Tre underbara töser

Jag får en idé och hämtar Susannes favoritdildo. Försiktigt låter jag den glida runt Annikas uppsvällda blygdläppar. Annika har slutat raka sig, men friserar kanterna och tätheten på håret. Könshåret har vuxit till en normalstor triangel, men ärkortklippt.

Jag kommer ihåg hur förväntansfull jag var när jag klickade på Kristinas bifogade bild i hennes senaste e-brev. Inspirerade av kvällen med Jack och Annika hade vi gett oss ut på nätet för att hitta fler underbara människor att njuta med tillsammans. Kristina var bara 19 år och först hade jag starkttvivlat på den uppgiften, men när såg bilden på den docksöta, lilla flickan fram för mig började jaginse att vi hittat en riktig skatt. Jack och Annika hade separerat, men jag fortsatte att hålla kontakten med Annika, gottegris som jag är. När jag berättade om den stundande träffen med Kristina, blev det många utropstecken i henne e-brev… Utan att berätta för vare sig Susanne eller Kristina, gick jag med på att Annika skulle få vara med. Men hon fick stränga order om att vänta med att bli insläppt.

Jag hämtade Kristina på Malmös centralstation några dagar senare och trots att hon hade rest en bra bit,verkade hon vara pigg. Hon var mer än 35 centimeter kortare än mig (vilket i och för sig inte var så ovanligt…) men en fantastiskt vacker tös; blond, ett riktigt docksött ansikte med vackra drag, smal och vältränad. Hennes hår var uppsatt i en liten tofs, så hon såg lite längre ut än vad var fallet.Ett av hennes fritidsintressen var att cykla, och jag tittade girigt på hennes smala, men muskulösa ben när hon steg in i bilen. Jag drömde redan om hennes mjuka, nakna hud mot min.

Hemma väntade Susanne med maten och vi kom snabbt in i en trivsam stämning. Efter att ha serverat ännu en flaska vin kände jag mig mer än kåt och började massera min frus axlar. Kristina såg intresserat på oss omväxlande och hennes kinder blev rosenröda när min händer
kupade Susannes runda bröst. Susannes blus knäpptes upp och hennes favorit-fest-bh drogs upp. De små men läckra bröstvårtorna stod rakt ut och jag tvinnade dem mellan mina fingrar. Jag gick runt till Kristina och började massera hennes axlar. Hon gav mig en blick som visade en blandning mellan åtrå och osäkerhet. Jag förstod att om vi gick för snabbt fram skulle hon backa ur.

– Kom, jag vill att du skall se på när jag älskar med Susanne, sade jag till Kristina. Jag förde min halvnakna fru till sängkammaren, klädde av henne och bad Kristina klä av mig. Hennes små
händer arbetade över min påklädda kropp tills alla plaggen låg på golvet. Utom kalsongerna. Jag tittade menande på henne. Hon såg bulan av den hårda kuken och drog långsamt ned dem. Kuken spratt till när den äntligen kom ut i frihet och jag fick krama mina händer hårt för att motså frestelsen att trycka hennes underbart vackra ansikte mot min hårda kuk. Susanne väntade på mig på rygg med särade ben. Vant lade jag mig över min fantastiska hustru och kände hur våt och het hon var. Det faktum att en söt, ung tös satt och tittade på vår kärleksakt fick musklerna
i mig att spännas än hårdare. Kuken var hård som ett järnspett och Susanne ojade sig efter första draget hur hård jag var. Kristina lät diskret sina trosor falla till golvet och in under hennes korta kjol letade sig hennes högra hand. Långsamt pumpade jag min kåta fru och njöt av att se hennes vackra kropp under mig. Kristina gav ifrån sig små pip och jag såg allt oftare över axeln på henne. En smal men vacker tös satt med särade ben och smekte sin hårlösa fitta. Jag såg hur två små fingar gled in och ut ur ett litet,rosafärgat hål. Susanne välte av mig, gick fram till Kristina och smekte henne lätt över ena kinden. Varsamt fördes hon till mig i sängen, och jag såg hur hon tittade med intresse på min styva kuk.

När hon låg på rygg var hennes bröst knappt urskiljningsbara och i kombination med en rakad fitta såg hon ut som en ung skoltös. Jag tror aldrig min kuk stått så hårt i hela mitt liv. Jag kör in kuken i Kristinas rakade fitta. Hon är inte så trång som jag trodde och når lätt botten. Den väloljade kuken glider nästan utan motstånd in och ut. Jag höjer tempot och frustar ut min extas. Susanne sitter vid min sida tittar på. Hennes händer smeker Kristinas små bröst och glider fram och tillbaka över den vältränade kroppen. Ur Kristinas vackra mun kommer lätta stönanden och hon kvider gällt hur underbart det är.

Jag ser att klockan passerat det klockslag Annika skulle vara här med råge och skrider till aktion. Susanne blir nästan överrumplad när jag drar mig ur och ber henne slicka Kristina, men efter att ha dragit tillbaka sitt pageklippta hår bakom öronen sänks hennes ansikte mot Kristinas underliv. Kristina ser med stora ögon på Susannes ansikte, hon ser nästan rädd ut. När Susannes tunga når den svullna kittlaren skriker hon ut ett ”Ahhhh….jaaaa!!!” och hennes tvekan är bortblåst. Försiktigt, försiktigt, nästan fjäderlätt låter Susanne sin tunga spela över de små blygdläpparna och jag smyger snabbt ut ur rummet. Naken med rejält stånd släpper jag in Annika i hallen.
Hon viskar ett par snabba frågor om hur det gått och då jag ger henne lugnande svar skiner hon upp. Jag får en puss på kinden innan Annika sliter av sig sina kläder och hennes åtsittande kjol. Hennes kropp är lika vacker som sist jag såg den, men jag måste dölja min besvikelse över hennes nya image; håret är kortklippt – stubbat till och med, hon är piercad i tungan och klädtypen är trashankens. Och kängorna skall vi inte tala om…

Vi tassar tillbaka till sovrummet och jag kikar försiktigt in. Susanne sitter mellan Kristinas uppdragna ben. Hennes långfinger glider ut och in ur Kristinas fitta. Kristina ger ifrån sig långa, utdragna stön varje gång Susannes långa finger når botten. Susanne ser förvånat på mig och gästen, men spricker snart ut i ett leende och låter blicken granska Annikas nakna kropp.
– Annika…. säger hon mjukt och ler. Annika går fram och kysser henne passionerat. När deras heta tungor separeras, viskar Annika nått i Susannes öra. Susanne rufsar till Annikas stubbade hår med ett fnitter. Susanne vänder sig om sätter sig på Kristinas ansikte. Annika sätter sig på knä vid sängkanten och börjar slicka Kristinas fitta med sin erfarna tunga.Annikas tunga hittar en liten hård klitoris mellan de små blygdläpparna, spelar över den, retar hennes nervknut men inte tillräckligt för att nå förlösningen. När hon spetsar tungan och juckar i slidmynningen, kommer Kristinas sekret, nedför hennes vackra ansikte.

Jag får en idé och hämtar Susannes favoritdildo. Försiktigt låter jag den glida runt Annikas uppsvällda blygdläppar. Annika har slutat raka sig, men friserar kanterna och tätheten på håret.
Könshåret har vuxit till en normalstor triangel, men ärkortklippt. Hennes svullna blygdläppar syns igenom. En sådan vacker fitta hon har… Dildon trycker på mot hennes slidöppning och Annikas höfter börjar röra sig i takt med dildons rörelser. När den grova dildon glider in i hennes heta fitta stönar hon till och slutar slicka Kristina. Jag juckar långsamt dildon ut och in i hennes rosa hål och ser hurhennes giriga blygdläppar sluter sig kring den rosa plasten. ”Hårdare…” väser hon, ”hårdareee”. Jag lyder.

Susanne sitter på Kristinas vackra ansikte med slutna ögon. Hennes mun är öppen och ur hennes strupe kommer ett doft, svagt stönande. Jag kan se hur Kristinas lilla tunga vispar runt i Susannes kön och det är tydligt att hon lär sig snabbt. För varje minut blir Susanne allt mer blöt. Hennes ansikte börjar utstråla extas och spänning. Jag vet att hon är nära nu. Kristina gnyr av Annikas slickande och börjar kasta med huvudet. Hon slutar att slicka Susanne och gnyr allt ljudligare. Plötsligt öppnar hon munnen på vid gavel och hennes viga, smala kropp spänns. Hon är tyst i två-tre sekunder medan hennes ansikte utstrålar oerhörd smärta. Med öppen mun faller hon tillbaka på sängen och vrålar ut en våldsam orgasm. Annika slutar inte att slicka och Kristina verkar få orgasm på orgasm; hennes stön kommer som trumpetstötar och begraver slutligen ansiktet i Kristinas rakade sköte.

Min kuk är så hård att det var bara att luta sig fram för att kuken skulle glida in genom Annikas öppna springa. Annikas stön dämpades av Kristinas fitta och var knappt hörbart. Kuken gled sakta in i henne och hon kved av upphetsning. Så drar jag ut den och siktar in mig på hennes anus. Muskeln bearbetas av mina fingrar och mängder med saliv innan jag börjar trycka på. Långsamt pressar jag in min hårda kuk i hennes trånga röv. Jag tryckere in de sista centimeterna med ett vrål och Annika rycker till och tappar andan för en kort stund. Dildon trycker jag in i hennes fitta och börjar långsamt knulla henne i röven, samtidigt som Susanne kryper under hennes underliv vid
sängkanten. Annika grimaserar och jag förstår att Susanne hade hittat hennes klitoris. Min fru hade på kort tid blivit duktig fittslickare och Annika kved snabbt allt högre stängda ögon lutade hon sig lätt framåt och njöt av Susannes skickliga tunga. Susanne började jucka dildon ut och in i Annikas fitta. Jag känner satsen vara på väg och ökade tempot till ett infernaliskt dunkande. Det börjar susa i öronen och världen omkring mig blir allt otydligare när Annika kommer. Hon skriker Susannes namn och falller ned på Kristina underliv. Floder av sperma fyller hennes röv. Även jag rasar ihop på Annikas rygg, helt utan kraft. Svettig, pustande men oerhört lycklig. Långsamt glider kuken ur hennes kramande anushål.

Annika vältrar av mig och jag faller ihop, lutandes mot sängen, pustande och flämtande men mycket lycklig. Annikas händer särar Susannes ben. Susanne drar hennes ansikte mot sitt blöta, svullna sköte. När Susanne särar på benenser jag resultatet av Kristinas behandling. Hennes blygdläppar är särade, svullna och genomvåta av kåtsaft. Nedför hennes vita lår har rännilar av kåtsaft runnit. Annika slickar med sin erfarna tunga Susanne till nya klimax. Först trummar hon Susannes klitoris så att det går för henne med detsamma, därefter slickar hon hela Susannes fitta i långa, lätta drag. Hon juckar Susannes fitta ömsomt med sin tunga och ömsomt med tre fingrar. Hennes piercade tunga skaver mot det känsliga skötet och Susanne kvider av kåthet blandad med smärta. Jag ser med växande stånd hur min fru får orgasm på nytt. Ett långt kvidande avslutade i rytmiska skrik. Annika lägger sig ovanpå Susanne och smeker henne lätt.

Kristina ställer sig på knä framför mig. Min kuk är redan hård efter Annikas och Susannes lesbiska lek. När jag ser den lolita-liknande tösen utan könshår framför mig darrar min kropp i spänd förväntan. Jag vrålar ut min glädje när hennes vackra mun äntligen glider ned mot min kukrot. Hennes varma mun är som ett underbart paradis och känslan att bli avsugen av en skitsnygg tonårstös är helt oerhört. Jag håller om hennes huvud, men kan inte hålla emot.
Snabbt drar jag ut min pulserande kuk och små strilar av sperma pumpas ut över golvet. Kristina lägger sig på rygg på sängen, bredvid de smekande kvinnorna. Hon höjer benen och min kuk glider
lätt in genom det rakade, lilla hålet. Med långsamma drag glider min kuk ut och in i Kristinas fitta. Ett ljudligt plask hörs varje gång jag når botten och mitt underliv möter hennes. Snart börjar Kristina kvida till vid varje inträngning. Jag ökar tempot. Snabbare och snabbare. Snart knullar jag henne som en vild kanin, och mina stönanden låter nu mera som långa, utdragna rosslingar. Sovrummetförsvinner i min sinnevärld och jag transformeras till en enda stor kuk.
Kristina skriker ut smärtan av mitt vilda knullande och jag känner något våldsamt vara på gång. Det gör oerhört ont i kuken och i mitt underliv på samma gång. Smärtan stegras för varje inträngning och mitt ollon känns gigantiskt i sitt omfång och är superkänsligt. Allt färgas vitt omkring mig och det susar svagt i öronen. Jag vrålar ut min orgasm och pumpar Kristina mer än full av sperma i ojämna ryck. Kristinas händer fladdrar över hennes klitoris och hon kvider ut sin orgasm. Livlös rasar jag hop på hennes smala, vita, svettiga kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *