Kvinnan i torpet

Det var en sensommarkväll det året jag fyllt sjutton och jag drog in moppen bakom några buskar. Det föll ett lätt regn och jag hade inga regnkläder, men jag kunde inte förmå mig att åka hem. I stället gömde jag alltså moppen och smög med bultande hjärta uppför grusvägen mot det lilla torpet.

En fotogenlampa lyste i det stora rummet och jag smög fram och ställde mig bakom kaprifolen som växte runt det ena fönstret. Det var en perfekt plats eftersom jag hade full insyn medan det var omöjligt att se att jag stod där. Vid bordet satt Hanna. Det var en fullständigt underbar varelse, ja helt enkelt en gudinna i mina ögon. Hennes kolsvarta hår var upprullat i en lös knut i nacken och de lika svarta ögonen lekte över sidorna i en bok medan de mörkt röda, fylliga läpparna ibland
slöt sig om kanten av ett vinglas för att smaka dess röda innehåll. I bakgrunden sprakade en brasa i öppna spisen och kastade skuggor över väggarna.

Jag visste inte hur många gånger jag stått där, men jag kunde aldrig få nog av att bara titta på henne. Och efteråt brukade jag åka hem och låsa in mig på toaletten och tänka på Hanna medan jag runkade. Någon mer avancerad sex än handtralla hade jag ännu inte varit med om.

Jag hade precis tänkt att åka igen eftersom jag började bli ganska blöt och frusen, men då reste hon
sig och försvann in i sovrummet. Det började bulta mer i hjärtat. Endast en gång tidigare hade det hänt och när hon kommit ut igen hade hon kommit ut i bara en tunn morgonrock. Därför kände jag mig tvungen att stanna. Det tog några minuter innan hon kom tillbaka, men det var värt att vänta på. När hon kom ut igen hade hon inget mer än ett par svarta trosor och ett stort, blått linne på sig. Hon var otroligt vacker. Inte otroligt vacker bara för sin ålder utan helt enkelt otroligt vacker.

Hanna tog åter sin bok och sitt vinglas och kröp upp i soffan framför brasan och satt där och njöt. Ibland rörde hon lätt utanpå sina trosor och slöt sina ögon samtidigt som hon log. Som sagt, hon njöt. Och jag njöt. Men jag frös så att jag skakade eftersom jag nu var helt genomvåt. Ändå stannade jag.

Det gick ännu en stund innan Hanna plötsligt reste sig och gick mot dörren. Jag fick panik. Vad skulle jag göra? Jag kunde bara trycka mig mot kaprifolen och hoppas att hon inte skulle upptäcka mig om hon kom ut. Eftersom det regnade småsprang hon ut en bit i det höga gräset och drog snabbt ner trosorna och satte sig på huk och kissade. Jag stirrade fascinerat. Aldrig tidigare hade jag sett på när en kvinna kissade. Så fort hon var klar drog hon upp trosorna och sprang mot huset igen. Brösten skumpade under linnet och jag lutade mig fram lite för mycket för att se ordentligt.

Det slutade med att jag, ungefär samtidigt som hon nådde fram till trappan, tappade balansen så att det rasslade till i hela kaprifolen innan jag själv föll ut på gräset.
– Men Peter! Vad gör du här?
Det tog bara två sekunder så var hon framme hos mig och jag skämdes så att jag inte fick fram ett ord.
– Du är ju helt genomsur. Kom in så får du torka lite.
Hanna ledde mig in i torpet och satte mig på en stol.
– Du skakar ju av köld. Nej, nu måste vi få av dig de här kläderna, sa hon och började dra av mig tröjan.
Jag gjorde inget motstånd utan lät henne ta av den.
– Vänta här, sa hon och försvann in i sovrummet och kom tillbaka med en t-shirt. Tyvärr har jag nästan inget torrt eftersom jag tvättade idag och allt hänger
ute på sträcket. Och ja, nu regnar det ju, fortsatte hon med ett skratt.
Jag drog tacksamt på mig t-shirten.
– De där byxorna måste också av. Men jag har varken byxor eller underbyxor att låna ut, så du får svepa en handduk om dig i stället.

Snart satt jag där i soffan framför brasan med en handduk om höfterna, en lånad t-shirt och en varm kopp te i handen. Hanna satt bredvid och vi stirrade in i brasan. Ingen sa något på en stund, men så bröt Hanna tystnaden:

– Var det värt det? Att stå ute i regnet för att se på mig, menar jag.

Hon fortsatte att stirra in i elden med ett litet leende på sina läppar. Mitt ansikte blev pionrött och jag visste inte vad jag skulle svara.

– För det var väl det du gjorde?

Jag kunde bara nicka. Hon vände sig mot mig.

-Det är inget att skämmas för. Jag vet att det är spännande med det motsatta könet.
-Men jag skäms ändå, mumlade jag.

Hon tittade på mig och la sin hand på min arm. Jag rös till.

-Fryser du fortfarande?

Jag nickade och hon sträckte sig fram och tog min tekopp och ställde ner den på golvet.

-Kom, sa hon och ställde sig upp.

Jag reste mig och hon drog mig med in i sovrummet och beordrade mig att krypa in under täcket.

-Bara så att du blir varm, sa hon och kröp ner bredvid.

Jag låg först stel som en pinne, men efter en stund slappnade jag av i Hannas famn och blev varmare. Hon var så mjuk och luktade så gott och…. och jag kände hur min kuk började styvna för att snabbt stå rakt upp som ett spett. Vad pinsamt det kändes. Jag blev stel i hela kroppen igen.
-Det gör inget, viskade Hanna som tydligen upptäckt hur det var fatt. Det är faktiskt smickrande.
Vi var tysta en stund.

-Det händer en del sådana saker med kvinnor också, sa hon plötsligt.

Jag måste sett skeptisk eller frågande ut för hon satte sig upp och drog av sig linnet så att brösten spelade fritt. Jag bara stirrade. De var stora och underbara.

-Titta. På oss kvinnor styvnar bröstvårtorna när vi blir upphetsade.

Hanna la sig ner igen. Hon tog min hand och förde den till den ena bröstvårtan. Den var verkligen styv.

-Känner du? Den är styv precis som den här, sa hon och la sin hand utanpå handduken.

Jag trodde att jag skulle svimma, så kåt var jag. Hanna smekte utanpå handduken innan hon försiktigt drog isär den och började smeka direkt på kuken. Hon lekte med pekfingret i min försats som sipprat ut.

-Och precis som för killar så börjar det komma safter hos oss kvinnor, viskade hon hest och tog min
hand och förde den mot sina trosor.
-Känner du?

Jag nickade stumt. Hanna satte sig gränsle över mig och kastade med sitt långa hår. Hennes svarta ögon gnistrade och hon sänkte sakta ner sina bröst mot mitt ansikte.

-Sug och slicka på dem! Snälla Peter, smaka på mina bröst.

Jag greppade tag i ett och började slicka över bröstvårtan och suga på den. Det var som ett litet körsbär mellan mina läppar. Hon gned sitt sköte mot min kuk. Upp och ner, upp och ner, och jag trodde att jag skulle komma.

Då drog hon bort sitt bröst från mina läppar och ställde sig upp ovanför mig och drog ner trosorna och tog av dem. Hon stod kvar ovanför mig.

-Vill du smaka fitta, Peter? Vill du smaka hur en kvinnas fitta smakar?

Mina ögon var som fastsvetsade på den glansiga skåran mellan hennes ben. Jag nickade ivrigt och Hanna sjönk ner på knä med skåran över mitt ansikte och jag kände värmen och fukten från den. Först visste jag inte vad jag skulle göra, men började att slicka försiktigt och blev ivrigare och ivrigare. Hanna skrek, rullade med höfterna och klämde ihop sina lår om mitt huvud och jag fortsatte att slicka och suga var jag än kom åt. Plötsligt började hon skaka och skrek ännu högre, innan hon sjönk ner vid sidan om mig med ett nöjt leende.

Vi låg så en stund och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. jag var vansinnigt kåt. Jag stirrade
tydligen på hennes bröst för hon sa:

-Du får leka med dem om du vill.

Och jag lekte med dem. Jag kramade dem, smakade på dem, gosade med dem och hela tiden bultade det i kuken.

-Du får knulla mellan dem också, om du vill.
-Hur då?, viskade jag.

Hon fick mig att sätta mig gränsle över henne och så pressade hon ihop brösten och lät mig knulla mellan dem. Det var underbart. Alldeles underbart och snart kunde jag inte hålla mig längre utan började spruta med ett dovt stön. När det gått för mig hade Hanna sperma upp längs halsen och på hakan och läpparna. Först såg hon överraskad ut, men sedan började hon slicka sig om läpparna och skrapa upp sperman med fingrarna som hon sedan slickade av.

Snart hade hon fått ner mig på rygg och började slicka rent min kuk. Det var underbart och den blev åter styv och gled villigt in i hennes mun. Tungan for runt ollonet och läpparna upp och ner längs skaftet. Jag fick utlösning igen, men nu bara några droppar.

Hanna kröp upp i min famn och vi låg en stund och höll om varandra. Hennes varma stora bröst trycktes mot min bröstkorg och snart stod min kuk upp igen och tryckte sig mot hennes venusberg. Hanna förde ner en hand och lekte med den och plötsligt förde hon den till sin skåra och lät mig pressa in den.

-Visa nu att du är den kåta kille jag tror att du är!

Jag började knulla henne hårt och jag älskade det. Det var min första gång och jag fullkomligt älskade att trycka in min kuk i hennes varma grotta och känna hur hennes varma bröst rörde sig under mig. Och i min fantasi så knullar vi än….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *