Knull i butiken

Detta hände en Lördag för nåt år sedan.

Jag kom iväg ganska sent på eftermiddagen. Hade upptäckt att jag behövde köpa nya byxor. Jag begav mig därför till närmaste köp-centrum. Eftersom det var ganska sent så hoppades jag att nån klädaffär fortfarande hade öppet.

När jag kom till närmaste centrum var klockan redan 3 och märkte att affärerna redan hade stängt. Jag chansade ändå på att någon affär fortfarande var öppen. Den sista affären som jag prövade dörren på den visade sig vara öppen, åtminstone efter vad jag trodde eftersom dörren gick att öppna.

Väl inne i affären så verkade den vara tom. Okey tänkte jag men det kommer säkert någon när jag prövar ett par byxor. När jag hittat ett par byxor så gick jag ut för att betala dom, men kunde inte hitta nån expedit som kunde ta emot mina pengar. Gick därför emot dörren, men den visade sig vara låst nu. Det fattas bara att jag skall bli sittandes i butiken över helgen.

Jag började därför att leta efter om det fanns någon annan utgång. Gick därför längre in i affären. Hörde snart ett stönande från den inre delen av affären. När jag kom runt ett hörn så fick jag syn på två äldre män som knullade varandra, en av männen hade dessutom på sig tjejkläder. Eftersom jag såg att dom inte hade sett mig på grund av sitt knullande backade jag tillbaka runt hörnet och började fundera på hur jag skulle göra. Medans jag funderade började jag dessutom bli lite kåt själv.

Kunde därför inte låta bli att smeka kuken utanpå mina byxor. Kikade därför runt hörnet när jag hörde att dom stönade ännu högre. Hörde att dom viskade kåta sköna saker till varandra. Öppnade försiktigt mina byxor och började runka min kuk. Efter ett tag kunde jag inte låta bli att stöna till. Upptäckte då att jag redan hade blivit avslöjad. Männen hade nämligen slutat knulla och kom nu emot mig. Avslöjad och med kuken i högsta hug kunde jag inte neka till att jag blivit tänd på dom. Dom frågade mig då om jag ville vara med och det hade jag naturligtvis inget emot. Dom frågade också vad jag tyckte om bäst och jag sa då att jag gillar knull, sug, runk och tjejkläder. Vilket verkade få dom ännu kåtare.

Dom frågade mig om jag ville ha på mig tjejkläder. Vilket jag inte kunde neka till eftersom jag gillar det. Efter att ha studerat mig så gick dom ut i affären och hämtade en hel uppsättning kläder, samt skor åt mig. När dom klädde på mig så kunde jag se att deras kukar reste sig ordentligt. Det såg ut som om dom hade grova feta kukar båda två.

Medan dom klädde på mig så började dom att sakta smeka mina nu strumpklädda lår. Dom satte på mig en svart tajt kjol, en svart behå, svarta tajta trosor, strumphållare, stay-ups, blus och ett par röda pumps. När jag såg mig själv i en spegel då blev jag otroligt kåt och kunde inte låta bli att smeka en av männen mellan benen.

Han blev då så kåt att han började jucka mellan mina fingrar och den andra började att smeka min runda sexiga stjärt medan han lyfte upp kjolen och började dra ner trosorna på mig. Han började att runka min kuk medan han smekte min stjärt bakifrån. Jag kunde nu inte låta bli att runka den andra mannen ännu hårdare. Strax kände jag att den man som var bakom mig körde in sin kuk mellan mina lår. Inte in i rövfittan ännu, men han närmade sig den ganska snabbt. Han pressade in sin grova kuk mellan mina lår och tryckte sig hårdare och hårdare mot mig. Snart började han dessutom att fingerpulla mig. Vilket gjorde att min trånga rövfitta började att öppna sig. Snart hade jag ett finger inne i mig, ett finger som knullade mig hårt och bestämt.

Efter ett tag vräkte mannen bakom mig omkull mig på golvet. Han tog då ett stadigt tag och särade på mina skinkor för att kunna köra in sin kuk i mig. Han la sig ovanpå mig och började sakta köra in kuken i min trånga stjärt. Ganska snart hade jag hela kuken inne i mig. Han började då att knulla mig hårt och bestämt. När jag tittade upp såg jag att den andra mannen runkade hårt. Han gick efter en stund runt mig. På andra sidan böjde han sig ner över den andra mannen och la sig på honom.

Liggandes underst kände jag att mannen som knullade mig också blev påsatt av en annan man. Wow, tänkte jag, Otroligt skönt. Jag ville ha mer. Jag blev nu så skönt knullad att min egen kuk reste sig. Min kuk började glida fram och tillbaka mot golvet. Det kändes helt enkelt som om jag knullade golvet. Började tycka att det var riktigt skönt med två äldre män knullandes och gungandes ovanpå mig. Kände att om dom inte snart klev av mig så skulle jag spruta min sats på golvet.

Just som jag kände att mannen som knullade mig började spruta sin sats inne i mig så kunde jag inte hålla emot längre. Jag sprutade helt enkelt min sats på golvet under mig. Männen ovanpå mig fortsatte att knulla så att jag började glidda fram och tillbaka på golvet. Smetade då ut min sats på golvet.

När den översta mannen sprutade sin sats inne i den andra mannen då föll vi ihopp på golvet. Liggandes bredvid varandra kunde jag inte låta bli att titta på dom andra männen. Dom såg båda välväxta ut och hade riktigt läckra kukar. Mannen som hade knullat mig han hade också på sig tjejkläder vilket fick mig att bli kåt igen. Vände mig därför om och började slicka av båda männens kukar.Jag slickade av dom all sperma. Medan jag gjorde det reste sig deras kukar igen och nu sög jag av dom ordentligt. Otroligt nog sprutade dom snart igen och då inne i min mun.

Med munnen och rövfittan fula med sperma låg jag nu kvar på golvet. När vi pustat ett tag så frågade dom om jag ville äta middag med dom. Jag tackade ja. Då frågade dom om jag ville bli utklädd till tjej och jag tackade även ja till det. Innan vi gick så sminkade dom därför upp mig och satte på mig en peruk.

Iförd kvinnokläder gick vi nu ut ur butiken och begav oss hem till en av männen. Detta var första gången som jag gick ut iklädd kvinnokläder. Det gjorde mig så kåt att jag sög av dom det första jag gjorde när vi kom hel till en av männen. Jag stannade sedan hela natten och blev knullad om och om igen. Fick även pröva på att ta emot två kukar i rövfittan. Det tog först emot, men efter ett tag blev det mycket skönare det också.

Innan jag åkte hem sa dom att jag var det skönaste knull dom haft på mycket länge. Jag var dessutom välkommen tillbaka när jag hade lust igen och att dom då kanske skulle fixa några gubbar till som kunde sätta på mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *