Berättelsen om två tjejers äventyr

Rebecca var full av spänning hemma… hon läste mailet flera gånger… tänkte och fantiserade om vad som kommer att hända… hon gick hemma fram och tillbaka och vankade utan att inte veta om hon skulle våga ge sig in i detta…. idag skulle hon till och med vara med en ny tjej – kanske med hjärtat i halsgropen, precis som hon ville göra…

Jag som skriver detta heter Anna och är 29 år. Jag lever just nu singel och var det vid tillfället då detta utspelade sig…
Jag har i mitt liv alltid varit intresserad av tjejsex och plötsligt för 3 år sedan tog mitt förhållande med min kille slut och då tänkte jag att jag skulle göra slag i saken.
Till vardags arbetar jag med datorer och är aerobics instruktör 3 gånger i veckan… detta gör att min kropp är vältränad. Jag är 159 cm lång och 56 kg. Brunt långt hår och gröna ögon har jag samt små toppiga bröst av storlek b75, jag är ganska nöjd över min kropp speciellt min smala rumpa med muskulösa skinkor, jag solar regelbundet alltid toppless. Min buske håller jag alltid korthårig och trimmad, jag har inte vågat ta steget ut och raka mig trots att jag alltid velat göra det men inte vågat för att bli uttittad i duschen på gymmet.

I mitt senaste förhållande med min ex kille så utforskade vi olika kinky saker…dominans, undergivelse, rep, leksaker, rollspel och mycket annat. Vi har också varit på en del kinky fester och provat på olika byten… Jag fastnade för att vara dominant och ha kommandot under sexakten utan att vara grym och orättvis…

Efter förhållandet så började jag på allvar spana in tjejer och flirta lite…efter ett antal olika dater med tjejer så hade jag varit fullt ut med 4 st tjejer och provat på dominans med någon av dem.

Jag ville verkligen träffa en tjej som jag kan utforska nya områden tillsammans med… min drömtjej var en bs tjej som hade liknande intressen som jag både privat och sexuellt… Jag provade lyckan på Internet och satte in en annons på en sajt. Den löd enligt följande:
En dominant bisexuell tjej önskar tillsammans
med en undergiven bs tjej få utforska nya områden.
Jag är 29 år och du är ungefär i samma ålder.
Svar till aerobictränare.

Jag gick in och kollade svar varje dag ..fick en massa svar från killar som ville bli dominerad och av par som sökte en extra tjej. De var inte intressanta för mig… jag fick även svar från tjejer som var bs men helt oerfarna men ville prova på detta…. Jag tänkte att de kan man spara på… till slut så svarade en tjej som var i liknande situation som jag. Hon hade gjort slut med killen sin som var hennes Master och nu såg fram emot nya äventyr.
Jaaaa tänkte jag… en riktig liten guldfisk på kroken. Vi började maila och chattade massor om livet och sex… till slut så skulle vi träffas på ett restaurang för en lunch då vi jobbade båda i stockholm, bara för att träffas… Jag var jättenervös och kom till restaurangen i tid…jag slog mig ner och sedan efter 5 minuter så kom en söt tjej fram till mig och presenterade sig…
– Det är jag som är Rebecca, är det du som är Anna
– Ja det är jag…. Kul att du kom hit…
– Ja verkligen sa hon
Vi satte oss ner och beställde Lunch och började småprata. Jag tyckte hon var jättesöt…korthårig, lite längre än mig, smal midja, små fina bröst… i en puch-up bh, tighta kläder…mmmm tänkte jag.
VI hade en trevlig lång-lunch där vi pratade om allt möjligt och på slutet bara om sex…. När vi avslutade lunchen så var jag nog lite kär och trosorna var småvåta…
Jag rusade till jobbet och satte mig vid datorn igen och slog igång mailen….
jag hade fått mail såg jag…. Av rebecca… hon tackade för Lunchen och sa att det var mycket trevligt och hon såg fram emot fortsättningen… samt frågade om vi kunde chatta idag… Jag svarade att hon skall komma till en sajt där jag satte upp ett eget rum för oss klockan 1500, rummet heter Annas_kammare Jag gick in i rummet kl 1458 och 1500 kom rebecca in i det…. Jag var i rummet som Anna_dom och hon bara som rebecca….
Vi startade chatten….
Anna_dom Hej Slavinna
Rebecca Hej Mistress
Anna_dom Tack för en trevlig lunch
Rebecca Detsamma
Anna_dom Hur var dina trosor efter lunchen
Rebecca Va!!!
Anna_dom Svara Slavinna
Rebecca Hmmm våta….
Anna_dom Mina också…
Anna_dom Vill du gå vidare ?
Rebecca Ja Mistress
Anna_dom Kan du till helgen ?
Rebecca Ja Mistress
Anna_dom Hela helgen ?
Rebecca Ja Mistress
Anna_dom Då ”sover” du hos mig till söndag
Rebecca Ja Mistress
Anna_dom Jag mailar dig ett brev…svara på det Slavinna
Rebecca Ja Mistress

Sedan lämnade jag rummet….
Jag satte igång med att skriva ett brev till min Slavinna, skickade det och fick ett svar av henne på att hon kommer på lördag kl 1500 Åååhhhh tänkte jag…. Jag svarade att jag skickar en order till henne på lördag kl 1200.

Fredagen gick och jag var spänd hela dagen… kvällen tränade jag och detsamma på lördag morgon. Hemma i lägenheten kl 1100, städning, bäddning och annat samt handlade en del….
Jag författade ett mail till Rebecca med kvällens order… Klä dig endast med en kappa och skor och kom sedan till min lägenhet kl 1500 rakad !

Sedan tog jag en snabbdusch och trimmade mig under armarna samt nertill…..
Nu var allt fixat jag tog på mig min korta svarta tighta lack kjol samt en svart tight lack topp med magen bar samt en svart lös skjorta på det..
Jag satte mig i soffan och slötittade på tv.

Rebecca var full av spänning hemma… hon läste mailet flera gånger… tänkte och fantiserade om vad som kommer att hända… hon gick hemma fram och tillbaka och vankade utan att inte veta om hon skulle våga ge sig in i detta…. idag skulle hon till och med vara med en ny tjej – kanske med hjärtat i halsgropen, precis som hon ville göra…
Hon bestämde sig för att hon skulle vara med för hennes fantasier ville det…
Och så sprang hon in i sovrummet för att se efter om halsbandet hängde kvar där hon hade hängt det senast. Hon hoppade in i duschen…torkade sig…. Satte sig brebent över toa-stolen… tog fram rakmaskinen och hyveln… rakade sig helt slät och torkade bort all stubb…. Sedan kännde hon på blygdisarna…de var våta…hon slickade på ett finger…förde det in i sig…ååååhhhh mmmmmm…..så skönt…. Hon funderade på köädseln…naken…endast kappa…. Tur att hon bara hade 2 min till Annas adress… Hon tog på ett par svarta högklackade skor… spännde på halsbandet och kappan…. Kappans tyg blev lite kallt och känndes emot hennes nakna tyg och gjorde brösten spännda och vårtorna styva… hon gick snabbt… hittade annas adress och ringde på dörren.

Jag var på helspänn klockan vad 1450 och jag visste inte på vilket ben jag skulle stå på…

Det ringde på dörren… jag reste mig och steg upp…. Gick till dörren öppnade den…
– Hej Rebecca
– Hej Anna
– Kom in
Hon steg in klädd enligt vad jag sagt….
– Vill du fortsätta våran lek
– Ja Mistress
– Vårt stoppord är ”Tomat” och det avbryter allt, är det förstått ?
– Ja Mistress

Jag stängde dörren…Rebecca stod framför mig…
Titta ner i golvet sa jag…. Hon vände ner blicken… ta av dig kappan….
Rebecca öppnade kappan och jag tog den… nu stod hon framför mig helt naken… jag sa ta av dig skorna… hon gjorde det…. Nu stod hon med endast ett svart brett halsband runt halsen, med en ring i för lämpligt ändamål.
Jag tog fram ett koppen och fäste det i ringen… knäppte fast ett par handbojor på hennes armar bakom ryggen… Rebecca sa inget..
Jag tog tag i kopplet drog med mig henne in till mitt arbetsrum….
Satte mig i en fåtölj…framför mig fanns det något på golvet med ett skynke över…
Rebecca stod stilla och bara såg på mig… Jag särade på benen…visade min våta grotta för henne…ögonen hennes lyste….mmmmm
– Slicka mig slav
– Ja Mistress sa hon
Gick ner på knä och förde tungan emot mitt våta grotta…. Hon slickade skönt och juckade med tungan in i mig….
Jag reste mig… drog bort skynket.. där under fanns en dildo som jag satt fast i golvet…. Jag tog fram en flaska olja…droppade olja på dildon….
– Sätt dig över dildon
– Ja Mistress…
Hon satte sig med dildon emot sig…sjönk sakta ner…. Jag vred på vibratorn…det började surra i henne…jag satte mig i soffan framför henne igen….
Särade benen och sa Slicka mig slav….Rebecca böjde sig fram och slickade mig…snabbare skrek jag… hon ökade takten… jag njööööt av detta…. Djupare slav…hon slickade mig djupare…mmmmm jag känner att jag närmar mig en orgasm…. Rebecca kännde det av sammandragningarna i mig…hon slickade vilt och störtskönt… jag kommer sa jag…hon slickade min klitta helt ljuvigt.. mmmmm jag kom i en skön liten orgasm…. Ååhhh så jag väntat på detta….
– Tack Slav…
– Varsågod Mistress sa Rebecca…

Välkommen hem till mig Slavinna….. säger jag och lyfter upp Rebecca på fötterna….
– Tack Mistress

Jag lossar handbojorna och kramar om henne….
Vill du ha en drink, gärna säger hon… Jag blandar en drink åt oss var och sätter mig i soffan i vardagsrummer… sätt dig säger jag åt rebecca vi sitter och pratar om ditt och datt… jag drar av mig kjolen…. och toppen….
– vilken läcker kropp säger rebecca

Jag reser mig och tar hennes hand och går till min bastu….. vi badar och fortsätter småprata…..
Jag spanar på hennes fina bröst…och sexiga rumpa med nyrakad …. jag berättar att vi skall på fest ikväll
– vad händer sedan Mistress?
– VI skall på en kinky fest med två andra par….. vi är det enda tjejparet….
– mmm, trevligt
– hemma hos en av dem
– Ett av paren har tjejen som slav och ett med killen som slav….
Vi gå ur bastun och duschar och tvålar in varandra…. Såå härligt… sedan torkar vi oss och dricker en till drink.

– låter ju mysigt detta Madame, vad skall jag ha på mig
Jag kan inte låta bli att lägga ner rebecca på sängen…
Jag glider med tungan ner emot hennes nyrakade…..
Mmmmm låter hon…
– du smakar underbart…..
Tungan virvlar runt….åååhhhh så sexigt…..
..slicka mig…. sexiga anna, jag slickar dig snabbt och djupt…. mmm….

– Vi måste gå nu !
Vi reser oss upp och jag tar på mig samma kläder samt ett par svarta lårhöga stövlar och en svart kappa…..
– vad skall jag ha på mig
– du får kläderna framlagda av mig
Jag ger Rebecca en kort kjol som går ner nästan över skinkorna…. dra ner den i taxin säger jag, sedan en svart läder bh….. och svarta stövlar som mina…. mmm, jag blir sååå sugen… säger Rebecca…

Vi sminkar oss… jag ger henne sin kappa….och går sedan till taxin… i taxin så säger vi inget…. väl framme så stannar taxin 100 meter innan huset….Jag betalar och vi stiger ur… jag tar fram ett koppel och att par handbojor…
Jag ber henne dra ur armarna ur ärmarna och sätta dem bakom ryggen… Jag knäpper handbojorna på handlederna.. fäster kopplet i halsbandet… vi går emot huset… vi hör musik….
– Stanna säger jag
Jag sätter bindel för hennes ögon… och kysser henne, och viskar…vill du fortsätta så säg det.. annars går vi hem till mig igen….
– Ja jag vill verkligen gå vidare….
– Du vet att stoppordet gäller så använd det om du vill.
– Ja Mistress

Vi kommer in i huset jag tar av min kappan och Rebeccas… vi går till värden för att hälsa och betala avgiften… Jag hälsar på honom och säger att du är min gäst…och entreavgiften skall du betala…..
har tittar på dig….
– hon har inga pengar säger jag
– nepp säger värden
– men suga kan hon…..
– han tar fram sin halvstyva…..
– DU ser inget….
– Jag säger GAPA och sug honom….
Du blir böjd ner…får den i munnen….han tar grepp om ditt huvud…. mmm… börjar köra den in och ut…..
– SUG säger jag !!!!!
– ja Madame
– Är hon bra på att suga ???
– ja säger han… och drar ut den ur Rebeccas mun….
– hoppad du är nöjd med entreavgiften…..
– ja…men jag vill gärna leka sedan med er…..

Vi går in i ett stort rum …jag lossar rebeccas handbojor och ögonbindel…vi får varsinn drink….Värden Erik ställer sig på ett bord…hälsar alla välkomna….han skall börja med en liten show med sin Slav som är hans fru… sedan får vi alla ta för sig och leka fritt med alla leksaker och redskap i husets källare…

Vi fick sätta oss på 2 stolar som fanns utplacerade på golvet…. Jag tog den ena stolen och den andra tjejen den andra stolen…bredvid mig på golvet satte sig rebecca och den andra kvinnans manliga slav satte sig på golvet bredvid henne…

Erik gick fram till 2 skynken… han tog bort ett av dem…under det fanns en bur med hans fru inlåst i…. Hon var klädd i endast gummitrosor och en gag… han la över skynket igen… sedan gick han bort till andra skynket…lyfte bort det… det var en bock under den…
Bocken var ca 1 meter hög och 1 meter lång… som en sådan sak man använder i gymnastik…
Mitt på bocken hade han monterat en grov Dildo.. dildon var verkligen grov…. Bredvid bocken fanns på båda sidorna 2 små trappsteg… Erik gick fram till buren igen…. Öppnade den och tog ut sin slav… han ställde Sofia på benen och sa att hon skulle sära på benen och dra av gummitrosorna…. Hon gjorde som han sa och vi såg att det fanns en dildo på insidan av dem…den var helt våt…. Han tog hon fram två klädnypor i trä som hon satte på Sofia’s svullna bröstvårtor. Sofia kved och jämrade sig men gjorde heller ingen som helst ansats att vilja ta bort dem. Jag kunde just då verkligen fatta att hon gillade det. Sedan ledde han henne till bocken…. Droppade lite olja på den stora dildon….
Sa att hon skulle kliva upp på den
Dildon såg mer än grotesk ut mot hennes gängliga, smala kropp.
Erik sa att hon skulle skata föra son grotta emot dildons topp…. Sofia’s benmuskler var på helspänn då hon sakta sänkte sig ned. Hon gungade lite fram och tillbaka och lät ollonet glida över klitoris för att stegra lusten ytterligare. Erik sa att hon nu skulle sänka sig sakta ner över dildon…. Han gick fram och tog bort gagen…
Sofia sa att den var för grov…Erik sa att den skall in helt….
Sedan sänkte hon stjärten mot dildon och den började arbeta sig in i henne.
-”Underbart! Fortsätt så!”
Sofia tittade upp i taket med vidöppen mun och sjönk allt längre ner över dildon. De båda klädnyporna stod rakt ut från hennes bröst och gungade av kroppens rörelser. De måste reta bröstvårtorna till vansinne, tänkte jag, och kom på mig själv med att nypa hårt i mina egna bröst.
Erik satte på sofia handbojor bakom ryggen….
Nu hade hon fått in en tredjedel av dildon… då sa erik att hon skulle kliva ner ett steg med benen…. Hon vägrade…Erik rappade henne över brösten med en piska och ena klädnypan lossades…
Sofia steg ner ett steg och dildon sjönk in djupare i henne….
– ”Bra! Bara sista biten kvar nu!” hetsade Erik och lät piskan svepa med några snabba rapp över hennes lår.
Erik gick nu runt henne och drog undan stegen… hon var nu helt spetsad på dildon…
Sofia grimaserade och sparkade desperat. Hon utstötte ett rosslande läte och föll tungt ner på dildon med hela den gömd i sin kropp.
– ”Oohh! Vad duktig du är, Sofia!” jublade Erik med stora ögon.
– ”Mmhhh………vad.. hääärligt…..!” flämtade Sofia där hon satt helt lugnt på dildon med benen dinglande efter sidorna.

Erik ställde sig bakom bocken. Tog fram sin styva kuk och droppade olja på den…. Han gned in oljan över hela den… ställde sig bakom sofia. Kuken stod hård rakt ut och tryckte mot Sofia’s rygg. Erik lutade henne framåt över bocken och fick på det sättet en perfekt entré till Sofia’s stjärt. Kuken nosade på hennes trånga bakväg och med ett lätt tryck gled ollonet in.
-”Aaaahhhh…..!” stönade Sofia. ”Oohh,….. ta det försiktigt!”

Erik gungade fram och tillbaka långsamt forcerande den strama stjärten och Sofia fick plötsligt något djuriskt i blicken. Hon juckade häftigt mot Erik’s rörelser för att få känna mer av kuken, och alltmer trycktes in i henne tills båda hålen slutligen var fyllda ända till botten.

Hon kved, flämtade och stönade om vartannat. Erik knullade henne i analen som en hund där han stod grensle över den smala stjärten. Erik stötte våldsamt i Sofia’s stjärt och med ett utdraget stön sprutade han henne full med sperma. Sofia kom samtidigt, strax efter Erik, och deras skrik blandades till en extatisk kör.

Sofia föll ihop, framstupa över bocken. Guuud, så sköööönt…..
Jag kände mig i ekstas nu…ville verkligen få vara med och leka nu…

Erik och Sofia hade nu klivit av och slutat leka…jag sa att det var en underbar show de visade…. Han tackade och frågade vad vi ville göra ikväll…. Allt svarade jag…
Vi kom överens om att vi skulle lotta ut våra slavar ikväll…
Erik hämtade papperslappar och pennor… vi la dem i en burk och vi ägare fick dra lott….. jag fick slav-killen som vinst….
Rebecca fick en Erik som Master…
– är du nöjd frågade jag Rebecca
– JA…
Erik hade en lång styv sak som jag vet kommer att ge rebecca glädje… Sedan går erik iväg med Rebeccai koppel till ett rum längre bort…

Jag tar fram en piska ….. lägger min slav-kille på golvet… piskar killen tills han är hård…. drar på en kondom….. rider han hårt tills han kommer…….
– förbannade slav…..
Jag går och hämtar hans Mistress…. Hon ger mig Sofia istället och säger att hennes slav måste straffas…. Jag ser dem gå emot en vägg där han ställs upp och binds som ett X med ryggen emot väggen… Sedan piskar hans Mistress honom och sätter sig och dricker en drink…

Jag tar med mig Sofia i koppel.. Bakom trappan där vi kommit, fanns det ytterligare ett rum. Vi gick mot det.
Detta var också ett stort rum ,men det var inte så skumt belyst som det föregående och den ljuva musiken, nådde inte riktigt hit, mer än den tunga basen. Även detta rum hade diverse anordningar av allehanda slag, som jag har svårt att förklara, ännu mindre
beskriva – men det var kättingar som hängde från taket, lädergungor och en del annat.

Jag la mig på en gummiklädd säng…. Sa att jag vill bli slickad åt sofia…
Hon särade på mina blygdläppar och lät sin tunga spela över min spända klitoris…med den ena handen drog hon i en kedja som jag satt på mig nu när jag klätt av mig… kedjan som förenade brösten och blygdläpparna och med den andra så förde hon in ett par
fingrar i mitt plaskvåta hål och i min stjärt…hennes berörning var så fjäderlätt…tillräckligt mycket för att hålla mig på den sanslösa kåtnivå jag befunnit mig hela tiden men ändå för mjukt för att jag skulle komma….
Samtidigt så kändes kroppen väldigt underlig, då blodet de sista timmarna varit samlat vid min fitta, men nu när jag låg med huvudet lägre, så kämpade blodet upp mot huvudet…eller ner, hur man nu skall se det…
Jag darrade och skakade okontrollerat i kroppen och hela jag var en enda stor klitoris.
Hon förde försiktigt upp ett par fingrar i mig…drog dem sakta in och ut, för att sedan utan vidare bara köra upp dem i min bak. Jag skrek till av smärtan, från detta plötsliga inträngande – men snart byttes det ut till den råa kåtheten igen. Hon lät fingrarna ligga still i mig. Jag kunde känna hur min fitta omslöt fingrarna och hennes tunga slickade min klitta vilt… Jag var på väg att komma nu… jag skrek Slicka mig mer…
Hon var inte sen att uppfylla min önskning och det är i ärlighetens namn det sista jag minns… Hon berättade sedan för mig att jag hade kommit i en sådan våldsam orgasm och att den hade pågått i minst två minuter, för att sedan avlösas av små efterföljande kramper medan hon i samma tempo hade slickat mig.

In i rummet kommer nu Rebecca och Erik…de ser mig ligga på sängen och Sofia slickar lätt….
Min slav rebecca kom fram iklädd hand och fotbojor… ja la ner henne brevid mig…
– Knulla mig, bad jag Erik…
Han tittade förvånat på mig
– Gärna….

Först så tog han sofia och la henne på golvet…. Sedan la han Rebecca över henne i en 69:a… sedan knöt han ihop den… och lämnade dem där…. Han kom fram till mig….
Han ställde sig framför mig och drog ner dragkedjan, lagom mycket så att hans underbara kuk svajjade framför mig.
– Vill du ha kuk?
– Ja, viskade jag
Jag bad honom att fingerpulla mig – han gick fram till mig, lät fingrarna smeka mig lätt på mina svullna läppar, innan han lät sin kuk glida in i skåran och förde in den i mig. I ett enda tag var den i botten på mig och jag sköt fram underlivet för att möta den. Han tog ut den och jag kunde se skaftet glänsa av mina safter och han förde
fingrarna emot den och slickade belåtet fingrarna.

Mina ben blev som av gelé av upphetsning över det som jag åtminstone kunde fantisera om skulle hända. Jag stönade och kastade med huvudet när lårmusklerna pumpade rytmiskt mot mig.. Eriks djupa, hårda juckande.
-”Nu, nu, nuuuhhhh….ooohhhh…….jaaaaaaahhhh….!”
Ta mig, Erik! Knulla mig !!!!!!!!
– ”Ja, jag kommer snart!
– Fortsätt! Mer!!”
Jag vågade knappt röra fittan längre för att kunna dra ut på orgasmen så länge som möjligt, men då Erik med ett vrål tömde sig i mitt inre räckte det med en lätt beröring mot klitoris, och jag kom. Jag kom, kom, och kom igen! Mina tänder bet underläppen blodig för att jag inte skulle skrika rakt ut.

Rebecca och sofia stönade högt av varandras tungor och jag och erik lämnade dem där ett tag… Vi går ut till den manliga slaven som ännu piskas av sin Mistress…
Hon ser riktigt besviken ut…men nu har han i alla fall fått fart på sin lem…den står upp och är röd av piskrappen som han fått…
Erik går fram till henne och sedan går de iväg…jag frågar om jag får leka med honom…Ja varsågod…säger hon…
Jag ser att de går in i rummet där Rebecca och sofia ligger bundna vid varandra…
Jag tittar på slaven på väggen….
– Skall du vara hård nu…
– Ja Mistress….
– Bra…

Jag böjer mig framåt och backar så jag får hans sak i mig….. jag gungar fram och tillbaks…. såååå skönt …. jag njuter…. han är verkligen hård nu… jag gillar detta…
Jag glider ur… lossar slaven från väggen går in till de andra i rummet brevid med slaven i koppel….

Vi beslutar om att göra 3 stationer av slavarna….
Den första med Rebecca som läggs på sängen med benen bundna brett isär….
Den andra med Sofia bunden på rygg för slick och sug…
Den tredje med slaven bunden på en bänk….

Jag går fram till Rebecca…hämtar en strap-on…. De andra börjar leka fritt…
Jag ser att Erik tagit på en kondom och knullar killen som ligger bunden på rygg i analen hårt…
Jag riktar in min löskuk emot rebecca… jag glider lätt in i henne…knullar henne hårt och djupt….
Sedan byter vi…
Erik knullar nu Rebecca…. Med höga stön….
Jag grenslar Sofia som slickar mig skönt….
Vi alla hör Eriks stön… Han säger att han kommer..jag säger spruta hennes ansikte helt kladdigt… Han går upp på sängen…och sprutar Rebeccas ansikte helt solkigt av sperma…
Jag får ännu en liten orgasm…byter sedan till slaven på bänken…rider honom…sedan kommer Erik bakom mig och tar mig i analen…jag blir helt spetsad….
De andra är nu lösa …alla står runt mig och ser på hur jag blir knullad…jag bara njuter…. Jag kommer i en emorm orgasm…. Sedan står Erik kvar och den andra Mistressen kliver på sin slav och Erik tar henne i analen också…

Jag kysser rebecca… så kladdig du är—mmm…ställ dig på knä brevid eriks kuk igen…
Jag säger åt dem att min Slavinna vill ha mer sperma… då kliver Mistressen av och lossar sin slav… Rebecca står nu på knä och suger dem…
Jag står bakom rebecca ..bakom killarna står deras tjejer och runkar dem…
Nu kommer de båda i stora orgasmer…slaven i Rebeccas mun som fylls helt så att det rinner över…och Erik i Rebeccas hår och ansikte….

Gud så sexig hon är tänker jag…på knä med ansiktet fullt av sperma…..

Vi går alla till stora rummet…dricker någon drink… och småpratar…all dominans är helt borta… våra kroppar är helt svettiga.. och glansiga…

Erik tackar för kvällen, sofia säger detsamma och säger att vi inte behöver stressa hem… då hon skall tacka erik för kvällen… Vi sitter kvar då Sofia börjar som tack för kvällen suga av Erik.
Jag säger då åt Rebecka att suga av den manliga slaven… själv lägger jag mig i soffan och vilar…. Då kommer den andra Mistressen fram till mig och kysser mig…vi hamnar i en 69:a och slickar varandra vilt…
Vi kryper ner på golvet och jag säger åt henne att rida min tunga…jag stäcker ut den så långt jag kan och hon sänker ner sin våta grotta över min tunga…jag vispar runt i din och hon gungar upp och ner…. Erik kommenderar då Rebecka och Slaven att leka med oss….
Slaven kommer fram till mitt huvud och jag hjälper han in i Mistressens grotta.. samtidigt som jag slickar henne…. Rebecka suger nu Erik tillsammans med Sofia…
Jag slickar frenetiskt och Mistressen kommer i en skakande orgasm och slaven sprutar hennes grotta full igen…jag säger åt henne att stanna kvar…och slickar i mig all sperma blandat med hennes safter….
Erik kommer igen nu i sin fjärde orgasm för kvällen.. denna gång i sofias mun…Rebecka och sofia kysser varandra och delar på sperman…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *