Kryssningen

Jag och min kille hade beställt en kryssning tillsammans och när den dagen kom då vi skulle åka kände jag på mig att killen hade något hyss för sig som han gärna inte ville berätta vad jag än försökte att övertala honom till det. Det enda han sa var att jag skulle ta med sexiga kläder vilket jag då gjorde. Jag tog med mig en nyinköpt catsuit i lack och lite lack underkläder så som string och bh.

När vi väl var framme på båten drog han med mig fort in i hytten och sa åt mig att strippa för honom. Jag kände mig lite stygg och sa först nej till honom vilket inte gjorde honom så glad till en början men istället för att säga åt mig igen att strippa tog han fram handbojorna ur en väska och grep tag om mina händer och satte på mig dem. Sedan började han själv klä av mig och tillslut hade jag bara stringen på mig. Han rotade sedan mer i väskan och tog fram en ögonbindel vilket han band fast över mina ögon. Jag kände mig lite spänd över att han hade gjort det för jag kan få lite panik över att inte kunna se något. Men han lugnade ner mig med smekningar över ryggen vilket han vet att jag älskar och små pussar runt nacken. Sedan sa han åt mig att stå där och vänta medans han skulle duscha. Och där stod jag med bara string på mig och väntade. Efter en stund hörde jag hur en dörr öppnades och jag log över att han nu äntligen var klar och sa :

– Kan inte du ställa dig bakom mig och smeka min bak och sedan sätta dig på huk och känna min pulserande fitta runt din tunga.

Och vips kände jag ett par varma händer runt mina skinkor som smekte mig upphetsande och sedan hörde jag hur knäna gick mot golvet och kände hur ett par händer drog bort stringen från mig. Sedan kände jag hur den varma tungan lekte över min bak och sedan kom den närmare mot min punkt där jag helst ville känna den. Det kändes väldigt underbart att känna tungan där men jag upptäckte efter en liten stund att det inte kändes som min killes tunga för denna var lite mindre och bredare och jag blev lite nervös och sa:

– vem är du?

Jag hörde bara lite mummel om att jag var så fin och att denna person inte kunde motstå min beordran.

Jag brydde mig igentligen om vem det kunde vara för denna person kunde verkligen hetsa upp en med sin tunga och nu med sina fingrar.

Och någon minut senare hörde jag hur ännu en dörr öppnades och denna gång var det min kille som kom ut från duschen. Och han kom fram till oss och sa:

– Jasså din kåtis du kunde inte vänta en sekund längre.

Jag sa:

– Jag trodde det var du som kom in genom dörren.

Min kille tog sedan av mig ögonbindeln och jag fick se att det var både en tjej och en kille som hade kommit in i hytten. Och att tjejen låg i sängen och kollade på medans hennes kille slickade mig. Sedan tog han av mig mina handbojor och ställde sig naken framför mig och tog tag om handen på mig och drog den mot hans hårdnande kuk. Jag tog tag om kuken och började smeka den lite lätt fram och tillbax. Killen min började bli kåtare och stönade lite lätt och sa :

– Jag vill att du ställer dig på alla fyra så att du kan få suga av mig.

Och vips så stod jag på alla fyra och grep tag om killens kuk och sög in den i munnen och den andra killen som hade kommit in i hytten tillsammans med sin tjej gick fram till sin egen tjej vid sängen och började klä av henne. Då och då kollade jag på hur det andra paret upphetsade varandra och man blev rejält kåt utav att se dem medans man själv sög sin kille. Jag blev på så sätt ivrigare att suga min kille och tog in den så långt det gick i munnen medans jag med andra handen smekte hans pung och roten till kuken. Min kille njöt av det en hel del och stönade rätt ut av upphetsning. Men jag kände att jag också ville ha något så jag tog ut kuken från munnen och vände mig om så att kuken nudade min bak istället. Killen tog tag om sin kuk och började dra den fram och tillbax mot min klitta och han kände hur blöt jag var och att han gärna ville reta upp mig en del innan han skulle köra in den i mig. Jag bönade och bad tillslut om att han skulle köra in den i mig och tillslut så gav han med sig . Det kändes underbart att äntligen känna hans hårda långa kuk i mig att det nästan gick för mig på en gång. Han var själv rätt upphetsad av att nu känna min varmt trånga blöta fitta runt sin kuk att han inte kunde hålla sig så värst länge. Så efter bara några minuter sprutade han en stor sats över min rygg. Jag kände mig inte helt nöjd över det så jag kollade upp mot paret på sängen och såg tjejen stå på knä och suga sin killes kuk. Nu kollade jag lite mer nogrant över hur de såg ut. Killen var något på 1.80 lång och hade mörkblont hår och hans kuk var lite minde än min killes fast grövre och den såg väldigt underbar ut och han hade rakat sig lite grann runt sin kuk. Tjejen hade istället mörkt långt hår och var något på 1.68 lång och hennes bröst såg väldigt fina ut inte så stora och inte så små utan helt lagom stora. Hon hade kvar en lite tofs kvar på sin fitta. Min kille hade nu gått in på toaletten så jag kröp fram till paret och började smeka tjejen runt hennes bröst. Det kändes lite pirrigt att hjälpa dem men det kändes också väldigt upphetsande.

Jag böjde mitt huvud och tog tag om hennes ena bröstvårta med mina mjuka läppar och sög in den i munnen och det verkade som hon gillade det för hon stönade till. Sedan slickade jag med tungan runt bröstvårtan och kollade lite upp lite grann. Hon hade nu helt slutat suga sin kille och jag puttade till henne så hon låg raklång i sängen och hennes kille reste sig upp och gick bakom mig. Jag kröp fram mot hennes mittpunkt och drog mina fingrar runt hennes savande fitta. Hon var rejält tänd och jag kände en upphetsning utav att jag kunde tända henne rejält. Jag böjde sedan ner mitt huvud och drog ut tungan och kände för första gången hur blygdläpparna var mot min tunga. Jag tog sedan ena fingret och smekte henne som jag brukade göra på mig själv medans jag slickade henne och hon verkade gilla det så jag fortsatte. Hennes kille hade nu ställt sig bakom mig och han smekte mig med ena fingret runt min analhål medans hans kuk var i min fitta. Det kändes helt otroligt att slicka någon och att samtidigt bli tagen bakifrån. När allt det där hände kom min kille ut från toaletten och gick fram mot oss. Han plockade upp våran kamera och började fota oss. Jag blev ännu ivrigare och det märkte den här tjejen av för helt plötsligt kände jag hur hennes muskler spändes åt runt mitt finger som jag hade i henne och hon stönade rakt ut. Jag drog ut fingret och gav hennes klitta en sista puss och ängnade mig sedan åt killen som stod bakom mig . Min kille hade nu slutat fota oss och gick fram mot tjejen med kuken i vädret. Han sa åt mig att vi skulle flytta lite på oss så att han kunde tillfredställa henne. Så vi gick ner på golvet och jag sa åt den här killen att han skulle lägga sig ner vilket han fort gjorde. Jag satte mig ner mot hans kuk och den gled in väldigt smidigt i mig och jag började rida i ett sakta tempo. Min kille hade nu lagt sig ovanpå tjejen och kört in sin kuk i henne. Jag tyckte det var upphetsande att se min kille sätta på en annan tjej och man kände också lite avund samtidigt. Men jag hann inte tänka på det så mycket mer för jag njöt så himmla mycket. Där låg vi alla fyra och stönade för fullt i hytten. När jag satt där och red på denna helt okända kille hörde jag hur dörren öppnades igen och jag kollade upp och där stod det en ung kille med kuken i handen. Jag log och sa:

– Du är välkommen att hjälpa till.

Han kom fram fort till oss och ställde sig bakom mig och smekte mig runt analhålet för att tänja ut den lite. Sedan körde han in sin kuk i min bak lite sakta för att det inte skulle göra ont. Jag stönade till och kände att det äntligen skulle vara dags för mig att komma. Och killen jag red blev så upphetsad utav att kunna känna en till kuk i mig och sa åt mig att sakta ner lite för att annars skulle han komma. Jag saktade av lite då för att det inte skulle hända. Sedan kollade jag upp mot min kille och fick se att tjejen nu hade börjat suga av honom. Jag bara njöt av alltihopa och log upp mot min kille som smilade tillbax mot mig. Efter en kort stund senare kunde inte killen jag red hålla sig längre utan jag kände en het vätska rinna in mig. Killen som var i min bak han hade inte heller långt kvar och han drog ut den i sista sekund och sprutade sperman över min bak. Min kille som hade kollat på då och då såg alltihopa och blev så tänd av det att han sprutade sin sperma i tjejens mun. Hon verkade inte ha något imot det utan hon stönade till och lapade i sig allt. Samtidigt som allt hände gick det för mig med. Fick en väldigt stor orgasm att jag föll ner på killen som jag satt på och flämtade.

Senare gick jag och min kille in i duschen för att tvätta av oss lite grann och paret gick in till sig vilket visade sig vara hytten brevid.Och den ensam killen som hade kommit in han torkade av sig lite grann och drog på sig byxorna och det och gick sin väg.

Senare efter att jag och killen hade gjort oss i ordning berättade han att det var överaskningen han inte velat berätta om tidigare. Han hade fått kontakt med paret och de hade bestämt att vi alla skulle ta en kryssning för att överaska mig.

Jag sken upp och gav min kille en rejäl kyss och sedan klädde vi på oss kläder. Jag i mina nyinköpta lack kläder och min kille i sina finaste kläder. Sedan gick ut från hytten för att gå och äta lite grann.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *