Sjukgymnasten

Jag är en 36 årig tvåbarnsmamma som arbetar som sjukgymnast. Den här dagen hade jag en behandling av en 23 årig kille som heter Rickard. Han hade ont i ryggen efter att ha skadat sig i en fotbollsmatch. Rickard sitter på min brits endast iförd svarta boxershorts. Han är en stilig ung man med äkta tvättbräda och hans mörka nästan svarta hår hänger ned till axlarna.

Jag har behandlat honom med diverse tänjningar samt lättare elström genom musklerna runt hans ryggskada. Under behandlingen har jag inte kunnat undgå att märka det som finns under hans boxershorts. Konturerna av en riktig bjässe framträder tydligt. Skärp dig nu tänker jag och fortsätter med det jag skall göra. Men det går inte att koncentrera sig. Vilken jäkla kuk tänker jag och känner en spänning i underlivet som inte borde finnas hos en sjukgymnast under behandling.

Jag ber Rickard om ursäkt och går ut ur rummet en kort stund. Med bultande hjärta försöker jag dricka lite vatten men min hand darrar så att jag spiller ut hälften. I mina tankar finns bara den stora kuken och vad den skulle kunna göra med min nu våta fitta. Herregud tänker jag, jag måste ha den. Jag går in i rummet igen och låser snabbt dörren. Jag är inte riktigt klar, säger jag till Rickard. Vi har en behandling kvar. Ställ dig upp säger jag. Rickard står nu framför mig.

Jag drar fram pallen så att jag sitter framför honom. En kort sekund sviker modet mig men sen drar jag ner hans boxershorts. Rickard blir nog lite överraskad men när jag suger in hans ollon i munnen så ler han nöjd. Åhhh vilken kuk du har Så stoooor Jag suger honom med långa djupa tag tills den otroligt stora kuken står som ett spett. Herregud den måste vara minst 25 cm. Jag tänker en kort stund på min mans i och för sig fina kuk men som knappast är mer än 15 cm.

Jag förser Rickard åt sidan för nu vill jag ha kuk. Snabbt river jag av mig mina vita långbyxor och drar också av mig trosorna. Jag lägger mig på mage på britsen med benen brett isär. Kuk nu, säger jag barskt. Rickard kommer upp bakom mig. Han drar mig bakåt så att jag ligger med halva kroppen utanför britsen. Han lyfter mina ben snett uppåt och jag känner hur hans ollon gnider mot mina ljumskar.

Ollonet bökar och puffar mot mitt underliv. Otåligt säger jag med grötig röst. Lägg av. Kör in kuken nu då. Jag vill ha kuken i mej. Tryck in nu då. Rickard gör som jag säger och för första gången får nu min fitta en riktigt stor kuk i sig. Jösses jag kvider tyst när den stora hårda staken trycks upp i min blöta fitta. Jag biter mig i handen för att inte skrika högt. Kuken stöts ut och in och min fitta tar emot varje cm av den. Rickard stöter
ursinnigt sin hästkuk i min bultande fitta.

Jösses vilken påsättning. Jag är halvt medvetslös av njutning. Nu finns det bara jag och kuken. Allt annat är borta. Hans dinglande pung slår mot mina skinkor. Allt mitt blod rusar nu ner till fittan. Värmen sköljer över mig. Jag skar i hela kroppen när ilningarna tar fart. Rickard hamra nu sitt kön i min vidöppna fitta. Nuuuuuuuuu åhhhhhhhhhh jaaaaaaaa Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Allt blir bara en dimma. Någonstans registrerar jag att Rickard nu spettsat mig med hästkuken och att hans varma sperma sprutar i kaskader i mitt krampande underliv.

Smart tänker jag. Smart att låte en kille spruta sperma i fittan. Men ….. tanken försvinner nästan lika fort som den kom. Jag vacklar upp på ostadiga ben och river åt mej en pappershanduk och torkar mig snabbt mellan benen. Längs låren rinner en seg klibbig blandning av min fittsaft uppblandad med Rickards sperma. Vi klär tyst på oss. Jaha, du får ha en tid nästa vecka.

Ska vi säga tisdag kl 14.00. Rickard nickar och vi skiljs åt. Den kuken skall jag ha nästa vecka också. Tio minuter senare sitter jag i fika rummet med de andra. Tänk om de anat att bara för en kort stund så hade sjukgymnasten Mette en stor bamsekuk uppkörd i fittan. Jag undrar vad de skulle säga då.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *