Ett första äventyr i poolen

En sexnovell där romantik möter jakten på spänning. Ett nyförälskat par riskerar att bli upptäckta när de tar ett tidigt nakendopp i hotellpoolen. En härligt passionerad sexdröm.

Det är första veckan på semestern och igår kom vi äntligen fram till vårt soliga paradis. Två veckor av poolbad, paraplydrinkar, middagar och fantastiskt sex ligger framför oss. Det är vår första resa tillsammans och det ska bli underbart att för första gången bara vara vi två hela dagarna.

På grund av jetlag somnade vi båda så fort vi kom innanför dörren, det blev nätt och jämt ett par godnattkyssar. Nu ligger jag dock här med morgonstånd, jag tittar på klockan, 04.00. Trots det är jag klarvaken – Förbannade tidsskillnad!

Bredvid mig ligger du. Helt naken. Endast lite lätt skyld av ett lakan över halva kroppen. ACn brummar dovt i bakgrunden men trots det är det ganska varmt i hotellrummet.

Jag kryper närmare dig i sängen. Lyfter bort lakanet och beundrar din sexiga kropp en stund. Jag känner hur min morgonhårda kuk vaknar till på riktigt och trycker den lätt mot dig samtidigt som jag lutar mig fram och kysser dina läppar.

Du mumlar sömnigt något ohörbart men kysser mig lätt tillbaka. Jag låter min hand smeka dig upp längs ditt lena lår och precis när jag når din fitta slår du upp ögonen och kysser mig igen. Jag smeker dig dig lätt i någon minut och kittlar lätt över klittan innan jag låter handen vandra vidare upp mot ditt ena bröst och sen vidare runt din nacke.

Jag drar dig till mig och kysser dig igen samtidigt som jag rullar över dig och lägger mig mellan dina lår. Du känner min hårda kuk som trycker lätt mot din längtande fitta.

Jag tittar på klockan igen. 04.05 och solen har precis gått upp utanför fönstret. Jag kysser dig igen och sen ler jag lekfullt mot dig, ställer mig upp och tar dig i handen. Förvånat möter du min blick men sen sätter dig på sängkanten utan att ställa några frågor.

Jag leder dig mot hotelldörren och tyst smyger vi ner mot poolen. Det är ljus ute men det är ingen vaken någonstans. Allt är helt öde.

Vi kommer ner på ett stort soldäck med en härlig pool. Jag håller dig i handen och går långsamt ner i vattnet. Den friska luften och det svala vattnet är en underbar kontrast från det varma rummet med den halvdana ACn.

Jag ser din nakna kropp som sakta sänks ner under vattenytan gör mig galen. Jag simmar fram till dig och kysser dig. Dina bröstvårtor har styvnat och jag känner dem tryckas mot mitt bröst. Jag står på botten och håller dig i mina armar. Du gnider dig mot och jag känner hur du längtar efter att ha dig i mig.

– Jag ska knulla dig strax men var sak har sin tid, viskar jag i ditt öra.

Sen hoppar jag upp och sätter mig på poolkanten. Min hårda kuk hamnar precis i höjd med ditt huvud och du ler mot mig innan du tar den i munnen.

Jag ser mig omkring men det är fortfarande inte en vaken själ i närheten och det enda man hör är lite fåglar. Jag sluter ögonen och njuter av dina varma läppar som omsluter min kuk.

Din tunga spelar över ollonet och du håller en fast hand runt kuken samtidigt som du för läpparna längre ner över den. Det pirrar i dig vid tanken över att vi kan bli upptäckta och du längtar efter att äntligen få känna mig. Jag stönar lätt och du njuter av att känna mig njuta. Du njuter av att känna min hårda kuk mellan dina läppar och du njuter av att göra som jag säger till dig.

I nästa sekund knuffar jag bort dig lite lätt. Jag hoppar ner i poolen igen och kysser dig. Sen vänder jag dig mot poolkanten, tar tag runt din midja och lyfter upp dig på kanten.

Du lägger dig halvt på rygg framför mig och ger ifrån dig ett kvävt stön när tungan äntligen når din fitta. Äntligen får du känna min sträva tunga mot din klitta. Det kittlar i dig av längtan att få mer och du måste anstränga dig för att inte stöna högt och riskera att någon upptäcker oss.

Jag låter två fingrar tränga in i dig samtidigt som jag lekfullt retar dig med tungan. Jag trycker den mot dig med breda långsamma rörelser, precis så som jag har lärt mig att du älskar. Fingrarna rör sig i takt med tungan och jag trycker in dem djupt i dig samtidigt som tungan smeker dig uppåt.

Du lägger handen runt mitt huvud och trycker dig mot mig. Du vill ha mer, mycket mer!

Jag ökar tempot på fingrarna men fortsätter att slicka dig långsamt. Jag älskar att känna hur din kropp njuter och hur du vill ha mig. Min andra hand håller ett hårt grepp om kuken under vattenytan och jag runkar lätt medan jag slickar dig. Att känna din fitta med både tunga och fingrar gör mig helt galet kåt.

Nu kan jag inte hålla mig längre. Jag drar mig upp på kanten bakom dig och du ser vattendropparna falla från min stenhårda kuk. Jag lägger mig bakom dig, lyfter upp ditt ben och tränger lätt in i din underbara fitta.

Den här gången lyckas du inte kväva dina stön och jag skrattar till när jag ser dig rodna och lite oroligt se dig omkring. Inget tycks höras, inte en rörelse syns någonstans. Jag kysser dig igen och låter kuken tränga lite djupare in i dig.

Jag lägger handen på din höft och trycker dig mot mig. Låter kuken glida in och ut ur dig samtidigt som mina hand vandrar över din kropp och ner mot din klitta. Jag njuter av att smeka dig samtidigt som det är otroligt sexigt att känna med handen hur våt du är och hur kuken tränger i dig. På något sätt känns sexet ännu mer inom mig när handen känner både fittan och kukens rörelser samtidigt.

Plötsligt hör vi en dörr slå igen någonstans. Vi hoppar ner i vattnet igen och ser oss omkring. Inga mer ljud hörs. Ingen syns någonstans. Jag står med ryggen mot poolkanten och drar dig till mig och kysser dig igen. Båda har öronen på spänn samtidigt som våra läppar lekfullt kysser varandra.

Efter ett par minuter bestämmer jag att kusten är klar och hoppar upp på poolkanten igen. Innan du hoppar efter ger du kuken en lekfull kyss, suger in den i munnen och låter sedan tungan vandra vandra från roten och uppåt. Jag älskar att se dig leka med kuken i munnen och känner att jag bara måste få komma in i dig igen.

Jag böjer mig fram, lyfter tag under dina armar och drar upp dig ur poolen. Jag lägger mig ner på rygg och sätter dig i gränsle över mig. Jag för in kuken i dig och du ser dig omkring igen innan du böjer dig fram och kysser mig.

Med långsamma rörelser börjar du jucka mot mig och jag lutar mig bakåt och bara njuter. Du lutar dig bakåt och jag låter mina händer vandra över din kropp. Du är helt otroligt sexig när vattendropparna glider längs din nakna hud och solens tidiga strålar glänser i fukten.

Mina händer vandrar nedåt och den ena handen rör sig över dina höfter och tar ett stadigt tag om dig samtidigt som en andra smeker sig fram mot din fitta. Med ett finger mot klittan känner du hur varje juck pirrar lite extra. Du ökar takten och låter fingret smeka dig från utsidan samtidigt som kuken smeker dig inifrån. När du lutar dig bakåt får kuken en härlig vinkel som trycker på precis rätt ställe i varje rörelse.

Du ökar tempot och känner hur jag juckar lätt mot dig i varje rörelse. Du känner hur jag börjar krampa kroppen och hör hur min andning ökar. Du känner igen signalerna och du älskar känslan av att jag håller på att komma. Det gör dig bara ännu kåtare och du ökar tempot ytterligare.

När du känner kuken börja och pulsera inom dig släpper alla spärrar. Vi bryr oss inte längre om ifall någon hör oss. Du känner hur fittan börjar krama min pulserande kuk och hur orgasmen börjar svämma över dig. Den varma, pirrande och härliga känslan sprider sig genom hela kroppen och för en stund är vi båda som i en annan värld.

När orgasmens vågor har lagt sig inser vi hur högljudda vi kan ha varit och fnittrande drar vi oss ner i vattnet igen. Jag drar dig till mig och kysser dig precis över vattenytan. Du flämtar fortfarande snabbt och du är alldeles rosig runt kinderna. Generat och lite oroligt håller vi utkik runt poolen men det är fortfarande alldeles tyst. Ingen tycks ha vaknat.

Vi ligger kvar och bara njuter av stunden i några minuter innan vi bestämmer oss för att chansa på att läget är lugnt. Väl uppe ur vattnet springer vi fnittrande mot vårt hotellrum och väl innanför dörren faller du skrattande i mina armar. Semesterns första äventyr kunde inte ha varit mer fantastiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *