Knull på Bilverkstad

Jag heter Marie är 33 år och ska berätta om när jag och en arbetskollega fick bli rejält genomknullade på en bilverkstad i USA. Lin och jag var i USA för firmans räkning, Lin är från Asien en liten jättesnygg tjej. Vi hade hyrt en bil så att vi kunde ta oss till stället där vi skulle arbeta. Näst sista dagen så gick bilen sönder och vi fick uppsöka en verkstad. Väl framme vid verkstaden så fick vi besked om att vi kunde vänta för det skulle bara ta ca 15min att fixa till bilen. Vi fick gå in i deras fikarum och vänta. Satte oss i soffan och började att bläddra bland tidningarna som låg på bordet, det var blandade porrtidningar. Lin skruvade lite på sig när hon kikade i några, sen vek hon upp en och visade mig det var en bild på en kille som hade en ganska stor kuk som han höll i. Hon undrade om jag hade sett någon så stor förut för hon hade i alla fall inte gjort det. Jag svarade att den var ungefär lika stor som min killes, kanske aningen större. Lin var röd om kinderna och skruvade lite mer på sig antagligen började hon att bli lite kåt av att titta i tidningarna som visade hur tjejerna blev påsatta av de stora kukarna. Hon frågade om det inte gjorde ont att få en sån i sig. Vad skulle man svara på det, jag sa att det var skönt att känna sig väl uppfylld av en rejäl kuk. Jag började själv att bli lite blöt mellan benen av att titta på bilderna. Lin hade hasat upp kjolen lite grann så att man såg upp till trosan på henne det var en blöt fläck fram. Blir du kåt av vad du ser sa jag till henne. Hon nickade ett ja och särade på benen för att visa hur hon blötte ner trosorna. Jag flyttade mig så att vi satt bredvid varandra(hade alltid varit sugen på Lins vackra kropp och nu hade jag en chans)la armen runt henne och kysste henne. Hon ryckte till av överaskning men svarade sedan med att kyssas tillbaka. Sen började jag att smeka henne på trosan utanpå fittan det var alldeles blött där nere. Lirkade undan trosan så att ett finger gled in i skåran på henne. Hon andades tyngre och la huvudet bakåt verkade att njuta. så jag passade på att föra in ett finger till nu var det två fingrar uppe i fittan på henne, det var trångt redan nu så jag förstod att hon inte hade haft allt för stora saker i sig. Vi hade totalt glömt var vi var för rätt som det var så stod det en kille alldeles bakom oss och bara stirrade på oss. Tänk er själva att få se två kåta tjejer i soffan den ena fullt upptagen med att fingerpulla sig själv och sin kompis, och den andra smekande sina bröst och två av sin kompis fingrar uppkörda i fittan. Jag reagerade först ryckte ut fingrarna ur Lins blöta hål och försökte stammande säga något vilket inte skulle räcka förstod jag när jag tittade upp på honom. Det hade börjat växa innanför overallen på honom och det buktade ut rejält. Sitter ni här och kåtar upp er små horor eller något liknande sa han, då ska ni få smaka på den här och så plockade han fram kuken. Den var inte så lång som jag trott men den var ganska grov och stod precis rakt ut. Hamnade rakt över Lins ansikte sug sa han till henne hon blev nog lite rädd samtidigt som hon var kåt. Jag sa till henne att den lilla var inget att vara rädd för och tog tag i kuken och började att runka den lite försiktigt framför ögonen på henne. För nu var jag på väg att bli riktigt kåt hade inte fått knullat på nästan 2 veckor. Sen förde jag ner kuken mot munnen på henne samtidigt började jag att fingerpulla henne igen. Lin öppnade munnen och försökte att få in kuken i mun men den var för grov så hon fick nöja sig med att slicka på den. Jag ville smaka jag med så jag böjde mig fram och slickade på översidan och hon på undersidan våra tungor möttes med kuken imellan. Killen stönade och sa åt oss att ta det lite lungt för annars så skulle det gå för honom på en gång. Låt det gå för honom sa jag till Lin och så började vi att suga och slicka kuken så hårt vi kunde. Det tog inte lång stund innan kuken svällde och blev otroligt tjock sen började det att spruta ur den. Det kom som en flod ur kuken tjock vit sperma det träffade min hand som satt i fittan på Lin över hennes mage och överkropp det rann om hakan och näsan på henne, själv fick jag ett sprut rakt ner i urringningen på klänningen så det blev alldeles kladdigt mellan brösten på mig. Det var det värsta spermasprut som jag någonsin sett, och jag trodde att min kille där hemma var enorm på att spruta. Men här låg han klart efter. När det var klart så var Lins kläder helt nersölade och det rann längs hennes hals och ner i nacken på henne. Själv så hade jag klarat mig undan ganska lindigt bara kladd mellan brösten och lite som hängde på klänningen. Killen var klar och backade undan sen ropade han ut till sina kamrater att de skulle komma och se vad han hade hittat. Det kom in två killar till i rummet och undrade vad det var han skrek om. Tänk er själva vilken syn de fick av Lin och mig alldeles nerkladdad av sperma halvliggande i deras soffa. Sätt igång och knulla de små hororna sa han som blivit avsugen för de är alldeles för kåta för att det skall vara bra för dem själv. De båda andra drog i sina kukar utanpå overallerna so verkade bli små framtill. Den ene var en stor mörk negerkille med stora händer den andre en typiskt gym kille full av stora muskler. De tog av sig overallerna och kom fram mot oss i bara kalsongerna. Det var inte bara händerna som var stora på negern kan jag lova kuken hade börjat att resa sig i kalsongerna som inte alls räckte till halva kuken var på väg upp över linningen stor och svart. Muskelkillens var inte riktigt så stor men inte all så långt efter. Det var de största kukar jag någonsin sett och då jämför jag med min killes som är rejält tilltagen i min mening. Jag blev alldeles matt och störtkåt jag bara var tvungen att få känna på negerkuken. Lin ryggade bakåt när hon såg kukarna som kom emot oss. Men hon var också jättekåt och ville nog känna på dem hon med. Jag tog tag i negerkuken och befriade den från kalsongera den var otroligt stor och tung det var knappt att jag kunde få fingrarna runt den. Så jag fick andvända båda händerna för att kunna runka den. Kände att jag bara måste smaka på den så jag försökte att stoppa in den i munnen, jag fick endast in ollonet sen var det fullt lät tungan snurra runt på ollonet så mycket det nu gick det kom lite försats ur kuken. Under tiden så hade den andre killen ryckt av Lin kjol och trosor och höll på att slicka henne för fullt. Han hade lyft upp henne i luften så att endast hennes huvudet vilade på ryggstödet på soffan benen höll han isär och det sörplade när han slickade henne. Nu var det min tur att bli avklädd min kille drog sig ur mitt tag om kuken ställde mig upp och med ett våldsamt ryck så slet han sönder klänningen och kastade den på golvet sen stoppade han in en av sina stora händer mellan benen på mig och tryckte upp ett finger rakt i fittan på mig. Jag var så blöt att det bara försvann upp i mig utan minsta motstånd då tryckte han in två fingrar till och började pulla mig stående. Det rann till ordendligt på mig så fingrarna blev alldeles blöta. Han drog ut dem och stoppade dem i munnen på mig så att jag fick suga dem rena. Då stod han rakt framför mig med kuken vilande långt upp på magen på mig. Sen tog han tag om skinkorna med sina stora händer och lyfte upp mig i luften så att kuken kom mitt i fittöppningen. Han sänkte ner mig lite så att ollonet precis delade fittläpparna sen förde han mig fram och tillbaka uppe på ollonet det var otroligt skönt att känna det stora ollonet dela fittläpparna för att sedan tryckas mot anushålet och sedan framåt igen det rann ur mig och ner över kuken. Sen stannade han upp och släppte ner mig över den stora kuken. Den formligen åt sig in i mig det brände och slet fruktansvärt när det stora ollonet gick in samtidigt som det var skönt. Han stannade upp mig när halva ungefär var inne kysste mig och släppte ner mig på resten av kuken. Jag kunde inte skrika för hans läppar tystade mig effektivt sen var jag så full av kuk som det någonsin gick att få in. Han bar mig bort till väggen fortfarande med hela kuken inkörd i mig. Jag hängde runt halsen på honom och försökte att avlasta fittan något för det gjorde ont som bara den. När vi var framme vid väggen så tryckte han fast mig mot väggen och började att knulla mig stående med långa djupa tag. Jag började vänja mig vid den stora kuken och det onda gick över till en skön känsla sen började det att gå för mig fittan krampade runt kuken som gick in och ut i mig som en pistong han bara log mot mig och sa åt mig att komma så mycket jag kunde över han kuk. Det gjorde jag vet inte hur många gånger jag kom där mot väggen. Lin hade fått kuken i sig hon med. Hennes kille hade försökt att stoppa in sin kuk i henne men fick bara in ollonet i hennes trånga fitta fastän hon var så blöt att det formligen rann ur henne. Istället så hade den som hon och jag sög av som hade en mindre kuk börjat att knulla upp henne, hon stönade och skrek om vart annat att kuken var så stor. Så skakade hon till det gick för henne sen började det tydligen att gå lättare för hon tystnade och killen började att pumpa fortare i henne. Muskelkillen hade kommit fram till oss runkande sin kuk. Bad negern som knullade mig mot väggen att han skulle släppa fram honom för han behövde smörja in sin kuk med lite safter från mig. Negern drog sig ur och det blev alldeles tomt inne i mig, fittan gapade vidöppen efter den stora kuken. Muskelkillen vände på mig så att han kom bakom mig tryckte ner ryggen så att jag svankade ordentligt framför honom sen rände han in kuken i mig med en enda stöt. Det gick som en stöt genom mig när hans pung slog emot klittan av hans hårda stötar. Jag kom i en våldsam orgasm så att benen vek sig på mig. Jag hängde bara på kuken som var i mig. Det rann fittsafter ner över kuken och nerför låren på mig. Det var nog nära att det gick även för muskelkillen för han drog ur kuken och flåsade väldigt. Sen gick han bort till Lin som fortfarande blev knullad av den andre sa till honom att flytta sig. Sen satte han sig i soffan och tog tag i Lin så att hon hamnade sittande över hans kuk, fattade tag om hennes skinkor placerade kuken i fittmynningen och trädde ner henne över kuken. Kuken bara försvann in i henne tills hon landade tungt på hans lår. Det tog bara några sekunder innan hon hade hela kuken uppe i sig, och hon fick inte ur sig ett endaste pip. Hon bara gapade som om hon inte fick luft sen vände hon ut och in på ögonen så att ögonvitorna kom fram och föll bakåt mot honom. Då började han att lyfta henne upp och ner över kuken. Lin skakade i hela kroppen det gick i ett för henne hon andades stötvis och det kom fittsafter ur henne hela tiden kuken var alldeles sjöblöt där den åkte in och ut i henne. Takten ökades till nästan komisk fart det bara plaskade kring dem för varje gång han var i bott. Så var killen klar att spruta han tryckte ner henne så hårt han kunde över kuken och fyllde henne med sin sperma allt fick inte plats utan det rann ur henne och ner i soffan. Det hade inte gått för negern än och hans stora kuk stod fortfarande och glänsde av mina fittsafter vi hade liksom kommit ur rytmen medan vi tittade på Lin och hennes kukmottagning. Men nu var han på gång för att få ur sig sitt, tog tag i mig och vände mig så att han kunde knulla mig bakifrån, han kom ännu djupare in i mig nu det var ordentligt skönt. Han stötte hårt och djupt inne i mig, så började han att smeka mig över klittan samtidigt som han pumpade i mig bakifrån det stegrade upp sig till en nu orgasm för mig vänta vänta sa han sen kände jag hur kuken började att växa ännu mer inne i mig kom över min kuk skrek han då kom jag så att fittan kramade till om kuken så att jag trodde han skulle fastna i mig för när det gick för mig så tryckte han in kuken så långt han kunde och började spruta långt upp i livmodern på mig. Det kändes som om det var en vattenslang uppträdd i fittan. Han drog ut kuken så att bara ollonet satt som en plugg i fittan hela tiden så ryckte det i kuken när han backade. När jag trodde han skulle dra sig ur med kuken så tog han istället tag om mina höfter tryckte in kuken så hårt i mig så jag trodde att jag skulle sprängas för all sperma och fittsafter trycktes framför kuken när den var på väg in. Det kändes som om den var en decimeter längre upp i mig och på väg ut genom munnen. Nu har du allt så långt in du kan din kåta hynda sa han och drog ut kuken. Vi behövde inte betala något för vad de gjort med bilen, och det var tur att vi hade bilen så nära för vi var så ömma i fittorna att vi knappt kunde gå. Vi kom aldrig till arbetet den dagen utan vi fick smyga oss in på motellet för att sätta på oss kläder. Mina var ju sönderrivna och Lins fulla av sperma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *