Sprutorgier på stora bröst

Bettan var skolans bystdrottning. Brösten var så där stora att man bara stirrade. Det gick inte att prata med henne utan att titta på brösten. Hon var skolans ständiga samtalsämne. Själv var jag lyckligt lottad och gick i samma klass som henne. Behöver jag säga att hon var mitt runkobjekt? Flera gånger om dagen.

Det var i gymnasiet. Vi var 20 killar i klassen. Många var väldigt frispråkiga med Bettan som inte hade något emot den uppmärksamhet hon fick. Ofta blev det närgångna frågor om hennes bröst; typ om brösten verkligen var äkta. Bettan skrattade och retades med oss killar och putade provocerande med brösten. Tjejerna i klassen var inte lika glada. Avundsjuka kommentarer om Bettan var vanliga.

När vi kom fram till gymnasiets sista årskurs och våren nalkades skulle vi planera en avslutningsfest. Sent en kväll ringde Bettan och frågade om jag kunde komma till henne på lördag klockan två och planera festen. Hon berättade att hon bjudit alla och det verkade som många skulle komma. Minns att jag plockade fram kuken och runkade medan jag pratade med henne. Det hördes nog på min andhämtning. Tror hon förstod för det hördes på hennes röst att hon lät road.

Min flickvän Eva som gick i samma skola var inte så glad över att jag skulle till Bettan. Eva tålde inte Bettan. Eva hade små bröst och vissa komplex vilket kanske förklarade en del. Jag tyckte mycket om Eva och ville inte göra mig osams med henne. Men jag ville gärna vara med på planeringen. Sen kunde jag inte förneka att jag var störtkåt på Bettans bomber! Jag kunde inte se nog av henne i skolan. Visst ville jag träffa henne på lördag. Kanske få se henne i någon tajt topp?

Lördagen kom och jag var jättekåt! Jag hade inte runkat på några dagar. Tänkte att jag skulle sitta nära Bettan på planeringen och spana in hennes bröst. Sen försvinna in på hennes toa och runka av mig.

Bettan bodde i en villa med sina föräldrar. För dagen var det föräldrafritt och bara Bettan hemma. När jag kom fram till huset stod ytterdörren öppen. Det vara bara att gå in. Där inne satt redan flera av mina kompisar. Vi undrade var Bettan fanns. Tiden gick. Till slut hade alla killarna kommit men inga tjejer. Där satt vi 20 killar och väntade.

Plötsligt dyker Bettan upp i en svart klänning med den djupaste urringning jag sett. Det är en V-ringning som går ner nedanför brösten. Det går ett sus genom rummet när alla stirrar på brösten som blottas i två väldiga brösthalvor där tyget nätt och jämt täcker bröstvårtorna. Jag känner hur kuken växer i byxorna. Säkert är jag inte ensam om det.

– Vad tycker ni? Kan jag ha den här klänningen på festen, frågar Bettan.

Det är helt tyst i rummet. Sen kommer sorlet igång. Alla är förstås överförtjusta i klänningen. Bettan försvinner och säger att hon ska byta om. Hon kommer tillbaka i jeans och en liten bikini-BH som är alldeles för liten. Den täcker bara halva tuttarna! Ny tystnad i rummet. Några bryter tystnaden och visslar gillande. Bettan ler med hela ansiktet.

– Var är tjejerna, frågar någon plötsligt. – Jag bjöd bara er, säger Bettan och ser väldigt road ut. – Är du ensam hemma, frågar någon annnan. – Javisst, det är bara vi, säger Bettan.

Det blir åter tyst i rummet. Alla är konfunderade och förstår inte. Samtidigt verkar ingen muissnöjd. Tvärtom!

– Ni är ju väldigt intresserade av mina bröst. Eller hur, säger Bettan med ett skratt. – Eller hur, säger hon igen och tittar på mig. – Ja, säger jag väldigt generad och känner hur rodnaden blossar upp i mitt ansikte. – Och du brukar fråga om brösten är äkta, säger Bettan och vänder sig mot Hasse. – Klart man undrar ibland, säger Hasse med lite darr på rösten. – Är det flera som undrar om mina bröst är äkta, frågar Bettan.

Det hörs spridda JA bland killarna i rummet.

– Okej, jag vet. Ni är många som undrar om brösten är äkta. Då finns det väl bara en sak för mig att göra, säger Bettan.

Bettan tar tag i ett spänne i fram på BH:n och knycker till. Plötsligt är de väldiga nakna brösten framme i full frihet. Vilka underbara bröst! Jättestora! Fasta och härliga!Så läckert putiga tuttar som sitter tätt ihop så det bildas en djup klyfta mellan brösten! Stora, välformade bröstvårtor som spretar rätt ut med stora bruna vårtgårdar. Har aldrig sett så fina tuttar! Dessutom vackert solbruna. Vi sitter som förstummade och bara stirrar.

– Vad tror ni? Är dom äkta? säger Bettan med ett flin.

Hon går fram till Hasse och tar tag i hans händer och för dom upp till sina bröst. Hasse tvekar inte utan masserar brösten. Hon trycker brösten mot hans ansikte och styr in ena bröstvårtan i munnen. Hasse blir alldeles vild och suger bröstvårtan. Bettan bjuder honom den andra bröstvårtan allt medan vi andra blir allt kåtare. Bettan ställer sig en bit från Hasse.

– Är dom äkta, frågar Bettan. – Jaaaaaaaaaa, stönar Hasse röd i ansiktet.

Bettan går vidare till killarna och som får känna på brösten och suga på bröstvårtorna. En efter en tar för sig av hennes bröst och hon gillar det. Hon njuter av situationen. Jag börjar bli nervös eftersom hon snart kommer till mig. Så är hon där precis framför mig. Egentligen borde jag inte. Fast jag har aldrig tagit på några stora bröst. Bara små. Aldrig varit med någon storbystig tjej. Visst hade jag längtat efter en tjej med stora bröst.

Tvekar lite men … . De stora solbruna tuttarna är bara så oemotståndliga. Bröstvårtorna pekar skamlöst mot mig och tigger om att bli sugna. Bettan trycker de tunga brösten mot mitt ansikte. Jag blir galen av kåthet och kysser brösten, kramar brösten, masserar brösten. Ohhhh vilka underbara fasta tuttar! Och vilken härlig tyngd brösten har! Jag suger och suger på de stora, styva bröstvårtorna. Jag håller på länge och hör Bettan stöna lite. Hon tycker om det. Gillar när jag suger hennes bröstvårtor. Kanske därför jag får hålla på så länge, tänker jag när Bettan varsamt drar ut bröstvårtan ur min mun.

– Nu har alla sett och känt på mina bröst. Har jag övertygat er att dom är äkta, frågar Bettan och skrattar.

Det hörs ett JA av alla i rummet.

– Nu har jag en önskan. Jag vill att ni ska spruta på mina bröst, säger Bettan.

Jag rycker till. Kan inte tro mina öron! Tystnaden är total i rummet. Bettan har fått något spänt över sig och kinderna är ilröda.

– Vem vill börja? Kanske du Hasse, frågar Bettan. – Men vadå? Vad ska jag göra, säger Hasse osäkert. – Du ska inte göra något. Jag vill göra det på dig. Kom ska jag visa dig, säger Bettan som ser både förväntansfull och kåt ut.

Bettan går fram till ett ställe i rummet. Sparkar av sig skorna och är barfota. Ställer sig på knä på en dyna. Sitter så nära hon kan till alla oss killar. Själv sitter jag precis intill henne. Hon uppmanar Hasse att komma. Hasse tvekar men kommer fram. Hasse har en rejäl bula på brallan. Bettan smeker honom över kuken. Vi är nog många som inte fattar vad som pågår. Men alla är vi säkert så kåta vi kan bli. Bettan knäpper upp byxorna på Hasse och drar ned dom till fötterna. Hon drar ner kalsongerna och kuken sprätter ut i ett våldsamt stånd.

– Den är fin, säger Bettan och tar tag i kuken och runkar lätt.

Hasse ser väldigt generad ut. Men vilken kille skulle kunna gå därifrån nu?

– Vill du spruta på brösten, säger Bettan med kåt och darrig stämma. – Jaaaaaaa, stönar Hasse medan Bettan runkar honom.

Bettan gör ett kort uppehåll och lägger en dyna till under sina knän så tuttarna kommer i samma höjd som kuken. Bettan tar tag i kuken och runkar honom sakta. Hasse darrar i kroppen och det är nära för honom. Då avbryter Bettan. Håller bara i kuken och tittar på Hasse.

– Brukar du tänka på mina bröst när du runkar, frågade Bettan retsamt.

Hasse svarar inte. Stönar bara svagt. Kuken skälver och ollonet är blålila på Hasse. Han är så nära, så nära att komma och gör en antydan att han vill runka själv.

– Nej, det är jag som runkar. Inte du! Brukar du tänka på mina bröst när du runkar, frågar Bettan uppfordrande. – Jaaa, för fan. Jag tänker på dom jämt, svarar Hasse. – Hur ofta runkar du, frågar Bettan. – Varje dag, svarar Hasse. – Inte dåligt, svarar Bettan och börjar runka Hasse igen.

Hasse frustar och skälver i kroppen när Bettan runkar honom. Plötsligt kommer sprutet över Bettans bröst! Kuken sprutar ned hennes bröst med kraftiga strålar och Bettan ger små förtjusta utrop. Hon tömmer honom till sista droppen och stryker sen kuken mot brösten. Det hela känns ofattbart för oss som tittar.

– Du var duktig på att spruta, säger Bettan med svag röst allt medan den vita sperman rinner ned över hennes solbruna bröst.

Hasse går generad undan. Vi andra sitter andlöst tysta och kåta.

– Vem vill göra det nu, frågar Bettan.

Ingen svarar. Vi sitter och tittar på varandra och försöker få klart för oss om det är dröm eller verklighet.

– Jag runkar och ni sprutar. Kan det bli bättre, säger Bettan och skrattar. – Är det säkert att ingen kommer, säger en kille. – Helt säkert. Dom enda som kommer är ni… och då vill jag att ni kommer över mina bröst, säger Bettan skämtsamt.

Två killar reser sig upp samtidigt. Den ena sätter sig igen.

– Det är okej om ni kommer båda. Jag har två händer … och två bröst, säger Bettan och ler.

Hon tar av de båda killarna byxor och kalsonger. Två resliga kukar står rätt upp.

– Ohh, så fina kukar ni har, säger Bettan och man hör att hon blir mer och mer kåt.

Bettan tar en kuk i vardera handen. Hon runkar båda kukarna varsamt. Retfullt sakta. Jag förvånas över hur duktig Bettan är att göra det med båda händerna.

– Jag ska försöka få er att komma samtidigt över mina bröst, säger Bettan.

Ena kuken är färdig att explodera när som helst. Den håller Bettan bara med ett svagt grepp om utan att göra något. Den andra kuken runkar hon allt snabbare och tittar upp mot killen.

– Säg till när det är på väg att gå för dig, säger Bettan och fortsätter att runka honom. – Nu, nu börjar det bli nära stönar, han.

Då runkar Bettan båda kukarna. Krävande och allt mer intensivt med en kuk i vardera handen. Lite mer på ena kuken. Lite mindre på den andra. Killarna stönar allt mera. Kan inte stå stilla. Kropparna är som stålfjädrar.

– Är ni nära nu, frågar Bettan med väldigt kåt, beslöjad röst. – Jaaaaa, nu, snart kommer jag, säger ena killen. – Jag med, flämtar den andra killen. – Härligt, jag vill se era två kukar spruta samtidigt … spruta över mina bröst. Nu får ni komma, nu, nu, skriker Bettan.

De två kukarna sprutar precis samtidigt i våldsamma, kraftiga kaskader över de stora brösten. Bettan stönar belåtet när brösten blir fullständigt duschade av sperma. När hon tömt båda killarna helt tittar hon upp på dom och ser mycket nöjd ut. Nöjd och kåt!

Det dröjer inte länge så kommer det fram en kille till som vill bli avrunkad över hennes bröst. Det går snabbt för honom. Bettan tar sig sedan an två kukar samtidigt som sprutar efter bara några sekunder. Jag är så kåt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Bettan runkar av den ena killen efter den andra. Ibland med en kuk i vardera handen. Men oftast en kuk i taget. Hon pratar oavbrutet sex med killarna medan hon runkar dom. Hon gillar det.Tycker om att retas lite. Hon njuter av att gripa tag i kukarna. Hon njuter av att runka kukarna och känna makten i sina händer. Hon njuter av att kukarna sprutar på hennes bröst.

Snart är det bara jag kvar. De jättestora bröst är helt nedprutade. Brösten är blanka av sperma som runnit omkring en stund och nysprutad vit sperma som rinner i floder över de solbruna brösten.

Jag ser att Bettan tittar på mig. Det är min tur. Skulle egentligen gått där ifrån för länge sedan. Kunde bara inte slita mig. Det såg så oerhört upphetsande ut att se när hon runkade av killarna och se när dom sprutade på de underbara brösten.

Jag tänker på vad min tjej skulle säga. Hon som är plattbröstad. Hon skulle bli galen. Tänk om hon fick veta att Bettan vill runka av mig så jag sprutar över dom där stora tuttarna som Eva är så avundsjuk på. Känns förstås inte alls okej mot Eva att göra detta. Men jag är så djävla kåt att det värker i kuken. Undrar vad Bettan tycker om min stora kuk som är 22 cm lång och grov? Blir ännu mer upphetsad av tanken. Och att få spruta på de underbara jättebrösten! Jag blir kåtgalen! Jag som dessutom varit avhållsam flera dagar. Det nästan går för mig i brallan.

– Nu är det bara du kvar, säger Bettan. – Jaa, säger jag och darrar på rösten och i hela kroppen.

Jag bara reser mig upp utan att egentligen tänka. Går fram till Bettan som knäpper upp mina byxor som glider ned mot golvet. Kalsingarna sitter kvar. Hon knäpper upp skjortan och stryker mig över magen. Så har hon inte gjort med någon annan. Bara dragit ned byxor och kalsonger. Hon ser nöjd ut när hon smeker mig över magrutorna.

– Du har en fin kropp. Jag vill ha dig naken. Helt näck, säger Bettan med kåt lite hes stämma. – Men ingen annan har varit näck, säger jag och tycker det blir mer pinsamt för mig än dom andra. – Jag vill ha dig naken, säger Bettan och drar av mig skjortan. – Helt naken, säger hon och drar av mig strumporna och slänger byxorna i en soffa.

Där står jag i bara kalsongerna. Hon stryker kukbulan utanpå kalsongerna.

– Oj, här är det något stort, flämtar Bettan.

Hon drar av mig kalsongerna och kuken sprätter upp i luften som en batong.

– Oj, vilken bamse, säger Bettan förtjust och stryker med pekfingret längs hela kuken.

Hon kramar kuken omsorgsfullt.

– Oj, så tjock den är! Kan verkligen din tjej Eva ta emot den, frågar Bettan retsamt. – Jag vet inte vad jag ska säga, flämtar jag när hon sakta, sakta börjar runka mig. – Jag kan ju ringa och fråga henne, säger Bettan och får något väldigt lekfullt i blicken. – Du är inte klok, säger jag och stönar av den sköna behandlingen hennes lena, fina händer ger min kuk. – Jag kan hålla mobilen i ena handen och runka dig med den andra, säger Bettan. – Du skojar, stönar jag.

Plötsligt tar Bettan fram en mobil och ringer. Samtidigt så runkar hon mig med andra handen.

– Vad gör du, säger jag.

Då hör jag att hon får svar. Hon håller mobilen upp mot mig. Jag hör att det är Evas röst!

– Hej Eva. Det är Bettan. Vet att du inte gillar mig. Vill bara tala om för dig att vi har en planering till en avslutningsfest.

Samtidigt som Bettan pratar så runkar hon mig. Jag känner paniken. Det är bara allt för galet. Men hon gör det så skönt, så skönt. Bettan runkar mig så underbart. Jag försöker att inte stöna eller låta på något vis så Eva hör mig. Men jag kan inte hålla tillbaka. Bettan runkar djävulskt långsamt. Retsamt, så jag blir galen och hela kroppen skakar. Jag stönar, frustar och svettas. Bettan fortsätter prata med Eva.

– Jag vill bara tala om för dig Eva att din kille är i goda händer, säger Bettan och runkar mig samtidigt djupt och krävande så sprutet kommer i våldsamma kaskader över hennes underbart stora, härliga bröst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *