hon kände hur en hand smekte hennes lustcentrum! Hon kände att hon var fuktig av de tidigare smekningarna. Den sköna handen var inte Kirsis, det kände hon. I ett försök att slingra sej undan och se efter vem som låg bakom henne putade hon ut stjärten som för att stöta bort inkräktaren. Nu kände hon en hård manslem pressa sej in mellan hennes stjärthalvor och nosade sej fram till hennes grottas mynning! Rörelsen gjorde att det gav den okända pålen tillträde till hennes våta mjukhet. Med en kraftig knyck på höften sänkte mannen bakom henne sin kuk till botten av hennes brunn med en enda stöt. Så mäktigt att Sara gnydde till av överraskning men också av rädsla…..
– Var inte rädd Sarah, hörde hon en röst viska. Det var JENS! Skräcken i henne försvann och ersattes av en kättja som liksom bubblade upp inom henne. Den sköna mandomen i henne började röra sej i henne och kysste hennes inre med sin hårdhet.

Jens smekte hennes mage och bröst och Sarah flämtade av upphetsning.
– Åhhhh Jens! Nu kommer jag ihåg så skönt vi hade det! Men din kuk är ännu skönare nu, så hård och så stor… Du fyller upp mej så skönt!
– Jaa Sarah du är helt underbar! Minnena om det besannas nu! Har längtat efter dej i mitt undermedvetna.
– MMM sa Sarah, men vi måste vara tysta, Kirsi sover här också! Vi får inte väcka henne! Åhhh… Sara kunde nästan inte prata mera på grund av den sköna pålen i hennes inre. Jens intensifierade sina stötar och Sarah kände hur hans ollon svällde upp och ökade trycket på dess smekningar inne i henne. Han flämtade tungt, stötte hårdare och Sarah kände att hon kunde följa med i hans rytm. Hon kände hur hela hennes inre började vibrera och liksom hur en kaskad av het lava sköljde igenom henne. Intensiteten av hans stötar i hennes inre ökade ytterligare och hon kände att han var på väg att komma i henne. Sarah släppte alla sina fördämningar och gav sej hän åt Jens´ sköna verktyg i sitt inre. Jens stönade .
– Mmmmmm jag kommer i dej, Sarah!
– Jaaaaa Kom , ge mej allt du har! Allt vill jag ha..
– Åhhh Så skönt..
– Åhhh Jag kommer också! Sarah kände den där bekanta ilningen genom kroppen som hon visste förebådade hennes orgasm. Så bröt den ut! Krampen kastade hennes medvetande in i en dimma där bara den sköna kuken i henne betydde något. Hon red på en mara, ett vildjur som virvlade fram i en rosa dimma. Hon kramade Jens påle, vägrade släppa den.
Ett kvidande från hennes hals steg till ett lustfullt skrik där hon åkallade den hårt stötande guden i hennes kropp! Jens, som kände igen Sarahs orgasm, höll om henne som för att tvinga henne att stanna kvar hos honom. Hennes höfter vibrerade i den sköna orgasmen och Jens pressade sej hårt in i henne för att behålla sin påle i henne. I kraftiga pulserande strålar fyllde han hela Sarah inre med sin säd. Det var så mycket som han hade att det rann ut vid sidan om hans skaft och ner i hennes stjärtskåra.. Sakta, sakta kom dom älskande till sans och när dimman i Sarahs ögon skingrats, vände hon sej mot Jens, kysste honom innerligt. De båda avbröts av applåder! Dom tittade upp och såg Kirsi stå vid deras säng och leende säja:
– Wow, det var den bästa föreställningen jag någonsin sett! Får man delta i det här? Sarah tittade upp på henne, vände sej mot Jens och sa:
– Får hon det? Jens skrattade till och sa:
– Nja inte på en gång, men senare.
– Ingen fara, sa Kirsi, hoppade över på andra sidan av Jens, tog hans stång, kysste den och lät den glida in i hennes mun… Jens tänkte: Har jag kommit till himlen? Drömmer jag??? Men det är en annan historia…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *